Hamile olduğumu boşanmak üzere olduğum eşime söylemezsem ne olur?

Çok sinirliyim üzgün ve kırgınım. Hiç mecalim yok. Boşanmak üzereyim. 3 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Eşimle ayrıyız şu an. Annesi yüzünden hep kavga gürültü çıkıyordu evde. Uzun uzadiya yazmicam. Ama çok yoruldum. Ben kendi anne babamı karıştırmadim hiçbirşeye ve kocamı hep korudum. Yuvam benimsedim onu korudum. Ama o bunu yapmadı. Başım dönüyordu gün içinde, sıkıntıya strese bağlamıştım arkadaşımın şüphesi üzerine test aldim sonuç pozitif cikti sonra da hemen dr gittim 3 haftalık gebe olduğumu söyledi. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum aldirmaya yüreğim el vermiyor. Ama eşime söylemek istemiyorum. Napacagimi bilmez haldeyim. Çok zor... söylemesem olmaz mı? Arkadaşım söyle bilsin diyor ama içimden gelmiyor. Napicam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanma sebebimiz de annesinin yüzünden beni dövmesi. Söyleyemem. Istemiyorum. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Duygu ve düşüncelerim çok karışık belki sağlıklı düşünemiyorum belki aldırmak doğru ama ben onun canli ve sımsıkı tutundugunu bile bile öldüremem. Benim babam ona baba olur. Başka babaya ihtiyacı olmaz. Ama doktorumla konuşacağım.
Hamile olduğumu boşanmak üzere olduğum eşime söylemezsem ne olur?