AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Aşırı erken sen daha çocuksun onu bırak erkekler geçte olgunlaşır bence
Bence kadınlar geç olgunlaşır
aslında hem erken hemde erken değil. bu birazda sorumlululuk alabilmeyle alakalı.
Bir hayli erken. Peki baba 19 ise anne kaç yaşında?
Çocuk yetiştirmek için daha çok genç bir yaş daha ergenliğin izlerinin olduğu bir yaş
Daha öncede görmüştüm bu soruyu
Olabilir olduysa artık yapacak Bisey yok
Erken tabi ki senin şu an üniversite okuman gerekiyor çocuk bakman değil
Geç kalmışsın bro birkaç sene daha evvel de olabilirdi
Erken tabi.. ama bazı durumlarda hayatı erken öğreniyor insan
25 idealdir de olmuş artık yapacak bir şey yok 21 den önce olmasa daha iyi olur
biraz geç olmuş artık istemesen de babalık yapacaksın ama olgunsan neden olmasın annesi kaç yaşında
Bence erken ama olan olmuş bir kere o yüzden artık çocuğuna iyi bir baba olmak için çalışmalısın😊
Çok erken hayatını yaşamak yerine artık bir başkası için yaşayacaksın
Oooo kardeşim geç bile kalmışsın, 15 yaşında halledecektin
Erken. Ama olmuş. Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün. Yaşınız genç olsa da lütfen çocuğu umursamamazlik yapmayın
Allah analı babalı büyütsün bence bu yaşta değil baba olmak evlenmek için bile çok erken
Sorumluluk sahibi sen Tabii ki de erken değildir kardeşim sorumluluklarını bil çocuğuna çok iyi bir baba ol
Ne kadar olumsuz yorumlar var erken olabilir bu dünyanın sonu değil eminim ki çok güzel bir duygudur ve onu görünce herşeyi unutmuşsundur. Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
Evet çok erken ama bunları sormak için de çok geç. Bırakıp gidemezsin dünyaya gelmeyi o seçmedi ayrıca annesi de onu tek başına yapmadı. Lütfen iyi bir baba ol, şartlar ne olursa olsun onun yanında ol, sana ihtiyacı var.
Bu soruyu sormak için baya bir geç kalmışsın sanki ama
canım canım konuşma istersen yedin bir bok otur oturdugun yerde adam gibi sahip çık oğluna karına bakamayacaksan yapmasaydim çocuk o zmana ya da aldirsaydin o zman
139 kadın görüşü var. Bi çoğunluğu şirin iyimser yorumlar ama kanka gençliğini yaşa. boş ver çocuğu seninle yatmasaydı o zaman 19 yaşında veletle uğraşmanın anlamı yok
Öyle şey olur mu kanka , ikisinin isteyip yaptığı bir şeydi sonucu beklenmedik di ama yapıyorsan bir şey sonuçlarını düşünmen lazım , hemde can yani sonuçta oğlu veya kızı çöp değil ki çöpe atasın.
lan kafasız çocuğun kendi de 19 yaşında zaten kendi de velet o zaman
Çok çok erken, büyük sorumluluk.. Kötü sonuçlar olmaz umarım.
Dostum bence bu soruyu biraz geç sormuşsun.
Olan olmuş artık. Geç olsa da erken olsada her türlü öğrenirsin babalığı. Çocuğun iyi insanlarla karşılaşsın.
bu durumun erkeni geçi farketmez çünkü sonuçta doğmuş elinizden geldiğince en iyi şekilde yetiştirin ve eğitimini iyi verin
Benim abim 25 yaşında daha çocuk gibi halleri var şimdi eşi hamile hayatın zorluğunu görmeden çocuk yapmak zararlı umarım maddi durumunuz iyidir umarım sağlıklı büyür...
Erken ama olan olmuş bize de hayırlı olsun demek düşer
Yok gayet iyi çocuğun senle büyür. Allah uzun ömür versin
öncelikle hayırlı olsun analı babalı büyüsün sağlıklı huzurlu bi hayatı olsun TR de ne kadar mümkünse artk kral çok erken be 19 korunsaymışsınız keşke neyse kral bol şans zort olmuşsun
bu soruyu sormak için geç kalmışsın artık bir babasın erken olsa da olmasa da
Yaparken erken olup olmadıgını bize sormadığın. Gibi baba olunca bize sorman biraz abes olmuş dostum
Normal ama senin profil resmin 3 çocuk babası gibi gösteriyor
Çok erken ama 2. ye tecrübeli olursun Allah analı babalı büyütsün
Yapmadan once aklin nerdeydi de dogduktan aonra soruyosun
Elinde işin varsa o olgunlukta olduğunu düşünüyorsan bence olabilir
Sen daha çocuksun, komik diyenlere aldırma sen. Kimisi de senden küçük ya da büyük evlilik yapmadan her haltı yapıyor. Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve gerçekten iyi bir baba olursun. Allah yardımcın olsun güzel kardeşim
Hayatta herkesin farklı kaderi vardır. Hayat sana bunu nasip etmişse bu yollarla birşeyler öğrenicemsindir. Olumlu bak. Allah evladına merhamet, bilgilik ve temiz ahlak sahibi bir birey olmayı nasip etsin.:)
Baban veya annen biliyor mu durumu
Troll degilsen gercek bir soruysa biraz olgunlaşırsın sana katıcagı sey bu olur sorumluluk sahibi biriysen eger.
Yani biraz erken ama geleneklerimize bakarsak çokta erken değil, zira çoğumuzun anne babası erken yaşta evlenmiştir.
Sen daha dün kız arkadaşımla bir hata yaptık diyordun? Daha kac ay oldu kk erken gelmiş bebek QWRTĞKLM
üniversite mezunu olmadan dünyada bir kaç ülke gezmeden baba olmak tabi ki erken
Çok geç kalmışsın cidden bence 4-5 yaş daha erken çocuk yapabilirdin.
O sırada ironi olduğunu anlamayıp linçlemeye çalışan insanlar..
Abi bunlar nasıl sorular nasıl hayatlarda yaşıyorsunuz siz ya
kadin olsan erken demezlerdi erkeksinya hemen erken diye bagirmislar
Saçmalama hangi devirde yaşıyoruz kimse öyle demezdi
diyen cok
En en en az 25 olmalıydı bemce ama yapacak bir şey yok. Kolay gelsin.
Trol soruyu devam ettiriyor aynı arkadaş yazmıştı baktı etkileşim var aynısını soruyor s*ktir edin
Troll Geçen 1 hafta önce hamile diyordun 1 ayda mi doğurdu çocuğu
19 um , cocugum oldugunu hayal ederken bile depresyon basliyo
Neden
cocuk buyuk sorumluluk ya , ben kendim icin yasamak isterim
Olur mu öyle ama
neden olmasin
Ama olması gereken bişey değil mi
neden olmasi gereksin ki? bazilarina gore gerekli olabilir ama benim icin ve cevremdeki bazı insanlar için gerekli degil
@e_asaf1 26 yaşındayım değil çocuğum olması ömrüm boyunca sevgilim olmayacak
O senin sorunun
Bana niye sölüyon
@e_asaf1 ne bileyim benden küçüksün ve 19 yaşında birine çocuk olmazsa olmaz diyorsun bende 26 yaşındayım kendi sorunum ama bana o kadar tuhaf geliyor ki bunlar şart gibi söylüyorsun..
Evliliğin temeli bence tabi herkesin kararına saygı duyarım
seninle ko. n. us.. mak. isti. yorum. soruyu soran kisi , beni t. a. kki. p et.
Troll sorudur umarım.. Çocuk yapma yaşına glemen için bi 10 yıla daha ihtiyacın vardı
Hayır bence çok güzel çocuğun büyüdüğünde size daha yakın hisseder yakın bir arkadaş gibi
Çocuğa neyle bakicaklar?
Sadece erken mi. Sen daha çocuksun ne çocuğu bu yaşta.
Baya erken sorumluluk alabiliyorsan tabi orası değişir
yapacağını yapmışsın reis inşallah sorunsuz büyütürsün
Kendini hazır hissediyorsan Bi sorun çıkmaz gibime gelio
Hazır hissediyrosan sorun değil
birlikte büyürsünüz
Erkense çocuğu geri mi sokacan çıktığı yere?
akıllı soru
sokunca çıkmış birdaha sokarsa ikinci çıkar
Ahahahah pislik ya
Seninle birlikte büyür , ilerde arkadaş olur erken diyenlere takılma , biz 36 olduk bu yaştan sonra çocuk yapsan ne ara büyüdüğünğ görücen
Yok çok geç 10 yaşında falan baba olmalıydın
Bu soruyu sormak için biraz geç kalmışsın.
Çok erken 19 yaş sevgili dönemi olur
Üni biter nişan yüzük falan takılır
24-25 yaşında evlenilir eğer düzgün bir işin varsa
Öncelikle nedense inanmadım baba olduğuna ikincisi de sen kendin çocuksun daha yani çok erken aşırı erken.
Erken, çekip gitsem ne demek be