AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
334Cevap
Cinsiyetimize biz değil, Allah karar verir. Yaratıldığımız şekli değiştiremeyiz. Ne saçma bir şey bu ya. Kim erkek kim kadın anlaşılmıyor artık. Yönelim ayrı, cinsiyet ayrı.
Napacak yalnız adada mı büyütecek ben anaokulunda kızlara bakmaya başlamıştım. Kimse bana kızlara bak dememişti. İstediğin gibi büyüt zaten cinsiyetine kendi karar veriyor insan 😂
Saygı duyulacak şeyler var, saygı duyarım fakat kendi çocuğum olursa cinsiyeti ne ise o cinsiyete yetiştirmeyi tercih ederim. Yetişkin olduktan sonra kararı kendisine kalır.
Modernlik adı altında iyice saçmalamaya başladılar
O çocuk bir cinsiyetle dünyaya geliyor zaten saçma sapan bir akım çıktı , saygı maygı değil bunlar tamamen şov ve gerizekalılık
abi bence cok sacma b düsünce insan kendini sevmeli oyle kabullenmeli cinsiyetsiz buyutmek nedir tamam en özgür düsünceli sizsiniz en iyisi sizsiniz cok düsüncelisiniz ayrica böyle yetistirildigimi düsünüyorum net psikolojim bozulurdu
Allah bir taraftan alıyor bir taraftan veriyor. Şekilde olduğu gibi.
Bu dünyanın iyice b. ku çıktı kıyamet kopsa yeridir
İyi de çocuk kendi bedenine bakarak hangi cinsiyetten olduğunu anlamaz mı
Çocuğumu cinsiyet kalıplarına sokmadan o nasıl isterse öyle yetiştiririm.
kadın cinsiyetini sonuna kadar sömüren biri çocuğunu cinsiyetsiz yetiştirecek... külahımı bırakayım ona anlatsın...
Bence çok saçma böyle bişey olamaz bebek doğduğunda zaten bir cinsiyeti olucak kendi karar vermesi gereken bir konu değil ki bu
Nasıl olacak ki o iş, o dediğini yapamaz doğaya aykırı
Bence mantıksız var olan bir şeyi yok sayamazsın. İlerde zaten kendi isterse bunu yapar. Buna da saygı duyarsın ister cinsiyetli olur ister çift cinsiyetli isterse de hiçbir şey olmaz.
Çok saçma ya nasıl doğduysa öyle yetistiririm sonra aklı erdiğinde ne olmak isterse olsun karışmam
Cinsiyetsiz büyütmek nedir ya çocuk benlik arayışına girer. Büyüdükçe kendisi karar verir zaten ne istedigine
Nasıl ya anlamadım çocuk erkek doğdu diyelim 18 yaşından sonra kız olmak isterse olabilcek mi o anlamda mı
Bu ne saçmalık böyle hergün yeni bişey yumutluyorlar,
İyi siz bu gidişle çocuğu doğurunca götürüp ormana bırakın,
18 yaşına gelince gidip bulun onu sizi mi saçecek yoksa ormanı mı bide böylesini deneyin, sizin gibilere böylesi çok yakışır.
Büyük Bir Sorumluluk Alanı Pek fazla araştırmam yok ama O günleri yaşarsam Evlatlarımı her Konuda en iyi Şekilde Yetiştirmek istiyorum. Evlatlarım tarafından Sadece Baba Olarak hatırlanmak bilinmek istemem.
Bilimsel nedenler sayamayacagim ama bana saçma ve fazla kasıntı geldi. Ben çocuğumu normal şekilde buyuturum ileride kendi kararı olursa da onu uygular. Bu ünlü hanımefendi fazla duyar kasmis. Maksat reklamı olsun. Bence.
Cinsiyetsiz büyütmek bana biraz saçma geldi. Böyle bir durumdau çocuk kendini bulamaz. Ve bu da intihara kadar gider
Bedeninin verdiği cinsel seçimi napicak iyice sacmaladi bu gavurlar
bence mantıksız ya ne olarak doğduysa onda devam etmeli bence
Peki çocuk cinsiyetsz mi doğmuş çocuğun cinsel organı ne bzhshsbshs
Ben de herkesin özgürlük içinde yaşamasını isterim de bazı şeyler bize bağlı değil yani çocuğun dini inancına cinsel yonelimine vb. karismazsin da cinsiyeti hani tanrı veriyor ona da bir özgürlük tanimayin ya baya saçma bence
Toplumda bir rolü olması açısından cinsiyetini bilerek yetişmeli bence, mesela ailem bana renk ayırt etmemeyi öğretti; pembe kız mavi erkek rengi diye değil, o konuda da ben de cinsiyetçiliği desteklemiyorum
Ya nasıl bir dünya oluyor bu git gide, ALLAH'ın kurduğu sistemi bozmaya çalışıyorsunuz; Siz kimsiniz ki ALLAH'a karşi gelebilirsiniz; Çocuğa acıdım resmen; Pes doğrusu, insanlar akkıllılaşacağim diye daha da aptallaşıyor
Bu ne saçma bi soru böyle ya. Ne demek cinsiyetsiz yetiştirmek. Çocuk kendi cinsiyetini kandisi mi secicek.
Ya erkeksindir ya da kadin sacmalamaya gerek yok.
Tabi ki cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm cinsiyetsiz yetiştirmek çok saçma çocuk nasil bilicek kendini
Cinsiyetsiz yetiştirmeyi düşünüyorsa doğurmadan önce cinsiyetsiz doğursaymış ya!!
Ay bu ünluler kadarrr bos insan yok yaa dunyadan soyutlamasi lazim oyle aptal bi cocuk yetistirmek icin ayrica ergenlik caglarinda kendiliginden kuku ya da pipi ile oynama oluyo
En mantıklısı ve olması gerekeni bu ben de böyle yapacağım
Allah belanızı versin vatan haini fetöcüler
@TürkİslamNeferi1453 abi ne diyorsun ne alaka şimdi hem fetö nerden çıktı
yorumumu şikayet et kaldırsınlar. özür dilerim ama fikrin çok yanlış ve tehlikeli. Hakkını helal et.
@TürkİslamNeferi1453 yok önemli değil ama merak ediyorum neyi yanlış ve tehlikeli en doğal ve mantıklı çocuk yetiştirme tarzı budur
Amaç insanların ve dünyanın ilk günden beri olan düzenini bozmak... Dine kafa tutan aptalca ve düşmanca projeler bunlar...
@TürkİslamNeferi1453 bence sen olayı yanlış anladın. Çocuğu cinsiyetine göre belli renkler giydirmek belli oyuncaklarla oynatmak çocukken cinsiyetçi sınırlar koymak gibi davranışlarda bulunmamak demek bu olay bence de mantıklı doğan bebek pembe ya da mavi severek doğmaz ev işine ya da matematiğe yatkın olarak doğmaz çocuğa cinsiyetinden dolayı sınır koymak yanlış
Asıl sen yanlış anlamış ve gerçek amacı görememişsin.
@TürkİslamNeferi1453 abi elin instagram modeli ne istesin senin aile yapından olayı büyütmeyin erkeklik kadınlık kalıbı ile çocuk yetiştirmemek işte gayet mantıklı neyini yanlış anladım
millet ne yapacağını sapıttı
Bu topluma yerleşmiş bir düşünce olmadığı icin çocuk bu şekilde buyurken cok zorluklar çeker. Bu yuzden çocuğumu bu sekilde buyutmem
En önemlisi ne istediği erkek gibi olmak istiyorsa olabilir kız gibi olmak istiyorsada olabilir hepimiz özgürüz
Yani cinsiyet doğduğunda belli olduğuna göre çocuğumu cinsiyetine göre yetiştiririm.
Cinsiyetsiz ne ya.. kim çıkarıyor böyle saçmalıkları
Yani cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm ama ilerde o kendini nasıl hissediyorsa öyle devam eder diye düşünüyorum
Bence saçma bisey çocuk ergenik zamanına geldiğinde akranları tarafından şiddet görebilir
Cinsiyetsiz yetiştirmezdim , Eğer ki kendisi emin değilse cinsiyetinden 18 yasında bana kanıtlar
Çok saçna rezil etcek öocuğun piskolojisini bozacak böylelerş çocuk sahşbi olmasın
Her canşı kendi bedeninde yaşaması daha mantıklı olur. Hem bu kararı çocuk büyüyünce verebilir, bu nedenle ben çocuğumu olması gerektiği gibi yetiştirirdim.
Çok mantıklı gelmedi dediği konu. Sen yine de cinsiyetine göre büyütürsn sonrası ona kalır
Çocuğunun cinsiyetini sen belirleyebiliyorken nedir bu?
Çok saçma. Kız isen kız, erkek isen erkek olarak doğmuştursun ve cinsiyet değiştirme hakkımız olsa cinsiyetsiz doğardık zaten. Seçim hakkımız olmayan çok şey var. Yoksa herkes Brad Pitt falan olurdu.
Sanki meslek seçiyo anasını satıyım, bize küçükken ne olacan diye sorduklarında meslekleri sayardık, yeni nesil bu soruya kız olacam/erkek olacam cevabını verecek heralde, Allah ıslah etsin.
Benim mantığıma uygun değil
Zaten bir cinsiyetle dünya ya geliyor nekadar saçma bir düşünce ya büyüdüğünde çocuğun fikri büyük bir pişmanlık yaratırsa kendisinde o yılları nasıl geri almayı düşünüyor
Kişilik bozukluğu yaşar büyünce küçükken kızsa erkek gibi yetiştirilirse erkekse kız gibi yetisirtirilirse toplumdan dislanmaya baslar cunku kendi bilmedigi için
Cinsiyetsiz büyütmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu nedenle doğduğunda cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm.
Aklı sıra iyi bişey yaptığını zannediyor.
Aslında çocuğa kötülük ediyor farkın da değil.
Cinsiyetsiz yetiştirme nasıl oluyormuş önce onu bilelim resmen şeytani şeyler bunlar ya
Bence cok mantikli bende cocugumu bu sekilde yetistiricem
Ya ne saçma arkadaş erkek erkekligini kadın kadınlığı önemli
Cinsiyetsiz büyütmek nedir abi doğaya karşı çıkıyorsunuz erkek ile kız birbirini tamamlar hermofradit canlı mıyız biz
Çünkü o çocuğun kendi kararında öyle belki kendisi Bi cinsiyeti olmasını isticek ve bir kere bence çok saçma bir şey
Veren de Allah alan da, ne olursa olsun evladımdır.
Ne saçma bir düşüncedir bu ya. Kızsa kız gibi erkekse erkek gibi büyütürsün eğer transsa büyüdüğünde kendi kararlarını kendi verir
Böyle bişey olması çok yanlış çocuk kim olduğunu hangi cinsiyet olduğunu merak edecek ve kime nasıl davranacağını bilemez