Eşim doğum sonrasında çok değişti, her işi benden bekliyor. Ne yapacağım?

Millet 3 yıldır evliyim 1.5 yaşında kızım var baba anne çalışıyoruz yanlız anne doğum ve sonrasında 180 derece değişti. surekli kapris aşağılama sitem vs çocukla ilgilenmeme işten gelip yatana kadar çocukla ben ilgileniyorum benden erken yatiyor hep başı ağrıyor gece çocuk onla uyuyor diye uykusuzum diyor her yaptığı ev işini başıma kalıyor bide emir kipli konuşmaları sinir ediyor altını değiştir karnı acikmistir yedir kızınca kopurunce sen zamanında şunda yardım etmedin naptın ki ne ettin ki yav tamam hepsini geçtim cinsellikte kayboldu son 4 aydır herşeye rağmen sokuluyoruz bı bahane ev dağınık yok camasir bulaşık bide şu lafi var "tek derdin o" hasbinallah napcaz ne etcez geçici mıdır kalicimidir sorun hep ben olamam ki yardim pls
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkürler. şimdi kızım 3.5 yaşında oldu... çogu tavsiyeyi uyguladım (yemeğe götür, işlere yardım et, tatile götür vs) ama değişen hiç bir şey olmadı. Sonuç çekişmeli ve sonrasında anlaşmalı boşanma ile bitti geçen ay. Kızımın velayetini aldım eşyaları ortak aldığımız arabayı verdim. Yüzü gülerek imzayı attı. Kendi çocuguyla yeni evine çıkma hazırlıkları içinde ve kızıma davranislari da aynı şekilde.. aynı evde iki yabanci
Eşim doğum sonrasında çok değişti, her işi benden bekliyor. Ne yapacağım?