AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
adam gibi adam
Doğru söz 🙏🏻👍
Olur..
https://www.youtube.com/embed/bHhx8ci1Nu0Benim babam, babasızlığı iyi bildiği halde babasızlığı yaşatıyor. Babalar Günü kutlu olsun.
#BenimBabam çok kral insan, gerçekten arkadaşım gibi genelde her şeyi rahatça konuşabildiğim, anlayışlı biri ama tabii aradaki dengeyi biliyorum.😂
Öldükten sonra değerini anlayıp, her üzüldüğümde onun eksikliğini hissettiğim ve beni hayatında en çok düşünen adammış #BenimBabam
Varlığına şükrettiğin kişi
#BenimBabam anlatılmaz yaşanır🔪
Ay beni ne kadar çekemeyen var 2 eksi aha ne üzüldüm🖕
Benim babam tek kelimeyle Annemdi ❤
Benim babam anneme yaptıklarından dolayı ona söyleyeceğim tek bir söz bile yok
#benimBabam çok tatlı. Onu ilgi manyağı yapmaya bayılıyorum.
Benim babam sevgisini belli etmeyen küçükken annemi ve beni döven bir herifti
Benim babam başkalarına babalık yapmak için beni sokağa attı
#Benim babam kendine ve eşine evladına geç kalmış bir adam
#Benimbabam dünyanın en güzel en mükemmel hem annesi hem babası. Güzel Annem.
Benim babam zalim adamın tekidir. 36 yıllık evliliğinde şahit olduğum sevgisizlik, merhametsizlik, şiddet. Tek bildiği mal ve para sevgisi mezarada bunlarla girer inşallah.
Namazında Niyazında millete zararı dokunmayan biri ama ne gariptir ki yararı da dokunmuyor. Saygılarımla..
Cimri , kendi ailesi için bizi gerekirse bizi üzer , ama kimseye karışmaz , çoğunlukla kolay kandirabilir (bence) , huy ve mizaç olarak bu şekil netice de ama iyi ki var
Bipolar bozukluğun ete kemiğe bürünmüş hali gibi babam.
Benim babam biz hariç herkese iyi davranan sevilen sayılan bir adamdır
Ahaha aynı sayılır
@Berkan63 +1
@SETTT ne demeye çalışıyorsun be
@Berkan63 katılıyorum kanka bende o yüzden yorumuna +1 yazdım
Anladım knk
Kıskanç, sahiplenici, merhametli bir baba
#BenimBabam çoğu zaman sinirli ama aslında yumuşacık : D
Benim babam en yakın arkadaşım hayatımda tanıdım en deli adam ve beni en çok seven kişi.
Sacma seylere asiri alinan genelde sakin dediklerimi dikkate alan bir sey isteyince yuzde 90 almayan biri. Ogut verir durmadan insani bunaltir. Annemin asiri sinirli olmasi ve kompleksleri onun ustune cikar. Keske kendi gibi Ege'li biriyle evlenseymis ya.
#Benimbabam hayatımı mahvetti tüm duygularımın heveslerimin çocukluğumun katili ve eğer birgün yapacak olursam boynuma o ipi asma sebebim.
Aynen
:')
Hayat işte seçme şansımız yok😞milli piyango
Demi..
Evet
Ama genede yaşamak güzel😉
Evladına her koşulda ship çıkan yüce mevlamın LÜTFU'dur. Benim babam melektir.
Kral Adamdı keşke motorsiklet ile gitmeseydi o gün...
benim icin ne birseye benzetilir nede ona bir tarif yazarim mutluyum hala beraberiz.
Hiç görmedim hiç duymadım hiç sevemedim.
İnşallah ahirette görürüm orda severim.
Çünkü ben 2 aylıktım öldüğünde😪
Fazla söze ne hacet benim babam ADAM GİBİ ADAM ADAM...
benim babam baba gibi babadır. hiç kötülüğünü görmedik. kendi yaşadıklarını bize yaşatmadı
Benim Babam Mezarda Babalar Gününü Kutluyamadım Sarılamadım Elini Öpemedim
Çok ta iyi bir adam degildi. Ama babamdi. Mekani cennet olsun.
Babamı hiç görmedim, tanımıyorum da. Fotoğrafı bile yok.
Babam biliyorum beni seviyorsun ama hep beni üzüyor psikolojik baskı yapıyorsun bilmiyorum başımı hiç oksamadin ama ben seni hep sevdim babam ben senden önce ölürsem ağlama sadece sev☺️
Babam iyidir böyle sanalda övmeyi sevmiyorum yoksa destan yazarım fakat gerek yok severim babamı
Yaramaz adamın biriydi, dışarıya aşırı iyi kendi evinde şiddeti stresi eksik tutmayan biriydi, neyseki 2 sene önce geberdide rahatladık
O benim hocam
İçine ağlayan çınarım
Emektarım
Benim aslım o
Benim babam beni çok yoran birisi bipolar ya da borderline olduğunu düşünüyorum beni depresyona soktu sayesinde stres dolu bir hayatım var
Benim babam benle çok ilgilenmez. Sarılmak istesem başından kovar. Sadece ihtiyaçlarımı gideriyor (yemek, su temel ihtiyaçlar) hiç sevgi görmedim. Bu kadar
Benim babam ben 11 yaşındayken rahmetli oldu ve babasızlığın yürekte öyle bir yeri vardırki eğer baban yoksa yüreğinin o köşesi hep üşür ve buz tutar ve hiç kimsede ısıtamaz babanız hayattaysa gidip sarılın …
#BenimBabam çok baskıcı ve kendisinden nefret ettirmek için elinden geleni yapıyor. Bazen diyorum ki keşke ölse
Benim babam öldü. Allah bütün ölmüş babalara rahmet eylesin 😢😢
Ben tiksiniyorum ondan babalar gününü bile kutlamadim.
Bende çünkü bana yaşattıklarından haketmiyor
@platonikbirkedi sen kızsın. Çevrendeki erkeklere güvenme kanma sakın😉🙏🙂
cahil sürekli bağıran eve gelince derdi modemi sökmek olan. herşeye göre bilgisayarı telefonu suçlayan toxic biri
Olmayan bir şeyi söyleyemem..
İstisnaları bir kenara koyarsak, herkesin babası kendisi için kahraman en iyi baba en harika insan falan filan ama tabiki benim babam en iyisiydi 😎
Benim babam, ilgisi hariç hiçbir şeyimi eksik etmez ama bilmez ki mühim olan onun ilgisi sevgisi
Benim babam tam bir gevşek... Bu çok acı bir gerçek...
eski halini hatırlamıyorum pek, yeni halini de sindiremiyor ve anlamlandıramıyorum
Benim Babam çok güzel bir insan, Baba, eş. Onu çok seviyorum❤️
Keşke-
Baba kelimesinin altında ezilen insanlar gördüm ben hemde çok yakından
Benim babam hep ailesine sahip çıkan çalışkan sevgisini pek göstermese de her daim hissettiren güzel bir aile babasıdır
#benimbabam benim için her şeyi yapan, beni çok seven, asla bağırmayan, kibar ve çok iyi kalpli bir süper kahraman.
benim babam beni cok yoruyor ama karsiliginida aliom bana para vermez hic ama ben ondan caliyom ara sira
Çiceklerin babası cicek gibidir
Tam bir kral ya valla👑🦁
Babam çok serttir ama merttir namert hiç olmadı :)
Beni hep dövüyor aşağılıyor ondan göremediğim ilgiyi sevgiyi dışarda arıyorum ve yine terk ediliyorum bir şey demiyorum cidden
Sensizlik çok zor babam seni çok özledim..❤
ALLAH rahmet eylesin melek olduysa
@ozn12 Allah razı olsun Amin inşallah..
Dayandığom dağ Allah kimsenin babasını annesini başından eksik etmesin