Muhafazakar Ailenin Eşcinsel Çocuğu?

Arkadaşlar ne yapicam bilmiyorum. Ben lezbiyenim ama ailem bunu bilmiyor. Çünkü muhafazakar ailenin bir çocuğuyum. Aileme bu cinsel eğilimimi soylesem galiba en kötü ihtimal beni evlatlıktan reddederler kabullenenmelerini hic mi hic zannetmiyorum. Ve ben ne yapacagimi bilmiyorum su ana kadar bir iliskimde olmadi korkuyorum. Telefondan bir yerden görüp anlarlar diye ödüm kopuyor. Sadece iki arkadaşım boyle olduğumu biliyor. bir ara ailemle aramizda su konuşma geçmişti bizim sokagin sonunda bir travesti yasiyor ailemlerde allah helak etsin falan dediler bende bu onların tercihleri normal bisey niye karisiyosunuz dedim Abim sen sus dedi nerdeyse dovucekti. Simdi bunlari düşününce ben eşcinsel olduğumu soylesem anne babadan önce bir abi baskisi gelir bilmiyorum her abi degil ama abimden hep baski gördüm onu giyme bunu giyme bunu ogrense beni öldürür. Ama bende hayatimin sonuna kadar bir sırla yasamak istemiyorum. Asla da söyleyemem ben nasil bir yol bulmaliyim bilmiyorum hic bisey aklima gelmiyo tikaniyorum. Siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz nasil davranirdiniz çünkü nasil davranacagimi bile bilmiyorum?
Muhafazakar Ailenin Eşcinsel Çocuğu?