AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Hayır değil dir tabi ki ama eşin bu konuda biraz anlayışsız sanırım
Aşerme işini her iki tarafında abartmaması gerekiyor
Kadını hamile bırakmayı bildiği gibi kadının canının aşerdiği şeyleri de almayı bilecek. Yok öyle yağma.
Valla günümüz kızları dizilerden etkilenip yapıyorlar.
Benim annem 3 çocuk doğurmuş normal. Bütün bunların hepsinin mızmız kızların uydurması olduğunu diyor. Haklı da bence
annende aşermştir öyle demesine bakma.
@Sormayadevamke Yok, hadi benim annemi geç. Anadoluyu gezerken bir yaşlı teyzeye sor bakalım nasıl doğurmuş çocuklarını.
Ben sizin emeğinizi hor görmüyorum. Büyük başarı çocuk doğurmak ve bakmak. Ama gel sen de kabul et ki, bazıları sırf eğlenmek için işin çınkını çıkarıyor. Hoşlarına gidiyor erkeğin sürünmesi
dediğin kısmen doğru annelerimiz çok zor şartlarda hamilelik yaşadılar doğum yaptılar. annem mesela sırtında dolu sepetle yokuş yukarı yürümüş ben karnındayken 9 aylık. çok çekmiş hiç gebedir denilip kıymet verilmemiş Allah soracak bunları. Aşermek doğrudur o an gerçekten de o yiyecekteki besin öğelerine vücudu ihtiyac duyduğu için aşeriyorlar ama bunun fazlası yanlış. Zaten kocasını seven onu yormayı da istemez en çok aynı mevkiiden bişey almasını ister gidipte adana karpuzu olmazsa olmaz derse bu şımarıklık bence de. Ya ben eğer evlenirsem severek ve hamile olursam eşimi de sevdiğimden bi zorluk yaşamasını istemem en çok ev işlerinde biraz yardım etsin isterim
Yardım şart ama gecenin bir vakti Avakado istiyorum deyip yaygara çıkarıp trip atılması fazla artık
Değildir, gayet doğaldır. Cahillik işte, ilk zamanlarda oluyor öyle. İleride o da der jendi kendine, "ne öküzmüşüm ben" ya diye.
Bir anda sancım var yap üzüntüden. Bak nasıl pişman oluyor çocuk düşecek zannettiğinden. Eğer hala umursamıyorsa sg et boşa o öküzü
Oha şerefsize bak sanki onun çocugu değil Türk erkeği diyorlar ama türkler hanımına çocuguna sahip çıkar bu bildiğin kardeşim
Bence işin eğlencesi o ben keyif alırım böyle bir durumla karsilasirsam
Eşin tam bir öküzmüş bence bu davranışı hoş olmamis onu düzgün bir şekilde uyar sonuçta onun çocuğunu taşıyorsun
Yaparken senden iyisi yok böyle aşerme doğum oldu zamann şımarık nazli derler bu erkekler nie böyle ki denk gelene iyi gelio
Böylelerinin soyu halen tükenmedi mi anam bu türk erkekleri niye böyle
Şımarma sende o zaman çok istiyorsan gidip kendin alabilirsin bi hamile sen değilsin
Şöyle ş e r e f s i z kocaları boşayın
Bence kocan arastirsin. Hamilelerin cani herseyi ceker. Ben hamile olmasam da ben de hamile gibi aseriyorum. Simarik kelimesiyle ne alakasi var. Bilgisiz sadece.
Yapabildiğinkadar naz yap. Üzerine trip at nasıl böyle dersin diye. Hormonların depreşmiş de iyice duygusallaşmışsın gibi trip atıp eziyet et, burnundan gelsin o dediği laf ahahahha
helal ya cok mantikli dşsşdllsdö
Her şeyi lehine çevirmeli bu dönemde. Naz yapmayanın kıymeti bilinmiyor ne yazık ki
Xd snske
bence de cok haklisin zar zor anliyolar degerimizi..
Hayır bence çok doğal ben kışın ortasında eşime çilek buldum İstanbul Taksim'de tüm mevsim her mevsimin meyvesi satılan bir yer var ordan ala bilirsiniz
hakikaten ülke insanı aşırı şımarık
tüm dünyaya duyuralım mı hamile olduğunu
sen konuşuyon lan hasta olsanız ölcek gibi davranıyonuz
Ağzına sağlık prenses konuş 😂 Çoğu grip olunca vasiyet yazacak hale gelir ama hamileliği kolay sanıyorlar. @EresUnBebé
Ben olsam çocuğu yaparken öyle demiyordun yapmayı nasıl beceriyorsan aşerince de ne istersem alacaksin derdim
Eşiniz yerinde olsam dünyaları önünüze sererdim yanlış anlamayın ben eşim olsaydı şayet böyle yapardım kadınlar bir cicek tir
Senin kocan bir öküz ablacım acı gerçek sen anca güdersin onu
Hayır değil hamilelikte hormonlar normalden farklıdır bu yüzden de hamileler aşerir. Şımarık değilsin sadece hamilesin
Bence değildir. Kadınların şımarıklık yaptığı çok konu var ama bu hamilelik mevzusunda biz böyle birsey yaşamadığımız için anlayamayız.
Boşan lütfen, hamile birine nasıl diyebilir bunu.. çok büyük saygısızlık, hadsizlik.
Çok kötü bi durum hamile bayan aşere bilir doğal hakkı senin kocan afedersin kendisi şımarık
Kocanın şımarıklıği ve bencilliği olmuş senin adına üzüldüm 😔
Asla, hamilelik kadınlığın en güzel dönemi🌸 istediğini ye! Sonuçta bebeğin istiyor o yiyecekleri.
İşine gelmediginden öyle demistir, Enişte bey biraz odun sanırım...
Oklava ile ağzına yapıştırsaydın al sana sımarıklık deseydin.
🙁🙁🙁
Aşermenin bilimsel veyahut tıp da bir dayanağı/açıklaması var mı?
Asermek şimariklik değil
Ama abartanlar var
Ona bide çocuk vereceksin yazık
İşte bu yüzden lezbiyen çiftler
Allahım sabır ver
sen normalsin kocan anormal bence saf odunmuş
Kocan sanırım biraz mal
Konuşma eşinle trip at canım adam hamile olmasan bosan dicemde öküz ya dana
Nerden buluyorsunuz böyle kanka
cahille evlenirsen böyle olur
Kocana benden şamarlarımı ilet
Evlenmeseydi seninle mk kocası