Arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim ama kocam bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğinden beri tavrı değişti. Çok heyecanlıydı baba olucam diye ama şimdi kız çocuk ne g*vat mıyım ben diye bana kızıyor... Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi arkadaşım sizi anlayamıyorum kız evlat gibisi var mı acaba... benim kızım ben kaza yapıp yoğun bakımda olduğum zaman doğdu şu an da eski eşimden boşandım ve onun yaptığı cirkeflikler yüzünden kızımı göremiyorum 😥😥 adamın 4 tane oğlu varmış ve 5. Çocuğu kız olmuş sormuşlar kız mı hoş oluyor erkek mi diye o da biz bu zamana kadar evlat diye odun sevmişiz demiş bekleyin ben internetten bulup yazayım yoruma siz de eşinize sana tek seferde kız evlat verdi daha ne istiyorsun de bence
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence böyle bir insanın Dünyada kalmamış olması gerekiyor, hadi diyelim kaldı o adamın cehalet kokuyor olması lazım çünkü bu zihniyette bir insanın toplum içerisinde artık nasıl barındığını merak ediyorum.
Erkek çocuk kromozomu babadan geliyor diye biliyorum bence burada sorunu kendisinde araması gerekiyor.
Tabi daha önce bir kız çocuğuna sahip olmadığı için böyle basit bir düşünce içerisine girmiş.
Kız çocuğunun gözlerindeki baba aşkına şahit olsa başka bir şey aramaz kız çocukları merhametli babalara sahip olmalıdırlar.
Ben bir abi ile büyüdüm kız kardeşim olana kadar bizim insani davranışlar sergilediğimizi düşünmüyorum, kız veya erkek çocuk diye ayırmak ayıptır.
Kendisi çocuk doğduktan 2 sene sonra eve girdiğinde “Baba” diyerek paytak paytak kendisine koşan bir kız çocuğunu görünce aynı düşüncelere sahip olacak mı acaba ben çevremde gördüklerime dayanarak söylüyorum artık kız çocukları , erkek çocuklarına oranla daha çok anne ve babaya sahip çıkıyorlar.
Önemli olan hayırlı bir evlattır.
Gerisi ise teferruattır.10 Yorumla
+1 yılO zamanki elim üçüncü çocuğumuza hamileyken test sonucu doktorumuz iki erkekten sonra kızı buldun demişti havalara uçtuk, isim hazırlandı kıyafetler battaniyeler herşey pespembe resmen uçuyoruz, her ay muayene sonucunda 7. Aya geldik ve doktorun kelimesi yıkım etkisi yaptı bir hafta çocuklar ben eşimle konuşmadık (evet abarttık biraz) sıktır üçüncü erkeğinizde yolda demesinmi? doğum gününü bile hesaplamıştık benim ile aynı olacakken kerata 8 aylık doğdu,
Şimdi buraya kadar gerçek ama komikti herşey kıyafetler yenilendi isim belirlendi ve sağlıklı bir evladımız saha oldu, evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı sağlıklısı olur
Eşiniz beyefendiye söyleyin kız evladı mücevhere benzer kıymetini bilene, babaya düşkün olur ama o beyefendide bunu anlayacak kabiliyet yok eminim01 Yorumla- +1 yıl
@İsmibulamadım @sokum_257
Bir yorum yaptım lanet olsun, iki tane ergenin aralarındaki salak salak yazışmalar yüzünden sürekli uyarı alıyorum, başka bir yerde yapım sohbetinizi sıkıldım sizden
ya da soru sahibi yorumumu silermisiniz lütfen
+1 yılEdepsiz , nankör. Bunun suratına bile bakmayacaksın. seni baban mı doğurdu de ya da kendisinin niye bi kadınla olduğunu sor , benim babam g. vat mı de varsa bacısı senin baban g. vat mı de. söyleyecek tonla şey var da.. Harbi güzel kardeşim ama senin kocan. Öyle kocanın ağzına tükürmek lazım en kibar haliyle , onu yapabilecek bi kadın mısın bilemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Trol olabileceğini düşünüyorum ama
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
169
Cevap
138Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnandım soylediklerine ta ki "ga.." . Komik değil. Aile üzerinden troll şeyleri tasvip etmiyorum. Velev ki doğru (o zaman durum daha içler acısı ) kocan öküz biri.
Evlat , evlattir. Önemli olan hayırlı evlat olmasi80 Yorumla
+1 yılBoşanma mahkemem 2 yıldır devam ediyor
2 yıldır 1 kere görebildim kızımı.
Oğlum bende, elinde telefon çamış gibi koltukta 24 saat
Ama kız çocuğu daha farklı, 24 saat ilgi bekler, kendini sevdirir, oyun oynatır, makyaj yaptırır, masal okutturur, çenesi mi hiç durmaz
Gönder kardeşim bana, kendi evladın gibi bakarım.
Sen de o erkeği adam diye yanında duruyorsan, suç biraz da sen de, kusura bakma. Evladın cinsiyeti mi olur? Evlat doğmadan sevilmeye başlanır. Bana kalırsa söylediği sözler bile boşanma sebebi. Ailen arkanda duracaksa, ayakta dururum diyebiliyorsan boşan, evlilik şimdi değil, 20 sene sonra lazım sana. Biraz oturup sohbet edemedikten sonra evlilik evlilik değildir. Karar yine senin ama bu herif çekilmez. Ben de erkeğim ama yazıklar olsun öyle erkeğe demekten kendimi alamıyorum.10 Yorumla
+1 yılEşin biyoloji dersini hiç dinlememiş olmalı ya da bu konudan tamamen uzak.
Cinsiyeti erkek belirliyor ve sana kesinlikle kırgın olması ya da mutsuz olması gerekmiyor. Suçlusu senmişsin gibi davranamaz asla. Kız veya erkek ne fark eder ki? Çok saçma düşünüyor insanlar.60 Yorumla
+1 yılMillet hastanelerden eli boş dönüyor farkında mısınız? Aylarca karnındaki bebeği besleyip düşük yapan? Bebeği doğum sırasında ölen?
Böyle iğrenç bir yaratık kısır olmadığı için şükretmeli bence. Çünkü kız erkek farketmeksizin çocuğumuz olsun diye servet yatıranlar var. Elindekinin kıymetini bilmeyen bir adama babalık yaptırmam ben, o g*vatlığına kaldığı yerden devam etsin bence.51 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık canım benim bu soruyu okuyunca gözlerim doldu sen cok iyi anlatmıssın
Öncelikle beyfendi cahil herifin tekiymiş ikincisi dize tavır alamaz çünkü cinsiyeti belirleyen taraf erkek. Bana kalsa ben bu insanla hayatıma devam etmek istemem ancak bir evliliği bitirmek de öyle kolay değil. Benim çevremde de çok oldu erkek çocuk istiyorlardı ama kız çocuğunu kucaklarına aldıkları an tavırları değişiyor bebeğe karşı daha şefkatli oluyorlar bence bebek doğduktan sonra pişman olacak bu lalflarına.
51 YorumlaBenim babam gava. t mı desene? Kız kardeşi varsa onun da babası gava. t o zaman. Onun babası belki gava. t da senin baban için üstü kapalı söylediği şeyi nasıl sindiriyorsun? Sen bir de bu çapsızı baba mı yapacaksın? Haddini bilsin, terbiyesini takınsın. Sen bu beyinsiz cahili boşa, bundan bir halt olmaz.
40 Yorumla
+1 yılKusura bakma bi küfür ederdimde , küfürbaz değilim ve ramazan ayındayız..
Aslında böyle bir insan çocuk hak etmiyor, baba olmayı hak etmiyor bence..
İleride bebeğin doğunca inşallah anlar diye düşünüyorum ve inşallah pişman olur dediklerinden, o güzel kızınız inşallah ileride utandırır babasını da ben neler demişim diye pişman olur..
Hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, Allah kucağına sağsalim almayı nasip etsin..🥰
Kocanada Allah Akıl fikir versin ıslah etsin...30 YorumlaKusura bakma ama eşin hem son derece cahil hem de tam bir çomar ve ayrıca maganda...
Bebeğin cinsiyetini erkek belirler, bu biyolojik bir gerçektir.
Kız çocuğu insan değil mi? Mal mı bu herif?
İlla birine kızacaksa gitsin kendisine kızsın...30 Yorumla
+1 yılKız çocuğu olan erkekler gavatsa erkek çocuğu olan kadınlar da öyle o zaman. Kafaya bak. Allah yardım etsin. Bu devirde yeni çocuğu olcak buna sevinmesi lazimken yaptığı şey hiç kabul edilir bir şey değil. İnancı sağlam değilmiş demek ki. Ailesiyle ya da sevdiği biriyle konuşun abi arkadaş vs.
34 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun kardeşim derdin nedir
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılG... zekali mi bunlar ya kiz çocuklarına kurban olsunlar.
Eski cahiliye doneminden mii
Birincisi cinsiyeti erkek belirler İkincisi pislik doğuruyor gibi niye davranıyorsunuz.
Kiz çocuklarınin ileride ailesine duskunlugu merhameti vicdanii neyse yaa amann kız çocuk candiiirr60 YorumlaKusura bakma ama ne kocan da adamlık var ne de kuş kadar akıl çocuğun kız erkek ayrımı mı olur onu da bir kız doğurdu ve kucağına erkek veya kız hiç fark etmez gelecek olan evladı da bir kız doğuracak bu nasıl bir zihniyet anlam vermek gerçekten zor yazık boşuna dememişler kadın insan erkek insanoğludur diye işte böyle insanlara ne insan denir ne de adam o gavatlığını değil de beynini sorgulasın bence.
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama eşine ayar oldum..
Kız erkek farkeder mi? Erkek olmadı diye hanımına kotu davrananlardan nefret ediyorum. Hele ki bide kız erkek ayırımı yapanlardan iyice tiskiniyorum.
Bide ne diyordu? Gavatmıyım?
Allahım sen gör boylelerini..10 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim öncelikle hayırlı olsun. G*vat demilen şey doğrusu K ile yazılır. Ve sözlükte eşini paylaşan anlamına gelir. Bşr diğer husus da çocuğun cinsiyetini baba belirler. Y geni babada bulunur çünkü. Çocuk sahibi olmak için dünyanın parasını dökenler varken Allah vermiş daha ne olsun. EVLAT EVLATTIR, CİNSİYETİ OLMAZ EVLADIN ama sen bu cühellayı nerden buldun ona üzüldüm. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏🙏
10 Yorumla
+1 yılKız çocuk sahibi olmak g*vatlık mıymış Allah onu ıslah etsin Allah ona akıl fikir versin. Sen evlenip çocuk yapacağın insanın zihniyetini hiç mi araştırma tanıma gereği duymadın sana inanamıyorum ikinize de inanamıyorum 😲🤦
61 YorumlaEğer bunun nedeni gerçekten de çocuğunuz kız olacağıysa sanıyorum ki öncelikle böyle bir insanla evlendiğin için küçük bir hayat kırıklığı yaşamalısınız. Ancak ne yazık ki bu yeterli olmayacaktır... Evliliğinize köstek olmak istemem bu yüzden umuyorum ki eşinizin değişen tavırlarının altında yatan neden bu tür bir neden değildir.
11 YorumlaEşiniz Meryem Ana'nın oğlu değilse annesi var demektir sormanızı tavsiye ederim "Kız çocuğu olanların babası güzel kardeşim oluyorsa senin annen bacım mu?" diye sorup cevabını merak ediyor insan.
Not: Bununla bir ömür geçirmek istiyor musunuz önce kendinize bu soruyu sorun.10 YorumlaEşin cahiliye döneminde yaşıyor galiba aptal herif. Hem aptal hem cahil. Çocuğun cinsiyetini belirleyen kromozom erkekten geliyor madem öyle verseymiş y kromozomunu oğlu olsaymış. Bence sen bu adamdan yol yakınken kurtul ileride kızın hayatını da zehir eder bu düşüncede olan adam. İnsanlar neler neler yapıyorlar çocukları olacak diye bu da cinsiyet beğenmiyor terbiyesiz.
00 YorumlaTroll mü?
Başka bir şey olmasın? Kız cinsiyetiden tavır mı değişir, şimdi kız olur sonra erkek olur vya olmaz. Allah sağlıklı sıhhatli anne ve çocuk nasip etsin. Kafana takma sen annesin, dünyanın en güzel zamanı maks. Mutlı olacak işlerle ilgilenmeni tavsiye ederim. Çocuk huzurlu olsun. Kocan kötü biri değildir, kötülerini görmemeye çalışmak şu an en güzel yapacağın davranış olur anne.00 Yorumla
+1 yılAllahım yarabbim yeminle Sabır ya. Evlat ya evlat canından bi parça o hangi cinsiyet ne farkeder ki! Sağlıklı olması iyi bir evlat olması önemli değilmi? Erkek olup Başına bela açacak belkide. Kız evlat istiyecekti ozamanda. Hangi devirde yaşıyoruz?
Ailesiyle konuş bu durumu Kız diye kabul etmemek nedemek? Ben açık konuşayım kendi adıma ben olsam Annemle konşup boşanmak isterdim00 YorumlaBu nasıl bir konuşma tarzı ya bi insan kendi çocuğuna nasıl böyle hitap eder. Allah uzun ömür versin senin. Yazık doğacak olan o çocuğa böyle bir babası olacak. Bu baba ne verebilir ki ona. Akıl özürlü bir kocan var Allah yardımcın olsun. Hayatı sana muhtemelen zindan etmiştir şimdide doğan çocuğa eder.
00 YorumlaBence zamanla alışır ona şunu söyle cinsiyetin bi önemi yok sağlı olsun yeter ilerde yine yaparız sağlıklıyız allaha şükür bu dertlerle aramız bozulmasın çocuğumuzuda üzmeyelim de ve zamanla anlıcaksın yanlış yaptığını hatta kalbini kırdığı için sana hediyeyle gelcek şahsen ben yapsam böyle yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet kız çocuğum olsun diye dua eder eşiniz güzel kardeşim güzel kardeşim konuşmuş... bence gidin eşinizin ailesine söyleyin psikolojimi bozdu diyin... çocuğunuz daha doğmadan ne bu sevgisizlik. Böyle bişey bile boşanma sebebi benim çocuğumu sevmeyen beni hiç sevmesin
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüfürleri güzel kardeşim diye çevirmişler ahahahahaha
+1 yılUlan öyle babanın... neyse benim de babam bana aynı böyle o yüzden kızının çekeceği çileyi benden başkası bilemez sen git kürtaj falan ol ya da tuvalete git kendini sağa sola falan vur baktın o da olmadı en iyisi tuvaletini yaparken düşür şu çocuğu ben mutlu olamadım bari ona bu işkenceyi çektirme.
629 Yorumla- +1 yıl
Disslike atanın da 2 tane kadın olması... boşa demiyorlar kadın kadının düşmanıdır diye
- +1 yıl
Kadın kadının düşmanıdır cümlesi sizin kurduğunuz cümleye karşılık denilmemiştir.. Fark ettiyseniz 5 aylık bir bebek kürtaj olamaz artık ve hanımefendiye sunduğunuz öneriler hiç sağlıklı değil..
- +1 yıl
@müzikkutusuaşığı alışmışsınız her şeye alınmaya parantez içine sürekli "ironidir" mi yazmam gerekiyor?
- +1 yıl
@İsimibulamadım neden şaşırıyorsunuz benim en sağlam en sırdaş dostlarım kadınlar, kadınlarında erkeklerdir emin olun bu böyle
- +1 yıl
@Sokum_257 cahil ve çomar hiç sevmem ve konuştuğum erkekler genelde toplum tarafından çirkin karşılanan ama herşeyini paylaşabileceğin erkeklerdir.
- +1 yıl
@Sokum_257 erkekler de nedense hep havalı gorünmeyi ve hakaret etmeyi seviyorlar öyle birini görünce direk engellesem bile pezevenkleri atamıyorum etrafımdan biri gelip diğerinin yerini dolduruyor saolsun..
- +1 yıl
@Sokum_257 erkekler zaten böyle diye de kimse duygularıyla oynanmayı şiddet görmeyi haketmiyor birlikte olduğumuz insanlarin gerçek yüzünü göremiyoruz eğer görebilseydik zaten şu an ülkedeki bütün insanlar kız erkek farketmeksizin kalbim kırılıyor diye ortada gezinmezdi.
- +1 yıl
@Sokum_257 ben sevmiyorum. d
- +1 yıl
@Sokum_257 allah aşkına sanki erkekler nasıl kadın seviyor? Sevgilisinin yanında başkasına bakmak da büyük erdemmiş cidden vay be ne alfa hareketler ama. d
- +1 yıl
@Sokum_257 o kadar çelişiyorsun ki kafana yazık cidden
- +1 yıl
@Sokum_257 kimse aldatılmak istemez ben eski sevgilim tarafından tam 6 kere ard arda aldatıldım hoşuma falan gitmedi gözünün yaşına bakmadım köpek gibi peşimde koşuyor boşversene klasik tc erkeği ne beklersin sadece cinsellikten ibaretsiniz kadınların hoşuna gitmesi normal asıl siz üzülmelisiniz hiç bir zaman gerçek sevgiyi tadamayacaksınız çok yazık.
- +1 yıl
@olgundüşünce erkekten dost falan olmaz kadınlara çünkü erkek illa konuyu dönüp dolaştırıp cinselliğe getirir erkekle adam akıllı ne dert paylaşılır ne de oturup arkadaşça sohbet edilebilir.
- +1 yıl
@İsmibulamadım henüz 19 yaşınızdasınız, ne çabuk bu kanıya vardınız anlamadım, yazılarınıza bakınca 6 defa ihanete uğrayan siz 5 defa affeden yine siz, beyin var ya kafatası içinde! hah onu kullanmanızı tavsiye ediyorum size, ah bir ilave yapayım, profil fotoğrafınıza bakınca yazdıklarınızda pek örtüşmüyor y bana ne neyse ne ama benim en iyi dostlarım sırdaşlarım kadınlardır öylede kalkacaklar
- +1 yıl
@olgundüşünce benim beynim kafa tasının içinde seninki penisinin aramızdaki fark bu, kadınlara obje gözüyle bakan erkek yine kadınlar sırdaşımdır diyor acayip komik bir durum sırdaştan kastınız sabah akşam seks yapmak galiba. d. aynı zamanda nasıl profil koyacağımı nasıl giyeceğimi de sana sormayacağım keyfimin kahyası değilsin açıp açıp azacaksan bakma profilime olur biter.
- +1 yıl
@olgundüşünce ayrıca 5 defa affetmedim kardeşim 6 kızla olan konuşmaların 6 tanesini de aynı anda yakaladım farklı anlarda yakalamış olsam çoktan ayrılmıştım.
- +1 yıl
@İsimbulamadım
Zavallı çocuk cidden durumun içler acısı, benim yorumlarımda en ufacık kadını obje gören gösteren nüans çıkart göster bana ama işte dedim Ya sizinle laf yarışına girmeye gerek yok zavallı ergen, profil fotoğrafınız ne olduğunuzu göstermekle beraber yaşım gereği bana o kadar uzaksınız ki tarifi yok, üzülüyorum sizin adınıza ki o anne baba sizin gibi ergenlerin eline bu telefonu vermiş bunlarla uğraşın diye, evet kadınlar nice erkeklerden daha delikanlıdır Adamdır ama siz hariç siz düzeni bozdunuz - +1 yıl
@İsimbulamadım
Kardeşim mi? vaytt benim rahmetli ne hünerliymiş uzaklarda bir yerlerde kardeşim olduğunu yeni öğrendim, ayrı ayrı aldatıldıysanız gerçekten acilen bir uzmana görünün yazık size, ihanet ağzına dönmüşsünüz 😂😂😂😂 - +1 yıl
@olgundüşünce ergenlikle ilgili herhangi bir konuşma görmedim ben yorumlarımda gayet mantıklı şeyler söylemişim? ergen olmak zaten yaşla ilgili bir şey sende bi zamanlar ergendin bunu unutmayarak konuş. kimsenin düzeni bozduğu yok erkeğin bu dünyaya gelmesi bir hataydı zaten hepiniz pedofilisiniz pedofililer olarak ortalıkta kol geziniyorsunuz. profil fotoğrafıma bakarak namusumu belirleyemezsin sen her şeyi yap ben erkeğim yaparım de ama benim profil fotoğrafıma bakarak yargıla gerçekten içler acısı umarım erkekler olarak bir an önce düzelirsiniz ve evet kudurmuş köpeklerden farkınız yok sadece bir objesiniz. ayrıca benim aileme acıyamazsın ben zaten senin ailenin seni büyümek için harcadığı yıllara fazlasıyla acıyorum..
- +1 yıl
@olgundüşünce aldatılmak kötü bir şey deildir sen aldattığın kadınların ahını aldığından kendine acımalısın karaktersiz olan aldatılan değil aldatandır birde kadınlar en iyi dostunuzdu daha saygınız yok :d
- +1 yıl
@İsimbulamadım
Bak çocuğum, bak kızım gece gece canın sıkılıyorsa benim canımı sıkmana izin vermeyeceğim bir yıl uzaktasın, önce yazdığın hakaretler için seni siteye şikayet edip engelleyeceğim, zira sen gerçekten de zavallısın, ancak hakaret etmesini biliyorsun ancak unutma yaradılışta kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır öğren bunları cahil - +1 yıl
@olgundüşünce kadını yaratan erkek değildir allahtır bunu bil ikincisi de zaten erkeğin kaburgasından diyerek kaliteni belli ettin , 2. si sen allah değilsin üçüncüsü de benim yorumumun altına yazan sensin git kendini şikeyet et
- +1 yıl
@olgundüşünce ayrıca kadın erkeğin kaburgasından yaratılmadı erkek nereden yaratıldıysa kadın da ordan yaratıldı cahil sensin git biraz araştır sözde müslümanlık yapma burda komik oluyosun.
- +1 yıl
@olgundüşünce ilk insan hz adem değildir ikisi aynı anda yaratılmıştır ve o sırada başka erkekler ve kadınlarda yarattı, sözde müslümancık, allahın sözlerini dolandırıp dolandırıp sunmayı çok seviyorsunuz cinsiyet ayrımı yapmayı da. bir anda birden çok insan yaratıldı biraz kuran oku artistlik yapma allah diyorki "sizi yarattık size suret verdik" bak bu araf suresi 11. ayette yazıyor aç interneti biraz bilgilen sanalsex yapmaktan beyniniz sulanmış.
+1 yılŞu iğrenç zihniyettekilerin hala nefes alıyor olmaları o kadar üzücü ki...
Senin adına da çok üzüldüm, böyle bir insandan çocuk sahibi olacağın için...
Umarım bir şekilde aklı başına gelir, çok zor ama umarım...41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru trol dur umarım çünkü kocana aşırı tilt oldum bu resmen ayrımcılık değil de ne? Sonuçta kız oldu ve o sizin evladınız olucak her şeyden değerli olucak ama belli ki eşiniz yobaz ve saygısız insan sevinir ama bu erkek olmasına takmış sanki erkek olsa ne olucak saçmaa
20 Yorumla
+1 yılCinsiyeti belirleyen onun spermleri olduğunu belirt. Cahile gitsin kitap okusun kendini geliştirsin. Öyle erkeği dövdprmek lazim😂
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki kizim var ikiside bana asik... ölurum ben onlara... esin istedigi kadar degissin kizini kucagina alsin, hele hele emeklemeye baslayinca pititr pitir yanina gelip pacasindan tutup kafasini kaldirip beni al dercesine baksin da o zaman dayanabiliyormu bakalim... benim anlatirken gözumun önune geliyor icimin yaglari eriyor cunku benim minik prensesim yapiyor bunu bana 🥰😍❤❤❤
111 Yorumla- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli aaa ayıp değil mi ama adamın kızınız öyle olacağını nereden biliyorsunuz ki tamam hayatın gerçeğinde var ama daha kız küçükmüş ve yaşını başını almamış sonuçta öyle değil mi?
- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli herkesin kendi hayatı öyle olursa kızını öldürecek değil adam öyle olmayadabilir
- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli cinsellik bu kadar bastırılmamalı bence ikiniz dediği de yanlış ilerde herkesin kendi hayatı kimse karışamaz kimseye zarar verip üzmediği sürece
- +1 yıl
Ne yani 13 yaşinda kendi rızası ile istediğiyle yatip kalkabilir mi diyorsun @Berivann6
- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli 13 yaşında bunu yapsın demiyorum sonuç olarak çocuk bir şeylerin eğitimi verilmeli bunu yaparsada çok üstüne gidilmemeli ama ilerde istediğini yapma özgürlüğü var
Cevap sahibi+1 yıl@AbazalarÖlmeli Allah diledigine kiz dilwdigine erkek verir... umarim seninde bi kizin olur da su dusuncelerinden bir an olsun utanirsin !
- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli valla zihniyetin felaket durumda seninle evlenene üzüldüm bu kadar kin öfke duymakta kötü umarım çocuğun olmaz bilemiyorum çocuk yetiştiremeyen kişilerin çocukları dünyaya zarar veriyor sadece
- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli o laf çok saçma neden şiddet uygulasıj çocuklarına bu adam senin gibi düşünmüyor demek ki buda iyi bir şey
- +1 yıl
@Berivann6 bir bitmediler bacım, adamın yorumunu eksiyeleni merak ediyorum belliki adam kızlarını çok seviyor. Ve kızları küçük olmasına rağmen @AbazalarÖlmeli isimli üye neler söylüyor neler, yazık hemde çok yazık bana katılan varsa belli edelim lütfen.
- +1 yıl
@AbazalarÖlmeli tabiki vücudunu keşfedecek onu saklayarak yetiştiremezsin baskılarsan daha çok yapar ve gizli yapar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet doğru söylüyor kendisi tam bir g*vat ! L*n ne alakası var kız çocuk sahibi ile g*vat olmanın çevremde çok kız babası var o zaman onlarda g*vat? Nerden buluyorsunuz böyle öküzleri ya ! Ben bile kız evladım olacak diye kalbim yerinden çıkıyor onun dediği lafa bak ya.
10 Yorumla
+1 yılPezevěnkliğini sen mi yapıcan? Nerden biliyorsun? diye sor benim için sana zahmet hala çocuğun cinsiyetini kendi belirlediğini bilmeyen, beyni sïk kadar bile olmayan kocana. Tövbe yarabbim ya insanı delirtirler. İnşallah troldür.
20 Yorumla
+1 yılSana niye kızıyor? Sonuçta cinsiyeti erkek belirlemiyor mu? Çok kızmak istiyorsa kendine kızsın.
Ayrıca hiç yakıştıramadım bebeğin cinsiyeti ha kız olmuş ha erkek ne fark eder ya hâlâ böyle insanlar var çok acı20 Yorumla
+1 yılya maalesef hala böyle zihniyetler dünyada yasiyor, o dogucak olan cocuga herzaman aciyorum, cok kötü duygu, hele ki bunu ilerdede kiz cocuguna da hissettirecekse, bizzat kendi sülalemdede oldugu icin biliyorum
20 Yorumla
+1 yılUmarım trol sorudur, ama asıl böyle dediği için g*vat olur kendisi
Kız cocuklari aileye özellikle babaya daha düşkün olurlar genelde babalar da kız çocuklarına düşkün olur30 Yorumla
+1 yılKocanı uykusunda boğarak öldürebilirsin sonrasında yakıp ondan kurtulabilirsin ya da bir kiralık katil daha çok iş görebilir. Ama sen bilirsin çöp kutusu duruyor orada işte.
39 Yorumla- +1 yıl
Evlenmekten vazgeçtim😅
- +1 yıl
@Berkay_Deviren Aferin, şimdi çekilebilirsin.
- +1 yıl
O yuzden senle evlencem şimdi😂
- +1 yıl
@Berkay_Deviren Gülmedim. Lütfen bu konuşmayı bitirelim.
- +1 yıl
@cherrytanuki 😱😱😱 aloe sen diyorsun böyle? Şiddet ve öldürme çözüm olmamalı. Eğer öldürme işlemi gerçekleşirse biri mezara girecek, diğeri hapise. Çocukta ser sefil olacak.
- +1 yıl
@ZayıfFil66 İz bırakmayız olur biter.
- +1 yıl
@cherrytanuki sevgili aloe, hiçbir cinayet kusursuz değildir. Devir taş devri değil ki; adam kim vurduya gitsin, katili bulunamasın. Çok çok profesyonel katil olursan belki o da düşük bir ihtimal.
- +1 yıl
@ZayıfFil66 o zaman sadece çöpe atalııım ama atalım
- +1 yıl
@cherrytanuki evet, boşanma ve tazminat davası ile kapı önü olabilir. Gayet de güzel bir seçenek. Neyse onu, bunu boşverelim de umarım kimse yaşamaz bu durumu.
Ona de ki kız çocuk ta erkek çocukta Allahın bir takdiri bunu yaparak günaha giriyorsun Allaha isyan etmiş oluyorsun de kız çocuğu olması kötü bir şey değil
30 Yorumla
+1 yılSana şöyle söyleyebilirim ki gavatlıkla ne alakası olabilir ya!! Zamnında kendi dünyasında kurduğu şeyler ya da yaşadığı olaylar bu noktaya getirmiş olabilir eşinizi...
Bence bir doktordan yardım alın10 YorumlaSanamı kızıyor, cinsiyeti babanın belirlediğini bilmiyor mu canım herif. Hala kız istemşyorum erkek diyenlere gıcık oluyorum. Kızı bulmuş daha ne istiyormuş kız berekettir, babacıdır. Böylelerinin bir tarafını keseceksin nesli üremesin
10 YorumlaMerhaba,
O zaman erkek yapsaydın demekten çekinme sakın.
Erkek spermi belirler çocuğun cinsiyetini. XX kromozomlu ise Kız, XY ise Erkek olur.
Tavır yapacaksa kendine yapmalı fikrimce.
Işıkla kal.10 Yorumla
+1 yılYobaza bak sen. Yazıklar olsun ona. Nereden buluyorsunuz böylelerini anlamıyorum.
60 YorumlaNe şimdi bu şaka mı şaka ise hiç hoşuma gitmedi ben kız bebek istiyorum diye üçüncü kez anne olmaya karar aldım ama maalesef ki yine bir kız çocuğu tutamadık senin bu eşini ben tövbe ya bayramlık agizım açılacak ben olsam iki tokat atardım ona 😡
10 YorumlaZamanla sever insallah her sey Allah in taktiri de kız cocugu daha tatlıdır babacıldır tek bir kelime söyle ne ektiysen onu biçersin çünkü sonuçta erkeğin ektiği tohumdur sağlıklı OLSUN diyin en önemlisi odur
10 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum ya hala böyle şeyler düşünen var mı. Kızına üzüldüm şimdiden onu hiç istemeyen bi babayla büyüyecek
40 Yorumla
+1 yılKizlar onu bunu bilmem @uomoitaliano benim kankam kendisi asla erkek çocuk ayrımı yapmaz tam evlenilecek sevgili olunacak çocuk yazmayan pişman olur
43 Yorumla- +1 yıl
Ya bebeğim kankiştom benim
- +1 yıl
Aşkooo
- +1 yıl
Efendim
Niye benim babam güzel kardeşim mı diye niye sormuyorsun? Ayrıca o bağnaz hödüğe de ki; bir kromozom veremedin yeteneksiz herif, senin yüzünden kızımız oluyor bak (!)
20 YorumlaHey Allah'im ya. Lutfen evleniceginiz adamlari duzgun secin cocuklarin basina bela olmasinlar. Yemin ediyorum bosamayi birak bosadiktan sonra onu omrunun sonuna kdr surundururdum.
20 YorumlaBoşa hemen psikolog tut çocuğada yansimasin dışarıdan gelen seslerden bebek anne karnında ağlıyor, üzülüyor günah oda bi can bende oğlum olsun aşırı istiyorum en büyük hayalim ama bu ne boyle ya bukadarıda fazla s*ktirsin gitsin cinsiyeti bikere o belirliyor psikolojisi bozuk onun
20 YorumlaCinsiyeti erkekten gelen y kromozomu belirler söyle o cahil kocana seni suclamasin gereksiz yere.
50 Yorumla
+1 yılLütfen troll olsun ya lütfenn.. annesinin babası gavatmıymış? Veya senin baban gavatmı? Çok korkunç ya düşünceye bak
30 YorumlaBir kız babası olarak inan çok mutluyum keşke bir iki tane daha kızım olsaydı
Onun bu laflarını bunalımına ve şaşkınlığına veriyorum ve eminim kızını çok sevecek benim gibi aşık olacak10 Yorumla
+1 yılValla sağlıklı olsun da farketmez ama onun öyle demelerine de pek takılma. Olduktan sonra kesin seveceği , doyamayacagi kesin. Babalar genelde kız evlada sevgi dolu olur
10 Yorumla
+1 yıl''Lan sığır, ben taşıyıcıyım, cinsiyeti sen belirlersin. Senden çıkan şeyin cinsiyeti bana nasıl geldiyse ben de sana onu veriyorum doğal olarak. Bana ne ağız yapıyorsun'' de..
10 Yorumla
+1 yılAllah onun gibilerin... Ben aksine kız olmasını isterim. Ama cinsiyet farketmez. Cidden çağ dışı insanlar var demek ki halen. Rabbimin verdiğine şükretmeyen...
10 YorumlaBeyninde g. Vat demekki. Kendi annesinin dedesi g. Vatmıymış annesine gelince iş değişir tabi. Bu adamdan niye çocuk yaptın ki soyu tükenmesi gereken cinsten
10 Yorumla
+1 yılAyyy 3 yıldır bebek isteyen ben uğraş uğraş umudumuz kalmadı bide şu adamın derdine bak eşimle ilerde kız bir evlat sahibi olmak istiyoruz cocuk esirgeme kurumundan :(
10 YorumlaBebeğin cinsiyetini erkek belirliyor, bunu bilmiyor mu ya? Sana tavır yapması yalnış, bence sakin bir şekilde konuşmalısın onunla, belki cahil düşünceleri düzelir
10 Yorumla
+1 yılBen kız çocuğum olsun diye can atıyorum şunun yaptığına bak adam diye gezmesin boşuna ortalıkta şrfsiz denir böylesine keşke annesi de kadın doğmasaymış da dünyaya böyle bir g. vat getirmeseymiş.
10 Yorumla
+1 yılBence ayrılın, belli zaten çocuğu istemiyor. Böyle evlilikler nereye gider herkes bilir. Yarın öbür gün okutmaz da kızı. En iyisi ailenin yanına gidip boşanma davası açmak. Ya da ailenin yanına gidemeyeceksen arkadaşlarının yanına git. O da olmazsa bir sürü kadın dayanışma dernekleri var onlara sığın. Ama gidene kadar haberi olmasın. Sonra bir şey yapmaya falan kalkar.
10 Yorumla
+1 yılÜf boşa o gerizekalıyı, kızını öyle bir adamın yanında mı yetiştireceksin?
40 YorumlaKibirini popon* sokacaksin böylesi itlerin...
Kız çocuk dünyanın en büyük nimeti...
3 tane kızım olsun isterdim
Annelerine benzeyen...20 Yorumla
+1 yılG*vat falan değilsin sadece aklın yok de..
Allah sana sabır versin. Adamın kafa yapısı buysa öyle biriyle geçinmek zor.20 Yorumla
+1 yılPardon da kocanız baya salakmış. Sağlıklı çocuk istemeyi geçtim çocuk sahibi olamayan binlercesi var.
20 Yorumla- Devamını Gör (247)
Devamını Gör(292)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim bebeğimizin kız olacağını öğrendiğinden beri değişti. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler