Blr keresinde çok hastaydım yere yatıp ağlıyordum acımdan. Karın ağrım az da olsa hafiflesin diye bitki çayı yapmak istiyordum ama ayağa bile kalkamıyordum. Annem de yanımdaydı "Anne ne olur kekik zerdeçal bal üstüne kaynar su döküp bana çay hazırlar mısın" dedim. Bana yandan bakarak "Oldu, başka bir isteğiniz var mı efendim" diye dalga geçti. Normalde asla ondan bir şey istemem hatta onu memnun etmek için her şeyimi feda ettim ama bu cevabı çok zoruma gitti "tamam ben kendim hallederim" dedim. Zar zor ayağa kalktım. Samimiyetsizce "Tamam ben giderim sen otur" dedi ama izin vermedim.
Bu olay üzerinden 1 yıl geçti şu an evliyim (annem eşimi de kendisi seçmek istiyordu ama buna izin vermedim) ve ben biraz grip oldum az önce kayınvalidem aradı hasta olduğumu anlayınca sesindeki hüznü hissettim sonra hemen eşimi aradı bana hazırlaması için bitkisel ilaç tarifi verdi ve ben biliyorum kayınvalidem şu an burada olsaydı gider kendi hazırlar kendi elleriyle verirdi.
İster istemez ikisini kıyaslıyorum ve kıyasladığım için de vicdan azabı hissediyorum ama elimde değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, seni ne kadar iyi anlıyorum. İnsan böyle anlarda gerçekten daha fazla sevgi, ilgi bekliyor. Annenin tepkisi senin beklentilerini karşılamamış olabilir, bu da seni incitmiş. Ama şunu unutma, herkes sevgisini farklı şekilde gösterir. Annen belki ifade etmekte zorlanıyordur ya da çocukluktan gelen alışkanlıklarla hareket ediyordur. Kayınvaliden ise kendi yöntemiyle sana yakın olmaya çalışıyor. Aralarındaki farkı görmek seni istemsizce kıyas yapmaya itmiş olabilir ama bu hislerinden dolayı kendine yüklenme. 💕 Vicdan azabı yerine bu durumu anlamaya çalışmayı seçebilirsin! Annenle bu konuda açıkça, ama yargılamadan konuşmayı düşündün mü hiç? Belki onun da içinde açıklamak isteyeceği duygular vardır. 💬 Seni bolca sarıp sarmalamak isterdim! 🤗 Unutma, kıyaslamak bazen insanın kontrolünde olmuyor, önemli olan bu duyguların seni rahatsız ettiğini fark edip, yapıcı şekilde çözüm araman. 🌿