Evlenince hemen çocuk istiyor neden acaba evlenince erkekler neden hemen çocuk isterr?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYa sen bilmiyorum da benim için çocuk nedir biliyor musun Hani bir varlık yaşama sebebim ya yani hani belki şey düşün tamam mı evlilik olmadan düşün hani aldım Seni yatağa sabaha kadar yattık Yani bu Tamam seviştik birleştik hoş güzel ama o çocuğun olması farklı bir şey biliyor musun Hani Birisi bir zevki 5 dakikalık iş diğeri Ömür boyuyor ya hani bir senin canlının var senin sorumlu olduğun bir şey var yani hani kadın da sorumluluk ayrı bir şey ama çocuğum var ya düşünsene bir kadının karnında senin çocuğun var ya baba nasıl bir duygu anlasan bir anlasan
Başka bir şey dokunayım Hani ben bilmem kaç defa İntihar etmeyi düşündüm çocuğum olduğu zaman intihar edemem ki hani edemem derken bir sorumluluk o hani bir can var ya
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHem çocuk olunca daha anlayışlı davranmak zorunda kalacaksınız birbirinize hem de evlenince ayrılsanız bile artık baba olduğu için kendini bir ilişkiye bağlamak zorunda kalmayacak.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
İki kere nişan atıp barışmak bayağı maceralı bir ilişki demek 😊 Evlenince hemen çocuk isteme konusu ise kişiden kişiye değişir. Bazı erkekler aile kurmayı ve çocuk sahibi olmayı yaşamlarının bir sonraki adımı olarak görürler. Belki de seninle sağlam bir gelecek kurmak istiyordur. Fakat bu, tamamen sizin hayattan ne beklediğinizle ilgili bir şey. İkili ilişkide açık ve samimi bir iletişim kurarak ortak bir noktada buluşmanız önemli. Sen ne düşünüyorsun, hemen çocuk yapma fikrine nasıl bakıyorsun? İkinizin de beklentileri uyumlu olmalıdır, yoksa zamanla sorunlar çıkabilir. ❤️
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılamacı başkadır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO adamı sakın dinleme. Bir savaş baslatmis sana karşı yenilmen için çocuk yapıp senin ozgurlugunu herşeyini ona bağlamak istiyor. İki Nisan atmışsiniz normal bir şey mi? Zaten alışmış ayrılmaya. Çocuk yapınca seni git gibi bırakır benden söylemesi. Birde yaşın küçük. En az beş sene bekle çocuğunda kendin için yao asla bir erkegin ekonomisine güvenip yapma sende çalış. Yemin ediyorum sana erkekler sandığın kadar masum degil. Ayrılınca çocuklarını görmüyorlar bile sana olur benden söylemesi.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSırf gelecekte onu bırakamayacağını garantilemek için, sen vücudunu geri düzelmez boyutta deforme et, çocuk da kendisi için mecburen birlikte kalmış mutsuz bir aileye sıkışıp kalmış halde büyüsün istiyor.
Olur da evlenirsem tek değişmez koşulum, çocuk olmayacak. İleride belki yok, lütfen yok. Net çizgim. Ne ben bunun için bedenimi ve ömrümü harap ederim, ne de bencillik edip bir canlı dünyaya getirip yaşamak zorunda bırakırım.80 Yorumla Belki de aranızdaki kopukluğu tamir etmek içindir. Çocuk olursa daha da yakınlaşacağınızı düşünüyor olabilir
20 Yorumla
1 yılLütfen evliliğin ilk yılı çocuk yapmayı asla düşünmeyin. Olası ayrılıkta günahsız bebeğe tranvatik bir çocukluk ve hayat yaşatabilirsiniz. Bu tüm evlilikler için önerim, hele de siz nişan atmışsınız iki defa sizin için daha önemli bu çağrım.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce bu kadar kavga ve ayrılık yaşanıyorsa evlendikten sonra mutlu olamazsınız. Çocuk yaparak aileyi kurtarır mutlu oluruz düşüncesine kapılırsanız da çok büyük yanılırsınız. Abimden biliyorum ayrılıyorlar çocukları 3 yaşında…
30 Yorumla
1 yılÇocuğu garanti olarak görüyorlar. Çocuk olursa, kadının ayrılmayı düşünmesi zor olur diye düşünüyorlar. Bence erteleyin.
75 Yorumla- 1 yıl
Benim de aklımdan geçeni yazmışsın. Katılıyorum.
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Öyle ama hesaba katmadıkları şey, çocuk varken kadın boşanmak istediğinde bu ona karşı tarafın donuna kadar alma imkanı sunuyor. Arkadaşım misal öyle yapıyor şu an. Enine boyuna düşünmüyorlar bunu cidden.
- 1 yıl
En güzelini yapıyor arkadasiniz. Ama herkese öyle bir imkan sunulmuyor maalesef, kanunlar her kişiye eşit haklar sunmuyor
- 1 yıl
@rekreasyonistt mahkemenin hükmettiği nafakayı ödemiyorlar ki. Kararlar uygulanmadığı için caydırıcılığı yok.
1 yılHemen çocuk istemek mantıklı değil seninle ilişkisi bittiğine pişman olmuş bazı haltları yemiş sonra sana gelmiş işte 🙏🏻çocukta yapıp hiç bitmesin gitme ondan diye
20 Yorumla
1 yılSen ona bağlı kal daha öncekiler gibi ayrılama istiyor çünkü. Çocuk istemesi için önce evliliği yaşayıp sonra gerçekten babasına hazır mıyım diye düşünmesi lazım. Bunu yapıyor mu hayır. Demekki derdi egosu. Muhtemelen sen onu terketmişsindir eğer öyleyse bir daha terkedilmemek içindir. Yok o terketmişse senin ona yaptığını sen ona yapma diyedir. Net yol ver gitsin.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn az 1 seneyi beraber gecirin sonra çocuğu düşünürsünüz. Bazı erkeklerde bırakılma korkusu vardır ayrılama diye de çocuk istiyor olabilir hiç bilemezsin. Çok kez şahit oldum. Baya bi vakit geçir emin olunca çocuk yaparsınız.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yıl2 kere nişan atılmışsa bu ilişkide bir "SORUN" vardır!👍
33 Yorumla
Soran1 yılDüğünü erteliyor hep
- 1 yıl
Neden? sorusunu sormadan ve sağlıklı cevabını da bulmadan geçmemek lazım işte👍
Soran1 yılAilesi aramızda geçeni öğrendi sahip oldu bana para harcamak istemediler bende illa düğün diye ikii kere yüzük attim sonra barıştık şimdi evlenince çocuk diyor
1 yılHz. mevlana ne güzel demiş Aklın başına geldiğinde pişman olacağın bir işi sakın yapma nedense insanın başına her sey gelır ama ne hikmetse bir türlü akıllanmaz her şeye kanar bence senin artık bu tarz toksik ilişkilerden uzak durman ara verip hayatına bakman lazım hayatta senden değerli yok kendini üzme boş yere kendine zarar verme nedense Allah korusun insan neyin üstüne düşüyorsa Sonu intihar oluyor hayattan kopma emin ol değmez sen hayatını yasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSakin coxuk mocuk yapma. Evlenmede. Cocuk yapip seni eve mahkum etme derdinde. Gidemez cocuk varken diye dusunuyor
11 Yorumla- 1 yıl
Asagida birileri cocuk aranizdami soeunu tamir eder falan demis. Bunu yaoarsan kotu olur. Boyle sacma fikirlere inanma
Ya inanma inanma böyle git gel ilişkiden bir b. k olmuyor
20 Yorumla
1 yılO dengesiz seni üzer bence toksik bir ilişki, acilen kurtul.
20 Yorumla
1 yılBir daha ayrılma diyə. Bazı taktiksel hareketler ama saçma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
1 yılİki kere nişan atmışsın evlenme bence çünkü yine sonu ayrılık
20 Yorumla
1 yılBayan bir gemiye yolcu almak gbı isey bu ilk iki üç sene çocuk olmaması lazm anlasabiliyor musnz bakmak içn bosanrsanz nolck o çocuk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Beni bir daha bırakmazsın demek istiyor o da genellikle seni çok sevdiğinden yaparım ve seni bırakmak istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocuk olursa ondan ne olursa olsun boşanman zor olsun diye gözünü aç kızım ince eleyip sık doku sakın ama sakın hemen çocuk yapma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin düzelip çok güzel olacağını falan sanıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
1 yıltekrar terk etme diye ama dikkat et evlilikte bambaşka kişi de olabilir hemen yapmaktan kaçın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Bir kaç yıl ilişkinin tadını yaşayın sonra bebegi düşünün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBaba olmak istiyor babalık heyecanını tatmak istiyor
011 Yorumla- 1 yıl
saf olma
- 1 yıl
Benim tahminim bu
- 1 yıl
ama gerçekler bu değil
- 1 yıl
Ne demek istiyorsun?
- 1 yıl
kadını eve bağlamak için istiyor çoğu
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Erkek olmadığım için bilemedim haliyle
- 1 yıl
erkekle kadın beyni çok farklı zaten yıllar sonra da olsa kanıtladılar sonunda
- 1 yıl
Ama kadın beyni daha akıllı der uzmanlar
- 1 yıl
evet zaten zeka da anneden geçer
- 1 yıl
Aynen öyle
Zaten çocuk yapmak için evleniyoruz. Öbür türlü zaten arı ben çicek sen seç seçebilirsen...
00 YorumlaBen olsaydım seni tamamen hayatımdan çıkartırdım. Seninle geçim olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSenden başka enayi bulamadığı için olabilir mi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİki kere nişan attıktan sonra gururunuza yedirip nasıl barıştınız?
20 YorumlaÇocuk olursa boşanma süreciniz olmayacak çocuklu bir bayanı kolay kolay kimse almaz diye düşünüyor ondan
20 Yorumla
1 yılÇocuk oyuncağına çevirmiş aklınca seninle alay ediyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKararsız..
Güvenmek için tanımak lazım.
Ani kararlara gelme
00 Yorumla
1 yılErkeklik bir kaderdir , adamlık ise bir seçim …
Bence önce iyi tanı derim.00 Yorumla
1 yılSeni kaybetmek istemez belki seni seviyordur. Bende evpenip cocuk istiyorum
00 Yorumlaseni bağlamak için
30 YorumlaÇok sağlıklı bir ilişki değil o
129 Yorumla
Soran1 yılDemi iki kere yüzük attim düğün geç olucak diye sonra barıştık hemen çocuk olucak diyor intikam için evlenip çocuk yaparmi
Soran1 yılNiyeee iki kere yüzük attim ya erkeklik gururu yapar mı diye
Soran1 yılNe bilim etrafımdakiler öyle dedi iki kere yüzük attın senden intikam için evlenir felan boşanır sonra
Soran1 yılNiye mantıksız
Soran1 yılDemi oda var
Soran1 yılBeni sevdiğini nasıl anlarım ya da intikam alcaksa nasıl anlarim
Soran1 yılÇok takıyorum ya elimde değil
Soran1 yılBı senin yorumların iyi geldi bana ya diyorum işte dogru ise bu adam benimle intikam için evlenir çocuk yapar bırakırsa beni diye
Soran1 yılKafamı yedim
Soran1 yılBiraz mı herşeyi takar oldum yarın psikologa gidicem
Soran1 yılDinlerim ben çevre bunu diyen annemdi çünkü korkuttu beni
Soran1 yılNasıl düzelcem ki gece gündüz biseye takıyorum kafayı
Soran1 yıl25
Soran1 yılYaa şimdi sana şöyle diyim biz bir sene nişanlı kaldım ve bir senedir ne isterse yaptım cinsellik hep düğün dedim acele etme dedi sonra ablasına dedim biz cinsellik yaşadık oda ailesine anlatmış onlarda düğün yapmaktan kaçtılar benim canım laf geçirip yaptiramadi bir sene bekledim sonra baktım olmuyo iki kere yüzük attim olsun diye en son her şey istediğin gibi olcak dedi barıştik sonra işte iki gün önce evlenjnce hemen çocuk dedi felan sonra biz barisinca annemde dedi belkide intikam için evlencek ailesine rezil ettin yüzük attın iki kere dedi boşanır sonrada dedi kafam dolu aşırı pskolojimi bozdu
Soran1 yılAllah senden razı olsun içimi rahatlattın ya Allah sana ne istiyorsan hayirlisindan versin 🙏 hayat boyu kazan hem mutlu ol
1 yılSizdn olmaz
Cocugada yazik olur20 Yorumla
1 yılkadını eve bağlamak için
20 YorumlaEvlen 1 kerede boşan kurtulmanın en iyi yolu
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka şimdi yorum
Soran1 yılAçıklarmisin anlamadım
- 1 yıl
İki kez nişan atılmış dilerim ki mutlu olursunuz ama bu durumda belliki
Şüpheliler ve güvensizlik var sence olur mu içinde bulunmuş olduğun durumu sen daha iyi biliyorsun kaybetmiş olduğun umarım sadece zaman olur bir etrafına bakarmısın hislerinle değil farkına var bazı şeyler olmuyor gibi bu benim yorumum
Bence bir halt yedi ve seni baglamak istiyor
016 Yorumla
Soran1 yılİki kere yüzük attim bilmiyorum ondan mı diye düşünüyorum çocuk istemesi
Soran1 yılPufff her şey güzellik değil ki ben huzur istiyorum
Soran1 yılNerden anladın ohaa
Soran1 yılÖyleyim:(
Soran1 yılEvet
Soran1 yılZordum ondan bir sene benimle cinsellik yaptı dahada istiyor domuz gibi
Soran1 yılNe almicam ya herşeyi yapiyordim onunla aklına gelmeyen şeyleri bile yaptım
Soran1 yılPuhahahahs haklı isem savunurum burnundan getiririm
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBence sağlıklı bir ilişki değil sizin ki
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle zati artk yoruldum düğün erteledi bir sene bekledim daha da Nisan da olucak diye tekrar tarih aldı bekliyorum yine
- 1 yıl
Vazgeç bence
Soran1 yılSeviyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSakin öyle bir şey yapma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nicin ayrildiniz iki kere?
10 Yorumla
1 yılsakın öyle bir aptallık yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocuk belki sizi birbirinize daha sıkı bağlar diye. Birde nişani kim atti ve neden
10 YorumlaO ilişkiden bir yol olmaz maalesef
10 YorumlaO ilişkiden bir şey olmaz
10 Yorumlaçocuk olduktan sonra kçına tekmeyi vuracak
00 Yorumla
1 yılBaşka emri var mı sordun mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Kadını bağlamak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKafası çalışmadığından belasını arıyor
00 Yorumla Çocuğumla evde oturmak için
.00 Yorumla
1 yılunutamamış demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ilişkiden bi cacık olmaz
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Durum buysa bi kaç sene çocuk olayını düşünme
111 Yorumla
Soran1 yılDemii bende öyle düşünüyorum ama çocuk olacak diyor
Soran1 yılÇocuk hemen niye istiyor sence
Soran1 yılYani bana sahipte oldu her şey kavgada oldu yüzükte atıldı barıştık üstüne hemen çocuk diyor
Soran1 yılYani intikam almaz mi evlenip çocuk yapıp boşanır mi diye düşündüm iki kere rezil oldu ya ailesine
Soran1 yılNe mesela böyle çocuk istemesi
Soran1 yılDoğru diyosun
Gizli Üye(25-29)1 yılDuyusal olarak isiyir işde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir nedeni vardır bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artık bağlamak istiyo seni
00 Yorumla
1 yılçocuktan dolayı bırakmazsın diye
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yapma hemen bekle
20 Yorumla
1 yılvalla iyi düşün
02 Yorumla
Soran1 yılDüşünce kalmadı :(
- 1 yıl
ayrılma sebebi neyid
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İki kere nişan atıp barıştık. Şimdi evlenip çocuk istiyor neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler