•Seçtiği ve sevdiği oyuncaklar çocukların biraz karakterini yansıtır mı?🐎🐎🐎Minik tırtılın en çok hayvan figürleriyle oynar hayvan seven bir insan olacak😍 ama en çok atlarla oynadığını fark ettim. Minik bir göz attım; at ve eşek figürlerini seçen çocukların en baskın özelliği; İnatçılık🤦♀️Bu analiz doğru 😂
Peki sizce seçtiği oyuncaklar çocukların ruhunu yansıtır mı?
•Siz çocukken en çok hangi oyuncaklarla oynardınız?
Seçtiği ve sevdiği oyuncaklar çocukların ruhunu yansıtır mı?
Evet ben çocukların seçtiği oyuncakların ruhlarını , karakterlerini yansıttığını düşünüyorum. Benim oğlum daha cok küçükken cevizlerle, topla oynardı sanırsın profesyonel futbolcu djdjdj Su an da ise puzzle yapmayı ve hamurlardan ilginç sekiller çıkarmayı çok seviyor. Topla ve puzzle oynayan çocukların görsel matematiksel zekası , sosyal iletişimi çok iyi oluyormuş ki bizdede böyle çocuğun tanımadığı muhabbet etmediği kimse yok çok sosyal ve dikkatli 😍😀
Tercihler her zaman insanların ruhlarını yansıtır. Ben oyuncaklarla oynamaz içini merak edip kırardım, hayvan oyuncağı sevmezdim ama beslemediğim hayvan yok tüm hayvanları da çok severim :D :D
Yansitiyordur. Her cocugun ilgi alani, ruh hali farkli. Hepsinin elinde ayni oyucagi gormuyoruz kimisi ayicik severken kimisi sadece araba seviyor veya bebek seviyor. Hepsinin anlami varmis demek ki.