Çocuk & Ebeveyn Çocuklarıyla birlikte eğlenen ebeveynler buraya! Hangisi çocukların okul sonrası banyosunu eğlenceye çevirir? (Sayfa 3) Johnson's Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1018 Çocuklarıyla birlikte eğlenen ebeveynler buraya! Hangisi çocukların okul sonrası banyosunu eğlenceye çevirir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
akrepcil Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Bebeklerin banyoda oyuncaklarıyla oynamasına bayılıyorum <3 0 0 Yorumla
____papatya____ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Köpüklü küvet ve oyuncaklar fazlasıyla ilgilerini çekiyor 0 0 Yorumla
aircaterer Takip Et Xper 4 Yaş: 63 +1 yıl Kesinlikle köpük dolu bir küvet ve yanlız oynama şansının verilmesi bence 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Johnson’s Bebek Şampuanı ile dolu küvet çocukları çıldırtır. 0 0 Yorumla
ballıçöreek Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Köpük partisi harika oluur 2 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl :) :) Yorumla
Angarabebeisi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 1 0 Yorumla
AlmayayımBenCanım Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 1 0 Yorumla
Seymosh Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 1 0 Yorumla
Lemonics Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 1 0 Yorumla
Güzelkızs Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 1 0 Yorumla
Lâyetezel Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Banyo oyunları, masallar, oyuncaklar 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
_elagözlüm Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Tabikide köpük banyosu :)) 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
Blue_crazy Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Her güzel şey onlar için. 2 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl her zaman .... Yorumla
Jack_Quin Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ben banyo yapmayı hiç sevemedim ki çocuğum sevsin legene zor koyuyoruz valla babasına çekmiş :) 0 0 Yorumla
111e111 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kahkahalarla birleşince daha da eğlenceli hale gelen çocuk şarkıları dedim ama bence hepsi. 0 0 Yorumla
Poncık5361 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bebek cildi çok hassas okuyor o yüzden doğru bakım şampuanı önemli 0 0 Yorumla
polyannaa__ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gözlerini yakmadan saçlarını yumuşacık yapan bebek şampuanı 0 0 Yorumla
Stoned_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çocuklar için iyi bir şey olmuş bu teşekkür ederim çok iyi olmus 0 0 Yorumla
574serap Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Çünkü en güzel banyoyu gözlerimiz yanmadan yapıyoduk 0 4 Yorumla Ömerr38engineerr +1 yıl Dalın ile galiba Yorumla 574serap +1 yıl @Ömerr38engineerr hayır oğlum Jahnsos's la yıkandı hep Yorumla Ömerr38engineerr +1 yıl İlk defa duydum bunu Yorumla 1 yorumu gör 574serap +1 yıl @Ömerr38engineerr neyi Yorumla
Mahmutbltt Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Renkli dünyalara renkli dokunuşlar lazım 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
rroommeeoo Takip Et Master Yaş: 51 +1 yıl Gözlerimizi yakmasın saclarımız yumusacik olsun 1 2 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla rroommeeoo +1 yıl Gerçekten biz çok egleniyoruz. Sayenizde her banyoda mutluyuz biz 😉🌸 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 706 cevap paylaştı. Köpük ve oyuncak en iysi çocukların vazgeçilmezi 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
Gayzalı Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Tabi ki köpüklü ve sıcak su dolu küvet çocukların en sevdiklerindendir. 0 0 Yorumla
Ters-Çocuk Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Nerede böyle eğlence ! Kafamıza tas yerdik biz leğen içinde... 0 0 Yorumla
Sensiblity Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çocuk olsaydım köpük dolu kocaman bir küvet isterdim şimdide istiyorum 🤗 0 0 Yorumla
gr3yyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Banyo bir anne ve bebeği arasında gerçekleşen en güzel şey 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Küçükken köpüklere bayılırdım. Hatta halâ bayılıyorum. O yüzden A şıkkı 0 0 Yorumla
Sert_vururum Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Henüz bekarım ama köpük banyosunu severim çocuğum ile yapmak harika olacak 0 0 Yorumla
YZBKILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Çünkü iki oğlum var ikisi de öyle düşünüyor 😆 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 😊😊 Yorumla
yakisikli88 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Banyo cok guzel çocuklar icin daha guzel 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
Sznzynpp Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Oyuncaklar tabi vazgecemedimiz 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Sercan3407 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Çocuklarını yıkarken ıslanan ebeveynli banyo 😊 1 2 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl :) :) Yorumla Sercan3407 +1 yıl 🙏🙏😊😊 Yorumla
Smptkççk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Müthiş gerçekten tşkler güzel bilgiler 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
Miran000 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet. 0 0 Yorumla
anonimmmm10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Bence en iyisi köpük banyosu. Çocuklar bayılıyor😜 2 0 Yorumla
Sohundirdu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Oyuncaklar zevkli hale getirmek lazım pek sevmiyorlar 0 0 Yorumla
onunow Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle oyuncaklar çünkü çocuk onlara bayılır siz ona şaklabanlık yaparken o kendi de oynayabilir 0 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Gözlerini yakmadan saçlarını yumuşacık yapan bebek şampuanı 0 0 Yorumla
barbieworld Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Çocuğum yok ama olsaydı köpüklü bir küvette ve ördeklerle oynayacağını hayal ediyorum🤩 0 0 Yorumla
34Dertdaş57 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Baba olmayı, bu anları yaşamayı istiyordum ama artık hevesimi kırdılar, istemiyorum 0 0 Yorumla
RealDüşes Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kücükken banyoyu çok severdim.Köpükler su, küvetim favorimdi. 0 0 Yorumla
Urgorduah Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Köpüklü kuvvete hiç bir çocuğun hayır diyeceğini sanmıyorum 0 0 Yorumla
İsimmisimyokk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 0 0 Yorumla
Jalices Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 0 0 Yorumla
BaySarhos1 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl oyuncak oyuncak oyuncak herkes oyuncak sevmeli oyuncak benim oyuncaklarım kırıldı kırıldı oyna oyna oyna 0 0 Yorumla
AşƙKσƙαɳKαԃıɳ__01 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Keyifli banyolar bebişlere johnsons ile 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
sütlübisküvii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gözlerini yakmayan bebek şampuanı bence 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
levent_90 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Kahkahalarla birleşince daha da eğlenceli hale gelen çocuk şarkıları 0 0 Yorumla
Kngmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl İlgi cekici bulutların ğzerinde gibi köpüklü 1 0 Yorumla
Bordonunasaleti Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Baya iyi bir maraka bebbisim olursa kullanicam 1 0 Yorumla
Yasmenus Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 0 0 Yorumla
Buhyuho Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Banyonun zevkli hale getirmek için şampuan çok önemli 0 0 Yorumla
Hatturdu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Banyoyu oyun haline getirmek için köpüklü küvet çok iyi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birinci şıkkı çok beğendim :) 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Köpük ve oyuncak için ben bile banyoya koşarım. 1 0 Yorumla
Azmiye Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Banyo gibisi var mı temizleniyorsun işte. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Bebeklerin banyoda oyuncaklarıyla oynamasına bayılıyorum <3
Köpüklü küvet ve oyuncaklar fazlasıyla ilgilerini çekiyor
Kesinlikle köpük dolu bir küvet ve yanlız oynama şansının verilmesi bence
Johnson’s Bebek Şampuanı ile dolu küvet çocukları çıldırtır.
Köpük partisi harika oluur
:) :)
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet
A şıkkı tabiki de 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Banyo oyunları, masallar, oyuncaklar
💕🛁
Tabikide köpük banyosu :))
💕🛁
Her güzel şey onlar için.
her zaman ....
Ben banyo yapmayı hiç sevemedim ki çocuğum sevsin legene zor koyuyoruz valla babasına çekmiş :)
Kahkahalarla birleşince daha da eğlenceli hale gelen çocuk şarkıları dedim ama bence hepsi.
Bebek cildi çok hassas okuyor o yüzden doğru bakım şampuanı önemli
Gözlerini yakmadan saçlarını yumuşacık yapan bebek şampuanı
Çocuklar için iyi bir şey olmuş bu teşekkür ederim çok iyi olmus
Çünkü en güzel banyoyu gözlerimiz yanmadan yapıyoduk
Dalın ile galiba
@Ömerr38engineerr hayır oğlum Jahnsos's la yıkandı hep
İlk defa duydum bunu
@Ömerr38engineerr neyi
Renkli dünyalara renkli dokunuşlar lazım
💕🛁
Gözlerimizi yakmasın saclarımız yumusacik olsun
💕🛁
Gerçekten biz çok egleniyoruz. Sayenizde her banyoda mutluyuz biz 😉🌸
Köpük ve oyuncak en iysi çocukların vazgeçilmezi
💕🛁
Tabi ki köpüklü ve sıcak su dolu küvet çocukların en sevdiklerindendir.
Nerede böyle eğlence ! Kafamıza tas yerdik biz leğen içinde...
Çocuk olsaydım köpük dolu kocaman bir küvet isterdim şimdide istiyorum 🤗
Banyo bir anne ve bebeği arasında gerçekleşen en güzel şey
Küçükken köpüklere bayılırdım.
Hatta halâ bayılıyorum. O yüzden A şıkkı
Henüz bekarım ama köpük banyosunu severim çocuğum ile yapmak harika olacak
Çünkü iki oğlum var ikisi de öyle düşünüyor 😆
😊😊
Banyo cok guzel çocuklar icin daha guzel
💕🛁
Oyuncaklar tabi vazgecemedimiz
💕💕💕
Çocuklarını yıkarken ıslanan ebeveynli banyo 😊
:) :)
🙏🙏😊😊
Müthiş gerçekten tşkler güzel bilgiler
💕🛁
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet.
Bence en iyisi köpük banyosu. Çocuklar bayılıyor😜
Oyuncaklar zevkli hale getirmek lazım pek sevmiyorlar
Kesinlikle oyuncaklar çünkü çocuk onlara bayılır siz ona şaklabanlık yaparken o kendi de oynayabilir
Gözlerini yakmadan saçlarını yumuşacık yapan bebek şampuanı
Çocuğum yok ama olsaydı köpüklü bir küvette ve ördeklerle oynayacağını hayal ediyorum🤩
Baba olmayı, bu anları yaşamayı istiyordum ama artık hevesimi kırdılar, istemiyorum
Kücükken banyoyu çok severdim.
Köpükler su, küvetim favorimdi.
Köpüklü kuvvete hiç bir çocuğun hayır diyeceğini sanmıyorum
oyuncak oyuncak oyuncak herkes oyuncak sevmeli oyuncak benim oyuncaklarım kırıldı kırıldı oyna oyna oyna
Keyifli banyolar bebişlere johnsons ile
💕💕💕
Gözlerini yakmayan bebek şampuanı bence
💕🛁
Kahkahalarla birleşince daha da eğlenceli hale gelen çocuk şarkıları
İlgi cekici bulutların ğzerinde gibi köpüklü
Baya iyi bir maraka bebbisim olursa kullanicam
Banyonun zevkli hale getirmek için şampuan çok önemli
Banyoyu oyun haline getirmek için köpüklü küvet çok iyi
Birinci şıkkı çok beğendim :)
Olsun olunca eğleniriz bakalım
Çocuklar bunu çok sever 🥰🥰
Köpük ve oyuncak için ben bile banyoya koşarım.
Banyo gibisi var mı temizleniyorsun işte.
💕💕💕
Köpükler ve güzel kokuları