Ne olursa olsun merhametli olmayı, insanları kırmamayı, kitap okumayı, kendi başımı kendim becermeyi, bütün hastane işlerimi, cesaretli olmayı babamdan öğrendim ve benim babam iyi ki benim babam♥️♥️
Valla benim babamdan tek öğrendiğim gaddar olmak ama onu da yapmicam. Sevgisizlik öğrendim ama ben çocuklarıma uygulamicam , çocuklara karşı bir yabancı olmak öğrendim ama uygulamicam 🤣aslında benim babamdan öğrendiğim tek şey çocuklarına para vermek olurdu babam maddi yönden hic bir şey eksik etmefi benden bende çocuğumfan eksik etmem
"Bir mesleğin olsun, diğer insanlardan bir farkın olsun. Sevdiğin ve para kazanabileceğin bir işin olsun. Kendi hayatın için sorumluluklarını asla ihmal etme. Zor zamanlarda sabırlı ol. Gözünü açıp kapayacaksın bir gün ve aradan yıllar geçmiş olacak. O vakit o zor günleri tebessümle hatırlayacaksın. İşte bu yüzden gençliğinin kıymetini bil " der hep babam...
Misafiri sevmeyi okuyana yardım etmeyi kapına geleni geri çevirmemeyi yalan söylememeyi merhameti insanlığı daha bi sürü şeyi babamdan öğrendim onu örnek aldım.
Babamdan öğrendiğim çok şey var Bu hayatta kendi dahil kimseye güvenmemem gerektiğini Evlatlarıma nasıl davranmamam gerektiğini herşeyin b. ktan hayatmdan önemli olmadığını Neyse mevzu derin.. Yinede onu seviyorum hemde çok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Herkez Duygusal yönden şeyler öğrenmiş ama ben babamdan bisiklet binmeyi, ellerimi yıkamayı, burnumu peçeteye sümkürmeyi, yemek yapmayı ve daha biçok şeyi öğrendim. Diceksiniz annen yokmuydu vardı ama çok çalışıyordu.😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgisizliği öğrendim kendisinden. Başka kızların güvendiği arkasını yasladığı dışarda bir şey olsa babam hesabını sorar diye düşündükleri babası varken benimki bizim dedikodumuzu yapıp dışarda biri bir şey dese ona inanmayı tercih eden iftira atan asla arkamızda durmayan biri.
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun, benim babamsız ilk babalar günüm ve araba kullanmayı, mesleğini öğretti ve daha bir çok şey. Allah rahmet eylesin inşAllah.
Hiç bir şey bir kere olsun şöyle karşılıklı oturup konuşmadık
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizi okutmak için daha çok çalışan ıstediğimiz herşeyi alıp işe yürüyerek giden bizi kırmayıp dediklerimizi yapan daha mutlu olmamiz için yaslandigi halde hala çalışmaya devam eden fedakar babam en çok senin günün kutlu olsun
Ben babamdan hayata yiğitçe karışmayı, kendi doğrularım için savaşmayı, en imkansız görünen olayları veya durumları aşabileceğim güçte olduğumu öğrendim. İyiki benim babam🙏
Zor be kızım hayat çok zor. Benimde çocukluktan kalan bir sevgisizlik var. Seninki ile kıyaslanamaz tabi, ama çok güçlü bi kız olduguna inanıyorum. Babasız büyüdügün için.
Babanla aran mı bozuk? Aynen babasız büyüdüm okula başladım babam yoktu okulu bitiriyorum babam yok okula gidince harçlık alabileceğim bir babam yoktu annemde veya abimde aldım ama benim abim bana ve diğer kardeşlerime baba oldu abimin hakını asla ödüyemeyiz.