Çocuğunuza nasıl tepki verirdiniz?
Tedavi ettirirdim.
Normal karşılardım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tedavi derken pardon? Bunun bir hastalık olduğunu düşünenler tedavi olsun ilk önce. Eşcinsellik ne bir hastalık ne de bir seçim ya da tercih değildir.
Evlat sahibi olmam imkansız çünkü pasif bir homoyum. Ama diyelim ki oğlum ya da kızım var ve eşcinsel olduğunu söylemiş olsaydı sadece saygı duyar ve onu desteklerdim 💅🏻🏳️🌈
Bende AP yim haklısın yazdıklarında
Hayır gayim
Çocuğun yaşı önemli bunda çocuk kendini yanlış tanıyor olabilir o yüzden çocuk yaşında buna karar verilemez çocuğun en az 20 yaşına gelmesini beklemek en mantıklı hareket olur. o 20 sine gelene kadar da hem çocuk o kendini daha iyi tanıyacak hem siz çocuğunuzu bu aşamaya gelene kadar çocuğun geleceğini kurtarmak önemli ölüm riskinin olduğu bir yerde yaşamasını fakirlikle boğuşmasını normal olan hiçbir anne baba istemez ve eğer çocuk bu durumu velisine kendisi aktarmışsa bu velinin işini kolaylaştırır çocuğa hedef vermek daha kolay olur çocuğu dersine ya da mesleğine odaklamak kolaylaşır. Bu arada ben burada normal bir eşcinselden bahsettim tabi ki arada psikolojik tramvalardan ötürü karşı cinse ilgi duymayan çocuklar da olabilir bunu ebeveyn olarak anlayamıyorsak bir psikoloğa danışmak gerek ancak şunu bilin eşcinselliğin bir tedavisi yoktur. yüzyıllar önce tedavi olarak kullanılan bir metod vardır ancak başarısız olduğu ve etik dışı olduğu için artık camiada kullanılmaz. kısaca bahsetmemi istiyorsanız kişiye eşcinsel cinsel içerikler gösterilir her bir görselden sonra kişiye elektrik verilir ve kişinin bilinçaltında eşcinselliği acıyla bütünleştirmesi sağlanmaya çalışılır ancak bu yöntemde de başarı oranı çok çok düşüktür
Evlat sevgisi ile dini inancım arasinda savrulur dururdum. Ama asla şiddet, kınama, ceza, evden kovma, evlatlıktan reddetme gibi şeyler yapmazdım. Tamam inancım eşcinsel ilişki konusunda çok net ve sert ama aynı inancım çocuğumun vebalinin çok daha ağır olduğunu da söylüyor. Sonuç olarak inancında samimi, merhametli bir müslüman baba olarak elimden geldiğince en iyi şekilde yetiştirmek için uğraşırdım. Gerisi onun hayatı ve kararları
testosteron yüklerdim
tedavi olmayı reddederse ben de onu reddederdim :)
(Bu olay 13-14 yaşında olsa yüksek ihtimalle geçici olur çünkü o yaşlarda genelde erkeklerde östrojen testosterondan yüksek oluyor ama onun dışında olacak bir durumda paşa paşa tedavi olur Allah kimseyi bununla sınamasın)
Cevap
12Cevap
Herif biz nerde sıkıntı yaptık bizim çocuğumuzun niye psikolojisi bozuk diye konuşuruz ama ben oğluma sahip çıkarım ona karşı yargılayıcı davranmam hani kendi içimizde tartışırız babasıyla.
Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum. Öyle aileler var tabii ki. Evladını atamaz ki..
Tekrar icime sokar , yeniden dogrurdum galiba. Allah kurusun ya
Düzelmesi için canla başla mücadele ederim yapacağım aciklama da oğlum erkek bedenin de başka erkeği mutlu etmek çok zor derim
Hemen tedavi
Nasıl bir tedavi ki
Şule hocayı tanıyormusun
O kim
Pdr ci
Böyle bişey olmasın gerekte kalmasın umarım
Kimlere vurdurdun çabuk söyle derim ksmd
Zor bi durum mevlam kimseye göstermesin
* onu diyecem ama bu ona ödül olacak 🤔 bilemedim
Ben lezim zaten
Gayim zaten
görüşmem