Doktorumun tavsiye ettiği mamayı kullanıyor olmamıza rağmen alerji yaptı bebeğime. Çok kararsız kaldım yeni bir mamaya geçerken. Sağlıklı olması her şeyden önemli bu yüzden lütfen anneler dikkatli seçiniz.bebek maması
Anne sütü ile mamaları karşılaştırmak çok yanlış bence hiçbir bebek maması anne sütünün yerini tutamaz ama kaliteli ve güvenilir bebek maması markasını soruyorsanız SMA bebek manasını öneririm bunun yanında çocuğunuzu yapay besinlerle değil de doğal besinlerle beslenmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum meyve püresi ya da yoğurt gibi daha sağlıklı besinler yedirmelisiniz 😊
Bebek mamaları yapay gıdalar olduğu için her bebekte aynı etkiyi yapmaz bazı bebeklerin mamalara karşı alerjisi olabilir bunun için size tavsiyem çocuğunuza iyi gelen mamayı deneyerek bulmanız hangi mama bebeğinize iyi geliyorsa onu kullanın kesin bir marka vermek doğru olmaz diye düşünüyorum bu arada ek gıda olarak da doğal yoğurt meyve püresi et suyu bal gibi gıdalar vermeye devam edin😊
Anne sütüne en yakın değerler keçi sütünde bulunur. Gölden Goat maması ise keçi sütüyle yapılır. Fakat Hipp mama da organik olması sebebiyle tercih edilebilir.
En İyi Cevaplar