AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
334Cevap
Çocuğun yumurtalıklarını veya testislerini aldıracak. Sonra çocuk 18 yaşında cinsiyetini kendi seçecek. Evet..
Bu çocukta 18 yaşına kadar sorgulamayacak mı erkekmiyim kızmıyım diye cinsiyetin verdiği hareketleri sergilemeyecek mi ve kimlik kartına ne yazacaklar
Daha ne kadar saçma şeyler görebilirim ki derken daha da saçma ve anlamsız amaçsız şeyler görmeye devam ediyoruz
Çocuk 18 yaşından önce görmesi gereken eğitimi görmeyecek , tamam dini vs. Belirlemeyebilir ilerde çocuk kendisi seçebilir ama bu kadarı cidden fazla saçma aydın olacağız diye git gide cahilleşiyolar
ünlü olmuşlar ama beyinleri yok. 18 yaşında kendi cinsiyetine karar vercek nedir? doğarken zaten erkek ya da kız doğar. ayrıca niye 18 niye 17 ya da 20 değil.
oldu olacak 18 e gelince insan mı hayvan mı oldugunada karar versin
Zaten dogdugunda Tanri tarafindan cinsiyyet belirlenir.
Pembe veya mavi renk kiyafet giydirmeyecek sanirim ondan bahsediyor
Ben cinsiyetsiz kabul etsem biyoloji kabul etmez😅😅 zaten mantıksız bir sey
kızları nasıl regl den kurtaracak? ya da tuvalet alışkanlığı, ya bu cinsiyetsizlik demek kadına tam bir zulmk. kadınlar bizim baş tacımız
Kendi ve eşinin bi cinsiyeti yokmuki ya cinsiyetsiz büyütecem hayvanların bile bi cinsiyeti var
Cinsiyetsiz büyütmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu nedenle doğduğunda cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm.
Dogdugunda cinsiyeti neyse öyle büyütürüm he 18 yaşına geldiğinde beğenmezse bazı ameliyatlar sonrasında kendiside karar verip cinsiyetini değiştirebilir zaten bende buna karşı çıkmam kendi kararı der saygı duyarım.
Gavurlasmayin...
Gavuru değil
Müslümani taklit edin
Az da olsa...
Çağ ilerledikçe insanlar entelektüel ve marjinal bakış açısı adı altında aptallaşıyor.
Kesinlikle katiliyorum.
Teşekkür ederim güzel kadın. 😌🌺
Çocuğa kimlik karmaşası yaşatmanın anlamı yok. Cinsiyeti neyse öyle büyütülür. Sonrasına kendi karar verebilir zaten.
Ben bunu küçüklükten daha düşünüyorum benim çocuğum benim yaşadıklarımı yaşamasın ilerde nasıl hissederse sürece başlamalı o yüzden ne bir erkek gibi ne bir kız gibi davranırım
Taş yağacak başimiza az kaldı😐
pedofili, hayvan tecavüzü gibi durumlarda yağmadıysa bunda hiç yağmaz
@heavenaboveyou bu da pedofili nin daha yayginlasmasinin ayak sesleri lut kavmi kadar iğrenc bi kavmi meşrulaştırilmaya çalışıliyor kadin kadina erkek erkege ilişki kadar iğrenci var mi Allah bizi 2 cinsiyet yarattı
Taş yagmadi virus yağdi az kaldi tas ta gelir Allah bilir susarsak hep beraber helak olcaz lanetler gebersinler
Etimle kemiğimle tiksindim bu çağdan
Cinsiyetsiz büyütmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu nedenle doğduğunda cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm.
Ben karışmam kendi vücudunu tanısın. Ama karşısında anlamadığı sorular oluşunca açık açık anlatırım.
yaşadığı dünyada bile özgür değiller ki cinsiyetsiz olunca özgür kalıcaklar.. saçma
Cinsiyet seçilmeye bırakılmış bir özellik değil ki!
Artık cinsiyet kavramı o kadar kararsızlaştı ki ben ne olduğumu bile bilmiyorum sjhd
erkeksen erkeksin kızsan kızsın bunu kabullenmek zor olmamalı
Bu tam bi saçmalık hem toplumsal olarak hemde din açısından uygun olmayan bir yaklaşım.
Cinsiyetsiz büyütmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu nedenle doğduğunda cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm
Çocuğun baskı altında hissetmesini istemediği için böyle bir şey söyledi bence.
Daha neler duyacağız nasıl olacakmış çok merak ettim doğrusu😄
Psikologlar tarafından da destek alınıp yapılırsa daha iyi olur sanki
Çocuk neyi seçeceğini nereden bilecek yaşamadan rahatsız kadın
cinsiyet doğuştan gelen bir şeydir sonradan seçilmez
Gereksiz polemik bence gündem yaratmaya çalışıyorlar
Erkek erkek gibi büyür kız kız gibi ne demek cinsiyetsiz büyültmek
Zorunlu bir sekilde cinsiyeti neyse ona gore yetistirmek zorunda oda kalacak.
Mantıksız bir olay çünkü her canlının doğduğunda bir cinsiyeti var. O şeklide yetişir.
kadın bir ruh hastası ve o çocuk o kadının elinden alınmalı.
Biz Türküz beceremeyiz öyle şeyler. Erkek çocuğuna tabanca , kıza barbie bebek.
Direkt cinsiyetsiz değil ama o tarzda yetiştirirdim ben de emrata gibi
Çocuğun bir cinsiyeti varsa fıtratı bellidir. Abuk subuk düşünceleri normalleştirmeyi bir kenara bırakalım. Bu popülist takılmacalar nereye kadar?
Çocuk büyüyünce ananın çiçeğine koyayım anne diyecek...Ömrümüz yeterse magazin de falan görürüz :D
Çocuk nereye ait olduğunu anlayamaz ki değişik ve bir şey olur.çok baskı yapmadan cinsiyeti neyse ona göre yetiştiririm. katı bir şekilde yapmam bunu ve bu daha sağlıklı olur.
Ben olsam dever yerinde o cocugu alip onada piskolojik destek veririm
Çocuk sahibi olmak isteyen çift ya da tek bayan varsa görüşebiliriz.
oyuncularla yarış halinde değilim kendi çocuğumu kendi bildiğim gibi yetiştirmeyi istiyorum
Aşırı yanlış seçim. İnsan yavrusu için çok üzüldüm.
Cinsiyet değiştirmek çok büyük bir günahtır kardeşim hemen vazgeç haşa Allah'a karşımı geliyon
dalga mı geçiyorsun ciddi misin?
Yoo ben gayet ciddiyim
Zaten İnançsız satanist bunlar. Din Allah düşmanı kardes
@akinmec87 kardeşim özenti meselesi işte, cinsiyetsiz bireyler çoğaldıkça nüfus ve doğurganlık azalacak, erkekden dönme kadınlar, ve erkek gibi davranan kadınlar da çoğalacak sizce bu insan biyolojisine ters değilmi :)
Hersey den önce Allah ın lanet ledigi şey dimi lbgt
@akinmec87 LGBT batılı toplumlarda, cinsiyet kimlik bunalımı çeken kararsız gençlik topluluğudur ne yazık ki bu çevrelerin bir çoğu uyuşturucu bağımlısı gençlerden oluşmaktadır. bir çoğu ise orta ve yüksek gelirli ailelerin çocukları ama katmanlar git gide alt gelir seviyesine kadar düşmektedir, bir çocuk cinsiyetnin farkına ilk önce aile de öğrenir ama en büyük etken ise çevredir, batılı toplumlarda toplum özentisi ve sosyal kimlik bozukluğu yüzünden bireyler var oldukları cinsiyeti kabul görmemekte bu bazen uyuşturucuya yönelim şiddet ve intihar vakalarına da sebeb vermektedir
Dikkat et Tüm Türkiye İslam düşmanları lbgt yi destekliyor
@akinmec87 siyasi olarak o yönü düşünemem çünkü İran ve Suudi Arabistanda bile çok az olsa böyle tipler var bu bireyin çevreye yönelimi ile alakalıdır, LGBT bir siyasi topluluk değildir, ancak siyasilerin de çıkış noktasıdır, Toplumun dejeneresinin bozulmasının en büyük sebebi bireyin çevreden aldığı olumsuz eğilimlerdir
Pkk pyd abd başkanı Biden Hollanda birçogu ve muhalefet bizim lbgt için can verecekler. Sırf top olmayı birey hakkını özgürlük lerini savundukları içğnmi hayır. Toplumu bozmak için. O birey namaz kılsa basörtü taksa özgürlük derlermi sence linç mi ederler
@akinmec87 cümlelerinizden de yola çıkarak belirtmem gerekirki ABD de ve Hollandaki muhalefetden bahsetmişiniz ki bunlar da bu tür toplulukları kullanarak bir çıkış noktası yakalamışlar ve bir ideoloji benimsemişler o tür ülkeler de LGBT gibi topluluklar sivil toplum kuruluşu olarak görülmektedir, Üzülerek söylüyorum bu tür topluluklar Uyuşturucu kartellerinin de ekmek kapısıdır. Siyasiler de böylelikler Uyuşturucu kartelleri için bilerek zemin hazırlamaktadır, son olarak Avrupa da Rusyada, ABD de Kadınların bir çoğu kendi Irkından bir erkekle evlenmek istemiyor çünkü orda yaşayan erkekler erkekliki iç güdüleri zayıf olduğu ve güven olmadığı için O ülkelerdeki kadınlar Orta doğulu, ve Uzak doğulu erkekler ile evleniyorlar, yani Çocuk sahibi olamayan kadın, bu yola başvuruyor :)
Bizim muhalefet te topyekun lbgt diyor
@akinmec87 işte amaçları belli türk toplumunun dejenerisini bozmak türkiyeyi batı toplumları ile özendirmek, yakın yüzyılda türk kızları erkek bulamayınca afganistandan suriyeden erkek getirirler :) ama hayal tabi öyle bişe olmaz
Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Basaramıycaklar
@akinmec87 amin kardeşim
Nasıl doğduysa o cinsiyete göre yetiştirilmeli doğanın dengesini bozmayın
yanlış yeri işaretledim.
nası doğduysa o cinsiyetle yaşar , cinsiyetsizleştirme saçmalık
Sacmalik bence ya iyice civkini çıkardılar kiyamet yakin cidden
Kimlik sıkıntısı yaşatmak isteyen öyle yetiştirsin.
Bu ne saçma düşünce.
Aylar aylar öncesinin sorusu mağara mı ya. Bir erkek erkekse erkektir kızsa kızdır cinsiyetsiz diye bir şey yok. Toplumsal normlarda erkekliğe bakma şeklinize göre değişir.
Ben hâlâ cinsiyetsiz biriyim, en iyisi arafta kalmak. 😂😂
İşte o çok sevip özendiğiniz batının yüzü😒 Allah hepsinin kökünü kurutsun cinsiyeti ya erkektir ya kadın dinsiz köpekler
Ben 18 yasina kadar kendi cinsiyetine göre yetistiririm sonrasını kendi bilir
Kendi bıkmış heralde yaptırmaktan...
Cinssiz olacak bide cinsiyetsiz olsun demiş
Cinsiyetsiz yetiştirmek olmaz fakat çocuğumun her tercihine saygı duyarım baskı yapmam
Cinsiyetsiz yetiştirmek değil de “sen erkeksin” “sen kızsın” gibi başlayan cümleler kurmıcam
Normalde yorum yapmam ama o kadar görüş içinde en mantıklı görüş olduğu için yazıyorum=
Cinsiyetsiz yetiştirmek tam da dediğin gibi bir şey. Geleneksel cinsiyet rollerine göre kimseyi yetiştirmeyelim deniyor.
İkisinin ortası bir şekilde yetiştirmeyi düşünüyorum