Evlendiğin kadın başkasından çocuk yaptığı zaman bunu "senin çocuğun" diye yutturdugu zaman dna testi kesin sonuç verir mi?
Benim çocuğum olduğunu nasıl anlarım?
Evlendiğin kadın başkasından çocuk yaptığı zaman bunu "senin çocuğun" diye yutturdugu zaman dna testi kesin sonuç verir mi?
Benim çocuğum olduğunu nasıl anlarım?
Özel olarak DNA testi yaptırabilirsiniz. Yurtdışında bahsettiğiniz durum çok yaşanıyor ve babalık DNA testlerinde çocukların %40'ı babasından çıkmıyor. DNA testleri kesin sonuç verirler. Ve bence her erkeğin doğum sonrası çocuğunun kimden olduğunu öğrenmeye hakkı var, böylece eşinin aldatıp aldatmadığını da anlayabilir ve kadınların bu konuda erkeklere laf etmeye hakkı yok. Ben uzun süredir ABD'deyim ve burada babalık belgesi imzalanmadan önce babalar dna testi isteyebilir.
Teşekkürler. Az önce soruda sizin yorumunuzu gördüm içim rahat etti şimdi
Bu yurtdışında yaşayan bir DNA test analizcisi kadın konuşması.
Teşekkürler. Peki evlilik dışı bir kadının iftirasından nasıl sıyrılır erkek? Kadın "bana tecavüz etti" derse mutlaka seviştiğin bir kaydı polise gostermelisin dimi?
Aslında ''Kadının beyanı esastır:'' kanunu yüzünden çoğu erkek bu durumu yaşamaktan korkuyor ancak bu söz aslında erkekleri korkutmak içindir. Kadının da kendini ispatlayabilmek için kanıta ihtiyacı var sadece iftira atarak. olmaz.
Doğru olabilir ama şöyle bir şey de var, evlilik ve toplum ahlakının çökmesi de işlerine geliyor, o yüzden de kadın erkek arasında çatışma yaratıp toplumdaki ahlak duzeyini yok etmek amaçlanıyor olabilir.
Mesela adama uzaklaştırma veriyor kanun, kadın istediği adamı evine alıyor. O kadına şiddeti teşvik etmiş oluyor aslinda. Kadını korumuyor yasalar, aile kurumunu çökertiyor. Kadına nafaka falan bunlardan sadece biri.
Yani kadının beyanı direkt esas olarak alınabilir gibime de geliyor
Cevap
0Cevap
Kadın milleti bu , duygusal davranip her haltı yapabilir
Amerika'da doğan çocukların yüzde 40'ının babasından olmamasının da sebebi bu zaten. Türkiye'de bu oranın daha fazla olduğunu düşünüyorum. Duygusal davrandığınız için, özellikle de yumurtlama döneminde eşlerinizi yakın erkek kankalarınızla veya iş yerindeki erkek arkadaşlarınızla aldatma ihtimaliniz ok ama çok yüksek.
Yok Yaa partneirin sana istediğini veriyosa aldatmaz hiç bir bayan
Bu konu biraz değişken, istediğini versen bile ilgi manyağı yapsan da yumurtlama dönemindeki kadın normal zamandakiyle aynı kişi değildir. Bu dönemde kadın hormonları çekici bir erkeğin genini alıp yumurtalarına aktarmanı ister.
Anlarsın ki zaten günler tutmaz birbirine.
Dna şart. Kadının sözüne güvenilmez
Verir.
dna testi sart
Ama doktoru ben bulmaliyim diye düşünüyorum. Kendi bulduğu doktorla da beni kandirabilir
aynen uzman bir doktora sor bilgi almaya çalış dna kesin sonuç verir başka türlü öğrenemezsin
Anladım teşekkürler 👍 peki evlilik dışında bir kadınla cinsel ilişkiye giren biri kendini nasıl aklayabilir? Sonuçta kadın "bana tecavüz etti" dese bile erkeğe inanmazlar. Mutlaka o kadınla ilişkiye girdiğine dair bir video kanıtı olmalı dimi
DNA testlerini doktorlar yapmaz ve testi yapıp sonucu verenlere kadının ulaşması zordur. DNA testleri de kesin sonuç verebilen b ir testtir içiniz rahat olsun bu konuda.
@theNitroZeuss teşekkürler 👍 en azından erkek için tek iyi haber bu kadınla ilgili 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?