2 aylık bebeğim var ben üstünü açıyorum o örtüyor üşütür diyor üşütmez hava sıcak diyorum ona rağmen sarıp sarmalamak istiyor kafayı yicem sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKayinvalideniz ile birlikte yaşıyorsanız bu durumu güzelce kendisiyle konuşmanızı öneriyorum. Aslında çatışma veya kötü bir amaçlı davranışta bulunmuyor kayınvalideniz. Torunu olduğu için onu korumak, ilgilenmek, size yardım etmek İstemiş. Anlıyorum siz bir anne olarak bebeğinizin o anki ruh halini, üșüyüp, üșümeyeceğini zaten bilirsiniz eğer ayrı yaşıyorsanız o an anlayış gösterin bir şey demeyin bebeğiniz hep bebek kalacak değil, elbet biraz daha büyüdüğü zaman bu tarz reflekslerde bulunmayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk senin çocuğun çocuğunuzu sen ve babası yetiştirirsiniz. Kayonvaliden ancak sen fikrini sorduğun zaman konuşmaya hakkı var. Ezdirme kendini tavrını zamanında koy taviz verme bir taviz verdin mi gerisi gelir yoksa çok ezilir ve çekersin. Dik dur. Aile maile dinleme. Ben evli değilim kendi öz anne baba kardeşlerime çok taviz verdim zamanında acısını çok çekiyorım şimdi kaldı ki senin kocanla kayınvalidenle kan bağın da yok. Rest çekmen daha kolay olur. Onlar senin kendi kanından olmadıkları için. Bu ülkede kadın hep eziliyor başta da ailesi tarafından. Aslında bu konuları kocanla evlenmeden konuşacaktın ailen her şeye karışır mı diye soracaktın kocana. Karışır derse ayrılacaktın.
00 Yorumla
Öncelıkle allah bebegınıze saglık ve guzel bır gelecek nasıp etsın sen nasılkı anne ısen heyacanlı ısen oda babaanne olmanın heyacanını yasıyor. Ters bır söz ve davranısta bulunmayın oda bellkı endıselı buyukler bıraz fazla tıtrer torunlarına kayınvelınızle daha pozıtıf bır dılle annecım yaz sıcagında terleyıp hasta oluyor sonra deyın doktor fazla sıcak tutmamızı söyledı deyın yanı doktor bahanesı öne sürün her yaptgı seye ınatlaşmak tersleşmek vs ıyı bır yontem asla degıl unutmayın yarın öburgun ısınız cıksa o cucugu ona bırakacaksınız sogutmayın kadını torunundan zararı sıze dokunur. Iyı ıletısımle cözersınız ;)
00 Yorumla
Öncellikle Allah bağışlasın. Allah uzun mutlu bir ömür nasip etsin yeğenimize.
Aranızdaki gelin kaynana ilişkisini bilmiyorum ama kendisi de iyi niyetinden ve kendi zamanında görmüş olduklarını doğru olarak görüyor hakli da olabilir kendince önü kırmamaya çalışın sizden kendinizi yıpratmayın. Gündüz ince akşamları hafif kalın bir şeyle örtün bence. Umarım onerim bir işe yarar 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
41Cevap
+1 yılObjektif ol bunu yapan kendi annen olsaydı aynı soruyu buraya soracak mıydın? Bazı şeyleri fazla abartıyorsunuz bence. Ne güzel kadın yardımcı oluyor diye teşekkür edebilirsiniz. Istemiyorsanızda siz kendiniz bir şekilde söyleyin. Hiç boşuna eşinize söyleyipte adamı da iki arada bir derede bırakmayın.. Tatsızlık çıkartmayın Kayınvalideniz gidince bebek yine size kalacak biraz idare edebilirsiniz bence bu kadar abartılacak olduğunu düşünmüyorum..
21 Yorumla- +1 yıl
Olgunca bir yaklaşım
+1 yılOnların kalbi çok hızlı atıyooo. O yüzden vücutları bizden sıcak. Normal bir yetişkinin tişörtle durduğu evde bebek ssdece bezle ya da atletle durabiliyo. Öbür türlü ilerde bağışıklık sistemi çok iyi olmayabiliyormuş. Belki kayınvalidenize böyle falan anlatabilirsiniz.
20 Yorumla
+1 yılBen de sırf su tarz seylerden kayinvalideme yakin yasamak istemiyorum. evlenirsek kayinvalidemin 1 alt katinda yasayacaktik iyi kadin hos kadin ama hem her seye karisiyor hem de cok konusuyor yalniz kalmak istemiyor. ben de tam tersiyim. bu yuzden sevgilimden ayrildim
14 YorumlaSarmalamak yanlış işte. O yüzden büyüyünce hastalanıyor çocuklar bağışıklık sistemi iyi gelişmiyor. Siz ona soğuk ülkelerde bebekleri nasıl karda yıkadıklarını gösterin :) Aslında büyük anne olmanın özentisi bu. Kendisi artık evlat sahibi olamaz ya büyütmüş zaten. bir nevi oyunca bulmuş eminim size de sen bişey bilmezsin kızım biz kaç çocuk büyüttük diyordur :)
11 Yorumla
+1 yılÜstüne ince bir şey örtün olay kapansın. Hem üşümez hem terlemez. Ayrıca sen bir bırak kayınvalidene çocuk hasta olursa kendi gözüyle görür vicdan azabı çeker daha dokunmaz. Ya da daha iyi bakar. Bunu bilemem. Benim de benden ufak kuzenim böyle inat etti yeğenini giydirmek için. Lafımı dinlemedi. Sonra pişman ettiler kızı giydirdiğine. Bazı şeylerin sonucunu görmek lazım tartışmanın sona ermesi için.
10 Yorumla
+1 yılEşin Hiç Havale Geçirmemiş Galiba. Yaz Ayında Çocuk Sarıp Sarmalamanın Havale Riski Olduğunu Bilmiyor Kayınvalide iz Herhalde. Anacım Benim Çocuğum, Kendim Bakmak İstiyorum. Fransız Kaldığım Yerlerde Yardımcı Olmanı İsterim... Gibi Nazik Kırmadan Uyarı Yaparsan Etkili Olur Gibi Abla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama veya istersen bak kayın validen sonuçta senin kocanı büyütmüş belkide kocanın kardeşlerde vardır bilmiyorum onlarida büyütmüş. O önce senin yaşına gelmiş annelik yapmış o kadar yıl sonra kendi yaşına gelmiş. Bu anlattıklarım ne demek tecrübe demek elbette bir bildiği vardır kadının tamam anne olabilirsin ama her bildiğin doğru değil ayrıca benim hiç alakam olmamasına rağmen bebeğin üzerine bişey örtülür diye biliyorum. Yağ tabakaları senin gibi değil onun bebel daha o bebek.
00 YorumlaAllah ömür verirse sizde kayinvalide olacaksiniz insalllah ayni dusuncelere girmezsiniz sahsimda girmez.. usulünce kirmadan anlatmaya calisin derdinizi büyükler her zmn biz biliriz moduna giriyorlar kirmadan anlatmak lazım diye düşünüyorum.. bazen onlarin tecrubelerinden faydalanmaliyi uyuyan herkes üşür ustunu hafifce muslin ortulerle ortmekten zarar gelmez..
30 Yorumla2 aylık çocuk için incede olsa bir örtü örtülür bencede daha çok küçük deri altında yağ dokuları oluşmamıştır onun bencede örtün ince bişey ama tabi kayın validene gelince sürekli senin tersini yapması hoş degil ben olsam bende ayar olurum
10 YorumlaO sen çocuğun ve bence de sen haklısın. Ne yapacağın hakkında bir fikrim yok zor bir durum. Ama kayınvalidene tavix verme bence sonuç olarka sen daha iyi yapıosun
20 Yorumla
+1 yılSende kayınvalidenin üstünü ört. bakalım dayanabilecek mi sıcaklığa. 😂
Birlikte yaşıyorsanız bebeğine yaptıklarının aynısını onada yap. Ayrıysanız sabredip gitmesini beklemelisin.20 YorumlaŞimdi beyninizi yakacam hazır olun ahshfjkska
Sen kocanı sevdin demekki kocan senin istediğin çocuk ve bu çocuğu yetiştiren senin kayınvaliden bu durumda senin çocuğunuda onun gibi doğru yetiştirir sonuçta tecrübeli artık 😀00 Yorumlaİlk bebeğiniz ise tecrubesiz olusunuzdan kendi tecrübesi ile yaklaşıyor. anlayisli olun orta yolu bulun. kendi kendinizi yiyip bitirmek yerine konusun. orn söyleyin tm anne orteyim üstunu bir pike ile çok kalın olmasın ter yapmasın bebegime diye.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sarmana gerek yok tabi ama ince bir pike örtmelisin çünkü bebeklerin derileri bizlere göre ikibkat ince oluyor bu yüzden çabuk üşürler ama diğer konularda birşey diyemem idare et bazı insanlar öyle olur hele ki ilk torunsa pek kıymetli olur
00 Yorumla
+1 yılsen seviyorsun o dövüyor mu
sen kızıyorsun o seviyor mu
torun bu sevgisi çok ayrı o yüzden yapıyordur sana şöyle yap böyle yap diyemem sen ne yaparsan yap o kişi kendi bildiğini okuyacaktır biraz sakin ve kafana takmamaya bak00 Yorumla
+1 yılEvliliğin bu yönleri beni korkutuyor...
Allah Yardımcınız olsun bilgili biri yol yordam gösterir umarım...30 Yorumla
+1 yılTecrübesinden, durumla alakalı bilgin veya tecrüben olmadığında yararlanabilirsiniz tabi ama her konuda hazır tecrübeye bağlı kalırsanız bazı şeyleri kendiniz nasıl tecrübe edeceksiniz? Sonuçta o sizin çocuğunuz, yeri geldiğinde kaynananızın gönlü olsun diye alttan alabilirsiniz ama kendi kararlarınız üzerinde durmanız çocuğunuzla sizin aranızdaki bağa daha da güç verecektir.
10 YorumlaÇocuk büyütürlürken çok fazla yerden müdahale olması çocuğun psikolojik, fiziksel ve sosyal gelişimi olumsuz etkilenebilir. Çok fazla karışmaması gerekir.
20 Yorumla
+1 yılmüthiş bir sevişme sonrasında kocanın aklına gir. Mümkün olduğunca kayınvalidenden uzak bir yere taşının. Bayramda seyranda gelin. Kalan günler karı koca size kalsın.
00 Yorumla
+1 yılÖldür dermişim😂😂
Valla alttan almaya çalış kaynanacığım neden böyle yapıyorsunuz de ben de çocuğumu düşünüyorum vs. Ya da boş var devam et o örterse açmaya..00 Yorumla
+1 yılHaklı aslında kendin gibi düşünme özellikle bebeklerın ve çocukların belli bir yaşa kadar vucut ısılararı olduğundan daha düşüktür bu yüzden hava sıcak deme gazi oluyorsa büyük ihtimal üşütüyordur
00 YorumlaNe var bunda? Oda senin bebegini düşünüyor oda çocuk büyütmüş yetiştirmiş tecrübeli bilir çocuğa neyin iyi gelip gelmiycegini çocuğunumu kıskanıyorsun kan bagı olan ninesinden? 😑
04 Yorumla- +1 yıl
Babannem de 5 cocuk büyüttü
Ablami da o büyütmüş, annem emzirmesin iş yapsin diye acıkınca mamayı basarmış ağzına
Kendi gevişini yedirirmiş
Büyükler her seyi bilmiyor yani. Veya hepsi çok bilinçli ve akıllı değiller
Kendi cocuklarini emzirmeyip, gelinine de amaan ben emzirmedim bak yine de cok sağlıklı oldu sen de uğraşma diye akil veren kaynanalar var
Ben bu işin içindeyim zaten
+1 yılManyak mısın kadın sen. Ben cocugum o ben yaptım ben dogurdum ben bir tek ben. Karışma cocuguma benim çocuğuma. De😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata biraz sende değil mi?
Bunu sorgulaman dahi saçma
Bilmediğin yerde akil danışip fikir alabilirsin o ayrı bir konu
ama çocuk senin doğurduğun çocuk sen istemeden karışamaz
sen buna ızin veriyorsun10 Yorumla
+1 yılkendime bir kahve yaparım onu oturur izlerim, bırak baksın be :) sende rahat et biraz :)
20 YorumlaKizlarin evlenmeden önce neden ayri ev istedikleru belli oluyor valla. haklilarda allah sabir versin zor bir durum ayri eve cikabilseniz iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSanki biraz önyargılı davranıyor gibisin. Kayınvalideni dinle, büyüğündür, tecrübesinden faydalan.. Saygıda kusur da yapma..
00 Yorumla
+1 yılTamam biliyorlar fakat genç annede öğrenmeye çalışıyor bırakın genç anne işini yapsın..
Anne, anneler size söylüyorum kayın valideler..00 Yorumla
+1 yılTorununa kendi tecrübeleriyle bakmak istiyor, normal bir yaklaşım çok görmeyin tamam anne deyin sonra yine bildiğinizi yapın ((:
00 Yorumla
+1 yıleskiler lahana bebek seviyormuş. bütüün eskiler çocuğu illa dürüme döndermeden bırakmıyor. kaynanana özgü değil
00 YorumlaÜşütme konusunda haklı aşırı hurafe şeyler yapmadığı sürece rahat bırak hem sende dinlenmş olursun senin ilk cocuk galiba
01 Yorumla
+1 yılİnce bir örtü ile örtün iş tatlıya bağlansın çatışmaya gerek yok :)
10 Yorumla
+1 yılBabaanneler hep öyle. Çocuğun büyüse bile davranışları devam edecektir. 😒
10 Yorumla
+1 yılHep söylüyorum yine söylüyorum evlendikten sonra ailelerden uzak dur huzurunuz kaçmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendiniz nasılsanız bebekte aynı üşür. Kiyamam 2 aylık küçücükte küöül diye çok üşürler diye bir şey yokmus. Kendin ne giyiyorsan nasıl üşüyorsan bebekte aynı. Kayınvalideni evden gönderemez misin?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi misin kızım sen ne küfür ediyon ne bu şiddet bu celal😂? Bebek diye kat kat giydirilmez. Kaç tane doktora gittikte sorduk ablamın bebeğini götürdük. Hepsi aynı bilgiyi paylaştılar. Bebekler küçük o yüzden bünyeleri üşür değil. Hava ısısını kat kat giydirp abartmamak gerektiğini söyledirler. Örneğin sen bir hırka giyiyorsan bebek belki bir tık daha kalın bir hırka giyer hepsi bu. Sen kime sordun nereden araştırdın acaba? Doktor musun?
Cevap sahibi+1 yılBebek bakma konusunda tecrübeli misin? Doktor musun? Eee araştırmadan etmeden nereden birde insanların seviyesine laf ediyorsun. Ben hem araştırdım. Hem ablamın bebeğini 5-6 doktora götürdüğümüzde bizzat sordum. 5 doktor aynı bilgiyi verince bunun doğru olduğuna kanaat getirdim. Yanlışsa anlat bildiklerinide bizde doğrusunu öğrenelim
Cevap sahibi+1 yılkendinin bir tık kalını abartmaya gerek yok demek istedim sadece. İğrenç bir üslup gerçekten. Bildirim tabi ki gelmez. Tartışacak kadar önem vermem zaten bu denli çirkin bir üsluba ve terbiyesizliğe. Daha yazmıyorum bu sebepten. Adamlar bile bu tarz konuşmuyor kadınlarla.
+1 yılEşimle konuşurum gitsin annesine söylesin. Yoksa evden gider.
01 Yorumla
+1 yılbu kaynanaların çocuk konusunda kendilerini prof zannetmeleri beni bitiriyor ya
00 Yorumlakaynanalar böyledir sende ona inat yap daha da inat yap
05 Yorumla- +1 yıl
Gaz verme kıza:)
- +1 yıl
Onlar barışır; sen kötü olursun arada.
- +1 yıl
Tamam; ne halin varsa gör. Saygısızlığın lüzumu yok!
Bilmiyorum ama bebekler hassas olurlar 🙂bizim bünyemiz ile bir değil ki
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtak bir yol bulmaya calış bence. O da tecrübelerine dayanarak bazı davranislarda bulunmaya calisiyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi annen yapsa lafı bile olmazdı demi ama kaynana demi sen yecrübesinden faydalan onlar en iyisini biliyorlar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Busradede tamam buldun ozaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanım hanım bunlar benim yavrularım de kaynanani kov evden jdjxksms
71 Yorumla- +1 yıl
Ksfkskfkskfkskcvk
+1 yılAranız da sorun olmamasını istiyorsan o ne diyorsa dediğini destekle ama böyle olursa daha iyi olur de hem çocuk terler hasta olur de o zaman birşey demez
00 YorumlaAşırı yanlış çocuğa zararlı şeyler yapinca bir anda kucaginiza alip istediğinizi yapin asiri abarti olmayan şeylerde onun istedigi olsun sirf benim istediğim diye tartismayin
00 YorumlaUlan beyinsiz sen ondan daha mi iyi bilcen kadın çocuk büyütmüş ki sana akıl veriyor öğretiyor üşütür diyorsa üşütür saygılı ol sana gösteren öğreten biri var işte kı cin n kalkmasın
010 Yorumla- +1 yıl
Takip atarmsn bana
- +1 yıl
Ama bazıları cidden bilmiyor ya
- +1 yıl
Bilmeyen zaten karışmasın ama bu kadın haklı burda o usumuyor diye bebekte usumucek mi kadın hasta olmasın diye bişey öğretiyor ama işte geri kafalı asalaklar kıymet bilmez böyleleri yalnız kalicak aslında kendi biliyor ya bakmayı sonra buraya yazar allam napcam hasta oldu ay Bilmem ne diye zirlicak sonra canım embesil Kezban
- +1 yıl
Ben bu soruyu ve senin görüşünü görünce aklıma direkt babaannem geldi.
- +1 yıl
O konu da haklısın
- +1 yıl
Bilmiyodu da o yüzden. Annem de o biliyor diye bir şey demiyodu
- +1 yıl
@yargıç_bey yine sen
- +1 yıl
:)) hımm anladım bende annemden biliyorum annem üç tane çocuğu tek başına büyütmüş üçümüzde kucucukmusuz ve annem daha 15 yaşındaymış kimsede yokmuş başında öğreten ne zorluklar çekmiş şimdi abimin çocuğunu da o büyütüyor ve yengem saygı gösteriyor annem biliyor diye hep anneme sorar bazı ınsanlar da işte kıymet bilmez böyle
- +1 yıl
Haklısınız.
+1 yılSert veya ciddi bir şekilde konuşmak yerine daha iyimser ve şakacı bir tavırla konuşabilirsin her zaman şuna inanıyorum çok kötü bir kayınvalide de olsa iyi iletişim kurduğunuz sürece anlaşabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşme evde yokum yorgunum basım ağruyor uyucam felan de işte
00 YorumlaTecruben kiymetli ama ben kendim deneyimlemek istiyorum de
10 YorumlaOnun yanında bir uzmanla muhabbet et ki sosyal öğrensin. Büyükler dinlerse bir işinde ehli insanları dinler, gerisi yalan.
00 YorumlaSen kendi çocuğuna kendi bildiğin ve istediğin gibi bakacaksın. Al karşına düzgünce uyar. Anlamıyorsa eğer anladığı dilden anlat.
00 YorumlaKaynananla döğüş bir daha cesaret edemesin yanık karı
10 Yorumlaonu izle onu yyaptığını yapıyormuş gb yap şok olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz karışmayın de ben bebeğimi sizden daha iyi bakarm
00 Yorumla
+1 yılNe yapmak istiyorsan tersini yap. Demicem tabiki ama eşinle anlasip annenizle konuşmanız lazim
00 Yorumla
+1 yılKayinvalide terörü. Biraksinda çocuğunu istedğin gibi yetistir
00 Yorumla
+1 yılAllah sabir versin. Sor hava sıcak niye kapattin anne diye
00 YorumlaYapmak istemediğini yapiomus gibi yap dogrusunu o yapsin
00 Yorumla
+1 yılBence onun dediklerine bir kaç gün yao bakalım bir daha yapacak mi inatçı olduğundan dolayı bence
00 Yorumla
+1 yılGit kendine doğur benim çocuğuma ilişme de.
20 YorumlaKayinvalideni camdan asagi atabilirsin gshafshaha
21 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahahha
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kayınvalidem ben bebeğime ne yapsam tam tersini yapıyor. Bu çatışma için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler