Çok üzüldüm. İlk defa canım bir şey çekmişti. Nasıl şımarıklık der.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok üzüldüm. İlk defa canım bir şey çekmişti. Nasıl şımarıklık der.

Uzmanlara göre aşermenin birincil sebebi, gebelik sürecinde hormonal dengenin değişmesidir. İkinci sebep ise gebelikte sürekli gerçekleşen hücre oluşumudur. Karnınızdaki miniğin ihtiyaç duyduğu maddeleri sizin vücudunuzdan alması dolayısıyla karaciğer ve beyne giden sinyaller aşermeye neden olur. Yani her hamile kadının aşermesi normal bişe Yani bazı erkeklee şımarıklık der ama neyin ne olduğunu bilmezler sadece tek bildikleri s. k yani çocuk yap kenara geçip otur doğurmasını bekle bunu isterler sefasını çekiyorsan cefasınıda çekmek gerekir.
Asermek simariklik değil bunu suistimal etmek simariklik oluyor. Kocan tam bir dangalak kusura bakma. Benim annem kardeşime hamileyken canı çörek istemişti ama babam almamıştı. Annem yıllardır bunu konusur. Bazı şeylerin sonradan başınıza kakilmasini istemiyorsanız biraz akıllı davranın beyler.
Değil , de ki senin çocuğunu taşıyorum , ne kadar zor olabilir canının istediğini alması , parası yoksa dahi kimden isteseniz Allah rızası için verir. Canın şu an bir şey çekiyorsa söyle ben göndertirim
Hayır değil.
Koca hamile kalmadığı için pek anlamıyor demek isterdim ama bu tam olarak böyle bir şey değil. İnsanın canı hayatında illaki bir şeyler çeker.
Hamilelik sürecinde daha fazla olur bu durum. Eşiniz çok anlayışsız.
Cevap
105Cevap
Klasik türk işte jdjdjx Çoğaltmayın şunları diyoruz anlamıyorsunuz jxjxj Elin salatalık çeşit tipli adamı ya anlar hamilelikten ne anlar aşermekten
Hayır şımarıklık değil tabikide. Bunun asıl sebebi kan şekerinin düşük olması ve vücudun şekere ihtiyaç duymasıdır. Vücut şekere olan ihtiyacını aşerme ile gösterir. Bu nedenle de genellikle tatlı şeyleri aşerir.
Eşine bu durumu uygun dille anlatmalısın. Gerçi onun anlaması gerekirdi ama demek ki anlayamamış.
Dememeli. Ayıp etmiş. Bulunabiliritesi zor bir şey istemişsindir belki (Mevsimi olmayan / bölgenizde yetişmeyen / fiyatı astronomik olan / heryer kapanmışken gece satışı olamayan) ona tepki vermek için ansızın ağzından çıkmıştır. Çocuk gelirken üzmeyin birbirinizi.
Aslında aşermek, canının çekmesi asla şımarıklık değil fakat anlayışlı bir eş imkanı varsa almaya çalışır. Şımarık demesi hoş değil. Özellikle hamilelik döneminde extra hormonlar tavan yapmışken..
Bizim millet de bı mallık var yok aseriyosun şımarıklik yok lohusa olsun duygu değişikliği simariklik çekip vurucaksin o zaman simariklik mi degilmi anlarlar 😂🤣🤣 sinir hastası ediyolar ya mal bunlar. Hormonlardan anladıkları yok cahil cuheyle geziyolar andavallar
Anacım bunlar hanzo hanzo dağ ayısı bunlar.
Bunlar sevgiden hürmetten kadın ruhundan bebekten çocuk sevgisinden ne anlar bunların önüne yemeğini ver analarıda gelsin canavarlarını şımartsın ver ellerine telefonu o karıdan bu karıya bok sineği gibi konsunlar başka bir şey yok şeyleri harici hiçbir şey düşünmezler miskin parasız tipsiz ukala şeyler nefret ettim artık
Sakin ol şampiyon. Saldırı içeriği taşıyan nitelikte, kitlesel konuşma yaparak, karşı cevap hakkı doğurma. Her cinsiyet topluluğundaki bireyler aynı değildir. Kadınların da hepsinin aynı olmadığı gibi. "Bunlar" dediğin kitle erkekler ise, babanın da o kitlede olduğunu unutma. Önce ucu sana dokunuyor mu diye sorgula, duygu kontrolünü yap, düşünceni öyle beyan et derim. Adam bir gâf işlemiş, elbet anlayacaktır hatasını. Bile/isteye kasti şekilde; -Duy bunu duy, seni çok acımasız şekilde üzmek istiyorum, o yüzden al sana "Şımarıksın işte!", demek değildi niyeti muhakkak. Büyük ihtimalle kazara kaçırmıştır ağzından. Kötü bir gün geçirmiştir, morali yoktur, en can sıkıcı zamanına denk gelmiştir bu talep, bilemeyiz yani. Erkeklere savaş açasın varmış gibi duruyor o yazdıkların, o yüzden belirttim. Hakaret etmeden eleştirseydin, daha güzel olacakmış. Allah ; Miskin ve tipsiz olmayan zebginleri çıkarsın o halde karşınıza. Ukala da istemiyor gibisiniz ama inşallah ukala birine denk gelirsiniz. Ukala : Farsçadan bize geçen, "akıllı/bilen kişi" anlamı taşıyan bir kelimedir. Ukala olmayıp, ukala gibi davrananlar için, "Ukalalık yapma" ihtarı vardır. Ukalalık yapan değil, umarım donanımlı bir ukala ile karşılaşırsınız. Buraya kadar okuduysanız da, azminize sağlık... Hoşgörünüzün daha önde olduğu günler ümidiyle, iyi geceler...
Benim kadınım hamile olsun canı bir şey istesin dünyaları önüne sererim onun. ❤️
Hamile olmadan da sererim tabi ama böyle bir dönemde usengeclik hiç göstermem.
Bende aseriyorum ama kabak cicegi dolmasina bulamiyor kafayi yiyor. Asermemiz gayet normal. O kocan olacak duygusuz yapmamak almamak icin seni manipule etmeye calisiyor. Sende o oyle dedi diye uzulme. Kendinide ezdirme lutfen
Bencede şımarıklık durup dururken aç değilken neden yemek yiyesin çok saçma zatem hamileler normalde yediğinden daha fazla yiyor şimdi dicekler 2 can taşıyo ulan zaten bebek ne kadarda ne kadar besin ihtiyacı olacak
daha sen hamileyken böyle davranan biri cocuguna baba mi olacak zannediyorsun. karartin annem. Kendi hayatinjzida cocuklarinizin hayatink da karartin. Sen de yap bikac tane daha peşine. devam. ondan bir farkın kalmasın.
sana oyle diyen biri ile evli olman kadar sacma bir olay yok. tabi simarcan mk hamilesin sen el ustunde tutmasi lazim seni
neye aserdin soyle hangi sehirdesin. istanbuldaysan kapjna birakir giderim degilsen kargo ile sana 24 saatte gonderirim. neye aserdin.
Hadi ya halbuki bize filmlerde hep aşeren karısına gidip saatlerce aşerdiği şeyi arayan erkekleri gösterdiler xD
Demek ki sadece filmlerde oluyormuş
@uncertainlife aynenn
Hamileyken 1-2 kez aşerdim. Aşermek insanın elinde olan bir şey değil cidden insan aşeriyor. Eşim aşerip aşermediiimi sorardı hep bence eşiniz insafsız
Erkekler bu konuyu anlayıp empati yapamaz, aşermenin şımarıklık olduğu söyleniyor birçok kesim tarafından, tıbben de şımarıklık olmadığı açıklanmıştır, merak eden araştısın
karım hamile olduğunda dünyanın öbür ucundaki bir şeyi aşersin bulur getiririm karnında evladımızı taşıyor sonuçta
Ya şımarıklık olsa ne yazar sonuçta onun çocuğunu taşıyorsun. İnsan gibi davranması gerekiyor hamile kadına ekstra önem vermesi gerekiyorken erkekler tam tersini yapıyor.
Bence şaka yapmıştır ama şakası bile yapılmaz benim eşim olacak aşerecek dünyayı ayaklarına sererim yeter ki eşim olsun 😃 bide araba olursa işim kolaylaşır 😃
aşermek hamilelikte oluşan bir durum. aşerip bunu dile getirmen şımarıklık değil doğal bir talep. şımarıklık da olabilir bunun nesi kötü dozunda yapıldığı sürece? eşine bunu konuşarak anlatabilirsin, kırıldığını da dile getirmeni isterim. inan bana iletişim her şeydir.
şu adamlarla evleniyorsunuz ya ondan kendilerini bir şey sanıyorlar.
ne şımarıklığı ya alakası yok, hormonal değişiklikler sonucu oluşan bi durum o kadar herkeste olabilir hamilelikte
Şımarıklık değil, can taşıyorsunuz tabi ki canınız her şeyi çekebilir.
Eşiniz saçmalamış.
erkekler hayatlarında kaç kere hamile veya regl oldular da bunun şımarıklık, abartı vs olduğuna karar verebiliyorlar. g*ri zekalılar ya
gönlü gönlüme
gözü gözüme biri çıkmadı ki gece yarisi kalkip arasak istediğini
Eşiniz kabalık etmiş 😔 . umarım hatasını anlayıp gönlünüzü alır 🥰💐
Bende üzüldüm halbuki hamileyken insan daha çok ilgi ister
Onun canı da pasta börek istediginde ve yapmani soylediğinde şımarıklık de.
Yani aş ermesen bile ki erede bilirsin. O erkek onu yapmalı. Yani imkanı varsa kesinlikle yapmalı. Bunlar güzel şeyler. :)
Hamilelerin asermesi şımarıklik değildir. Keyfinden asermiyor. Ama bazi kadınlarda birazcık abartıyor sanki
Çok özür dilerim ama eşin harbiden öküzün önden gideniymiş hamile kadın her şey aşere bilir bu normal bir durum
Bir kaç defa olursa tamam ama bunu abartıp onu aşerdim bunu aşerdim yapanlar var. Onların ki şımarıklık
Afedersin ama üzülerek söylüyorum kocan tam bir MAL !!! olgun birisi olsa hiç öyle der mi daha gelişimi tamamlanmamış çocuk çocuk !!!
hayır degıl bu senın eşinin gerı düşüncelıgı sen hamilesin canın bişiler çekebilir isteyebilir normal yani bu
Kocanızı marangoza götürün inceltsin aşermek şımarıklık değildir ama öküzler anlamaz ( kullandığım tabirler için sizden özür dilerim)
Bulmanin mümkün olmadığı bir şeyler istersiniz diye kaç erkek baba olmak istemiyor bilginiz var mı? Gelini gebe kalınca kıskanıp kaç kayinvalide hamile kalıyor biliyor musun? Hep bu saçma sapan şeyler yüzünden erkekleri illallah ettirdiniz.
Kocan beni görse ne der acaba hamile değilim ama hamileden daha beterim sürekli canim bir şey istiyor
Hamile olmayan bir insan bile bir yemeği çok isteyebili. Sen ise hamilesin ve sadece 1 kez istemişsin. Yaptığı şey çok ayıp ve yanlış.
Ne var şımarık dediyse sende hormonlardan dolayi alınganlık ediyosun dese nolcak sonuçta istediğini aldır ne derse desin
Hayır alakası yok aşermek normal bişi şımarıklıkla alakası yok ya
Normaldir kadın bişiy isteyince, erkeklere çok geliyor
Hep beraber kocana sövelim diye mi sordun bu soruyu 😂😂😂
Şımarıklık degil tabi insanın canı çekiyor senin kocan odun biraz
Bu öyle bir şey değil canın çekerse alınmalı benxe
Olayın tamamını anlatsan eminim ki o lafı hak etmişsindir
Ne zaman aserdiniz.
Maç izlerken mi yoksa çok güzel bir film ortasında mı?
Aşermek doğal da çok abartmayın, sonuçta o da insan sıkılır yani bi yerden sonra
Allah bilir bi de senin eşin kendini adam zannediyodur
Abartmış bence.. Hamilesin sonuçta tabii canın birşeyler isteyecek.. bir zahmet gidip alsın o da ☺️
Kadının canı bişi ister olmadık saate cewap hazır ben istemedim çocuk istiyor diyecek
Kendisi çok şımarmış 2 tane şey almaya bu kadar üşeniyorsun be adamda bu söylenir mi hamile eşe.
Tabii ki değil. Eşinin akıl sağlığı yerinde değil herhalde.
köpekle evli olsan daha anlayışlı olurdu bu yaratıkla nasıl evlendin
Dunya da tek bizim kadinlar aserince insan dusunmuyor degil ha birde olmuyana asererler hep
Boşasana o adamı, benim karım aşerse dünyayı yıkar yine bulurum.
Bravo👏🏻 Allah gönlüne göre bı eş nasip etsin hayırlı bı eş
@Sormayadevamke verdi zaten 😂 bi dediğini iki etmiyorum elimden geldiğince
Vay be bana da verse keşke 😅
@Sormayadevamke verir verir bekle yakında gelir 😂 sende ona aynı ilgiyi gösterirsen sorun kalmaz
27 senedir gelmedi 28 e ayak bastım
@Sormayadevamke 30 a daha çok var
hemen gecer 2 sene
@Sormayadevamke 😂😂
Kocan doğru demiş, aşermek diye bir şey yok.
Kaç kere hamilelik geçirdin kanka
@Umutakyz09 hamilelik hakkında bilgi almak için hamile kalmaya gerek yok ama sen baya hamilelikte tecrübelisin haa kardeş
Ben bir yorum yapmadım ki sen o kadar emin konuştun ki bi an hamilesin sandım ki bu bilginin kaynağı neymiş bizle de paylaşır mısın
@Umutakyz09 kendin araştırabilirsin kardeş oturup bu konuyu seninle tartışacak halim yok
E tamam sen araştırmışsın bizimle de paylaş ben arastırmak istemiyorum çünkü beni ilgiliendirmiyor hamile değilim sonuçta :D
@Umutakyz09 o zaman niye bilgi almak istiyorsun
Nasıl bu kadar emin konuştuğunu merak ettim sadece :)
Bazıları bu durumu kullandığı için öyle davranmış olabilir ama ayıp etmiş..
Öküz ki oda sen al ona bakma kaynanani ara ciddi ciddi
onu boşa sen daha istediğini alamıyor yaşlanınca kim bilir napar
öyle bişey yokkk😏😑😑 dencek bişey de yokk 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ bâyâ anlayışsızmış arkadaş
Şaka yapmıştır yoksa baba olarak eş olarak sevinmiştir
Hayır tabiki şımarıklık değildir eşinin konusma tarzı çok kaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?