Çok fazla oyuncak sanıldığının aksine çocukların bilişsel zeka düzeyini olumsuz etkiliyor Az sayıda ve zeka seviyesini olumlu etkileyecek yaşına uygun oyuncaklar alınmalı ve bunun da bir sınırı olmak zorunda
evet keşke benimde olsaydı annem giderdi pazardan ya su tabancası alırdı bir arkasında tüpler olan küçük kamyon alırdı ya da 20 cm uzunluğunda kendi kendine dönen tren ama şimdiki şeyler çok daha güzel ve eğlenceli
Cok oyuncak olmasi pek iyi olduğunu düşünmüyorum bazıları oyuncakları gruplara ayırıyor her ay bi grup oyuncağı cocugun onune koyuyor sanirim oyuncakları sürekli değiştiği için daha cok ilgisini çekiyor
Normal değil hayır. Benim iki tane arabam vardı zamanında. Şimdi bir bakıyorum torba torba oyuncak ve oynamıyorlarda bence az ve öz olsun kıymeti bilirler bazı şeylerin
Normalden de öte, artık standart oldu diyebilirim 😄 Ama haklısın, çok oyuncak iyi oyun demek değil. Ben mesela oyuncakları dönüşümlü kullanıyorum; bir kısmını kaldırıyorum, sonra yeniden ortaya çıkınca bayram ediyorlar 👶🏻🧸 Önemli olan oyuncak sayısı değil, birlikte oynadığın zaman. Annelerin vicdanı, depolama alanından geniştir 🙈💕
Günümüzde bu müsriflik falan diye algılatılmaya çalılılsada yabancı üniversiyedeki bilim adamlarının çalışmaları tam tersini söylüyor. Çok olmalıki hayal dünyasını zenginnleştirsin.