Evlilik sevgi, saygı, cinsellik bitmesine rağmen çocuklar için devam ettirilmeli midir? Evli olanlar veya bu durumu yaşamış olanlardan fikir ve yorum bekliyorum. Teşekkürler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇocuklar için devam ettirince çocuklar çok mu sağlıklı oluyor ki? Evde birbirine saygısız iki insanın, birbirlerini sevmeden iki yabancı gibi yaşadığını görüyorlar. İleride yaşayacakları tüm ilişki problemleri şu düşünce yapısındaki ebeveynler yüzünden ortaya çıkıyor. Çocuk için en sağlıklısı biten bi şeyi devam ettirmemektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Bu soruyla bende karsilassam cevabim bu şekilde olurdu.
Ihtiyacim olan şey cesaret
En İyi Cevaplar
Bu sevgi ve saygının bitmisligi çocuklara yansıyor ise
Psikoloji dayanmiyorsa
Mali durum elveriyorsa
Özgüven sorunu yoksa
Tek başına dünyayı değiştirebilir gibi çalışıyorsan niye devam ettiresinki
Ama tam tersine eşler konuları çocuklara yansıtmaz birbirine yük olmaz cinsel olarak bı beklentileri olmaz ise mali durumlarinda da sorun yoksa devam edebilir
Sadece çocuklar için
Ama her şey kötü çocuklara da yansıyor kişinin tercihine kalır ne yapmak istediği
Ayri yaşamayı da tercih edebilirler
Haftanın bir kaç günü eve gelir gider böyle bir değişiklik de olabilir111 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok yönlü degerlendirmissin. Hepsi var. tek başıma yapabilirim maddi durumum el veriyor. Buyuk sorunlar yok ama iletişim kopukluğu olduğu sürece elbet büyüyecek. Teşekkürler..
Soran+1 yılEn başından sinyal verdim ben ona. Ama anlamadı. acikca da söyledim umursamadı. Şimdi de evlilik düzeltmeye yönelik kitaplar okuyor, faydası olacağını düşünüyor belli ki. Ben pek iletişim kurmuyorum şu sıralar. Gördüğümde geriliyorum. Konuşsak ta çözüme kavuşmayacak. Tek düşüncem çocuklar.
Soran+1 yılYansıtmıyoruz ama ister istemez bazen sinirini çocuklardan çıkarıyor. Ben daha sakinim bu konuda. 7 ve 2 yaşları
Soran+1 yılYaklaşık 9-10 aydir bu sekilde.36 yaşım. Eşimde ayni yasta
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl😉🙃
+1 yılHayır, çocuklar o ortamda sağlıklı büyümezler. Ve de onun dışında da insan kendine neden yazık ediyor o şekilde evli kalarak medenice bitmesi çocuklar ve iki tarafın da psikolojisi için en iyisi
24 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Ama bunu icraata dökmek sorun.
- +1 yıl
Çocukların psikolojik durumlarını düşünüp ona göre hareket etmek, gerekirse eşle konuşup destek alarak bunu yapmak önemli. Sonra sevgisiz ortamda büyüyen sıkıntılı çocuklar başa bela oluyor. Nerden biliyorsun diyecek olursan kendimden biliyorum. Aile önemli bir olay, kötü olacaklarına iyi olmaları gerekir
Soran+1 yılHaklısın. psk. destek alıyorum zaten. Yoksa kolay atlatamazdım bu süreçleri.
- +1 yıl
Kesinlikle destek alman iyi. Hem kendin biraz daha iyi olursun. Ne yapacak olduğunu düşün iyice ve ona göre karar verirsen daha iyi olur
Saygı duyuyorum.
Annelik içgüdüsü, evladına kıyamayacaktır.
Ama çocuğun psikolojisine zarar verecek bir ortam varsa evde devam ettirilmemelidir.
Umarım buna cesaret edecek güce sahip olur her kadın.
Eyvallahsız yaşamak güzeldir11 Yorumla
Soran+1 yılmaddi olarak sıkıntım yok. Çocuklarıma yetebilecek gucteyim her bakımdan. Tek korkum hem anne hem baba olmaya çalışırken hem onları hem kendimi yormak.
Haklısın aslında ihtiyacım olan şey cesaret...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
29Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bu durum çocuklar için daha kötü sonuçlar doğuruyor. Çünkü biten bir evlilikte neşe olmaz. Neşe ve huzurun olmadığı yerde büyüyen çocuklar iyi bir birey olmazlar.00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de yani aynı evin içinde yabancı olmaya gerek yok ki eğer bittiyse bitti yani bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılNeden eşlerden biri bazı evliliklerde bu soruyu sormaya mecbur bırakılır ki , gerçekten ne kadar derin bir mevzuu ve keder. Bir çok kişiye basit gelir bu 11 kelimeden oluşan soru lakin neler anlatmazki aynı durumu yasayanlar için.
16 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Evet ve maalesef, dilerim bu soruyu sormaya sebep olanlar içinde bulundukları negatif durumlardan uzaklaşır ve kendilerinden uzaklaştırdıkları eşlerini mutluluk yönünde ilerletmek ve yuvalarını ayakta tutmak için geri dönüş yaparlar. İçinde bulunduğunuz durumun her iki aşamasıda ( evli kalmak / ayrılmak ) öyle zor ve ağır ki , bu zorluğu ve ağırlığı siz yaşıyorsunuz , burada ne anlatsam az kalır. Sorunun cevabı ise , aklı selim düşünen mantıklı insanlar için hem kadın hem erkek tarafında bazıları ortak bazıları farklı sebeplerle olmak üzere farklı maddeler içeriyor. Kadın eğer boşanma sonrası hayatını sorunsuz sürdürebilecek imkanlara sahipse , çocukları ile yeteri kadar ilgilenebilecekse sorun olmaz ve koşullar çekilmez hale gelmiş düzeltme girişimleri denenmiş ve çözüm alınamamışsa, görünen yol ayrılık oluyor. Lakin imkanlar elvermiyorsa yapacak birsey yok. Diğer yandan , siz sadece çocuklar için diye sorduğunuzdan yola çıkarak, sizdeki meselenin sadece çocuklar olduğunu düşünüyorum, genelde eşler arasında , ifade ettiğiniz durumlar olsada bu durumları yaşatan eşin çocuklara yaklasimi farklı olabiliyor veya çocukların o kişiye dair sevgi ve bağlılık durumları önem arzedebiliyor. İşte böyle bir durum var ve babalarına karşı olan sevgi ve bagliliklari önem arz ediyorsa bu durumun iyi analiz edilmesi gerekiyor. Gerekmesi halinde durumun uygunluğunun pedagog yardımı gözetimi ve tespitleri ile desteklenerek sonuca ulaşılması gerekiyor. Her ne koşulda olursa olsun muhakkak içlerinde sevgi olacaktır çocukların , bu taze çiçekleri üzüp soldurmamak gerek , evliliğin ayakta kalabilmesi adına yoğun çaba ve çözümlere müracaat etmek gerek. Nihai durumda ulaşılan sonuç ne ise hareket ona göre ilerlemeli. Erkekler içinde mesuliyet sorumluluk yükü gerçekten çok ağır oluyor , bundan sebep ifade ettiğiniz unsurlar dahilinde bu unsurları çocukları için çekmeye devam etme durumu maalesef süreklilik arzediyor.
Soran+1 yılAçıklamanız çok güzel. teşekkür ediyorum. soyle ki çocukların babaları ile iletişimi çok güzel ve kuvvetli. Hatta benimle olan ilişkilerinden daha iyi diyebilirim. Düşünmek beni artık daha çok geriyor. Umarım en kisa sürede çözüm yolunu bulabilirim
- +1 yıl
Rica ederim 😊. Gayet iyi anlıyorum ve onların arasındaki bağ düşüncelerinizi daha ağır hale getiriyordur. Düşüncelerinizin ağırlığını inanın çok iyi anlıyorum. Ne zamandır bu zorluklar içindesiniz? Her zaman mı böyleydi
Soran+1 yılSon 1 yıldır. Yoğun olarak 6 aydır
- +1 yıl
Anladım, o zaman onu bu duruma sürükleyen etkenler olduğunu ve zamanla artış gösterdiğini düşünüyorum. Onu değiştiren durumlara dair üzerinde durduğunuz ihtimaller var mı?
Saygı, sevgi ve cinsellikte olsa bağzı kırgınlıklarķ oluyor, yıllar icinde paramparca olmuş kalp, gece zorla cinsellik yaşayan kadın, siddet, ilgisizlik, sorumsuzluk, eşe tecavüz, ama adama sorsan her şey süper yaptıklarının farkında bile değil veya sabahına pişmanlık duyuyor. Kadın sabah kalkıyor yüzünü yıkıyor maskesini takıyor dışardan herkesin bayıldığı evliliğine cocuklar icin devam ediyor. Coğu kadın sadece cocuğu icin devam ediyor
10 Yorumla
+1 yılmerhabalar senin yaşadığını şu an türkiyede ortalama olarak konuşursak %30 u diyebiliriz oda en az oranı bence iyi güzel evlilik oh bir de çocuk sonra hadi boşanalım sen ayrı ben ayrı ortada masum bir birey kalıyor ikiniz yoluna gidersiniz de o çocuk nereye gidecek hangi yöne gidecek kaybolup gidecek belki de aranızda ne sevgi görecek ne de bir aile sıcaklığı ah ah çok üzücü bir durum bir çocuğun geleceğini bir iki dakikalık zevk için yakıp gidenlere bu sözüm
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi söylediklerinde kısmen haklısın. Ama şu da var, çocuğun huzursuz bir ortamda yasamasindansa, anne ile ya da baba ile sakin bir ortamda yaşaması daha sağlıklı. Mutsuz anneler mutlu çocuklar yetiştiremez. Ama işte eşle sorunu cocuklara belli etmeden evliliği yürütmekte büyük bir rol kabiliyeti ve sağlam psikoloji gerektiriyor.
- +1 yıl
seni anlıyorum anlamazda değilim bende mutsuz bir ortamda bulundum zamanında.. iyi şükür şimdi büyüdük iş güç sahibi meslek sahibi olduk. ama hep bir üzüntü var içimde
Soran+1 yılAnladım. Peki o şekilde büyümenin sende ne tür olumsuzluklar yasattigindan bahsedebilir misin? Oğlum var benimde.
- +1 yıl
ozel bir konu nasıl yazsam ki burdan acaba
+1 yılher şey bir tarafa, saygı bittikten sonra evliliği devam ettirmemek gerekir. Ancak maalesef uygulamada bu böyle olmuyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet, olmuyor maalesef. 🤷♀️🤷♀️
- +1 yıl
Ülkemizin gerçeği bu maalesef, gerek evliliği zehir eden bir erkek, ya da çekilmez hale getiren bir kadın... Hangi tarafın olduğunun bir önemi yok problem cikaranin. Diğer taraf esir hayatı yasamaya devam ediyor çocuk etkilenmesin diye, ancak bir gerçek varki, böyle bir evkilikte yetişen çocuğun ruh hali ne kadar sağlıklı olur, evlendiğinde nasıl bir eş ya da nasıl bir ebeveyn olur, tartışılır.
+1 yılEvlilik terapistiyle görüşüp yeniden ayağa kaldırmayı deneyin, çocuklar için. Boşanma çocuklar için tüm hayatlarını etkileyecek bişey
11 Yorumla
Soran+1 yılGörüştük ama faydası olmadı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsi olarak söylemek istiyorum evliliğin en güzel yanı çocuğum oldu tüm olumsuz giden evliliğe rağmen onun için devam ediyorum hissettirmeden çünkü evlat başka bişi sizde bir annesiniz anlarsınız beni bende babayim ve evladım için herşeye katlanirim evde arkadaş ortamı gibiyiz ama onun için değer kaç yıllık evlisiniz ve kaç çocuk var?
024 Yorumla
Soran+1 yılEvet, haklısın. Ama o kadar çok yönlü düşünmeye çalışıyorum ki bazen afalliyorum. Tüm çıkış yollarım bir anda tıkanıyor.9 yıllık evliyim.2 çocuğum var.
Cevap sahibi+1 yılMaşallah Allah bağışlasın ben size bişi söyleyeyim mi emin ol çocuk varsa boşanmak ile bitmiyor görmesi etmesi ivir zıvır çok şey çıkıyor huzur kalmıyor aynı şekilde muhtemelen bencil ve ilgisiz ve sizi düşünmeyen önemsiz bir insan muamelesi yapan eşiniz var emin olun benim eşimde bu şekilde ve sadece çabalayan kişi ben oldum baktım düzelmiyor artık hiç ustemeledim olduğu kadar dedim ya ben uzulunce kimsenin umrunda olmuyor dedim bu şekilde devam ettim şu an ne dese dinlemem umursamam çocuğum için devam ediyorum herşeye ve kafama takmıyorum daha mutluyum bekar gibi sana tavsiyem budur
Cevap sahibi+1 yılSeni senden başka düşünen biri var mı?
Cevap sahibi+1 yılVe şunu da belirtmek isterim ki empati kurmayan düşüncesiz bir insan değilim kendimde aradığım hatalar da oldu terapiste bile gittik tedaviyi reddetti yani.
Cevap sahibi+1 yılPeki siz eşinizle konuştunuz mu bu durumu destek almak isterdiniz mi kabul etti mi açıkçası bende merak ediyorum ilerleyişi rahatsız etmiyorsam eğer..
Soran+1 yılYoo rahatsız etmiyorsun. Evet eşimde bir çaba var lakin bende yok. Bu nedenle bitirmek daha yakın geliyor bana. Işte bu durumda çocukları düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYani şunu mu anlıyorum ben sorun siz demi? Yani evliliğinizin bu noktaya bu duruma gelmesinin sebebi siz misiniz eşiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ayrıca.. ve bende şunu söylemek istiyorum insan birçok şans veriyor ama artık içinde bisiler kopuyor eskisi gibi olamıyosun dimi bende bu durumdayım ve seni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılAğzıyla kuş tutsa nafile soğukluk girdi mi içinden gelmiyor
Soran+1 yılKesinlikle. Uğraşmaları bile sinirimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sizin bu duruma getirmeden neredeymis acaba beyefendi
Cevap sahibi+1 yılÇalışan biri misiniz?
Cevap sahibi+1 yılYogunsunuz anlaşılan...
Soran+1 yılEvet çalışan biriyim.
Cevap sahibi+1 yılNe işle meşgulsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılMeraklı biriyim galiba kusura bakmayın 😃
Soran+1 yılÖğretmenim
Cevap sahibi+1 yılAaa ne güzel :)
Cevap sahibi+1 yılSizden bir ricam olsa yanlış anlamazsınız dimi beni?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılTabi?
Cevap sahibi+1 yılSize absürt gelebilir ama önyargılı olmadan önce anlamaya çalışırsanız mutlu olurum sizin içinde bir sakıncası yoksa dm 'den devam edebilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası aynı sorunları yaşadığım biriyle sohbet etmek isterim bisiler sormak isterim sizin için de uygunsa tabi..
Cevap sahibi+1 yılUmarım yanlış anlaşılacak ya da sizi üzecek kıracak bişi söylemedim ya da istemedim olumlu olumsuz dönüş yapmadığınız için merak ediyorum kusura bakmayın yanlış bişi istediysem..
+1 yılhayır maalesef çocuklar için daha travmatik olaylara neden olabilir cinselik bitti ise bir evde o evde maalesef huzur olmaz tecrübeyle sabit
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir evlilikte çocukların da sağlıklı büyüyeceğini düşünmüyorum
10 Yorumlaİnsanlar bitirmek istediği için bitiyor o saydiklariniz cinselliğin sağlıkla ilgisi yoksa tabi insanlar evliliğin ne olduğunu gerçekten sevmenin ne olduğunu bilmiyor herkes kendi duygularına köle arıyor bitmesinin nedenlerinden biri de bu zihniyet olması şayet bunlar yoksa her evlilik öncesi bunların olacağı belli, ve sonu belli olan birşeyi kim yaşamak ister
00 Yorumla
+1 yılZaten onlar için devam ediyor evliliklerin geneli. Herkeste aynı sadece sizde degil yani onu bilesin.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle mi olmalı? Çocuklar için devam edilmeli mi mutsuz da olunsa? Yani öncelik kişinin kendisi mi olmalı yoksa çocuklar mi?
- +1 yıl
Oncelik her zaman çocuklardır. Evlilik eninde sonunda zsten mutsuzluktur beyni olan herkes zaten evlenmeden önce bunu bilir. Boşanmış alilelerin çocukları her zaman rezil olur. Onları bu dünyaya getirdiysen hayatını onlara adamak zorundasın.
Soran+1 yılHaklısın hayatımızı adiyoruz elbet. ama şu da var biz de sadece misafirler vakti gelince yanımızdan uçup gidecekler.
- +1 yıl
O zamana kadar yuvanı inlar için korumalısın. Ondan sonra bakarsın diyecem ama zsten çok gec olacak. Yani artık bu hayatı kabullen.
+1 yılArada paylaşılacak birşeyler vardır mutlaka. Onun için devam ettirilebilir. Ancak artık zulüm olmaya başlamışsa devam etmenin bir anlamı yok. Senin durumun nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sessiz kalıyorum. iletişim yok. karsi tarafa zulüm muhtemelen
- +1 yıl
Sessiz kalmak da kötü bir durum
Yaşamadım ama saygı yoksa evliliği sürdürmenin hiçbir anlamı yok, olan çocuklara olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çoğu evlilik bunun için devam ediyor zaten hangi kadın bir ömür aynı adamı sever
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın;)
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsunuz
Soran+1 yılKarar surecindeyim. Konuyu ayrıntılı ele alıp, sonrasında yaşanacak olumlu olumsuz herşeyi düşünülerek hareket etmem lazım.
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun
Soran+1 yılEvet. Çalışıyorum
- +1 yıl
Yani evlenirsen sen boşanır mısın bir süre sonra?
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusalerkek0000 evliyim boşanmam gelen gideni aratır
+1 yılBu dediğin şeyler olmalı olmazsa ne anlamı kalir
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. evliligi ayakta tutan temel bunlar.. olmadiginda elbet çöker
- +1 yıl
Evet fazlasiyla çöker. Bunlari aramaya yönelirsin. Ve haklisindirda.
+1 yılFacia ya. Eğer cocuklar anlayabıleceklerı yasa geldıyse etmemesı cocuklatın psıkolojısı ıcınde daha ıyı
10 YorumlaKesinlikle hayır. Öyle bir ortamda devam etmek çocuklara iyilikten çok kötülük olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü bir evliliğe şahit olarak büyümektense, ayrılan anne baba figürü daha masum bence.
00 YorumlaDevam etsede sağlıklı yürümezkı iki tarafta farklı arayışlara felan gırecek aldatmalar felan baslıcak
02 Yorumla
Soran+1 yılElbette, sorunlu evliliklerde bu kaçınılmaz
+1 yılAsla ettirme ayril bak 2 ci rvliligi yapan lar mutlu cunku saygi var
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun? Peki tecrübeyle sabit mi? ;)
- +1 yıl
Ben tecrubeli bir kadinla evlenmek isterim acikcasi beni sever
- +1 yıl
Çocugu da olsa kabul ederim cunku ask bir yere kadar sevgi olmali saygi baglilik
+1 yılsevgiye dayanirsin cinsellige dayanirsin ama saygi bittimiz zorlanirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet saygı yok.
- +1 yıl
saygi yoksa dayanmak imkansiz hos cinselligede dayanamaz insan
Cocuklar icin insan kendisini yipratmamali
10 Yorumladenesende devam etmiyor?
010 Yorumla
Soran+1 yılHımm, peki yaşadın mi böyle bir olumsuzluk? Bu arada ben soruyu aile ve toplum başlığında sormuştum neden buraya gelmiş anlamadım.
Soran+1 yılIşte sorun burada. Aldatsın umrumda olmaz. Eve gelmesin neden gelmedin diye aramam. Bu biseylerin bittiğini göstermez m8?
Soran+1 yılOna gore o elinden geleni yapmaya hazır. lakin ben istemiyorum. Biten bende bitti..
Soran+1 yılHayır. yasayabilsem bugün bu soruyu sormazdım. ;)
+1 yılAslında birada kalmak daha zarar verir
10 Yorumla
+1 yılHayır ettirilmemeli
10 Yorumla
+1 yılçocuklar da öyle bir ortamda mutlu olamaz ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde ediyor annemden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır, bu çocuk için de kötü olur
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılHayır..
00 YorumlaHiç iyi olmaz bu
00 Yorumla
+1 yılEziyet başka bir şey bulamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkası mı var
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak için başkası mi olmalı?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik saygı sevgi bitti demişşin o yüzden sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEttirilmemeli
00 YorumlaHayır asla
00 Yorumla
+1 yılKac yillim evlilik
00 YorumlaEvet etmeli
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evlilik sevgi, saygı, cinsellik bitmesine rağmen çocuklar için devam ettirilmeli midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler