AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
kocan iğrenç bir adam kafası cahiliye döneminde kalmış ayrıca kız olsun erkek olsun kocan zaten bir g*vat
Güzel yazmışsın 🙂
Selam,
Kız evladı gibi var mı be? Saçmaladıgının farkına var / varsın... 😡 İleride erkek evladının umrunda olmazsınız ama o kız evladı size bakar... Gerici cahilce düşünmenin anlamı yok 😡
Eğer sana laf ederse bilimsel açıklamasını yap. Y kromozomu yollayaydın erkek olurdu sorun sende de. Kusura bakma ama kocan tam bir mal
Trol bu soru ciddiye alma.
Pardonda bacım sen salak mısın adam güzel kardeşim mıyım dediğinde niye soğuk ve sakin bi şekilde eveeet demedin ulan kız çocuk gibi güzel bi nimete sahip olmak gavatlıksa evet herkes güzel kardeşim ya öyle saçmalıkmı var eğer doğunca öyle yaparsa boşa cideen ama eminimki doğunca 4 dönücektir kızının etrafında
Aile kurumu üzerinden böylesine dalga geçer bir soru sormak, sizin ne kadar da meziyetten yoksun olduğunuzu gösterir.
Hiçbir baba böyle tepkiler vermez, dalga geçmeyin aile ile, bebek ile.
Sana göre
Halen var öyle düşünceler
Sağlıklı olsun da erkek kız farketmez şahsen ben evlensem ilk çocuğum kız olmasını isterim hatta ikinciyide kızlar kadar tatlı bir çocuk yok ya
Adamın birinin 3 tane oglu varmış yıllar sonra kızı olmuş buna sormuşlar kız çocuğunu erkek cocugumu adam ne dese begenirsin ben şimdiye kadar evde hayvan besliyomusum
Kocan sanırım biraz öküz ama bilsin ki bir baba anca kızı olunca baba olduğunu hisseder ilerde bu tavrına çook utanacak ayıp ama yaa sağlıklı olsun kız olsun
Böyle demesi bile senin salak bi adamla evlendiğinin göstergesi. Yani çocuk doğunca çok çekersin bu yüzden hemen davranmak daha mantıklı. Benim babam beni hastanede doğduğumda terk etti kaç yıldır görmüyorum ve annemede çok çektirdi bu yüzden böyle diyorum 😬
Çocuğun cinsiyetini baba belirler evet kendini öyle hissediyorsa kocan gerçekten büyük bir ş*r*fsiz söyle ona böyle bilimsel şeyleri anlat böyle dağ krosunu nerden buldun kürt falan mı ne o?
Affederdiniz ama eşiniz inanıpmaz derecede geri kafalı ve beyinsiz. Böyle bir insandan biran önce kurtulmanızı öneririm aksi takdirde size ve bebeğe zarar verebilir bu yaratık.
Ben de ilk bebeğimi erkek istiyordum (çünkü yegenlerim vs erkek olduğu için erkek çocuğuna alışkındık) ancak kızımız oldu ve o kadar tatlı, masumdu ki onu gördüğüm an erkek bebek istediğim için kendimden utandım. insallah esinizin fikri de bebeği gördüğü an güzelleşir, değişir. Şu an ki söylediği şey çok incitici, sizin adınıza üzüldüm.
abla bir şey sorucam, Allah analı babalı büyütsün oncelikle hayirli evlat olsun inşallah. ama ben hayatimdaki kisiye feci asigim ve eger kizimiz olur da kocam onu cok severse kiskanirim diye düşünüyorum. kime anlatsam guluyor ama cocuk doğunca boyle bir duygu kalmiyor degil mi ya
Bende öyle düşünüyordum ancak öyle bir duygu olmuyor. cunku insan evladını canından çok seviyor, hatta eşin çocuğunu sevmesin ya da kızsın vs senin zoruna gider tepki gösterirsin ☺️
Off çoko kötü ya biz böyleleriyle aynı ortama düşmek istemiyoruz siz 1 ömür off çok kötü ayrıl desem ayrılmazsın ama o bebek doğunca sana da o meleğe de çok çektirecek Allah yardım ede ama yapabiliyorsan bu yoldan dönebilecekken dön yoksa daha kötü olur ve pişman olursun.
1-Cİnsiyeti erkek belirliyor.
2-Bu adam böyle bir laf söylediyse bu adamdan baba olmaz bence boşan kendin tek başına büyüt kızını.
Katılıyorum size yukarda yorumumda bende sizin gbi belittim
İşte böylelerinin hakkından hayırsız erkek evlat gelir. Kız da senin canından kanından de sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun vs gibi şeyler telkin et sürekli
x kromozomunu verseydi o zaman sor bakalım ona neden y vermiş :D
Aslına bakarsan tam tersi
git ona önce biyoloji öğret. bebeüin cinsiyetini erkek belirler.
sonra da de ki evet g*avatttsınn
Böyle ayirimlara ayar oluyorum. Gavatmiyim dediğinde hayır sen bir katiksiz o. c sun dicen oylelerine
Insan evlat ayirir mi? Kendisini kim doğurmuş, karşısındaki kim? Kadinsiz dunya mi var? Kiz cocugu bereketdir.
Bu sorunun troll olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Soruya gelince cinsiyeti belirleyen kromozom Y kromozomudur ve o kromozom da spermde bulunur, yani erkekte. Yani erkeğin beceriksizliği. Ya da Tanrı'nın takdiri.
Tövbe bismillah cocuk nasil olusuyor biliyor mu? Sen sadece tasisin yani bizleri Anne baba adayi secdikleri icin sükür etmemiz gerek!
Evlat bu sağlıklı olsun yeter. Madem öyle sende ona şöyle de: benim babam g*vat mı oluyor o zaman niye evlendin kızıyla.
Işin zor Allah yardimcın olsun. Pek adam da denmez böylesine. demek ki dediği gibiymiş gvt. bi de hamile bir kadına kızıyor.
Pühh onun kalıbına. Üzülme sen bebeğini düşün kuzum böyle adamları Allah ıslah etsin. Çoçuğu olmayan nice insanlar var
İnandınmı , sallama paylaşım
@Tokmakan olsun fark etmez ben yazarım doğru ya da değil ki böyle şeyler var.
Çok yazık gerçekten böyle bir zihniyette birisiyle olmak üzücü.. Allah akıl fikir versin sana da bolca sabır
Bu nasil bir pislik koca nasil evlendin sen bununla cocuguna simdiden acidim cunku oyle bir baba bendede var ne yazikki insallah tez zamanda geberir
Kendine kizsin o cahil mal sonucta cinsiyeti sperm belirliyor. Dikkat etseymis de erkek spermi atsaymis. 21. Yy dayiz ya nasil bir cehalet nasil bir yobazlik bu? Esinin soyu araplara uzaniyor herhalde onlara cekmis
Eşin erkek mi? Bence değil. Erkek adam böyle der mi. Kocan maganda gibi.
Nasıl bir düşünce yapısı bu kız erkek ayrımı yapan kaldı mı hala 🙄neyse çok şey var dencek ama neyseeee
en iyisi boşa onu yemek elden su gelden yaşamasın pç
kız babası olduğun için değil bu zihnşyete sahip olduğun için gavatsın deseydin keşke
Ne biçim tiplerle evleniyorsunuz ya. Beyinsiz hödük.
Ne kadar zihniyetsiz kız çocuğu düşmanı insan var ya
eskiden eşiniz çapkın mıydı? çapkının kızı olur derler.
Ne alaka ya gavatlıkla ne alakası var kız çocuğunun ya? Kendi s^kt^ri b@ktan töreymiş adetmiş, millet ne dermiş bıraksın bu ayakları ya.
Cinsiyeti erkek belirler diye biliyorum kendini üzme onunda üstüne gitme adam geri kafalı yapacak bişey yok 😁
Kız olucak ya da erkek olucak diye degişirmi hiç koca ya. Başkasından oldugunu anlayınca degişir ancak
cinsiyeti erkek belirler cok istiyorsa erkek kendi becerememis
Ne güzel dedin
Ben öğrenecek olsa idim böyle bir şeyi ölürdüm mutluluktan sevdiğim kadından bir tane daha olacak ve hem ben hem o olacak biraz içinde
O nasil laf ya bebegin erkegi kizimi olur Allahin gucune gider de ona kusursuz olsun kiz olsun nesi varmis kizin konustugu kelimeyi hic duymdim ya
böyle erkeklerin kafasina bir çarpican kendine gel diye. Doğduktan sonrada en çok kizi seviyorlar. Hiç anlamiş değilim. Gecer diyelim.
Trol paylaşım zaten inanma
Gerçekten bu tip salak insanlar artık baydı, lan bi dua et sağlıklı olsun önce sonra kız erkek ne fark eder, nasipte ne varsa o olur.
Kocan dalga mı geçiyor, kusura bakma da cinsiyet ayırmı yaptığı için kendisini şiddetle kınıyorum. Madem kız cocuklara karşı, neden evleniyor?
Böyle cahil insanlar çocuk yapmasın ya çocuğa yazık
.
Allah'ım herşeyin hayırlısıno nasip etsin inşallah.
.
ga*atın önde gideniymişsin deseydin pe*enk bulmuş da bunuyo dedigi lafa bak go*doşun
Troller geri kafalı baba olacak adamlar değil
Yemeyin şunları.
Kız çocukları daha tatlı oluyo🥰 senin kocan bence bi doktora görünsün canı ciğeri olacak doğmamış çocuğa ne diyor
Evlenebilecegin insanın keşke karakterine de bakabilsen ne kadar zamana geçir et ne b. k olucagi belli olmuyo sadece eşinize söylemiyorum millet kafayı yemiş
Benim babam kız çocuklarını erkek çocuklarından daha cok seviyor ne abim ne ben bize bir kez bile sarilmayip hal hatır sormayan kişi kızlarına daha düşkün kızlarını sevmemesinden daha iyidir sevmesi varsın sevmesin bizi
Kız olmak çok zor dünyada, erkeklerin için yaratılmış sanki dunya
Ben evlenirsem ayı beslicez ya da tilki falan çocuğa karsiyim
Bir sey yapamazsin ki esin cahilin teki laftan anlamaz böyle insanlar
Çocuğun cinsiyetini erkeğin belirlediğini bilmeyecek kadar da cahil. Google'den aç okut bari.
Kız çocuk babadan oluyor. Onu araştır sen babadan gelen bir şey o. Eğer o kromozomu verseydi erkek olurdu. Kafasına biberonu vur görsün gavst kelimesini.
Buna katılmıyorum nasip neyse onu alırsın , kız evladı daha güzel babaya düşkün olur , benim prensesim gibi
@numberoneforever ya zaten öyle de. Demiş ya niye kız diye.
Yoksa bende kız istiyorum. Kız evlat gibisi var mı
Babaları sadece kız evladı ağlatır
@numberoneforever niye
Tecrübe diyelim ,
@numberoneforever tamam
Erkek güçlü olduğundan baba onun için fazla mücadele etmez ama kız evlat fıtratı gereği güçsüz olduğundan gerçek babalar kız evladı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır
Cahilmis. Umarim dogunca degisir. Degismezse psikologa gorunsun. Iyi degil
Allah yardımcın olsun çünkü kocan çok cahil. Çocuk doğduktan sonra böyle devam ederse boşa bence
Allah'tan belasını mi istiyormuş kız çocuğu gibisi var mı
Ne alaka be çok sinirlendim şu an umarım o kızın eline düşer
Sakin ol😅bebekten ne istion
@Berkay_Deviren bebişten bişey istemedim ya adama diyorum kıza muhtaç kalır umarım diye
😄😄
Sen ilk fırsatta onu boşa eğer trol değilsen. Senin eşinin ruhu g. vat
Onun zihniyetine ben bende kız babasıyım ne olmuş yani 5 kızım olsun daha isterim
Yalnız bebeğin kız mı erkek mi olacağını o belirliyor 😀 XX kromozomu vermiş kendileri , biraz biyoloji bilse cahil kocan keske