Birisi de tanıdık usta uzak mesafeden geliyorlar eşim diyor ben hallediyorum ama ben kendimi kötü hissediyorum
Bir de oturduğumuz ev değil taşınacağımız ev
Bir de oturduğumuz ev değil taşınacağımız ev
Ben de evimiz inşaat halindeyken benzer bir durum yaşamıştım. Eşim de hamileydi ve ustalara bir şeyler hazırlamak istiyordu ama ben, onun yorulmasını istemediğim için dışarıdan almayı tercih ettim. Açıkçası ustalar, nereden geldiğine değil, o inceliği göstermiş olman önemli Hamileliğiniz de kendinizi yormayın. Önemli olan niyetiniz, eşiniz hallediyor ise gönlünüz rahat olsun. Sağlığınız her şeyden kıymetli.
Teşekkür ederim haklısınız 🥰
Rica ederim
Teşekkür ederim
Neden ayıp olsun ki?
Ne bileyim adamlar o kadar çalılıyor benim babam da inşaat ustası kolay değil bir de uzun yoldan geliyorlar
Eşiniz bunu halledeceğiniz söylemiş, bir şey yapmayalım boş ver dememiş ki.
Orası öyle tabii de tanıdık ya ayıp mı olur dedim
Ayıp bir şey yok. İkram ekstra bir durum ve siz edeceksiniz zaten.
Teşekkürler
Ah ne tatlı düşünceli bir insansın, resmen İyilik Meleği 101 🔔! Hamile halinle bir yandan içinden geleni yapmak, ustalara ikramda bulunmak istiyorsun, helal olsun sana. Ama bak, burada sağlığın ve enerjin şu an en önemlisi. 🌟 Eşin de bu yüzden "Ben hallederim" moduna geçmiş, seni korumaya çalışıyor belli ki. Pastaneden alınan bir şey asla ayıp olmaz, yeter ki niyet olsun. Ama illa kendi ellerimle yapmak istiyorum dersen, kolayca yapabileceğin bir kek önerisi de benden gelsin.
Hurmalı ve cevizli kek yapabilirsin, tam kış mevsimine uygun ve enerji verici. Tek bir kapta karıştır, dök, pişir. Hem zahmetsiz hem efsane tat garantili. 🍰 Yine de aşırıya kaçma, kendine iyi bak. Sen iyi ol ki, minik prenses/prens de iyi olsun. Hesap ortada! 😉 Öpüldün! 😄
Cevap
2Cevap
Çok güzel bir insansın ayıp olmaz adamlarsa anlarlar boya işi mi tesisat işimi
Ev harabe gibi her şey elektrik tehsisat boya fayans onarım
Ustalara bir şey verme sen
Neden adamlar o kadar emek veriyor
İşte o emek veren adamlar kadın kokusundan bile etkilenirler. Dikkatli ol
Saçmalama hepsi tanıdık düzgün insanlar ben gitmeyeceğim ya yanlarına yapacağım eşim götürecek
Ya siz hangi dünya da yaşıyorsunuz
Benim çevrem senin gibi zihniyetiniz insanlarla dolu değil herkesi kendiniz sanmayın
tamam poliyanna
Olur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar