+1 yıl1) Aldırmak gibi bir saçmalık yapma. O çocuğu Allah sana bahşetmişse vardır bir bildiği. Kendi öz evladının katili olma.
2) Babasına söylersen bu kadar kötülüğü yapan adam evladını çeşitli saçmalıklarla elinden almaya kalkışır. Ve boşanmamak için türlü pisliği yapar. Gerek yok.
Ne zamanki boşanırsın. Babasına muhtaç olmayacak hale gelirsin. Bişe Evladın doğar, o zaman babasına söylersin.
Bunu bu şekilde söylemememin nedeni yarın bir gün almaya kalkarsa hukuki açıdan hiçbir şekilde senden çocuğunu alamasın diyedir.
Kusura bakma uzun oldu. Hakkını helal et..26 Yorumla- +1 yıl
cahil cahil konusuyorlar ya ayar oluyorum. kurtajla cinayeti nasil bir zihniyet bir tutabilir?
- +1 yıl
Kürtaj herhangi bir sağlık probleminde yapılan işlemdir. Zorunluluk gerektirdiği için yapılır. Burdaki arkadaşın durumu keyfi. Yani bedeni sağlıkla ilgili sorunu yok. Buna cinayet denir beyin özürlü!!! @scorpiongirl429
- +1 yıl
Yoo her zaman zorunluluktan yapılmaz. Kadının isteğine göre de yapılabilir. Yanlış biliyorsun, gelmiş konuşuyorsun.
- +1 yıl
Kadının isteğine göre de yapılmaz demedim. Ben buna cinayet deyip kendi görüşümü yazıyorum. Yırtık dondan çıkar gibii atlayıp boş yorum yapma! @scorpiongirl429
Soran+1 yılGüldürdün:) sakaryalim
- +1 yıl
Allah gülmekten ayırmasın Soran bacım :)
En İyi Cevaplar
Ne olursa olsun bilmeli, ama anasının gazıyla başının tacı yapması gereken eşini kırıp incitenden, hatta daha kötüsü dövenden koca olmaz, ama evlilik de pamuk ipliğine bağlı değil, düzelebileceğine inanıyorsan bir şans ver, yok düzelmez diyorsan aslanlar gibi bakarsın büyütürsün çocuğunu, aldırma fikrini sil aklından. Sen güçlü bir anne olacaksın, çocuğun bu yolda en büyük destekçin olacak, sakın onu yarı yolda bırakma. ❤💐
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım benim 💓
+1 yılSöyleme bilmeye hakkı yok diye söyleyenler var ya peki ayrılınca ve bir süre geçince çocuk doğunca tarihe bakınca ne düşünecek sence kocan?
Muhtemelen onunla evliyken başkasıyla olduğunu düşünecek peki sonra ne yapacak sence?
Öfkelenince ne yapacak sence ve kim zararlı çıkacak yine?
Akıllı ol ve akıllıca davran.
Boşanmak istiyorsan boşan ama çocuğuda ona mutlaka söyle işin sonunda sen zararlı çıkarsın yoksa.01 Yorumla- +1 yıl
Sana şu kadar söyleyim bugün adam olmayan insan bile o gün aldattın sanıp adam kesilir sana karşı.
Aldırma meselesine gelince de bir cana kıymanın vicdan azabı olur her zaman ve bir de hesabı olur bunun.
+1 yılAyrılacağını biliyorsun, öyle bir adamla zaten çocuğun psikolojisi de maffolur ve senin. Çocuğu aldır ve ayrıl yeni bir hayata. En doğrusu bu ayrıca yeni bir sevgili bulup aa 8 ay sonra çocuğum olacak ay gel benimle evlen desen kimsede yapmaz, aldırmak ve ayrılmak en iyi çözüm.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok duygusalım şu ara... mantıklı olan belki o ama kıyamam.. canlı içimde biliyorum.
- +1 yıl
Canlının hayatının maffolmasından daha iyi. Hem sen onun için bir iyilik yapıyorsun. Tek başına kimsesiz nasıl büyüteceksin? O adam seni dövecek, psikojisi bozulacak çocuğun. O onun iyiliği için öyle düşün.
- +1 yıl
Öyle insanlar düzelmez. Benimde babam hep beni döverdi kavga ederdik, karşılarında mücadele eden birisi olduğu sürece çok zor düzelmeleri.
Soran+1 yılBak ben hep oğlum olsun istedim hiç böyle hayal etmedim ama nasip böyleymis. Belki o benim istediğim oğlum. Belki bir daha evlenmicem belki sadece bu çocuğu dogurma imkanım olcak? Hayat bu.
- +1 yıl
Sen bilirsin, eğer hiç kimsenin yanında kalmaz isen, Anne Baba,( ben Anneannemin ve Dedemin evinde büyüdüm) Ekonomik olarak çok zor sıkıntılar geçirirsin ve çocuğu kime emanet edeceksin o ayrı konu. Seçim senin O çocuk da bir babası olsun diye ağlıyacak ama sen görmesini istemeyeceksin bunlar hep onu etkiler. Senin seçimin sen karar ver.
Soran+1 yılBenim babam ona da baba olur.
- +1 yıl
Son kez söylüyorum, tanıdığım insanlar ve benden örnek vermek gerekirse çocuğun bir yaştan sonra psikolojisi bozulacak Baban ona nekadar şey yapabilir ki. Seni zorlamak istemiyorum ama bana sorarsan ona bu zalim hayatı verme lütfen!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla gadası bilmeye hakkı var sonuçta onunda çocuğu
00 Yorumla Ya ama ben sana kiyamam gerçekten cok üzüldüm cok zor bir durum. Yaptığı affedilecek bisey değil bu senin kararin ama çocuk sadece senin değil. Hani gizlenecek biseyde degilki cocuk bu. Iki secenek var, ya düzelecek çocuğu icin affettirmek icin elinden geleni yapcak. ya da bosanmaya kararliysan, cocuk icin bosanmayi zorlastircak. Kesin kararliyszn boşandıktan sonra söyle. Cok zor bir karar Allah yardımcın olsun hersey gönlünce olsun. Hayırlı sağlıklı bir sekilde kucağına almayi nasip etsin. ❤️
20 Yorumla
+1 yılKardesim; oncelikle Allah basina gelen bu hali kimseye yasatmasin, biz ne cektigini tahmin dahi edemeyiz. Allah yar ve yardimcin olsun. Annemle babam benden once cocuk aldirmis ve hemen bana hamile kalmis annem ve beni de aldirmaktan son anda caymis. Ben 3 yasindaydim resmi olarak bosandiklarinda ve 4 kardese ne anam bakti ne de babam. Halamlar olmasaydi surunurduk. Sorumsuz ailede cocuk surunur. Ancak; senin maddi gucun varsa; kendine guveniyorsan hic dusunme dunyaya getir derim. Baba her erkek olur, ama babalik yapmayi her erkek basaramaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Ima da etme, henuz cok yeni direkt soyle ve yuk senden gitsin. Mahkemeyi hanginiz acti? Eger bosanmak istiyorsa bebegi bile bile; mahkemede de bu durumu bilsin hakim. Sakin saklama ve mahkemeden evvel bilmesini sagla.
Soran+1 yılBiz konuştuk sen aç davayi dedim ben mahkeme masraflarını ödesin diye
Söylemen gerekir söyleme diyenlere bakma o çocuğu saklayamazsin her şekilde ortaya çıkar şimdi bı kızgınlıkla buna bu şekilde karar veremezsin aranda ne geçtiğini bilmiyoruz esinin nasıl olduğunu da bunu bir psikolokla uzun uzun konuşman gerek en iyi fikri sana o verecektir ama ne olursa olsun şöyle derim hem o adamın bilmek hakkı hemde birlikte karar vermeniz gereken bir durum. ilerde çocuk babasjni sorduğunda verecek cevap bulamazsın o adam seni izlese bir an aklına gelsen o çocuğu kimden peydahladin der kötü duruma düşersin aldirsan ki istemediğin halde bir ömür vicdan azabı çekersin senin yuzunden dahi bosanilmadigi halde bunun cezasını sen çekersin bişey yapmadan önce sadece duygularınla düşünme. çocuk olsun yine boşan bu karar senin ama arandaki olaya o cocugu bulastirma
00 Yorumla
+1 yılGerçekten boşanmak istiyorsan evliliğinde gelecek görmüyorsan aldır her erkek baba olamaz ve şöyle düşün onu sağlıklı bir şekilde düzgün bir aile ortamında buyutemedikten sonra gerek yok yani senin baban babalık yapabilir ama onun gerçek babasına ihtiyacı var eğer bir olmayacaksanız doğurma
22 Yorumla
Soran+1 yılAma onu ıstiyorum. Hiç tutunmamis olsaydı içimde bilmeseydim keşke :( aşırı duygusalım bu ara. Dışarda kedileri görüyorum yavruları yanında burnumun direği sızlıyor.
- +1 yıl
Duygusal olman çok doğal ama biraz daha mantıklı ol derim
+1 yılÇok zor bir dönemden geçiyorsun... Hissettiklerimi diyeceğim: Ailen hep destek olacaksa ve ileride çocuğunun sorularına kale gibi durup cevap verebileceksen doğur, sana bu hayatta can kan olur... Ancak şunu unutma hayatta ortamında hep sorularla sana dönecek.. Hertürlü enine boyuna düşün derim... Evlilikten korkmuyorum da çocuk zaafım var, yeğenim bile benim kıymetlim ki böyle bir durumda kendim napardım? Sanırım ailemle konuşup, ona göre karar verirdim.. Güzellikler seninle olsun 🙏 🍀
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ben güçlü bir insanım bunun parayla filân da ilgisi var. Çocuğumun yanında daima sapasağlam dururuz hep beraber...
Soran+1 yılIlgisi yok dicektim
- +1 yıl
Manevi destek önemli, onu kastettim.. Dediğin gibi dövme Vs. varsa hele ki kaynanadansa uzak dur... Çocuğunu sevgi, güven içerisinde büyütün, bahtınız açık olsun...
Buyuk bir vebal altina girersin.. mahser gununu saymiyorumm orada rezil rusva ederler zaten de.. evlafin da gunun birinde olan biteni ogrenir ve senin icin hic iyi olmaz. Nefsinin veya ofkenin dediklerini degil Dogru olani yapmalisin. Bunu soylemen senin boynunun borcudur. Sonra oturulur konusulur.
09 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor ki beni
- +1 yıl
Sen hamileligini bildir.. bilmek hakkidir. Gerekirse mesaj at. Ve sessizce bekle. Onun tepkisine gore ne yapacagina karar verirsin sonra. "Nesep" önemlidir ablacim. Kim ne derse desin. O konuya hic girmedim bile. Cocugun benim babam kim ven pi. c miyim diye soruverir bir gun. Dunya basina yikilir. anlatamazsin kendini. Sen bildir durumu kocana. Sonra topu ona at. Sana ve dogmamis evladina merakliysa adam gibi gelir ayagina tipis tipis. Sonrasi yine senin keyfin bilir. Ama bildirmezsen ne olursa olsun bunun kabagi kanun onunde de , evladin cephesinde de , mahser gunu de senin basina patlar. Ama bildirirsen , cocugun " nesepli " olarak dogar. Ve yarin bir gun kimse sana hesap soracak bir sey bulamaz. Mantiginla ve evlafin icin vicdaninla dusun. Ve tabi Allah korkunla. " dogru olan " dan şaşma. Turk dizisi senaryosu degil gercek hayat bu. Sen bildir durumu. Gerekirse ona ulasamazsan ailesine bildir yine bildir. Sonra kenara cekil bekle. Onlar senin ayagina tipis tipis gelecek. Cocuk her halukarda yine senin zaten.
Soran+1 yılBen eşime mesaj attım ima ettim. Hamile olabilirim doyediye dönmedi
- +1 yıl
Ima etme. Acikca soyle. Hamileyim. Nokta.. sonra hamileligine odaklan.. onlar er ya da geç senin ayagina gelecekler.. gelmediler mi. Bosanma surecinde mahkemede ben hamileyim diyeceksin. Ve dogumda babasi olarak onu yazdiracaksin.. er gec gelecekler sana.. onlar gelmezse mahkeme diyecek sana hayirdir baba sen ne ayaksin.. yine mi gelmediler.. sen evladini buyut. Evladin er ya da gec onlara gidecek ve yuzlerine tukurecek.. ki bunlara gerek kalmaz. Onlar sana tipis tipis gelecek. Sen buna yogunlasma ama. Yaz simdi adama.. test yapildi. Hamileyim. Bu kadar.. oturup da cevap da bekleme.. cayini ic takil. Er gec sana ulasacaklar. Ha. Kocanin ailesine de ulastir ayni haberi.
Soran+1 yılKız bulmuş annesi ona.. Onlar başka telâşlarda
Soran+1 yılUmurlarinda degiliz ben ve hamileligim bebek filân. Takmıyorlar
- +1 yıl
Ha bu arada. Sana hamileligi veren Allahtir.. Senin araciliginla bir kulunu dunyaya gonderiyor. Sakın kurtaj vs dusunme. Evlafini dogur ve aslanlar gibi buyut. Bosanirsan da yasin cok genc. Yeniden evlenirsin bir gun. Sen hepsine bildir haberi. Sonra kendi isine bak.. onlar karisacak zaten..
+1 yılNetice de siz boşansanız bile o sizin çocuğunuz olduğu kadar onunda çocuğu yasalar da bunu diyor.. ayrıca..
Zor bir durum güncelleme de boşanma nedeninizde okudum şunu yapın ya da bunu diyemem ancak kalbiniz ne diyorsa... o şekilde davranın
Ancak unutmayın..
O çocuğun babası boşansanız da eşiniz..02 Yorumla
Soran+1 yılGitsin evlensin. Bizi rahar bıraksın ben bise istemiyorum ondan
- +1 yıl
Yasalar çocuğun babası o olduğunu söyleyecek..
bir şey istemeseniz bile onu görmek isteyecektir.. göstermenizi tavsiye ederim
Ama hayat sizin hayatınız en nihayetinde.
+1 yılBence bosanma asamasindayken hamile oldugunu falan soylememelisin. Biraz da onun acisindan dusun, tamam artik sevmiyor olabilirsin ama bir insanin kafasini karistirma hakkin da yok bence. Ayrica o bebegi canli yapacak olan senin vucudun, yasal olarak da 10 haftaya kadar kurtaj olma hakkin var. Yani bebek falan oldurmus olmuyorsun. YouTube soramazsin programina kadin dogum uzmani gelmisti, o bolumu izlersen bu konuda baya aydinlatacaktir seni.
11 Yorumla
+1 yıleşinin bilmeye hakkı var söyle ayrılmay engel değil çocuk en az 10 yaşına kadar seninle olur düzenli bir hayatın varsa ama seni ve çocuğu çok zor zamanlar bekliyor bunu bil ona göre hareket et eşin adam olucak gibi olursa bir sefere mahsus affedebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılaldırma o yavrunun hiç suçu yok. eşinin seni korumaması çok yanlış olmuş fakat böyle bir durumda karşıdaki fedakarlığı hak etmiyor inanın bana. sevdiğiniz için ailenize açmıyorsunuz değer veriyorsunuz bu kötü değil fakat siz bunu yaparak onu daha da saygısızlaştırırsınız. ve ne olursa olsun o çocuğun babası. hemen söylemek zorunda değilsiniz kendinizi toparlayın düşünmeyin dinlenin iyi hissettiğinizde de ailenizle birlikte adımlar atarak eşinize açın bu konuyu
10 Yorumla
+1 yılşu an söyleraen kavinvaliden yine araya girer bu sefer de boşanma falan der ondan kurtulamazsın mahkemeye kadar birsey soyleme , sonra söylersin. kendini üzme, artık iki can taşıyorsun ailen destek oluyorsa bakıp büyütürsün.
Allah yardmcın olsun.🤲11 Yorumla- +1 yıl
"mahkeme sonuclanana kadar"
hakim bosanmama karari ya da kurtaj karari verebilir. cunku Turkiye'de kadin kendi vucudu uzerinde veya bekar anne olma hakki yoktur!
+1 yılSeni dövmüş olan biri ilerde çocuğu da döver her şeyi de yapar söyleme. Herkes bilmeye hakkı var diyor ama bence böyle birinin bilmeye hakkı falan yok. Televizyonda görmüyor musun yok çocuğunu öldürdü eşini öldürdü vs vs her şeyi yapar sakın söyleme
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu beğenmemiş olan erkekleri de anlayamıyorum şu an yani birini dövmeyi normal görüyorlar herhalde
+1 yılEşinle barış ama hamile olduğunu daha sonra söyle bence hamile olduğun için barışmak istediğini veya barışmak için bebeği kullandığını düşünmesin ya da hayır gelmez bu adamdan diyodan ve bundan eminsen eşine hiç söyleme ve bebeği aldır doğurursan o adamla sürekli çocuk için görüşmek zorunda kalırsın
01 Yorumla- +1 yıl
zaten barismak istemiyor ki hamile olmasindan dolayi kafasi karismis. ama kafasinin karismasina izin vermemesi gerekiyor. "aile" adamla kurulur, sevdigin erkekle kurulur. bununla kurulsa da hayir getirmez, mutlu etmez.
+1 yılAldırma konusu için bir şey söyleyemem o apayrı bir konu. Diyeceğim şu; doğurmayı düşünüyorsan ilan etmene gerek yok tabii sadece babasına bildir yeterli. Yoksa ileride koz olarak kullanıp onu senden çalabilir. Çocuğun günahına girme. Diğer seçenekleri düşün belki kesin olarak boşanırsınız ve babası onu istemez. O zaman vicdan azabın olmaz ileri zamanda çocuğuna baban seni istemedi dersin. Karar senin hakkında hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılİstediğiniz kadar söylemeyin evlilik içerisinde hamile kalmışsınız boşanms davası ne kadar sürer bilinmez ama zaten boşanma olduktan sonrada çocuk eşinizin üstünde olmak zorunda kısaca siz istediğiniz kadar saklayın nüfus üzerinde gözükecek, dna testiyle adamı uğraştırmayın.
00 Yorumla
+1 yılHmm zor bir soru. Eşine kesinlikle söyleme onun ben.. neyse, ona söyleme. Şiddet uygulayandan hayir gelmez. Cocugu bakabilirim diyorsan dogur. Yok bakamam dersen, gelecekte o cocugu annene babana verip yeni bir es bulup yeni bir aile kuracaksan aldır.
14 Yorumla- +1 yıl
Bende babasızdım ve simdi annemde yok. Bende senle farklı birsry demedim zaten aptal orangutan
- +1 yıl
Haha peki
+1 yılBak yaptığın suç olur kadının biride bu şekilde söylemiyor baba bunu bir şekilde öğrenmiş üstelik anne çocuğu polonyaya kaçırıyor 3 sene göstermiyor baba dava açıyor ve 3 yasindaki çocuk babaya verilerek anne hapse atıldı hakliyken haksız duruma düşersin istersen çok iyi bir avukat biliyorum ismini verebilirim kadın işinde çok iyi bir kadin instagramdna profiline bakmak istersen adını soyadını söyleyebilirim bence söyle babasına
12 Yorumla- +1 yıl
ya aldirsin ya da soylesin diyorsun yani..
- +1 yıl
Aldirmasin ama soylesin
+1 yılSen git soyle sonra bişe olur duyar söylemedi olmasın diye soyle çocuğu da doğur bir tane gene alamaz zaten elinden. Sonuçta sen ima ettiğin halde umursamamis bir sonuçta kendisi. Ailen de arkandaysa abla su saaten sonra kimse zerre umrunda olmasın üzül üzül nereye kadar kendini de bebeğini de yıpratma. Yıpratma demekle olmuyor ama yıpratma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırmalısın. Seninle aynı durumu yaşayan tanıdığım var eğer onu doğurursan sadece kendisini düşünmüş, bencillik etmiş olursun. İleride senin kıymetini bilen birinden çocuğun olsa daha iyi olmaz mı? Üstelik şu an canlı bile değil sadece bir lan parçası.
00 Yorumla
+1 yılSeni dövmesi, ya da seninle anlaşamaması tamamen şahsi mesele ama sen ona onun çocuğunu taşıdığını söylemelisin. Boşanırsın ama gelip çocuğunu görmesine de izin vermelisin sadece kendine göre düşünmemelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılIma ettim cvp bile vermedi
- +1 yıl
İlk olarak şöyle söyleyeyim bebeği doğur, asla aldırma oda bir can yani
Soran+1 yıl10 haftadan önce öldürmüş olmuyosun diyo burdakiler
- +1 yıl
Buna kendin karar vereceksin ama ileride pişman olacağın bir şey yapma.
Unutma ki evlat kokusu cennet kokusudur...
Soran+1 yılKiyamam ki
- +1 yıl
O zaman doğur unutma yaşın genç ona babalık yapacak bir kişi çıkar karşına, bir de çocuk rızkıyla gelir derler.
- +1 yıl
10 hafta yasal sure. Bazi ulkelerde 20 haftaya kadar suresi var. Onu canli konumuna getirecek olan senin vucudun. Ve vucudun uzerinde soz hakkina sahipsin. Pek cok sebepten dolayi dunyaya getirmemeyi tercih edebilirsin. Tip bu imkani veriyorsa neden kullanmayasin? Dunyaya getirirsen zaten saglikli bir aile ortami sunamayacaksin. Oylesi daha kotu degil mi sence de?
Soran+1 yıl@scorpiongirl429 yok canım ben ona her halükarda elimden geldiğince aile ortamı sunarım. Benim anne babam 3. Evlatları gibi bakar ona. Ben zaten keza öyle. Babası ne isterse yapsın. Gercekten ilgilenmiyorum. Doktorumla da konuştuk sağlıklı bir bebek o şu an o seni bırakmadan sen onu bırakma dedi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın dememezlik etme o onun babası her ne olursa olsun bilmeye hakkı var. Ve bakma zorunluluğu var. Ayrılsanız bile ona bakmak zorunda. O onun da çocuğu hep bunu düşünerek hareket etmelisin aksi takdirde hata edersin.. Allah kolaylık versin sabır versin kardeş..
00 Yorumla
+1 yılSeni sebebi ne olursa olsun döven birini affetme bunun affı olmaz eğer şu an çocuk için hazır değilsen aldır ya da yok ben bu çocuğu istiyorum diyorsan hamile olduğunu söyleme boşan kendin büyüt çocuğunu
10 YorumlaSeni dövdüyse gene dövücek ve o kaynana kavgaları asla bitmiycek sonra bir çocuk daha olur elin kolun baglanır bırak gitsin adam olmaz aradaki dengeyi saglayamandan çocugun için bişey diyemem
20 Yorumla
+1 yılÇok zor bir soru hassas.. çoçuğu aldırma derim ama eşinin de bilmesi lazım çocuk bu sonuçta bir insan karnındaki bilmesi hakkı sonra istersen boşan olmuyorsa alır kendin büyütürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık sadece yorgunum.
Çocuğa yazık olacak şimdi de.
En iyisi çocuğu aldırmak.
Saklayamazsın babasından.33 Yorumla
Soran+1 yılKiyamam ki..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir serefsız pezzevenkten çocuk doğurma daha küçük yasal olarak aldırabiliyorsun aldır ilerde çok başın ağrır seni uyarayım
30 Yorumla
+1 yılÇocuklar İnsanı Daha İyi Birisi Yapar, Belki Onun Etkisiyle Gerçekten Seni Sahiplenir, Durumunuzu Kavrar Ve Seni Korur Bilemezsin.
Söylemen En Doğru Karar Olur..00 Yorumla
+1 yılsöyleme burda kim ne derse desin asla söyleme, bu sefer yakanı bırakmaz o baş ağrıların daha başlangıç olur hamileliğini cehenneme çevirir kayınvaliden yüzünden, aldırma çocuğu ama kocana da söyleme
00 Yorumlaillaki söyleyeceksin doğum da baba adı denen bir şey isteniyor
birde boşanma davasında çocuk için nafaka çıkacak04 Yorumla
Soran+1 yılBise istemiyorum ondan. Bizi rahar bıraksın yeter. Evlensin hatta.
Soran+1 yılYuh yani.
+1 yılÇoğuna bakacak güç varsa anne olarak sarıl çalış bak seni seven değer veren insan çıkar yeniden Yuva kur çoğunu seni isteyen iyi insan çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Sürekli ağlıyordum. Ne yapicam ben tek başıma diye... Ama yapabilirim galiba
- +1 yıl
Yapabilir sin ayaklar üstünde dura bilirsiniz üzülme ağlama dik dur eğilme başını dertleselim dinlerim dert döke döke rahatlar acısız kimse yok hayatta
Hissettiklerini bir kenara bırakıp, söylemen gerek. İyi bir eş olamamış olabilir ama naparsa yapsın baba olma hakkını elinden alamazsın
12 Yorumla- +1 yıl
sanki testislerini mi kesmis? baba olma hakkini elinden almis olmuyor. kadinin vucudu ve hayati soz konusu, karar sadece kadina ait. erkegin her zaman baba olma hakki var.
- +1 yıl
Ya boş yapmaa, tabiki tekrar baba olabilir ancak bu gene de baba olacağını öğrenmesine engel değil.
Ve tabiki kadının kendi bedeni ancak kendi kendinden çocuk sahibi olamayacağına göre babalık hakkını yok saymış oluyo. Ordan burdan iki cümle duyup kendinizi feminist sanıyosunuz, yetmiyo ota mota bilinçsizce atlıyosunuz ya tutuluyorum vallahi.
Cahilliğiniz diyorum, giydirdiğiniz kılıflarla çok daha fazla dikkat çekiyo.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 315 cevap paylaştı. dava açılmadıysa söyleme biraz uzaklaş herseyden bakalım iyi gelir sana, hiçbişey düşünme. sonra salim kafayla ne gerekiyosa yaparsın
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle söylemelisin duygularına teslim olur hatalarını kabul eder pişman olur karakterli biriyse tabiki
09 Yorumla
Soran+1 yılBen hep esim doğumda benimle olur diye hayal ediyordum. Bırlıkte görürüz diye ümit ediyordum. n
- +1 yıl
Çocuğu olacağnı öğrenen baba adayı sorumluluğunu eline alır geçmişte yaptıklarından pişman olur söyleyin çocuğu olacağnı bilsin yuvanızı kurtarmaya çalışın
Soran+1 yılIlgilenmez. Şu an annesinin teyzeleri yanlarında onların kafasına girdi iyice. Bulutlar üstünde uçuyor su an. Ona ettim böyle biseyi cvp bilr vermedi. Daha fazla gururumu ezdiremem
Soran+1 yılİma ettim.. olabilir böyle bise diye.. cvp vermedi
- +1 yıl
Yanlış anlamayında eşinizin karakter sorunu var herhalde evlilik birliğinde annenin teyzenin olaya dahil olması kadar tiksindirici bir durum yok
Soran+1 yılBoşan diyorlardı zaten... Şu an onlarin yaninda zehirlemişler onu iyice.. asla duymuyor dinlemiyor...
- +1 yıl
Eşinizin ailesimi boşanmanızı istiyor 😒
Soran+1 yılEvet. Benimle onlara test çekerek evlendi. Ben baştan konuştum annen istemiyor denge kuramayacaksan asla bu ise girmeyelim deyip nişanı bozmak istediğimde ağlamıştı. Benim suçum onların çocuğu olmak mi demişti. Isınmıştım. Inanmistim ama sözünün eri değilmiş
- +1 yıl
Evlendiğimzde eşim öğrenciydi okul bitti öğretmen oldu bir kızımz vardı annesinin doldurmasıyla boşanmak zorunda kaldık, siz kendinizi fazla üzmeyin yaşınz genç haliyle dürüst biri mutlaka çıkarr karşına daha çok mutlu olursun
+1 yılYalnız boşanma kararı sanki bugün verilmiş. Çünkü daha çok yeni hamilesin. Sanki bir kaç gün öncesine kadar da herşey iyiymiş gibi yani yine düzelebilirsiniz, sabırlı olmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılSorunları ört bas ediyorduk
- +1 yıl
Hiç düzelme şansı yok mu peki. Oturup değerlendirdininiz mi durumu
Soran+1 yılDinlemiyor beni
- +1 yıl
Nasıl tanıştınız peki nasıl evlendiniz. Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yılOrtak arkadaşlar. 2 yillik
+1 yılÇocuğu aldırma sakın kavgalı da olsan şöyle eşine adamın hakkı o da çocuk ister belki özür diler senden değişir huyu suyu?
01 Yorumla- +1 yıl
Cok beklersin, degismez 😂
Geçmiş olsun. 😥 aldırmanı istemem ki baban baba olabilecekken. Ailen yanındaysa başka birine ihtiyacın yok. Şiddetin affedilecek bir yanı da yok. Allah yardımcın olsun!
00 Yorumla
+1 yılhamile olduğunu söyle.
belki düşünceleri değişir02 Yorumla
Soran+1 yılIma ettim cvp bile vermedi
- +1 yıl
her şeyi güzelce konuşun.
olmuyorsa boşanın.
+1 yılHer ne onursa lsum karnindaki bebegin senin ve onun bak onun da diyorum bu yuzden onun bunu bilmesi hakki.
00 Yorumla
+1 yılhayatının geri kalanında onunla evli kalmak istiyormusun?
020 Yorumla
Soran+1 yılGururum incindi. Onunla istesem de evli kalamam
- +1 yıl
çok çok çok üzgünüm ama bu çocuk dünyaya gelirse olmak zorunda kalacak :(
Soran+1 yılÖğrenmezse boşanmış olurum ondan
- +1 yıl
sonrasında öğrendiğinde ne olacak?
Soran+1 yılSonrasını düşünmüyorum
- +1 yıl
düşünmelisin, bugün binlerce babası ile annesini yanyana göremeyen çocuk var. onlardan bir tane daha olmasına izin verme. Ya affedebiliyorsan affet mutlu olmayı dene ya da hiç dilim varmasada çocuğu aldır :(
Soran+1 yılAma bunu duyduğum an tuhaf bir duygu belirdi icimde. Içimde tutunmuş canlı... nasıl kiyicam? Kadınlar beni anlar...
- +1 yıl
bunu anlamak için kadın olmaya gerek yok. Bunu bizlerde anlayabiliriz. Ancak bazı gerçekleri görmezden gelemezsin. Doğduktan sonra, ona dokunduktan sonra, onu gördükten vazgeçmek imkansız olacak. Şu an nefret ediyor olsan bile rahminde büyümek üzere olan çocuğa ondan daha iyi kimse babalık yapamayacak. ya da çocuğun kimseyi onun gibi kabullenmeyecek. Biraz ileriyi görerek adım atman gerekiyor. Üzgünüm bunlar ağır geliyor biliyorum. Ama sormak istediğim bir şey var, eğer müsade edersen
Soran+1 yılAldırınca daha çok üzüleceğim vicdan azabı olacak. Ömür boyu etkisinden çıkamayacağım
- +1 yıl
teraziye koymalısın. Babasını sorduğunda ise sürekli ondan kaçacaksın. Büyüdüğünde belki de seni suçlu bulacak. Sürekli kötü tarafından bakmak istemiyorum ancak babasız bir çocuğu büyütmek gerçekten zordur. Merak ettiğim bir şey var sormak istiyorum, müsade edermisiniz?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bu derece yani ayrılma noktasına gelebilecek kadar ne oldu? Çünkü sadece bir kaç hafta öncesine kadar sevişebilecek kadar yakın iken...
Soran+1 yılAslında balık baştan koktu. Annesi teyzeleri hiç istemiyordu. Belli de ettiler ben kendisine bu sebeple nisanı bozacagimi söyledim. Ağladı o zmn. Ikna etti. Ama evlilik boyunca sorun cikardi annesi. Düğünden sonra elini öpecekken elini çekti. Vermedi. Evimize geldiklerinde yemeğimi yemedi. Yüzüme bakmadı. 'Anne neden böyle yapiyosun suçum ne?'dediğimde 'sen bilmesende olur kocam ve oglum biliyor.' Dedi onların yanında... sinirlerimi alt üst etti. Eşim ona karşı beni 'anne o benim eşim sen de annemsin.' Dediğinde bana karşı 'O kimmiş kim oluyormuş?', diyecek kadar küstahlasti. Hepsini tolere ettim. Sekse de düşkün biriyim eşim yakınlaşmak istediğinde hayır deme huyum azdı. Dayanamayip beraber oluyordum. Ama bir yerde patlak verdi işte...
- +1 yıl
ne kadar süredir evlisin?
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
ekleyebilirmisin?
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
nispeten dertleşmek
Soran+1 yılTeşekürler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim ama iyi düşün, geri dönüşü olmayan yollar zordur.
Söyleyeceksin. Çocuğu bakkal sepetinden bulmadın herhalde ablacım. Tabiki söyleyeceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni annesinin doldurusuyla dövmüş biri karşımdaki. Ne diyebilirim ki? Şu an kendi çocuğunun annesini dövmüş oldu. Sayet oğlum olursa yarın birgün bunu öğrenip onun annesi yüzünden beni dövmesi gibi benim çocuğum da annesi için babasını dövebilir. Böyle bise olsun istemem ama umarım anlaşılmıştır dediğim?
Soran+1 yılMizacim ona elverişli değil. Ses bile yükseltmem
Söylemen lazım kanunen de suç ayrıca ve bosandiginda çocukla hayat daha zor olacak
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 670 cevap paylaştı. Sakın aldırma o bebeği. Canın ne zaman istiyorsa o zaman söyle
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden aldirmimm
Soran+1 yılBen ona baban seni bıraktı derken canım daha çok acıyor
Soran+1 yılAldıramam
Soran+1 yılDoktorumla konuştuk. Aldırsam mi demeye kalmadan;"senin bebeğin şu an çok sağlıklı hatta belki 3-4 haftaya kadar nerdeyse 2 aylik olacak ve kalp atışını bile duyma ihtimalimiz var. Buraya ınsanlar ağlayarak gelip cocuk sahibi olmak istiyor senelerce uğraşıyor. Bu sana nasip olmuş. Buna engel olma. Bırak kendisi karar versin. Dayanamazsa zaten bunu sonuçlandırırız ama su an bunları düşünme. " dedi. Güçlüyüm. Sorun Yok.
Soran+1 yılHayırlısı olsun. O da bu esnada tanıştıkları yeni kızla evlenir. Ben tek başıma doğuma girerim. Ne güzel di mi?
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Teşekkürler
- +1 yıl
bence doktorunu degistir. doktor seni manipule etmeye calismis. meslegine duygularini ve belki de dini inancini karistirmis. sonucta cocuk dunyaya geldikten sonra olumsuz bir sosyoekonomik konumda olacak, boylesi daha kotu bir sey. hem sen hem de cocugun zor durumda kalacaksiniz yani. artisini eksisini dusunerek karar vermelisin yani. su an dusundugunda kurtaj olman daha saglikli olacaktir.
- +1 yıl
dedigin gibi, boyle bir surecte bir kadin icin esinin duygusal destegini almak cok onemlidir. tamam ailen yaninda ama insan asik oldugu erkegi yaninda ister. yani uzuleceksin demek istedigim o. cocugun oldugu icin belki de yeni biri seninle evlenmek de istemeyebilir. cocuguna saglikli bir aile ortami sunamayacaksin.
Soran+1 yıl@scorpiongirl429 ever doktorumun 2 çocuğu var. Benim bedenim ben doğurmak istiyorum zaten ozelde öğretmenim. Çocuğuma çok da iyi bakarım. Sadece baba eksikliği çeker. O kadar
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Kızın aklını karıştırma lütfen. Karısını döven 1 erkeğe hangi kadın tahammül eder. Çocuklu dul olup evlenen binlerce kadın var. Kızın mesleği varmış. Babası çok yardımcı olacak bebeğin büyütülmesinde. Ekonomik özgürlüğü olan bir insan kendisi. Ve bence vicdanlı da. Bahtı şansı açık olur inşallah
Soran+1 yılTeşekkürler rayan2
- +1 yıl
o zaman canim artisini eksisini iyi dusun. ayrica cocugun babasi o oldugu icin velayetini alabilir. ve kendi dogurdugun bir canin sevmedigin bir adama kalmasi inan cok uzucu bir durum. bir de cocugun oldugu icin tekrar evlenemeyebilirsin. bence eline bir kagit al artisini eksisini her seyi yaz, degerlendir. buradaki yorumlari da oku, yakin cevrene danis. senin aklina gelmeyen artilar-eksiler olabilir yani. hakkinda hayirlisi olsun.
- +1 yıl
Rica ederim. Hiç merak etme. Bebeğini inşallah sağlıklı 1 şekilde dünyaya getirirsin ve ona çok iyi bakacağından ben adım gibi eminim. Babam rahmetli olduğumda 7 yaşındaydım. Abim de 15. Rahmetli anacığım bizlere hem analık yaptı hem babalık ve bizi çok iyi yetiştirdi. Sende çok iyi yetiştirirsin evladını. Bahtın şansın açık olsun.
Soran+1 yıl@scorpiongirl429 o benim. ben onu beni dövmüş adama verir miyim sence? ben tüm belgeleri hazırladım. Herşey benim için olumlu. Darp raporu var. Su an yeni biriyle tanıştığına dair sahitler var. O düşünmeli. O belgeleri sunmamak için tek şartım çocuğumla bana karışmaması olur zaten. Yeter ki beni biraz zorlasın. Yeter ki bu süreçte biraz damarıma bassın.
- +1 yıl
evet ama mahkeme o yonde karar verebilir. o zaman avukatina danis bunu. cocugu dunyaya getirirsem velayetini babasinin alma sansi % kac olur diye konus.. ona gore karar ver. ayrica da babasinin soyadini alacak, oyle de bir sacmalik. bence bosanmis ciftlerde anne soyadini verebilmeli cocuguna. sonucta sen dogurdun yani. bu erkek egemen toplumdan ve zihniyetlerden midem bulandi artik..
- +1 yıl
hayir canim sana zaten karisamaz, belgeleri sunmamak nafaka hakkini vb azaltir. tum belgeleri sun, niye saklayasin?
Soran+1 yıl@scorpiongirl429 bu konuyu da konuşacağım avukatimla. Keske babamın soyadını alabilse:)
- +1 yıl
Öyle bir şey yok diye biliyorum canım. Benim halam boşandı, cocukları babasının soyisminde şu an. Teyzem de aynı şekilde. Ama onlar boşanma aşamasında hamile değillerdi. Belki de boşanma aşamasında hamile olunca durum farklı olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki düzelir diyenler olmuş. Çocuk olunca da maalesef düzelmiyorlar, çocuk evliliği kurtarmaya yetmiyor. Söyleme bence. Yapılan yorumlardan sonra aldırmayı düşündün mü hiç
23 Yorumla
Soran+1 yılbir anlık düşündüm. Olmaz.
Cevap sahibi+1 yılBen de duygusalım aldırmazdım. Ablam da seninle aynı durumdaydı. 2 kızını da bizim evde doğurdu. Babaları arayıp sormuyor, hiç görmüyor bile. 2 yıldır böyle. Babasız da büyüyorlar, yapacak bir şey yok. İkinci kızını aldırmayı düşünmüştü. Şimdi iyi ki aldırmamışım diyor. Sen de böyle dersin umarım ❤
Soran+1 yıl💓💓💓
Aldir yoksa boşanmak zor olur. 12 hafta dahil çocuk alınır iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıldırıcam kıyamam ben. Yapamam
Kesinlikle yarin git bir doktora cocugu aldir. Ilerde o cocuk mutsuz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakin aldırma ha 20 yasin da öldürmüşsün ha şuanda boşanacaksan zaten soyle sonra çocuğu sakladı şöyle böyle olur birde senin kocan değilse bile artık o çocuğun babasıdır belki babalığı becerir
02 Yorumla- +1 yıl
20 yasinda oldurmekle kurtaji bir mi tutuyorsun? cahillik etmeyin gozunuzu seveyim ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 ayni sey tabiki sen yine gozumu sev ama asıl sen duygusuz olma
+1 yılSöyle ve inadına adama kitle tüm külfeti o çeksin çekmezse de aldır aldırma şansın varsa
00 Yorumla
+1 yılBu cocuk evliliginizin kurtaricisi olacak hicbisey beyhude degildir her şerde bir hayir vardir
00 YorumlaPaylaşmalısın gene onunda hakkı ama boşanacaksan boşan tabiki
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 456 cevap paylaştı. Söylesen işler çok değişir bu senin kararın aslında. Ama eninde sonunda öğrenecek?
00 Yorumla
+1 yılBnce söyleyin cunkı ne olursa olsun o da bir baba olucak ayrılın bosanin ama unutma oda Babasi
00 YorumlaTabi ki söyliceksin, seni ne kadar üzmüş de olsa bu onun da hakkı. Tek başına yapmadın sonuçta.
00 YorumlaAldirmanin düpedüz cinayet olduğunun farkında ol, o yüzden bunu aklından çıkar, oturup biraz sakinleş serin kafayla bir düşün kalbin seni doğru olana yönlendirecektir
00 Yorumla
+1 yılEşinin bilmeye hakkı var !
Sonuçta babası aldırma..10 YorumlaSöylemek zorundasın. O bebeğin üzerinde en az senin kadar onun da hakkı var
00 Yorumla
+1 yılYazik sana keske seni hak eden biriyle evlenseymissin dovmek nedir be
119 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin dövdü. Bise de yapmadım demedim sadece artık canina tak etti annesinin beni aşağıladı;"o kim oluyormuş?" Diye çemkirmesi.. sadcee eşime yalnızken ikimiz bunu dedim annen neden bana böyle yapiyo eşim de lafları değiştirince hepten sinirlendim. Annesnin cemkirdigini söyledim. O da sen benim anneme nasıl öyle dersin diye beni dövdü. Yerlerde sürükledi
- +1 yıl
Vay serefsiz vay annesine mi deger vermis oldu simdi bir kere yapan hep yapar merak etme cocuguna bakarsin baban varmis arkanda bosan gitsin boyle evlilik olacagina hic olmasin
Soran+1 yılBence de.. sosyal medya hesabı açtım diye de aynen şunu dedi;"kapat onu milllet orda skecek o. pu buluyor. Senin ne işin var sosyal medyada filân." Dedi. Halbuki resim filân paylaşmam ben izin de alip yanında açmıştım.
- +1 yıl
Nerden buldun bu kafada bir tipi yazik sana yahu
- +1 yıl
sosyal medya hesabi hakkinda boyle bir sey demesi, hele de senin izin almak zorunda kalman, ozel bir seyi onun yaninda olusturman (sosyal medya hesabi kisiye ozeldir) resmen "duygusal siddet" Bunu unutma. Avukatina mutlaka soyle, mahkemede dile getirilsin.
- +1 yıl
Evleniyosan da kendini bu kadar esine birakma dogru diyor scorpiongirl429 senin ondan bagimsiz bir kisiligin var kolesi degil esisin
Soran+1 yılÖyle tabi...
Soran+1 yılDefalarca ona seni ıstemiyorum dedim hamile degilken boşanmak istediğimi söyledim hayır bosanmicam dedi. Sen gurursuz musun seni ıstemiyorum işte alsın annen basi mma çalsin evlenirsin yeni biriyle dedim. Ben bir daha senin gibi iyi birini bulamam. Dedi. He o yüzden bana böyle davraniyosun değil mi istemiyorum işte seni seni diye cemkirdim yani. Istersen al şu demir sehpayi kafamda kır rahatlicaksan hata ettim evet raht edceksen vur ban istediğin gibi bağır çağır kir dök sesim çıkarsa namerdim demişti. Ve cidden beni dövdüğü gün aklıma gelince bende bir tokat atmıştım sonra da tokat attigim icin gidip deli gibi ağlamıştım. Yerinden kalkıp napiyosun demedi. Hak ettim dedi
- +1 yıl
"Istersen al şu demir sehpayi kafamda kır rahatlicaksan hata ettim evet raht edceksen vur ban istediğin gibi bağır çağır kir dök sesim çıkarsa namerdim demişti." Bence boyle demesi adamın içinin dısının şiddet olduğunu gösteriyor. sorunları şiddetle çözmeye çalışıyor. bu hayatının her anında öyle olacak. yani boşanmanı kesinlikle tavsiye ederim ve mahkemeden hiç bir kanıtı gizleme. çünkü o boşanmak istemiyorsa boşanma sürecini yokuşa sürmeye çalışabilir. darp raporlarını, seni aldattığının kanıtlarını vb. kesinlikle hakimden gizleme. gönderdiğim videoyu izliyor musun?
Soran+1 yıl@scorpiongirl429 ne videosu
- +1 yıl
Affetmeye meyillisin anlasilan
- +1 yıl
Soramazsın: Jinekolog 40. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=rTuG6UtoEfU
Soran+1 yılNe affı ya? Deli misim
- +1 yıl
Agladim diyosun tokat attigim icin ben istemeden incitsem sevdigimi kendimi kahrederdim seni dovmus sen bir tokat atmissin o kadar
- +1 yıl
bence ağlamış olması ne kadar o adamın zıttı olduğunu gösteriyor. o adamın aksine çok duygusal, cok narin, düşünceli biri gibisin. bence o adam seni kesinlikle hak etmiyor.
- +1 yıl
Bak sana net soyleyim annemle babam hep tartisirlardi babam simdiye kadar degil dovmek en ufak bir hareket dahi yapmamis yani adamin icinde yok seninki seni yerlerde suruklemis icinde var yani kurtul derim
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
@Sakaryalim 'ın bana yaptığı seviyesiz yorumu kaldırabilir misin? Ne dengesiz, seviyesiz insan müsveddeleri var!
Soran+1 yıl@scorpiongirl429 boşverin canım gülün geçin hayatta daha önemli sorunlar var
+1 yılNe olursa olsun, söylemek zorundasın ne kadar zorda olsa üzgünüm😥
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor beni
+1 yılhayirli bir eş degilse soyleme bosan ne yaparim da deme riskiyla gelir o aldirim falan dusuncesine kapilma
010 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam zaten.
- +1 yıl
ben bakarim bebege 😊 enazindan yegenim 3 olur
Soran+1 yılÇok iyisiniz ama babası bakmıyo siz niyr bakasiniz
- +1 yıl
benim de babam bize bakmadi annem buyuttu anladin mi simdi nedenini
Soran+1 yılAğlıcam şu an . Gözüm doldu
- +1 yıl
sakin aglama saglam dur dik dur
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
bana yazarsin bir sikintin oldun da
Soran+1 yılSağol ama kimseye güvenmiyorum insanlardan korkuyorum
- +1 yıl
haklisin guvenmemekde korkmakda okadar serefsiz varki kocan bile boyle iken tabi guvenin olmaz, evliliginde dayak siddet varsa esin alkol vs aliyorsa zaten boşanman en guzeli
+1 yılBitmis bir iliski var cocuk duser umarim beyni olmayan esini cekmek zorunda degilsin
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat