evladınız gay olsa tepkiniz ne olurdu
döverdim
evden atardım
tedavi ederdim (hastalık değil)
normal karşılarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
normal olmayan ama normal olan bir durum. normal olmayan kısım homoseksüellik kavramı. normal olan kısım da homoseksüellik kısmı aslında. şöyle ki, doğanın kanunlarına göre normal olmayan bir durum bu; lakin karşı tarafın vereceği tepki tamamen normal bir olaymış gibi olmalı. çünkü saygı diye bir kavram var. her erkek kendi isteği doğrultusunda homoseksüel olmuyor. bazen psikolojik olarak, ailenin yanlış yetiştirmesi sonucu vb. olaylardan dolayı istemsiz olarak homoseksüellik görülebiliyor. böyle üzerinde tez yazmışım gibi anlattığıma bakmayın, sadece gözlemlerim bunlar. velhasıl, normal olmayan bu olaya oldukça normal bakmak lazım. insanlık kavramı da burada devreye giriyor işte.
ağzına s. çarım katı kurallarım var bu bir tercih değil diyenler yalan bu bir tercih evime adımını atamaz !
eve gelmezse ne yapıcan sevgilisinde kalıp seni aramazsa
ya gelmesin reddederim zaten en çok korktuğum şey kınamak istemiyorum ama normal karşılayamam..
senin kararın
Helal olsun!
bu çocuğunun büyüdüğü ortama da bağlı. Mesela Türk bir ailenin çocuğunu birkaç sene önce hollandada lezbiyen bir çifte verdiler, daha sonra çocuk erkek düşmanı çıktı, sexsüalitesi değişti. Gaylerin bile olduğu toplumun belli bir özelliği oluyor, yani çevre şartları bariz bir şekilde etkili istediğin psikoloğu dinle, onların inemeyeceği derinlikte hissiyatlar bunlar. Gerekirse çocuğu küçük yaşta bilinçlendirirsin, gerekirse homofobik yaparsın. Ama benim tabirimle ibnelik çok ayıp, ahlaksız ve sapıkça
Senin gibi bir insanın ve cahilin dünyada yaşamasıda çok ayıp bu bir yönelim ne tercih ne yetiştirme en iyi kolejlerde okudum ailem özenle yetiştirdi istanbulun en lüls semtlerinden birisinde oturuyorum ama ne oldu gayım ve mutluyum
bu kötü yetiştirme ile alakalı bir şey değil ki :D benim dediğim de buydu, zaten sen de örnek olmuşsun, lüks içinde büyüyenlerde daha çok oluyor zaten, sen benim dediklerimi de içeren gruptasın, gaylik senin önünde bir tercih olduğu ve sana normal gösterildiği için sen seçebildin, yani "özenle yetiştirilmek" kelimesi belki de benim dediğim gay olma sebebin :D
Hic bir baba normal karsilamaz, eger meshebi genis degilse..
Elalem ne der? kaygisi.. Cocugun dustugu durumlarin? kaygisi diyerekten..
Ben olsam, psikologa falan bir caresini bulmak icin ya da pipisini keserdim :D:D
niye kesiyon
belliki hayatında psikolog yüzü görmemişsin ama git çünkü bu normal bir görüş değil bu bir hastalıkta değil. Bu tedavilik değil. Ve psikolog bunu tedavi edemez
Cevap
20Cevap
çok sevdiğim arkadaşlarımdan biriside eş cinseldir ve temiz kalpli bir insan ondan dolayıdır ki büyük ihtimalle sempatim vardır kendilerine önemli olan beyin ve kalpken dışlanıp toplumda kabul göremiyolar. Bunun soru olarak sorulup onların farklılaştırılmasıdır acı olan
Allah korusun ama olduğunu düşünürsek
1) Tibbi biseyse tedavisi
2) Tercihi ise de zaten olusundan belli eder kendini diger yone cekmeye calisirim ama basaramazsam da evlat sonucta atsan atamazsin satsan satamazsin mecburen ona da evladim derim ozel hayatini da eve tasimamasini isterim
Ya işte gerçek islam hoşgörüsü kapalı bir bayan ama ne kadar güzel özetlemiş ama bu tercih değil ne yazıkki ya da hastalıkta değil allah vergisi
Onun en büyük destekcisi olurdum. Biliyorum ki bu elinde olan ya da hastalıklı bir durum değil. Ona uygun çevreye yönlendirmeye çalışır, toplum tarafından karşılaşacağı güç durumlar için onu hayata hazırlardım.
Nilinçli bir Anne baba 0-7 Yaş Arası süpğer bir şekilde bilinçsel ve Ahlaki Değerleri öğretmelidir
ne yani ben Allahdan kitaptan Herhangi bir Sınırlaam getirmedne yetiştiricem çocuk Yoldan çıkınca da 20 sinde felan Döcevem saçmalık Öldürsen de ÇAre değil adam değişmez ki artık
Tercih meselesi sonucta yapacak birsey olmazdi. Ha bunu degistirmek istersen de ona daha cazip gelirdi gay olmak. Yapacak birsey yok. Saygi duymak en mantiklisi
cogu kisi atarm ederm demis allah versinde gorelim atiyolarmı bn tabiki atmam dogal karsılarm bu hastalk degil bnce hormonel sorun olabilir bilmiyorum tam kim ne derse desin kesnlkle yapcak biseyleri yok
normal karsılardım ona istediğini yapmasınu söylerdim ama kızlarla bağını koparma flan derdim heralde ama asla kötü karşılamazdım
Tedavi ise yarar diye düşünüyorum ama olmaz sa da evladım atamam asla
tedavi ettiğini söyleyenler sahtekar
sende haklısın
biliyorum
Destek olurdum tedavilikse tedavi ettirirdim bu boyutuda astiysa secim onun
rusyaya götürüm oğlum bunlar varken erkekleri napıcan derdim zaten direkt vazgeçer asgajhksja :D
rusyadakile burdakilerin farkı bıyık başka bişi yok
Bencede rus erkekler çok tatlı :)
öldürürdüm niye yok lan? ben öldürürdüm ama çocuk yapmayı düşünmüyoruz biz :PP
gerçi adalet düzgün çalışmıyor şu sıralar evden atmak daha mantıklı :D
Adaletin düzgün çalışması nedir eşcinsellerin ölmesinin serbest olmasımı hasta ruhlu bir insansın kesinlikle bencede senin ölmen serbest olmalı
Gay olan sensin sanırım. Bir sorum olacak. Müslüman mısın?
hayır biseksüelim müslümanım
baban sana ne yaptı açıkla ve rahat et tercih senin şeker oglan ))
gay değil biseksüelim
haberleri yok biseksüel olduğumdan
bilmiyokki
babamın haberi yok biseksüel hem erkekten hem kadından hoşlanan demek
erkeklerle ilişkim olmadı
zaten çevrem homofobik sadece 1 kişi biliyo o da benden tırsıyo bir yerlerini elliyomuşum yalana bak
gay ve lezbiyenlerden nefret eden bir cevrem var
homofobiğin anlamı o
niye çükümü kesiyom kendimi kadın gibi hissetmiyom hemde aile kurmak istiyen biriyim ben
biseksüel genle alakası yok bişi olmaz zaten sapıklık yapmıyom rahattım
ismini tugay koyardım :D
ALLAH göstermesin yahu.. :))
bu durumun bir seçim değil hastalık olduğunu biliyorum bir doktora tanışın lütfen
eşçinsellik hastalık değil normal
Ne hastalık nede tercih. Yaratılış
Normal karsilarim onun dusunceleri ve onun hayati. Saygi duyarım
Oğlumdur bağrıma basarım banane aliden mi hoşlanıyor ayşeden mi, evlat işte ne farkeder?
Zorla rus kızlarıyla yatmasını sağlarım. hala aynıysa önce döver, bir işe sokar evden atarım
değişmez abisi ama ilerde değişebilir bazı insanlar öyle oluyo
yapcak bisey yoq beni iygilendirmez ne hali varsa görsün banane
Oğlum olmadığı için bilemeyeceğim ama kötü bir durum
nerede hata ettik derdim
Olum vazgeç bu yoldan sana karımı yok derdim :D
Anlayış gösteririm sanırım
bir posta da ben gayardım
doğru cevap ver
doğru cevap yazıyor orada lolitop
Ahh o gece kirpik diplerim ağrıyo deseydim :D
o ne biçim bahane
garib ama