AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Eve temizlik için yardımcı alabilirsiniz. Sinirleri bozulmuş olabilir.
Bunalıma girmiş olabilir psikolojik destek almasında fayda var.
Yazik ya.. senin yerinde olsam yoklugumu ona hissetirirdim..
Belki de hala lohusa piskolojisini atlatamadi
Bi aile terapistinden destek alin derim ben
lohusa psikolojisi 1.5 yıl mı sürüyor?
Yani annedir iş güç ev işi çocuk bide çalışırsa daha da zor anlayışla karşılaman gerek. ama cinsellikte karşılık vermemesi kötü işte bu konuda otur konuş
Çocuk doğurmak ve bakmak kolay değil insanı her yönden etkiler biraz eşini de anlamaya çalış onun sevdiği şeyler yapabilirsin mesela yanında olmaya devam et bugünler de geçecektir anne olmak asla kolay değil
Hemen bir çöp çatan sitesine girip eğlenmelik bir kız ara. Kafan dağılır
Öyle bir site var mı? Varsa ben kendime bulayım bi tane, 24 yaşında bakirim daha
@Duygusalerkek0000 bu yaştan sonra yoldan çıkma git evlen sen artık abm
@mehtapellis kiminle evleneyim, tamamen bakire bir bulmak zor, zaten diğer kızlar da "bakir erkekle evlenmem" diyorlar... Yok yani başlamadan bitti cinsel hayatım
Allah belanj verir seninde böyle bi yardım mı yapılır neyşn nesisin sen🤦🏼♀️
@Duygusalerkek0000 kim diyo be bakir erkekle evlenmem diye 😯😯 çok saçmaymış şaşırdım kdkvkdf
@senaçakr4838 parasi olan ve sosyal olan cogu erkek aldatiyor ki zaten evlide olsa sevgilide olsa
Bence psikolojik olarak yıpranmış
Hem ev isindeki sorumluluklar , hem kocayla hem çocukla ağır gelmiş olmalı
Maddi imkanınız varsa yardımcı tutmanizi oneririm
Bu soruları görünce analarımızın hiç canı yokmuş diyesim geliyor
İşte bu yüzden kadınlar gerekmedikçe çalışmaları, kadın erkek kavramı kalmadı eşitlik diye diye.
Çalışmamalı*
Doğum sonrası depresyona girmiş belli ki alttan almaya bak
Kardeş sende kendimi gördüm resmen. Zamane kadınları çalışmasa da aynı tutum içindeler. Ama instaya koyduğu fotoğraflarda onlardan annesi yok
🤔😂 Küçükmü yaşı
@onecrazygirl yooo değil de aramzıda 1 yaş var. Kadınlar sürekli ben anneyim diyor. Ama biyerden sonra bu duygu sömiriaüne giriyor
Çalışmıyor mu okumamış mi
Sen benim soruya yazdığım yorumu oku uygula 😘😂
@onecrazygirl çalışıyor ve okumuş. ocuklara büyükler bakıyor. Yazdığın cevaba baktım. Evde anne babası varken çocuklar bakıcıya ananeye babanmeye bakmaz ki. Keşke her şey kağıt üstündeki gibi olsa.
Anlamadım
Ne iş yapıyor o sen
@onecrazygirl ayrıntılara takılıyorsun. Maddi surumumız iyi sayılır. İşelrimiz de normal ikimizinde. Ama evdeyken çocuk başına sen bununuaptın ben yapmadım muhabbetleri çok oluyor. Doğum sonrası izimliykende aynıydı çalışınca daha da arttı ama
Şöyle konuş hep olumsuz konusuyorsun rahatsız oluyorum üslubunu değiştir de 😘
@onecrazygirl psikolog terspist falan mısın 😄
@onecrazygirl takip attım
@onecrazygirl silemiyorum. Sana da hala yazamıyorum
Gizliden çık 🤔
@onecrazygirl sen hala ordamısın? Takip ettim seni ne yazan var ne eden çıktım tekrardan
Çıkmışsın bulup yazamadım o yüzden 😂
Başkası vardır ya da kafayı yemiş normal değil ayrilsanız siz kurtulursunuz ama çocuklar?
Aynen çocuk olmasa biliyorum yapacağımı hayatımda böyle davranışların binde 1ine katlanmis biri degilim
Ama böyle çocuk var diye sustukça içine atarsın içinde öfken büyür bu sefer istemeden birine zarar verirsin mutlaka danışmana gidin hatta eşinin acilen ilaç tedavisine başlaması lazım
@yesilcolpan konuşmaz olur muyuz. Ama her konuşma aşağılama tenkitle devam ediyor benim tarzım iletişim şekli değil. Nasıl oldu böyle anlamadım
Seninde çocuğun sende ilgilenmek zorundasın de o emir kipiyle konuşuyorsa sende konuş
Üzüldüm durumuna konuşmak istersen buradayim
Benim bir tanıdığım da böyle olmuştu dogumdan sonra. Demek kı bazı kısılerde olabiliyor. Bır sure alttan al ama baktın olmuyor konuş anlat.
Kardeş eşinde bu kadar değişiklik varsa şüphelenmelisin
cocuga bakmak kadinin gorevi degildir o sorumlulugu al ve cocuguna bak
Erkegin de degildir. ikisinin ortak gorevidir. bk yeme
Doğurduğuna sahip çık kadının görevi
1 sene sonra gelen guncelleme cocuga kim bakti?
ohh iyi ki bosanmissiniz nazarim degmis demek
Düzgün bir iş paylaşımı yapın, birde kadının psikolojik yardıma ihtiyacı var.
oooo reis allah sabır versin. Al karşına duygularını buraya yazdığın gibi ona söyle. Çift terapistine falan da gidebilirsiniz. Umarım her şey iyileşir
Alttan al abi doğum sonrasi kadinlarda olur öyle şeyler tatli yıl yılani deliginden cikarir tatli dilli ve sabirli ol
Aranızda tamamen hersey bitmeden oturup konuşun. Halledemezseniz yardım alın. Çocuk olduktan sonra evet biraz öyle oluyor ama bu biraz abartı olmuş.
Çoçuğu annenlere bırak
Bi süre başbaşa vakit geçirin
Yaani kadını al karşına konuş
Güzel bir dille
Tatile gidin stres atarsınız
Kadın yapınca bi şey yok ama erkek ev işi yaparken sorun bu ne ya sabret biraz anlamaya çalış
Ev işi kadının görevi
Yok öyle bi şey saçma sapan konuşma kadın çalışıyormuş ayrıca köle miyiz biz git hizmetçi tut
Klasik feminist laflar eee sizinle niye evlenelim ha temizlik yapmayan yemek yapmayana bir çocuk doğurmak var yani onuda yapın
Sevmek ve sevilmek için biz sizle niye evleniyosak o sebepten sizin de bi halta yaradığınız yok
Zdravstvuyte, evlilikte her şey eşit olmalı kanks😌
Bencil olmayıp yardım etmeliyiz kanks😌
bence senınde ruh halın olagandan fazla tepkı vermene sebeb oluyor olabılır
mutlaka erkek kusurlu olmak zorundadır
Bence doğum sonrası sendromu olabilir eşiniz bu özellikleri taşıyor yardım almalısınız
Sen de kendini ortadan ikiye yar çocuk çıksın ondan sonra konuş 😛😛😛😛😛😛
Bunalımda doğum sonrası depresyona girmiş. Psikologa götür yardımcı ol.
ev işlerini beraber yapmanız lazım önerim iş paylaşımı
Yapıyorlarmış zaten
@Duygusalerkek0000 iş paylaşımından bahsediyorum
Yani yaptığını yazmış ev işlerini de. Bence sorun başka
Allah yardımcınız olsun abi
Butun isleri bitirince sokul 😂
sonra da neden Türk erkeği aldatıyor nedensellik
şrfsziliğe kulp bulmak diye işte buna denir
@sPsychopath etki tepki karşim
boşanmak diye bişi varken khpeliğe gerek yok
benim gibisine denk gelirse canından olur
@sPsychopath
aldatmayı savunmuyorum ama sorumsuzluğun sonuçları aldatmaya gidiyor
e o zaman kadında aldatır bi bk olmaz yani
zaten evlenince aşkta kalmaz sadece parasını yemeye bakar
@sPsychopath evet aksini inkar eden yok zaten sorumsuzluklar aldatmaya sebep olabiliyor
işte bu yüzden tercih edilen bir ırk değilsiniz
türk kadınları evlenince blair cadısına dönüşüyor istisnalar hariç özensiz davranıyorlar erkekler de soğuyor sonra aldatmalar olabiliyor olsun diye demiyorum da sebeplerini önlemezsen oluyor işte
@sPsychopath tercih edilen ırk derken
sonra yiyorlar nafakayı
arapla eş değersiniz
@sPsychopath nafaka olayı adaletsizlik
@sPsychopath gerçeği söyleyince arap mı oluyoruz ne alakası var ki arap olsam da kime ne arap olmak ayıp bir şey mi !
kaşınana iyi ödetirler
tabi ayıp lan hiç sevmem onları
domuz onlardan sevimlidir
@sPsychopath neyse ne ama gerçekler bu şekilde evlenmeden önce farklı evlendikten sonra farklı davranınca erkek ya da kadın soğuyor sonra da böyle şeyler oluyor ya da boşanmalar oluyor
@sPsychopath tamam faşist bacım
o halde sonuçlarına katlanır öldürülüp bir kenara atılır
@sPsychopath sen mi öldürçen :D
görünüşe aldanma
daha kolay av olursun
@sPsychopath
evet genelde sessiz sakinden korkacaksın zaten
çünkü onlar yavaş yavaş dolup volkan gibi patlar 😌
sen ne cüretle Arapları savunursun lan ªmkurdu bütün o lafları tek tek senin gtüne monteler derini de canlı canlı yüzerim ibret olsun diye seni köpeklere yediririm
@sPsychopath bu da böyle bir tür işte ben nereye gitsem kene gibi yapışıyor :D aslında bana da sövüyor da bu sefer sen arap düşmanlığı yaptığın için sana sövdü
ulan böyleleri karşıma çıkıcak kırılmadık kemiği kalmaz yemin ederim
hesabı ban yemiş zaten enayi dkfkf
@sPsychopath sürekli hesap açıyor alıştım artık o yüzden sende alış araplara sövme yoksa karşında onu bulursun :D
kimse benle inatlaşamaz
o Arapları ona tıkarım
@sPsychopath sitenin trolü işte takma
ezik anandır bebe ben zenginim sen kendi yaşantına bak srtük srni
ben hiç bişiden korkmam ama sen korkan iyi edersin cesedini öyle bi yok ederim ki arkeolog gelse bulamaz
seni önümde diz çöktürtürüm akıllı ol
@sPsychopath olanları böyle izliyorum :D
aferim aferim xd
daha kime bulaştığını anlamadı
@sPsychopath
kafes dövüşüne davet et bence
burada olacağını bilsem yapardım valla hırsım anca geçer
fakir anandır ºrp kılıklı
bıçağı gtnden sokar ağzından çıkarırır testereyle vücudunu ikiye ayırır çekiçle kafanı ezer kezzapı zorla içirip bütün iç organlarını sökerim
kıskanma lan köpekkkk
o çok koruduğun araplara zktirtirim seni
korkak senin gibi olur velét bıçak darbesi yemeyen yerin kalmıycak
bütün laflar sana girsin ªq kşarıııı
seninkini zenciler zkmiş zaten klavye bebesi
2 ev 1 yazlık var sen hayatında yazlık görebildin mi acaba onu düşün önce yeteneksiz ezik seni
sen takılı plak mısın yoksa başka bildiğin laf yok mu ama sende haklısın ÖYLE BEYNE ANCA BU KADAR LAF GİRER
senin kadar iğrenç olamaz
biraz git de karakter satın al sende kalmamış
anlaşıldı sen sonradan görmesin Allah bilir hangi iğrenç şehirde yaşıyorsun
takılı plak başka laf bulamıyor ªptal insan
olmayan beynini zksnler senin sonradan görme aç ºrp çocuğu
bu kadar bildiğine göre kenar mahallede yaşayan tiplerdensin
sen hayatında deniz bile görmemişsindir
seni aptal sndndkdk yazlıkta zaten havuz var
sonradan görme züppe
at yalanı zkym inananı
varsa kanıtlarsın yalancı pzhvng
lafla peynir gemisi yürümez
bunu daha foto bile koyamayan ezik ºrp çocuğu mu söylüyor ne KOMİK
kendini kanıtlayamadın bile takılı plak
ne o fakirliğini bu sözlerin ardında mı saklıycaktın
ben varken kimse üstün olamaz
güzelliğimi kıskanıyorsun serbest tabi kudur istediğin kadar
orjinal olan benim nasıl olsa
köle senin anandır klavye bebesi nerden çıktıysan oraya dön daha evrimini tamamlayamamışsın pç kurusu
daha yazmasını bilmiyorsun git de Türkçe dersi al lafları uzatınca aynı kezban gibi oluyorsun gerçi zaten öylesinde neyse anlama kapasiten düşük
benim saçım senden güzel lan KISKANÇÇÇÇ KÖPEK
profili bile olmayan fake insan
kudurrrr çatlaa
benim gtüm bile senden güzel kokar lan zehirli ok kurbağası dikkat et de dilini fazla uzatma kesip atmasınlar
dediğin lafları misliyle sana montelerim kime bulaştığına dikkat et
gözün biraz zenginlik görsün diye ara ara fotoğrafı değiştiriyorum zenginliği özlersen profilime bakıp kudurman yeterli
SENIN ANANI KAÇ ZENCİ ZKTİ DE SEN ÇIKTN LAN ºRPNUN ÇOCUĞU ªm kurdu karakter kanseri zamanında sizin gibilere çok yüz verdim AMA GÖRÜYORUM Kİ HÂLÂ YÜZSÜZSÜNÜZ
FAKİR ANANIDIR YALANCI KÖPEKKKKK
deminden beri havlıyorsun baya iyi koymuşuz demek ki
noldu çok mu acıdı kªhpe
Bana bak lan izmirdeysen çık karşıma ananı avradını yedi sülaleni zkmezsem şerefsizim
bunları da alıp mahkemeye vericem zaten karakol hemen çarşıda burnundan fitil fitil getiricem senin
hangi sadiste bulaştığını öğreniceksin
KES LAN FAKİR SENİN GİBİ OLUR YAZLIĞIN BİLE YOK ªM KOYDUĞUMUN VELÉTİ ANANI BABANI ZKYM SENIN KARAKTER KANSERİ PÇ HERİF NAPTILAR SENİ YAPARKEN HANGİ BEDDUAYI ALDILAR DA SENİN GİBİ ºRP ÇOCUĞU ÇIKTI YAMUK AĞIZKI KEZBAN O PATLAK ªMINI ZKSNLER SENİN SOKUK PÇ
ağzın bile fakirlikten leş kokuyor git bi domuz ye anca o sana lâyık
NOLDU LAN LAF BULAMADIN MI BENİM LAFLARIMI BANA KULLANIYORSUN AĞZINA SÇTĞMIN BÓKU YIKIL LAN KARŞIMDAN EZİK SENİN GİBİLERİ ANCA AYAĞIMA TERLİK DİYE GİYERİM
BENİ ASLA YILDIRAMAZSIN ÇAYLAK BÜTÜN GÜN SENLE UĞRAŞIRIM GEREKİRSE
sen benim inadımı daha görmedin
1 ayda olsa asla BIKMAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KES LAN ºRPPUNUN ÇOCUĞU SEN NE CESARETLE BENLE MUHATAP OLUYORSUN LAN ªM KOYDUĞUMUN VÉLETİ BIÇAĞI SAPLARIM SANA GTÜNDEN SOKAR AĞZINDAN ÇIKARIRIM KAŞIKLA GÖZLERİNİ OYARIM HAYVANLARA YEDİRİRİM ANANI BABANI ÖNÜNDE ZENCİLERE ZKTRİTİRİM EZİK
UTANCIMDAN DEĞİL ZENGİNLİK GÖR DİYE DEĞİŞTİRDİM SEN FAKİR OLDUĞUN İÇİN BÖYLE YERLERİ ANCA RÜYANDA GÖRMÜŞÜNDÜR KISKANÇÇÇÇ KÖPEKKKKK
bunun kafa almıyor ªq
zenciler senin popon GİRSİNNNNNNNNNNNN KAŞAAAARRRRRRRRRR
ºrpnun sıçtığı
gt lalesi
domuz yiye yiye domuz gibi olmuşun ilkokul veleťi
NAPTILAR sülalecek mi zktler seni temizlikçi
NE DIYON LAN SEN KAFİR ºRP ÇOCUĞU
o Arapları tek tek montelerim sana ªm kurdu
dubaideki gökdelenleri sokarım sana zavallı
3 EVİM VAR LAN KªHPE SEN ANCA KİRADA OTUR FAKİRRRRR
KISKANMA LAN İTTTT
okuma özürlü
deminden beri aynı şeyleri diyon kopyala yapıştır
o evi sen rrrrrrüyyyyyaannndaaaaa bile göremezsin
BELLİ BELLİ KUDURUYORSUN KAÇÇÇ SAATTTTİRRRRR YAZIKKKKK SANAAAA
HAVLAMA ARTIK KOMŞULAR ŞİKAYETÇİ ATARLAR SENİ BARINAĞA
@1nfiniti benim kokum gül gibi de seninki kesin BOKKKK GİBİ MÂLUM ANCA BºKUN ÜSTÜNDE SİNEK OLUR YVŞAK KÖPEK GİT DE DİŞİNİ FIRÇALA SEN AĞZI LEŞ KOKAN FAKİR
@1nfiniti sen bunları gtüme anlar pis fakirrr sen anca benim gibi zenginlere özenir öyleymiş gibi davranırsın kenar mahalle çocuğu seni sen yalanlarına kimi kandırmaya çalışıyon ºrp dölü senin gibiler anca gtümle muhatap olur ezik hizmetçi kızı
@1nfiniti zg varoş mahallene çeneni kapatıp otur
@1nfiniti @1nfiniti İNANMIYORRUUUUUMMMMMM Bİ BºKKKK BENNLEEE KONUŞMAYAAA ÇALILIYORRRRR DİNLİYOR MUSUN GÖŤÜMMMM AAAA BAK O NE DEDİ GTÜYLEEEE GÜLÜYOR SANAAAA EZİK VAROŞ SENİ GİT SEN FAKİR KÖYÜNEEEE
@1nfiniti GÖBEKLİ DEDİĞİNE BAK 48 KİLO BİRDE DİYENE BAK 70 KİLOOOOOO KISKANÇÇÇÇÇ BºKKKKK KUDURRRRR AĞLAAAAA SENDEN ZAYIFIMMMMM
@1nfiniti Benden sana tavsiye… Sadece gülüşlerimi yakala. Öfkem sana ağır gelir…
Eğer ben güneş isem sen aysın. Benim doğduğum yerde sen batarsın.
Bana laf cambazlığı yapma kızım, bir laf sokarım kürtajla bile aldıramazsın.
İnsan ol desek yol tarifi isteyecek insanlar var
@1nfiniti senin gibi fake olmaktan iyidir kıskanma boşunaaa istesen de ben gibi olamazsın makyaj güzeli boya badana yapmışsın utanmasan için güzel olsun diye yiceksinde
@1nfiniti Nolduuuu beğenemedin miiii sen anca bu sözlere layıksın kopyala yapıştır yapan birine bu sözler yakışır Facebook eskide kaldı ama bu kadar bildiğine göre sen hâlâ kullanıyorsun kıskanmak bir işe yaramaz sende sen zaten kimsenin istemediği birisin beddua alsada bundan kötüsüne dönüşmezsin
@sPsychopath lan noluyo yeter sabahtan beri küfürleşiyorsunuz
inatçı olduğumu söylemiştim ben pes etmem pes ettiririm
@1nfiniti Lan bi hadi ordan git sende canım millete küfredip durma
@1nfiniti lan dostum hadi ordan git biber sürerim ağzına
@sPsychopath engelle geç niye uğrasıyorsun bu kafasızla
@kafirleriyedim ölmüşlere niye sövüyorsun köpek
Gerekmiyorsa çalışmasın
pandemi doğum vs 1 seneden fazla evdeydi işi de ağır değil mesaisi de benden çok erken bitiyor...
Annen veya onun annesi bir süre sizde kalsın.
Çalışmaktan sıkılmış belli ki bi süre işi bıralsın
doğum pandemi vs 1 seneden fazla evde idi... işi de hiç yorucu değil mesaisi ise benden çok erken bitiyor vs.. buna rağmen ben hep işteydim...
Bu kadar baskı altında seksten zevk almaz ki kadın.
Baskı yapan adam değil yalnız baskı yapan kadın
Haklı ama onu biraz yardımcı olunuz
olması gereken bu tabi yapcan
Allah yardimcin olsun..
Bazı kadınlar doğurmasın ya
Allah yardimcin olsun zor
Umarım sorununuz çözülür
4 aydır cinsellik yok mu aranızda
Mümkün mertebe taviz verme
tren kaçtı başkan
İlgi göster güzel laf et ona
ben bu kadar zaman ismini 1-2 kez kullanmışımdır "karıcım" "sevgilim"... hanımda tam tersi olunca evde çocuk bile babasına adıyla hitap etmeye başladı :)
Anlayışlı ol sende biraz
valla çevrem seni bu kadar sabırlı anlayışlı olduğunu bilmezdik diyor... daha ne yapayım
Geçmiş olsun
geçmiş olsun birlikte doktor desteği alın
Şımarıklık
Başkası var
Bir psikoloğa gidin
Gelsin nafaka
Genelde psikolojik
Normaldir
valla mı
Sen haklısın
Yapcan mecbur
Ney?