Ben her türlü severim evladımı. Benden çıkan bir canlıdan asla nefret edemem. Ama bazıları evlatlıktan reddederim, Allah korusun gibi şeyler çok diyor bu konu açılınca. Bence en çok sizin başınıza gelecek böyle şeyler. Karma'dan kaçamazsınız. Evrene negatif enerji yollamayın, her türlü evladınızı kabul edin. Çünkü siz ne kadar kusursuzsunuz ki çocuğunuz da öyle olsun dimi ama?
Evet bazı kişiler ön yargı ile yaklaşabilir, onlara itici sorunsal hatta suçmuş gibi gelebilir, fakat her ne kadar onaylanması alışılması zor bir durum gibi gözükse de aslında çok da idrak edilesi zor bir durum olmasa gerek, kişinin başına gelmediği sürece kendisinin empati yapması gerektiği yer de ön yargılı davranmamaya özen gösterdiği taktirde sözlü ve fiziksel olarak kırıcı olmayacaktır yani görüşüm şu ki bu tür toplulukların saygı duymayı öğrenmesi gerek ve diyorum ki eğitim şart kimsenin kimseye zorbalıkla sözlü şiddet ile kararlarına ve şahsına hakaret etmeye hakkı yoktur herkes özgür yaşamaya layıktır aksi düşünülemez her şey olur yeter ki karşılıklı saygı olsun
Bende biseksüel biri olarak karışmam tabiki kendi hayatı. Bu soruyu sormak bile absürt aslında. Desteklenip desteklenmeyecek bir durum değil. Erkekler kadınlara kadınların erkeğe aşık olabildiği gibi erkek erkekten kadın kadından hoşlanabilir. Bu durum sonradan gelişen bir şey değil doğuştan hormonlardan geliyor. Kim nasıl hissediyorsa öyle yaşasın bir başkasının hayatına pis elinizi atmaktan vazgeçin. Eşcinselliğe nefret besleyenlerinin neredeyse %50-%60’ı gay çıkıyor. Twitter ortamında ifşalarınızı görüyoruz.🙃🌈🏳️🌈🏳️⚧️
karma kavramını ilk defa duysaydım buna inanan insanların varlıgını garipsemezdim ne oldugunu biliyorum burada bunu belirterek 21. yüzyıl bilim çağında bu tarz antik saçmalıklara inanmanın gereksizliğini vurguladım. cevabımı istediğin yere çekme