AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
334Cevap
Cinsiyet önemsiz birşey aslında.
Yalnız Çocuğunuza değil tüm insanlara önce saygı, sevgi, güven, ahlak aşılamamız gerekiyor.
Hayır oyle büyültmezdim ama lgbt bireyi olursa da saygı duyardım
Şaka gibi ama bir gerçek yabancılar için bunu normal buluyorum
İroni mi bu yaa cinsiyetsiz ne bu çocuk kizlar tuvaletine mi gircek erkekler mi!
Çocuk uzaylı olacak herhalde?
Alien conevant olacak çocuk
Canovant ne demek
Film geldi aklıma ismi öyleydi. :D
Anladım
hayır tabi Allah akıl fikir versin
Cinsiyetimizle dünyaya geliyoruz zaten.
Cinsiyetsiz büyütmek mantıklı değil
Allah ıslah etsin böylelerini ne diyim daha neler gelir başımıza
Aile kurumuna vurulan en buyuk baltadir yazik cocuga
Çocuğun kararlarını kendisinin alması, kendi doğrularını yanlışlarını oluşturarak ve kendi alanını yaratması güzel bir şey
Çocuğun bilinci yokken nasıl bir mahlukat olduğunu ve nasıl yaşayacağına karar verememesi etik te değil güzelde değil.
Çocuğu sınırlandırıp korkutup kendi yaşadığımız zamana göre eğitmekde doğru değil
Yanlış doğru algısı diye bir şey var. Hangi zamana göre büyüteceksin geleceğe mi gidip eğiteceksin. Nesiller çağlar niçin var. O zaöan tek tip insan olsun saçma
Sizin gibi empati yoksunlarının, kişisel alanlara saygısı olmayan biri olarak büyüyeceğine kendine öz saygısı olan, insanların özgürlüğünü ihlal etmeyen biri olarak büyümesi daha doğru
Sen benim ne düşündüğümü bilmeden böyle bir yorum yapma hakkını kendinde nasıl buluyorsun hadsiz. Empatiyi önce kendin yap gelmiş burada görüşümden bir cacık anlamadan benim karakter tahlilimi yapıyorsun. Patavatsızlığın lüzumu yok. Narsist kişiliğini bir tarafa bırakarak yorum yapmayı öğren önce. Saygı çerçevesinden çıkıp bana güzelleme yapmaya çalışıyorsun. Kişisel alanlara saygısız empati yoksunu bir kişi tabirini sen kimsin ki bana söylüyorsun. Basit bir varlıksın o kadar.
Sakın bana beni tanımadan tek bir kelime dahi etme senin gibi hadsizlerle tartışmaya ne zamanım nede mecburiyetim yok. Cahil yobaz bir zihniyet hiçbir yerde şaşmıyor burada da bizi buluyor..
@UykuSuz_KapTan Kendi Bilincinde olduğunda sizin gibi başkalarının fikrine saygısız olup yermeye çalışıp kavga etmek laf sokmak için uğraşan biri olmayacağı kesin.
Boş yapma işine bak bu söylediklerinin hepsini sen yapıyorsun saygısız bencil karşıdakini tanımadan yargılayan ruh hastasısın cevap yazmaya deva edersen çirkinleşmek zorunda kalacağım. Karaktersizliğin lüzümu yok hala tanımadan kesin hükümlü yargılarda bulunuyorsun. Ben bu dünyayı senin gibilerden temizlemeye çalışıyorum
@tardisdd bu ön yargı ile senin çocuğununda bir ucube olacağı kesin.
@UykuSuz_KapTan Sizin gibi terbiyesizler anca bu şekilde üste çıkmaya çalışır, sizin gibi terbiyesiz ve seviyesiz birinin seviyesine ben inmem zaten.
Hangi cinsiyetle doğduysanöyle büyütürüm ama ilerde kendini nasıl hissederse de saygı duyarım ayrım yaptırmam
Abi boyle sacma bisey olabilirmi ya
Cennete ne olarak gitmek istiyosunuz kız olarakmı erkek olarakmı 😂😂
Oğlan çocuğu: Anneeee, bacaklarımın arasındaki bu sallanan şey ne?
Anne: Pis su musluğu evladım. İşemek için kullanıyorsun.
Yetiştirim oğlum -kızım kelimelerinden nefret ederim heteroyum 14 yaşından beri LGBTİQ Hakları Aktivizmi yapıyorum.
Hangi cinsiyeti ister bilmiyorum cinsiyetine göre yetiştiririm eğer hangi cinsten olmak istiyorsa arkasında dururum
Bunu uygulamak çok zor kendisi uygulasa bile bu çocuk dışarı çıkıcak internete giricek o yüzden oluru yok gibi
böyle şeyleri doğru bulmuyorum bir insan kızsa kız erkekse erkektir ona göre davranmalı ona göre yaşamalıdır
Saçmalıktan başka bişey değil
Şu beğenmeyenler acaba neyin kafasını yaşıyor? Cinsiyetsizlik diye bir kavramın konuşulmaması lazım. Öyle Bi ihtimalin olması bile saçmalıktan ibaret.
Gündemde kalmak için yapılmış saçma sapan sahte hayatların açıklamaları.. Yazık diyorum kocamaaann bir yazık
Doğaya karşı gelemezsin bazı seçimlerle doğrudan kaçamazsın ne ve kşm olduğunu kabul etmek zorundasın
Cinsiyet önemli değil önemli olan insanlığı
Bu insanlar iyice zıvanadan çıktı
Psikolojik travma yaratır çocukta ondan sonra eşcinselliğe bile yönelebilir. Bunu sebebi ben olmak istemem
O öyle yapsa bile çocuk dıları hiç çıkmıycak mı sosyal medyada internette hiç görmiycek mi bunu uygulaması çok zor
Yani 18 yaşına gelipte cinsiyetini seçtikten sonra pişman olup 25 inde ben değiştirmek istiyorum derse şaşırmam
Herkesin kendi kararı falan benim şahsi görüşüm şöyledir: insanlar 2 farklı cinsiyet olarak doğar büyür çoğalır doğanın kanunu budur.
cinsiyetsiz yetiştirirsem ilerde kendi cinsine ilgi duyabilir bu yüzden kesinlikle mantıklı bulmuyorum
Çok saçma nasıl doğduysa cinsiyeti odur
Asla yapmam travma yaratır
Olduğu bedende büyütmeyi tercih ederim
Açık ve net mantıksız bir hareket.
Cinsiyet doğuştan gelen bir şeydir ne sacma sapan fikirler yahu 😅
SAÇMLIKTA ondan valla kendimi yoramıyacağım...
Rabim ne eylerse güzel eyler
Bıraksın da ona da çocuğu karar versin!
Sözde bunlar kültürlü değil mi?
Böyle daha riskli bu sefer hepten gider çocuk hddhdh
Çok saçma ve mantıksız o çocuğa yazık cinsiyetsiz çocuk mu yetiştirilirmiş?
Cinsiyet için tercih hakkını elinden almak istememek de ne demek saçmalığa bak ya kız doğacak ya erkek bu seçim bizim elimizde değil. Ne kadar tuhaf bi düşünce tarzı ya..
Allah bu yeni dünya düzenin belasini versin. Köpekler Allahin yarattigina göz göre göre isyan ediyor pislikler..
Büyütmezdim cinsiyeti neyseeee oooo
büyütmez cinsiyetin psikolojik gelişimde çok önemli rol oynar önleyemez çünkü doğaya aykırı bir şey
Çok büyük sacmalamislar
Bizim kültürümüze ters
dünya nereye gidiyor ya
Malın önde gideni işte
Cinsiyetsiz 🤔 Nedir cinsiyetsiz?
Cinsiyet kimliğin esas unsurlarındandır bundan dolayı kimliğini asimile etmem.
Atanan cinsiyet, biyolojik cinsiyet sonradan kazanılan bir seçim değildir doğuştan gelir.
Boş ve saçma onun yerine erkek/kız çocuğunuza insan olmayı öğretin
Ya aslında insanların hayatlarına karışmak olmaz. O yüzden yorum yok
Erkek bir çocuğu kız gibi büyütüp gay olması gibi birşey
Garip geldi bana baya, neden böyle bir şey yapmak istiyor
Bence de en iyisi çocuk ilerdr kendi cinsiyyetini seçe bilir:)
Peki bu çocuk dünyaya uzaylı olarak mı gelecek 😂
Gayet mantıklı ilerde kendi karar verebilir nasıl hissediyorsa
Saçmalığın daniskasi , valla artık bu cinsiyet meselesi yüzünden geleceği pek parlak görmüyorum
Bana gorede aşorı saçma geldi. Cınsıyetsız buyutme nalaka ya
CinsiyetsiLik ne yenimi çıktı Buda kız ya da erkek
İleride çocuk cinsiyetini anlayamayınca psikolojik sorunlar yaşayabilir
Bence çok saçma cinsiyetsiz biri mi var ya kız olur ya da erkek. İyice saçmaladılar.
En iyisini yapmış. Ben de cinsiyetsiz yetiştirirdim
Bence mantıklı baskı altında hissetmez ve ileride çocuğu kendi karar verir