KizlarSoruyor babamı benden dinlemek istiyormuş hadi o zaman anlatayım mı babamı size? #BenimBabam?

Benim babam alkolik, pe. ofili leş bir herifin tekiydi. Annemden 20 yaş büyüktü ve 17 yaşındayken onu kaçırdı ve başka biriyle evliydi babam ondan da 4 tane oğlu vardı biri annemden büyüktü. Babam 10 yıl annemi haps etmiş eğer giderse ailesini öldürmekle tehdit etmiş biri. Benim babam bir katil, birini öldürdüğü için hapis yatmış. Benim babam annemi defalarca dövmüş onun bedenine izinsiz defalarca dokunmuş. Benim babam ben 5 yaşındayken bizi bıraktı ve yılda bir kafası alkollüyken gelip en adi şekilde kendini hatırlattı. Benim babam bana telefonda o.******* dedi, hem de daha 12 iken. Benim babam beni defalarca ağlattı. Ben de böyle bir babanın kızıyım. Kim ister ki benimle konuşmak bir yuva kurmak ileride kimse. Ben kendimden nefret ederken bu hayata gelmem bile normal bir yolla olmamışken kim ister beni? Ben daha kendimi istemiyorken
Güncellemeler
+1 yıl
Bir baba kızının oğlunun arkasındaki sessiz dağ olmalıdır ama benim babam sırtımdaki en büyük bıçak izi.
KizlarSoruyor babamı benden dinlemek istiyormuş hadi o zaman anlatayım mı babamı size? #BenimBabam?