Arkadaşları geliyor kız erkek, 15 yaşında kızım şu an. Arkadaşlarının olmasında tabii ki sakınca yok ama hepimiz o yaşta olduk yine de baş başa bırakmak istemiyorum kapılı kapılar ardında olunca içim rahat etmiyor. Bu yanlış mı? İleride annem de böyle böyle bir kadındı desin istemiyorum ama doğrusunu da yapmak istiyorum, eşimle de orta karara varamadık bir türlü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle kızınız isterse bunu her yerde her şekilde yapabilir bahsettiğiniz ilişki falan ise. Kızınızla aynı çatı altındayken sadece başka yan odadayken kapısını açık bırakıp veya kapalı kalmasına bu kadar neden takıldınız anlayamadım. Kapı kapalıysa ne olacak? Ne yapabilir varsın en fazla öpüşsün diyelim ki? Bunu Şu an evde yapmasa bile içinde varsa her yerde yapabilir kapıyı açık bırakmanız kapalı bırakmanız bir şeyi değiştirmez aksine onu özgür kılmamanız ve sıkmanız dışarıya daha fazla itecek ve daha çok özgür kalma eğilimine baskıya girecektir. Salın akışına bırakın. Siz bir şeye engel olamazsınız içinden geliyorsa ne yapmak isterse o yapar zaten. En azından doğru ve anlayışlı bir anne baba olursanız güvenini kazanırsınız ve size daha dürüst olabilir herhangi bir konuda ama bu şekilde kapıların kapanması açılması kadar saçma bir şeye karışırsanız kızınızın gözünde gardiyandan başka farkınız olmaz. Ne yazik ki bu durum böyle. Salın gitsin aynı evde de kasmaya gerek yok bence hanımefendi bu kadar çok düşünmeyin kendisi iyiyi kötüyü büyüdükce kendi yöntemleri ile tecrübe eder veya etmez illa ki olacak önüne geçemeyeceğiniz şeyleri kısıtlamaya çalışıp kötü anne siz olmayın :) bu da bir genç tavsiyesi olsun
44 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde yapabilir elbette ama açık olunca sanki destekliyormuşum gibi hissediyorum. Çok teşekkürler tavsiyen için :)
- +1 yıl
ek olarak arada ziyaret etmek nasıl bir fikir sence, meyve ikram etmeye uğramak vs
- +1 yıl
Desteklemekle ne ilgisi var konuyu böyle düşünmeyin bende illa her oda da yalnız kalan insanlar sevişecek diye bir kural yok önce bakış açınızı değiştirin diye önerebilirim :) arada meyve veya abur cubur ikram etmek icinizden geliyorsa ikram edin lakin sırf yalnız bırakmamak , darlamak adına sakın böyle şeyler yapmayın gerek yok. Kendileri isterse mutfaktan gidip alsınlar. Çocukları salın size düşman değil dost olsunlar. Böyle sıkarak onları kaybedersiniz her şeyi sizden gizlerler böylelikle aranıza kocaman bariyer koyarsınız :) rahat bırakın insan özgür hissettiğinde zaten olgunlaşarak mantıklı biri olarak öyle büyüyor ve içinde kaçma , kopma , yalan söyleme eğilimi göstermiyor. Ben öyle büyüdüm o yüzden size de nacizane tavsiyem salın ve rahatlayın bunda bir şey yok kızınız büyüyor ve ergenlikte lütfen onu darlamayın :)
- +1 yıl
hafif eksiğim var gibi de, mesela hangi sıklıkta meyve vs götürmek darlamaya girer yarım saatin üstü girmezmiş gibi geliyor düşününce ama tam emin olamadım hayal edince (ayrı yorum yapacaktım ama bilgili birini görünce fikir alışverişi çok daha verimli olur diye düşündüm)
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi başınayken bir mahrem alanı olmalı bence. Ama yanına arkadaşları geliyorsa bence de açık olmalı. İlla özel bir şey konuşacaklarsa sessiz konuşabilirler mesela ama kapı kapalı olunca daha yanlış işler de olabilir. Tabii ki siz önlem almalısınız çünkü onun bu yaşta korunmaya ihtiyacı var
10 Yorumla
Odada ders çalışma olayını hala anlamış değilim. Birde kriterleri var bunun. Ders çalışacağın kişi karşı cins olmalı çünkü kendi cinsin gerrizekalıdır ve kapının da kapalı olması lazım cereyan yapar allah korusun hastalanırız :D Tamamen masumane niyetler
00 Yorumla
+1 yılErkek olunca fikirler karmaşa olur çünkü erkeğin gözü hep kızın poposunda cinsel organların da olur... İster çok yakın tanıdığımız olsun o şeytanı aklımızdan atamıyoruz.
Haaaa aynı duygular kızlarda da var ne yapacaksan karar senin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
49Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 428 cevap paylaştı. Evladına ne kadar güvenirsen o da o kadar az hata yapar hatası elbet olacaktır kızmak kırmak bağırmak zaöan geçmesine rağmen hatasını yüzüne vurmak yerine ben seni anlıyorum kızım büyüyorsun elbette hataların olacak hata yapmadan tecrübe edinemezsin deyip sarılırsanız o asla aynı hataya düşmez kim ne derse dersin kanmaz gerekirse 10 tane erkeğin olduğu ortama gönderin ailesinin güvendiği kız hata yapmıyor genel de baskıcı kızıp bağıran ebeveynlerin elinde büyüyen çocuklar çok hataya düşüyor çünkü hata yapınca nasıl toparlanacağını anlatmak yerine bağıran sürekli bunu başına kakan anneler babalar var evlatlar da bir süre sonra arsızlaşıyorlar
40 Yorumla
+1 yıl1 2 defa ani baskınla bir şey ister misiniz diye odaya dalıp kişilerin konumları ve yaptıkları şeyler hızlıca gözden geçirilir. sonrasında ise kapının kitlenmemesi için anahtar üstünden alınır. aslında mesele senin tamamen çocuğunu nasıl yetiştirdiğin ve aranızdaki güven mevzusudur. insan çocuğunun nasıl davranacağını bilip ona güveniyorsa sıkıntı yoktur. ama evinin odasında bile güvenemiyorsan o zaman o çocuk dışarlarda ya da başka şehirde okul okuduğu zaman neler yapabileceğinden emin olamazsın. amma uzun yazdım he.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılİnancınız nedir bilemiyorum ama Müslüman iseniz bir erkekle aynı odada kapalı kapılar ardında duramaz zaten.
130 Yorumla Merhaba,
Öncelikle insanların özeline saygı duyulması ve özelinin ihlal edilmemesi gerektiğini düşündüğümü belirtmek isterim. Özellikle de bir ergenden bahsediyorsak ergenle kurulacak ilişkinin sağlıklı olması açısından çok dikkatli olmak gerekir.
Ergen ile karşılıklı kurulabilecek güven ilişkisi açısından ona güvendiğinizi hissettirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle odasının kapısının sürekli açık kalmasını istemek güven zedeleyici olabilir ve ergen kendini kötü hissedebilir. Çocuğuyla açık iletişimden yana olan ve ona doğru rol model olan bir ebeveynin bu konuda telaşlanmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bir annenin çocuğu için endişelenmesi gayet doğaldır fakat bir ergen bunu anlayamayabilir ve bu tam tersi etki yaratabilir. Bu nedenle ebeveyleriin sıkıntılarını çocuğuna açık bir şekilde dile getirmesinin ve çocuğuna güvenmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.00 YorumlaBen anne olsam bende bırakmam yalan yok kim ne derse desin, isterse cahil desin. Siz anne olarak kızınıza gereken sevgiyi ilgiyi alakayı gösterin. Dişarida sevgi, ilgi aramasın. Arkadasi gibi sırlarını sizinle paylaşabilsin bunun için köprüler kurun aranızda.. Aranızda ki ilişki güzel olunca pek gözünüz arkada kalmayacaktır. Evde sevgi göremeyen çocuk dışarıda arıyor o sevgiyi, ilgiyi sonrası hiç olmayacak işler vs. vs.
50 YorumlaCevaplar mısınız bilmiyorum ama öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bunu düşünüp yazmanız bile mükemmel ötesi bir annesiniz demektir yani en azından benim için öyle. Şimdi kendi sorunlarımı yazmayacağım. Tavsiye olarakta bir ergen kız olarak söylüyorum. Mesela ben kapının açık durmasını bir sebepten dolayı değil takıntımdan dolayı istemiyorum ve zaten orası kızınızın kendi odası ve biraz ne kararlar verebileceğini ona bıraksanız daha iyi olur mesela onunla iletişime geçmeye arkadaş gibi olmaya çalışın zaten o size karşı dürüst olacaktır ve her şeyi söyleyebilecektir. Şunuda kesin olarak söyleyebilirim ki size güveni aha çok artacaktır ve aranız daha iyi olacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen annemin düşüncesiyle düşünüyorumdur belki, o yüzden yaşına yakın olan sizlerden gelen yorumlardan bi şeyler çıkarabilirim diye düşündüm. Çok teşekkürler görüşün için. :)
Kızınız 15 yaşında olduğu için biraz sohbet edebilirsiniz, sosyalleşmekle ilgili. Mesela benim ailem, ben o yaştayken biraz sinirli bir şekilde benimle sohbet ediyorlardı. Ama kapısını istediği bırakabilir. Eğer açık bırakmasını isterseniz, büyüyünce size karşı " ailem bana karşı karışıyor" diye nefret edebilir. Mesela sizin dediğinizi ailem bana uyguladı. Şimdi ben aileme karşı nefret duyuyorum.
20 Yorumlaİlk olarak 15 yaşındaki bi kız dediğiniz gibi ergenlik döneminde oduğu için siz ona nasıl yaklaşırsanız yaklaşın davranışlarını bazen ön göremezsiniz o yüzden şu an ona nasıl davrandığınız çok önemli bırakın kapısını kapatsın ki güvendiğinizi hissetsin empati kurun her zaman çünkü şu an daha hassas dönemleri
20 Yorumla
+1 yılBir zahmet 15 yaşına gelmiş bir genç kızı kendi dünyasına bırakın... Bu yaşta bir gencin kendini keşfetmeye, yalnız kalmaya, arkadaşlarıyla zaman geçirmeye ve kendi dünyasını kurmasına ihtiyacı var. Kontrolcü aileler genel olarak daha çok çatışma yaratır o yüzden size güven duymasını sağlamak başı sıkışınca size gelmesi için yeterli bir önlem...
00 Yorumla
+1 yılBence kızınıza güvenin, bir şey yapmak istese zaten yapar. Orda olmasa başka bir yerde. Ona güvenirseniz sizin güveninizi kırmamak için daha dikkatli olacaktır diye düşünüyorum.
30 YorumlaKız neyse de erkekle bir odada yalnız kalmasına karşıyım kızını dövmeyen ilerde dizini dövermiş.
Bugün uyarmazsaniz ilerde hiç sözünüzu dinlemez dikkatli olun10 Yorumla
+1 yılçocuğa g, venmediğini gösterir
çocuğun özgüvenini zedelersin
mast. yapacaksada sen farketmezsin
yapcaksada allahla onun arasında..12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları varken neden böyle bi şey yapsın?
- +1 yıl
hee pardon ben tam okumadım
yine farketmez ( erkek olmadığı sürece )
özel bir şey konuşulrar
güvenini zedelersin
rahat hissedemezler ( sen çıkıcaksın diye korkarlar )
+1 yılKapısı kapalı olabilir bence ben açık olmasını sevmiyorum şahsen ara sıra bahane ile kontrol etmeye gidebilirsin ama caktirmadan yap ben farketsem cok sinirlenirim
10 Yorumla
+1 yılHayir kapisini zorla acik tutturma bu mahremiyet ihlalidir ve cocugun ozguvenini zedeler ayrica size karsi daha kapalı olur uzaklasir
20 YorumlaZaten doğru eğitimi verirseniz buna gerek kalmaz, hatta ortaokuldan itibaren cinsel eğitim dersi çocuklara verilmeli, verilmediği için çocuklar öğrenme çabası içinde 🕳️
00 Yorumla
+1 yılTabi ki doğru ama bunu ona belli etmeden yap güvenmiyormuş gibi duruyor kızına bence güzelce söyle kapı kıyık olabilir kapatmak istiyorsalar da arada bi bahaneyle girebilirsin içeri ihtiyaç için felan
00 YorumlaEndişe etmen normal. Kızınla konuş bakalım, ne diyecek. Belki tepkisi büyük olmaz, seni yanlış anlamaz. "İçin rahat etmeyecekse senin dediğin gibi olsun" diyerek anlayışla karşılar.
00 YorumlaŞimdi bilemiyorum ama insanların özeli olmalı şayet ben dinlenilmek istemem. Onu yeteri kadar eğittiğini düşünüyorsan bu konuda. Kapıyı kapat ya da evde buluşmasına izin verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapıyı kapatsınlar bunu bir şey deme kızın annem bana güvenmiyor gibi düşünebilir ama arada meyve suyu kurabiye falan getirmek için gir odaya. 😉Ne yaptıklarına da göz atmış olursun için rahat eder.
30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 676 cevap paylaştı.
s +1 yılBüyüdükçe anlayacaktır sizi. Bu durum sizi kötü anne yapmaz, düzgünce anlatırsınız bağırıp çağırmazsınız ama inatlaşırsa üstüne gitmeyin
10 Yorumla
+1 yılBizim eve erkek arkadaş gelmezdi yani ama ne bileyim madem geliyor açık kalsın tabii kapı o yaşlar deli yaşlar
10 YorumlaHerkes özel alan ister özellikle ergenlik çağındaki bir genç kız bende öyleydim sırf bu yüzden sinirleniyordum zamanla o sizi anlar açık bırakmayın
10 YorumlaErgen psikolojisi hakkında kitap okuyun. ya da o alanda çalışan biriyle görüşün. Buradaki insanların dediğine itibar etmeyin.
10 YorumlaSen annesin istediğin bahaneyle o odaya girebilirsin
20 YorumlaHayır bence kötü bir annelik yapmış olmazsın. Ki ergenlik cağında.
21 Yorumla- +1 yıl
Tuttum senii
Ergen kızımın odasına bi erkek giremez dışarıdan bu kadsr net. Kız arkadaşları her zaman serbest ve kapı kendi tercihleri
00 Yorumla
+1 yılAblam bence kapiyi açık bıraksınlar. Dikkat et öylelerine. Senin onu koruman en büyük hakkın unutma o daha çocuk. Iyi günler
00 YorumlaFarkında olmadan sahipleniyor gibi görünsen de kızında güvensizlik oluşur sana karşı annem bana güvenmiyor der.
00 Yorumla
+1 yılRahat bırak kızı gençliğini yaşasın ilerde büyüyünce doya doya gençliğini yasamayaz baskı falanda yapmayın istediği gibi takılsın kankalariyla
00 Yorumla
+1 yılBence zorlama onu nasıl rahatsa öyle yapsın ona güvenmelisiniz ve oda sizin ona güvendiğinizi hissetmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfarzet ki kızın 15 değil de 20 yaşında... ve bilmediğin bir cinsellik yaşamaya karar verdi.. desteklermiydin rahat mı bırakırdın? ilerde annem böyle bir kadın demesin diye?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellik yaşamaya karşı değilim, sevdiği biriyle yaşayabilir o kadarına karışmam açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılilginç
Soran+1 yılİlginç olan nedir
Cevap sahibi+1 yılben çocuğumun böyle şeyler yapmasını desteklemezdim.. evlendiği kişi ile istediği gibi yapabilir taraftarıyım.. bana karışmam demeniz ilginç geldi bana yanlış olduğu için.. o yüzden dedim yani. sizin aile yapınız size göre böyleyse sorun yok kısacası.
Birden fazla kişilerse sorun olmaz yeterki cocuklarin psikolojisini bozmayın sonra ozguvensiz korkak insanlar yetişiyor nazik dil kullanın
00 YorumlaApla gozetleyerek olmaz ornekler cererek anlatmakla olur
10 Yorumla
+1 yılsen 15 yasinda mi sevistin kacamaklar yaptin 😉korkma be ne olacak nasil olsa yapan ger turlu yapar ister kapi olsun olmasin
00 Yorumla
+1 yılEve erkek arkadaş gelmesi normal değil bence. Hatta erkek ile arkadaş olması normal değil. Karşı cinsten arkadaş olmaz. Medeniyet, çağdaşlık çatısı altında bu şekilde düşünüyorsunuz belki ama ilerde çok ağlarsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum buna. Benim de çok erkek arkadaşım var yanlışlığını görmedim. Medeniyet, çağdaşlık benimki değil sizinki daha garip bana göre.
- +1 yıl
Bakın ben söyleyeceğimi söyledim ilerde başınıza gelince beni hatırlayın
nasıl rahatsa öyle dursun bişiye zorlamayın ama sen gene de güzelce konuş kendini ifade et bilsin
10 Yorumla
+1 yılSaygısızlık olup olmadığı hakkında fikir yürütemedim. Ama, eminim ki ters teper. Yapmayin
10 YorumlaErkeği odasına almasın bir zahmet oturma odadında otursunlar
10 Yorumla🙄 kapi tehlikeli kapi. o kapinin ardinda ne haltlar yedim. kapi sakat is.
00 Yorumla
+1 yılBence erkek çocuklarıyla başbaşa bırakmayın çok gençler yapmamalari gereken şeyler yapabilirler.
00 Yorumla
+1 yılkapalı tutmasına müsaade et ama arada çay kahve meyva ikramı bahanesiyle kontrol et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızımın odasına erkek girecek? Ve kapı kapalı olacak? Bende güvenecem. Bu kadar rahat olunmaz ya. Ben odalarında dururum ya da gelsinler yanımda otursunlar
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli yaşlar bu kuşakta ama yani yapacak olan gittiği arkadaşında da yapar çok kasmamak lazım
00 YorumlaBnce kamera tak daha mantıklı hem onunda canı sıkılmaz bu duruma
00 Yorumla
+1 yılHayirda kizinda onu yapacak potansiyel varsa bileniyorum
00 YorumlaKorumak güzel ama kizinla anne gibi olmaktan ziyade arkadaş olsan sana herşeyi anlatır zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bi şey olarak görmüyorum bunu ben, arkadaşı zaten var anne anne olmalı
Kotu bir anne olsun bu şekilde baskilr ergenle ebeveyn arasına uçurumlara sebep olur
00 YorumlaErkek arkadaşı geldiğinde açık kalsın.
Kız arkadaşı geldiğinde kapalı kalsın, kilitlemesin.
Yalnızken kafasına göre takılsın, şahsi düşüncem00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhata en başta bence kızlı erkekli olup. kizinin odasinda olmalari uygun degil salonda ya da balkonda olmalari daha doğru
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır gayet doğru pandemi var kapı açık olsun hava alsın oda diyin
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki gençler bi garip kapıyı açık birak en iyisi
00 YorumlaHayır kısıtlama hemde hiç ona güvendiğini bilsin ilerde bi hatta yaptığında annemin güvenini boşa çıkarmıyım die düşünür ve biraz zaman sonra annem böyle bi kadındı demesin
10 YorumlaDoğru olur, bu kadar ozgur olmasi dogru değil ev içinde.. kontrollü olmali, bunu bilmeli..
00 Yorumlaİllaki kızında cinsel konuslarda bir dusincesi vardır ama 15 yaşinda bunları yapmaya karar verebileceğini düşünmüyorum ve kendi evinde yanınızda olması zaten kontrol altinda
00 Yorumla
+1 yılÖnce güvenin sonra o da size güvensizlik yasatmasin
00 YorumlaEve erkek arkadaşı gelip yalnız kalıyorsa sıkıntı ya.
00 YorumlaErkekse fazla güvenme ama kiz arkadaşı ise kapatsınlar
20 YorumlaKapatın yapsın rahatlasın çocuk hatta cinsellik eğitimi verin. Belki kızınız ateist
013 Yorumla
Soran+1 yılAteizmle ilgili ne var ki sorumda
Soran+1 yılDini bir açıdan söylemedim, hormonların başlıyor olması cinsellik yaşamasını normalleştirmiyor bana göre. Reşit bile değil henüz.
- +1 yıl
Ne alakasi var ya
- +1 yıl
@badbitchh ne alakasi var ateizm ile ilgili
Soran+1 yılAltta da biri sordu ona karışmam dedim, okuyabilirsiniz.
- +1 yıl
O zaman 18 e kadar gözetim altında tutun. 18 den sonra salın. Düşünceniz buysa saygı duyarım bu da iyi en azından. Ama salmadan önce konuşun. Ve ateizm ile ne ilgisi var diyen arkadaş git bakara suresini oku müslümansa yasak, kuranı okumak zor değil bir kaç gününüzü alır en fazla.
- +1 yıl
Ne canımsın ya görüşe bak ateistler sçsın ağzına
- +1 yıl
15 yaşında bir çocucun ne cinsel hayatı olabilir ya, daha çocuk bu...
- +1 yıl
@deliminedir aynen
Kızına güven bence. Onun da bir sosyal hayatı var. Kendi aralarında yalnız olmak isteyebilirler.
10 Yorumla
+1 yılBence karşına alıp kırmadan, gücendirmeden konuşmalısın.
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Ergen kızımın kapısının hep açık olmasını istesem, kötü bir anne mi olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler