AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Kendi öz evladına cinsetine göre değer veren bir zihniyette adamla evlendiysen, senin hatan.
Trol sorudur umarim yoksa diyecek kelime yok bir sorsana ona kizi olan baba gvt sa anasi neymis
2 çocuğun olmalı 1 i kız 1 i erkek 2 si erkek olmasın 2 si kız olsa da olur
Soruya bak senin dediğine bak dhshsha
Çocuk yapacaklar dikkat! Yukarıda belirtilen kriterlere göre çocuk yapın.
Dur kız çocuk ayağına kızlwrın dikkatini çekmeye çalışıyorum ekmeğime taş koyma dısmsımdd
@littlebabyyy 👏🏽👏🏽👏🏽
Neden erkek çocuk daha büyük bir nimet gibi görülür anlamam
Erkek hata da yapsa göze batmaz ama kız öyle değil belki ondandır bilemiyorum
Sende ona kız bi erkek çocuk bile yaptıramadın diye
esinin iradesi yok mu o bebeyi sen yaratmiyorsun ki ALLAH yaratiyor takma eşini
O şerefsize deki cinsiyeti erkek belirliyor yani senlik bi durum sana kızmasına izin verme
güzel kardeşim değilsin belki ama tam bir örümcek kafalı denyosun demek lazım ona...
g*avat
Ne Alaka ya Biplersin Gitsin Şükür Etsin yapamayanda var binlerce lira veripte
Hele sağlıcakla bi doğsun. Bakalım sana verir mi gösterir mi. Kakasını yer onun. Üzülme sen
kendine kızsın erkeğin kromozomu cinsiyeti belirliyor X kromozomu yerine Y kromozomu fışkırtsaymış
Abla kızma da o malı nereden buldun merak ediyorum neden böyle salaklarla evlenip üstüne cocuk yapıyorsunuz onu da anlamis değilim onun gibilerinin yasamasi bilr haram
Ay ne iğrenç bi insan ya evlendiginiz insanlari iyi seçin o zaman
Doğduğunda erkekler en çok sahiplendiği de kızlar. Hay dilip kopsaydı... der doğduğunda 🤣😂
Beyinsiz herif. Sende böyle bir adamla evlenmişsen boşuna ağlama bence. Kız çocuğu bir eve gelebilecek en güzel hediyedir. Berekettir , neşedir , Yaşama sevincidir
Abla Kız Kardeşimin Doğumunu Hatırlıyorum Ben Erkeğim Die Çok Severlerdi Beni Kız Kardesimin Cinsiyeti Belli Olunca Babamın Morali Düştü Simdi Evin En Çok Sevilen Kızı Hediyelerimi Dersin Oyuncaklarını Çok Şükür
Çünkü kız çocukların ayrı bir sempatikliği var erkek gibi değil kendini sevdiriyor
Bende oğlum olsun isterdim. kız istemiyorum. Ama bu riski alıp buralara geldiysen böyle yapamazsın. Kişiliksiz.
çocuğun cinsiyetini belirleyen erkek spermidir kendi yapmış bir de ağlıyor hadi onu geçtim cinsiyetin ne önemi var yazık kocanın aklına
baya linç yemiş kocan buradan o kadar evlisin sen yine de git bire birde konuş kocanla kız doğucak diye böyle yapması yanlış burada ki linçleri çok takma
Sen de deki "sizleri bizler doğurduk lan!"
Yok erkek olunca soyu uzatır kız olursa soy uzamazmış! Allahım erkek ataerkilliğin "soyu uzamasın!"
Nie ben evde televizyonu izliom ben naptim
aslında soyun devamını sağlayan kadındır öyle olmasaydı peygamberimizin (s. a. v ) soyu gül kızı fatıma (r. a ) dan devam etmezdi.
@PresentVictoria evet tab2 biliyorum <3Biz kadınlar olmasak insanlığın soyu nasıl olurduki? Sadece olarak benim duyduklarım bunlardı erkek soy uzatır kız soy uzamasına engel falan boşboş şeyler!
@Tilkciniz ne diyon
Medeni bir insan olmak sana bağldır. Benimde çevrem cahil, bilgisiz ve müslümanlığı namaz kılmaktan ibaret zanneden bir çok kişi var fakat insan kendini eğitir bolca kitap okumalı, dini anlamalı ve çağa uygun bir müslüman olunmalı.
Beynini aldırmış galiba o abi 1 kız evlat bazen çoğu şeye bedeldir
Canım senin yapacağın hiçbir şey yok davranis bozuklugu olan kocanin kendisi icin bir seyler yapmasi gerekiyor sen bebegine odaklan saglikla buyutmeye bak. 💖
Ben olsam ayrılırdım. Kız çocuğunu küçümseyip sevmeyen bir baba olarak o kıza yazık edersiniz
Sana neden kızıyor yaa saf mı kocan sağlıklı olsun diyeceğine hem bu arada senlik bişey yok ki kromozomlardan olan şey o
Evet gavatmış eşin evlat ayıracak kadar hemde kız evlat bir başkadır babaya aşıktır onu bir tatsa bin pişman olur
Gavt mıyım ne demek ya? Kendı kız kardeşi yok sanırım varsa babasını gvt olarak mı görüyor sorar mısın?
Ya şaşırmışdır ne yapacağını bilmiyordur öyle değilse ona açıkla hayırdır ne oluyor de cevabı ters ise s*tr* la de böylesi böylesi muhabbete gelir tatmin edici cevabı yoksa sende boşver zaten
Kızına yazık böyle bir babası olduğu için.
Böyle erkekler evlenmesin ve çoçuk yapmasın üremeleri dursun artık bu varlıkların.
Hiç şaşırmadım. Türk kadınları şiddet seven ve ezilmeyi seven kadınlardır. Erkekler onları elinin kiri olarak görür. Onlar bundan rahatsız değil. Birde sokakta eşitlik diye bağırırlar. Gerçekten komik
Bu yüzden Türk erkeğine hayır hahaha
Arkadas bu adam erkek garantisiyle mi cocuk yapiyor...
Yazık doğacak kız bebeğe acıdım o nasıl bir zihniyettir üzüldüm inşallah fikri değişir
Evet, güzel kardeşim. Adam olsaydın da Y kromozumu gönderseydin deseydin.
Bu durumda ne yapılır pek bi fikrim yok ama belki dünyaya geldiğinde düşünceleri ve tavırları değişebilir umarım da öyle olur.😇
Çocuk doğduğunda hemen çocuğu olmayan bir aileye verin o çocuğu. Bu şekilde giderse boşanırsınız, çocukta ortada kalıp sersefil olur.
Aynen
Cok afedersiniz ama esiniz mal mi
Çocuk dogunca fikri degısır sen onun stresini bebege yansıtma yeter bebek dogdugunda bu da gecıcek.
cinsiyeti erkek belirler, bunu ona anlatabileceğini sanmıyorum ama kısa yolda evet gavatsın diyebilirsin.
Evladın kızı, erkeği olur mu hiç? Onunla otur konuş. Ama bebek doğsun eli eline bir değsin bak nasıl yumuşar.
Ne alaka yaa millet kiz cocugum olsun die dua eder bu ne demek yaa
Cinsiyeti belirleyen kişi erkektir kendisinde suç aramalı
Bu nasıl bir insanlık ya evlat evlattır öyle şey mi olur
Aslında kız çocukları babasına daha düşkün olur bence eşinizin başka bir sorunu var
Üzülme Kocacım yine yaparız de 😂 ne diyelim şimdi adam akıllı bir büyük insan varsa otursun konuşsun çocuğun erkek kızı olmaz
Nasıl değişti yani her halde aşırı mutlu değil mi çünkü Bir adamı kızından başka kimse gerçek anlamda sevemez net
Sacma lan bende aksi olurdu ya sksks erkek olsa degis kiz yap derdim kiz çocugu daha tatli bi başka ya
İnsanların dıygularıyla merhametıyle oynamasana lan gevşek. Adam ol , kendi pisligini ye. Trol yapacak başka konumu bulamadın , teyzemin.çocugu
Trol soru mu
@denizkizi0600 alenen belli. evet,
Ya ben anlamıyorum bi türlü hangisi trol hangisi gerçek üzülmüştüm bide
@denizkizi0600 burada genelde hep öyle, bu tür sorulara inanma
Teşekkür ederim
Tam bir canım. Sağlıklı olsun da kız olsun. Kız evlat gibisi var mı ya? Ben evli olsam kızım olsun isterim.
Canım yazmadım (canım)
Maloğlu mal
Sende ona kız onun cinsiyeti baba belirler. Kadında sadece x kromozomu var erkekte x ve y kromozomu hata sende değil kocamda.🤪🤪
Kocanda*
eger böyle bir eşin varsa bu ilerde kendi çocugun içinde iyi olmaycaktır kaanatimce
Çok saçma be düzgün yetişirse pırlanta gibi bir kız olur
Bu neyin kafası yaa.. Allah sana sabır, çoçuğuna sağlık o adama akıl versin
Boşanma sebebidir net
Böyle adamlarla evlenmeyin
Gerçek olmamasını diliyoruz bu sorunun.
Troll soru. Laf anlatmaya değmez. :)
Aynen trol soru, kaç gündür baktım göremedim.. ttol paylasımda denk geldi.. selamlar saygılar.
Eyvallah. @Tokmakan
Erkek olmadığı daha iyi olmuş babası gibi güzel kardeşim olabilirdi
Ayril ilerde kizini da kurtul seni de 1 hayatin var ve güzel kardeşim bir insanla beraber olmayi seciyosun ayril!
Ga*at yazmistim kardesim yapmis
Ayıptır halen o kafada insan kaldımı ki cahil herif oda Allah'ın verdiği bir can
Çok yanlış yolda sağlıklı olsun yeter çocuk doğduğunda kendiside söylediklerinden pişman olur zaten
Keşke bizim işe yaramaz oğlanlar da kız olsaydı. Gız çocukları melektir guzum
Onu büyüten Doguranda de bir kadın bunu bilmiyor mu