AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
334Cevap
Akıl olmazsa neylesin fikir,
Bunlar bildiğin doğanın ve insan tabiatının kuralları ve fıtratıyla oynuyor,
Zaten sapıklardı iyice sapıttılar,
Bu tarz şeylere saygı duyanların da onlardan bir farkı yoktur,
Gerektir o bela bunlara gerek.
Mika diye biri vardı onu da öyle büyütmüşler röportajında öyle demişti aramağana. Sanmam böyle yetiştireceğimi.
Bir çocuk için bu çok karmaşık ve yorucu birşey olacaktır bence
Bu arktris bozuntuları her haltı karıştırdılar, bi milletin çocuğu kaldı, bizimkiler ; sizinkiler gibi neyidüğü belirsiz çocuklar olmayacak.
Allah bir cinsiyet vermiş. Var olqn cinsiyetine göre yetişmeli. Eğer kendini karşı cins gibi hissedip değiştirmek isterse onun kararı olur. Erkekse kadınlardan farklı olduğunu, kızsa erkeklerden farklı olduğunu bilmesi gerek.
Bu oyuncunun çocuk yetiştirme tarzını örnek almam ben. Banane onun çocuğunu nasıl yetiştireceğinden. Ben kendi çocuğuma kendi anneligime bakarim
Zaten x ve y kromozonu var ya erkeksin ya kız penis ve vajinadan da belli oluyor ilginç
Ne diyon sen be
Cinsiyetsiz büyütmekte neymiş...
Meleklerin cinsiyeti olmaz biz insanız inanışım neyse o doğrultuda yetiştirmeyi düşünüyorum
İnsanların yaptıkları yüzünden dünya yaşanmaz hale geldi
Bu sefer de çocuk birşey yaşadığında keşke kız olsaydım keşke erkek olsaydım dicek mantıksız
ya rabbel alemin cinsiyetsiz yaratmayı bilmiyor muydu acaba, zinhar haram dinimiz amin 🙏
Oldu olacak isim de koymasın, şşt diye seslensinler çocuğa.
Cinsiyetsiz büyütmek nasıl oluyor bu da yeni moda akımı sanırım
Cinsiyetine göre yetiştiririm. Çocuğun kişiliğini bozmaya lüzum yok.
Bunu mantıklı bulmuyorum. Bence çocuklarda cinsiyet karmaşası yaşanıyor bu yüzden dolayı.
Bu çok saçma. Cinsiyet sadece eril veya dişil işe alakalı. Yani buna allahu teala karar veriyor. Ha kaldı ki srn çocuğumu nötr yetiştirecem diyorsan orası ayrı ama yine de cinsiyeti neyse o dur yani.
Bu ne zırvalık ya. Cinsiyetsiz, deniz atımı bu, insan yetiştiriyoruz. O çocuğa hitap ederken oğlum ya da kızım yerine, şişt şeyim diyemi çağıracakmış bu armut?
Adamlık cinsiyetle olmaz tabi ama cinsiyeti neyse öyle davranmasını giyinmesini öyle yaşamasını isterim saçma sapan bir Hollywood şeysi işte ne yaptıklarını kendileri de bilmiyolar
Cocuk 18 yaşına kadar cinseligin her turlü pisligine bulasacak ve sonra o pislikten kendine uyanı alacak öylemi?
Pislik icinde yasayan temizligin ne olduğunu anlayamaz ki?
Cinsiyetsiz büyütmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu nedenle doğduğunda cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm.
Bana saçma geldi açıkçası...
Çocugun psikolojisi ile oynamaya gerek yok
Yoğh hıaağmına artığk
ister poposunu ister pipisini kullansin hic karismam toplumun dedigide hic umrumda degil gitsinler tanrilarina sikayet etsinler dalga gecsinler o oyleyse oyle kabul edin derim ben.
ne kadar saçmalık varsa bu zenginlerden çıkıyor.
hayır çocuğuma böyle bir kötülük yapmam..
Boş işler bunlar. Toplumsal örf ve adetlerimiz neyse o doğrultuda hareket etmemiz lazım
Allahım akıl fikir versin, doğru kullanmayı nasip etsin..
Hayir. İkiz cocuklarim var biri kiz biri erkek ikisi de cinsiyetlerinin farkinda olarak buyuyecek.
çocuklarının psikolojisini düşünüyorlar aslında ama bi yandan bu belirsizlik tam tersine psikolojiyi etkiler mi bunu da düşünüyorum
Bu ne sacmaliktir ya. Yalni bu bahsettigi sey "gender", " seks" degil. Yone de asiri sacma.
Yani* yine*
Yalnız* pardon. Kafam bi milyon.
Puhahaha
Kız sa kız erkekse erkek olsun rabbimin bir bildiği vardır elbet cinseyeti belirli çıkar anne karnından gavur işleri olmaz burda
KESİNLİKLE KATILIYOR VE ONAYLIYORUM ❤️ SOSYAL CİNSİYET NORMLARINA UYMASI İÇİN KİMSEYE BASKI YAPILMAMALI!!!
Dinimde böyle bir şey yok ve oluşan fıtratı sonradan bozmak kimin haddine. Her zaman ki gibi saçma işler.
Bu tehlikeli, belki de çocuk heteroseksüel olacak ama yanlış yetiştirme nedeniyle gayleşecek. Artislerin yaşam tarzı ve hayatları karmaşık onların şartları çevresi ortamı başka, toplum örnek alırsa büyük hata eder.
Cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm. Zaten cinsiyetini yansıtmıyorsa ve değiştirmek istiyorsa değiştirir.
Yani tüm tercihi çocuğa bırakmak tabi mantıklı ama bunu nasıl sağlayacaklar emin olamadım
Yani bu konu baya tartışılır bence çünkü bakış açısıyla alakalı bi durum
Olabilir belki ilerde kendini keşfetmeye başladıkça cinsel yöneliminin farklı olduğunu anlayabilir.
Kafayı mı yediniz ne dediğinizin farkında mısınız siz 😂 Millet kafayı yemiş mk midem bulanıyor artık
İnsanlar lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel olabirler bu doguştan gelen birşeydir bunu anlayın artık.
Elif kafn skm elif
Tamam da normal olan erkek kadın ya hani...
Sağlıklı olsun yeter bence
Cinsiyeti zaten daha küçük anlamaz zamanla gelen birsey bana göre
Cinsiyetsiz büyütmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu nedenle doğduğunda cinsiyeti neyse öyle yetiştiririm.
Çok saçma abi doğal olarak nasıl doğar ise öyle yetiştiririm tabiki zorla mı sanki
İnsanlar ne yapacağını şaşırıyor.
Doğal olana bile karşılar.
Gayet mantıklı, cinsiyetsiz normların olmadığı bir dünya 💕
Bu özgürlük değil rezillik. Çocuğun cinsiyetini anlamak istiyorsa cinsel bölgesine bakması yeterli.
Bilerek yapıyorlar insan fıtratını değiştirmeye yönelik şeytani oyunlardan bir tanesi de bu. Özellikle böyle ünlü göz önündeki sözde sevimli masum maaşlarını kullanıyorlar işte. Oyun çok büyük. Allah yardımcımız olsun. Amin 😏
Aptallık başka birşey değil cinsel obje zaten bu kadından böyle annelik beklenirdi
Nasil cinsiyetsiz? Cinsiyet de bir haktır! Nasil elinden alabiliyor bunu?
Ne yapacak erkekse penisini kestirip kiz ise rahmini mi aldiracak? Ne ile doğduysa o şekilde kalmalı. Reşit olduktan sonra kendi karariyla neye yakin hissediyorsa o olur, oyle davranir zaten.
ben hangi cinsiyette doğduysa öyle yetiştiririm bebeğimi
Büyünce değiştirmek isterse elbette saygı duyarım ama bu kadın napıcak abi cinsel organını kestircek heralde çocuğun , büyüyünce hangisini istersen onu takarsın çocuğum falan mı cidden neyin kafasını yaşıyorsunuz
Karşim, sen öküz altında buzağı arıyorsun... Cinsiyetsiz çocuk büyütülür mü? Tamam anlıyorum 1 - 2 eşya unisex olabilir fakat bu o anlama gelmiyoru..
Cinsiyetsiz yetiştirmek mantıksız
Erkekse çocuk erkek adamlamı evlendirecek?
Kızsa erkek olup kadınlamı evlencek
Saçma
Mantıklı bulmuyorum. Bu çocukta psikolojik tramvalar oluşturacaktır. Çocuk ergen olduğunda bu sorunları yaşar özwllikle.
Erkek çıcuğuna bebek alınca ya da kız çocuğuna ne biliyim silah falan alınca hemen birileri ters bir yorum yapıyor. Sevmiyorum
Ondan sonra çocukta kimlik bunalımı çıksın.
İnsanın fıtratına aykırı olmanın kimseye bir faydası yoktur
Çocuğu nasıl yetiştirir isen yetistir kendini cinsiyet eğilimi olarak nasıl hissediyorsa öyle hayatı yaşıyor
Yazık çocuğa. Gerçekten üzüldüm. Daha baştan psikolojisini etkileyecek normal bir şekilde yetişmeyecek biçimde büyütülecek çok yazık.
çocugum erkekse erkek gibi kadınsa kadın gibi yetiştiririm ama sonradan değişime uğrarsa da saygı duyarım
Emily hanımefendiye katılmıyorum. Lakin kendisi büyük oyuncudur. Ekmek teknesinde hatrı sayılır bir performans sergilemişti. O yüzden saygım sonsuz
Aile düzenini felç etmeye yönelik bir hareket. Tabi saygı duyarım herkesin kendi kararı nihayetinde. Ama ağaç yaşken eğilir.
Cinsiyetsiz nasıl olacak 🤔🙄 iki cins insan var biri erkek biri dişi 🙄 bu durum da üçüncü tekil şahıs olarak mı yaşayacak 🤔🤔🙄
Bu soruyu gerekli mecralara şikayet edicem. A şıkkına oy veren troll fetöcüvari hesaplar sizi de yakalamak isterdim !
Daha bu düşünceye 100 yıl var.
Aşırı saçma, çocuğumun karşı cinse eğilimi var ise anlaşılır zaten. Anlayış ile karşılamaya da hazırım
Allah yardım etsin cinsiyet değiştirme vardı şimdi de o mi çıktı Allah o çocuğa yardım etsin acınacak halde şimdiden