Bebek şampuanı seçimine önem veren dikkatli anneler ellerini kaldırsın! 🤚
Görüş ve yorumlarınla, bebeğini/çocuğunu her şeyden daha çok düşünen annelere katılmayı da unutma! 🎀
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
En çok aradığım özellik göz yakmaması gadası zaten @johson's baby ürünlerinde herhangi bir zararlı madde yok içimiz rahat bir şekilde alıp kullanıyoruz
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!😍
Bana göre bir bebek şampuanında bulunması gereken en önemli özellik boya, alkol, sülfat, SLS, SLES, paraben gibi kanserojen katkı maddelerinin bulunmaması özelliğidir. Bir bebek şampuanı hem bebekler hem de biz yetişkinler için güvenilir olmalıdır. Neyse ki Johnson's baby bebek şampuanlarına gönül rahatlığı ile güvenebiliriz Teşekkürler Johnson's baby iyi ki varsın ✌😍❤
#iyiliğiseç
Güzel yorumunuz bizi çok mutlu etti. Biz teşekkür ederiz!💖💖💖
Bu gürüşü okuduktan sonra, kendi gürüşümü yazmaktan vazgeçtim, çünkü söylenecek pek bir şey kalmamış.
Teşekkür ederim 😊
Ben hep Dalin seviyorum bence bildiğin en iyisidir
Johnson's baby bebek şampuanını da dene bakalım derim o zaman öyle karar ver Dalin bebek şampuanına kimse kötü demedi zaten 😊
Benim için en önemlisi oğlumun tenine zarar vermeyecek, alkol, paraben sls, sles, zararlı hiçbir kimyasal içermeyen bir şampuan olması. Favori ürünüm ise Johnson's Baby cottontouch şampuan. Bende oğlumda gönül rahatlığıyla kullanıyoruz.😊
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!💜 Küçük prense sevgilerimizi yolluyoruz👼🏼💜👼🏼
Kesinlikle ilk önce kimyasal madde içermemesi lazım. Bunu da bilmek bize düşüyor, önce anne babaya güven vermeli. Tabi bunu söylerken diğer maddeleri de atlamak olmaz. İşin içine saçları yumuşacık yapması, göz yakmıyor oluşu, kolay durulanması, saçı narince temizlemesi de girince kendimizi Johnson's Baby markasında buluyoruz. :)
😍😍😍
Minik yürekler söz konusu olunca her konuya özen gösteriyoruz. Dolayısıyla bütün şıklar önemli ama önce sağlık dediğimiz için zararlı olan boya, paraben, sülfat gibi kimyasal maddeleri içermemesine daha fazla dikkat ediyoruz. Johnson's Baby bebek şampuanı tüm beklentileri karşıladığı için tercih sebebi oluyor :) #iyiliğiseç
😍😍😍
Boya, sülfat ve paraben içermemesi çok önemli. Benim cildim de hassas. Yüzümü yıkarken Johnson’s bebek Şampuanı kullanıyorum. :)
Güzel yorumunuz bizi çok sevindirdi💜💜💜
Gerçeklerden bahsediyorum. Teşekkür ederim 💕
Bir anne olarak çocuğumun tenine değen her şeye aşırı önem veriyorum. Giydiği kıyafetten sürdüğü kreme, şampuana kadar tenine değen her şey çok önemli. Özellikle paraben, SLS, SLES, boya içeren kozmetikleri kesinlikle uzak tutuyorum. Bu yüzden oğlumun bebekliğinden beri Johnson's Gold Şampuan benim favori ürünüm.
https://www.youtube.com/embed/kbzRgBrYCjsBir de şu yeni video ve şarkısına bayıldım yaa <3 <3 <3
#iyiliğiseç
Yorumunuz gerçekten çok mutlu etti😍 Miniklerimizin sağlığı her şeyden önemli, bu yüzden ürünlerimiz paraben, boya, sabun, SLS/SLES gibi sağlığa zarar veren maddelerden uzak! 🛁🎶🛁 Nazik, hassas hem de boyasız içimiz rahat yıkanırız Johnsons'la🛁🎶🛁
Yaaa, böyle gelip yorum yazmanız çok tatlış ama yaa <3 <3 <3
Bana göre bir bebek için şampuanında bulunması gereken en önemli özellik boya, alkol, sülfat, SLS, SLES, paraben gibi kanserojen katkı maddelerinin bulunmaması özelliğidir. #iyiliğiseç <3
💜💜💜
Boy sülfat ve paraben içermemesi ve göz yakmaması çok önemli yiğenimi banyo yaptırırken Johnson’s bebek şampuanı kullanıyoruz ve çok memnunuz sizlerde rahatlıkla güvenle kullanabilirsiniz 💜🙂
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz💜💜💜
Benim minik 9 yaşında ama hala Johnson’s kullanırız. En önemlisi toksik içerik olmaması tabii ki.
💜💜💜💜
Kız çocukları için kolayca şekil almaya yardımcı olması çok iyi, banyoyu sevmeyen korkan çocuklar için göz yakmamasi ve çabuk kopurup banyoyu eglenceli hale getirmesi çok iyi, ancak bana göre en önemlisi zararlı kimyasallardan arındırılmış olması
Çocukların kimyasal ürünlerden uzak tutulması gerekir. Johnson's Baby en güvenilen markalardandır. Tavsiye ederim.
Bizi tercih ettiğiniz için çok mutlu olduk! Teşekkür ederiz❤️❤️❤️
@johnsonbaby bebeğimin tüm ihtiyaçlarını görecek ürünleri sağlamıştı ve ha la sağlıyor kendim bile kullanmaktayım teşekkürler @johnsonbaby
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!💜💜💜
Bunların hepsinin olması çok önemli bu yüzden bebeğim olursa Johnson’s Baby 😍
Teşekkür ederiz!💜
Paraben olup olmamasına dikkat ederim. Bebeklere çok zarar veriyor çünkü
Genel olarak iyi degildir
Ben göz yakmayanı tercih ederdim çünkü diper ürünlerle bunu sağlayanilirsiniz. Paraben neredeyse hiç bir üründe artık yok. Ayrıca çocuğumun göz yanmasına karlıt olan bir ürün kullanırken dahankaliteli ve eğlenceli bir banyo geçireceğini düşünüyorum. Sizce de haksız değil miyim?
Ben göz yakmaması ve içeriğine önem veririm. Çocuklar korkuyor yüzüme su ya da köpük gelir diye. Tramvaya sebep olmadan banyo süreci tamamlanmalı. Bu arada benim de saçlarım ince yapılıdır normal şampuanlar sıkıntı oluyor söndürüyor saçımı. Johnson's Baby aldım kullanıyorum o kadar güzel ki. Bence sırf çocuklar değil boya kullanmayan kadınlar da kullanabilir.
Başarılı bir şampuan bence, hem bebekler hem büyükler için.
Güzel yorumunuz için teşekkürler!💖💖💖
Parabensiz olması benim için en önemli olay bu konuda tek geçerim 25 yaşında halen bununla duş alırım
❤️❤️❤️❤️❤️
Johnson's pembiş şampuan müthiş, yeğenimden çok benim favorim 👍 benimki de bedtime yağ😊💜
Beğenmenize çok sevindik!✨💜✨
Bebegim yok kendimde kullanıyorum. Cok seviyorum seni johnson's baby ❤️
Biz de sizi seviyoruz!✨💜✨
Ay bide cevap vermişler 😍çok mutlu oldum ❤️ markaların baş tacısısınız 👑
Kıllanma yapmaması fazla önemli benim için johnson's baby ürünlerini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kendi vücudumda ve kıllanma yapmadı ama bebekte yaparmı bilmiyorum göz yakmaması önemli tabi bebeklerin derileri hassas ince hassas ciltler için olması gerekli.
Johnson's Baby olsun da hangisi olursa olsun fark etmez. hepside güzel.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz!😍
başarılarınızın devamını bekliyoruz. iyiki varsınız.
Güzel koksun, göz yakmasın.
Çünkü bir bebeği kucagima aldığımda kokusunu doya doya içime çekerim. Bu hayatta bana huzur veren iki şeyden biridir bebek kokusu. E tabi bide bebeklerin o masum güzel gözlerini de yakmayacak bir sampuan olmalı 😊
Gözlerini yakmaması en büyük nedenim olmalı. Ben küçükken bu konudan çok çekmiştim. :D Gözlerim sürekli yanar ve acırdı. Çocuğum da aynı konudan muzdarip olmasın isterim. :D
Tabiiki b sıklı boya ve paraben olmayan göz yakmayan şampuan olmalı...
Hassas cildi için zararlı olan boya, paraben, sülfat gibi kimyasal maddeleri içermemesine
❤️❤️❤️❤️
Hassas cildi için zararlı olan boya, paraben, sülfat gibi kimyasal maddeleri içermemesine, ki sağlık her şeyden önemlidir.
Bebeklerin hassas cildi icin boya sülfat gibi kimyasallar olmamasi cok güzel ve saçlarını da yumuşacık yapiyorsa tamamdir bu iş :) #Jhon's Baby
Hepsine dikkat edilir ki... ☺️ O yüzden Johnson's Baby 🌺
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz💖💖
Emeğe sağlık. Tüm annelerin işine yarayacak bilgiler
❤️❤️❤️
Öncelikle boya, paraben, sülfat gibi zararlı maddeler içermemesine dikkat ederim. Sonrasında en önemli şey gözlerini yakmaması :D Yeğenimde biliyorum gözleri yanacak diye çok korkuyor ☺En son da kokusuna, etkilerine bakarım.
Boya paraben sülfat gibi zararlı maddelerin olmayışı
❤️❤️❤️
Gözlerin yanmaması ve kimyasal içermemesi çok önemli
Göz yakmamasına içinde katkı madde bulunmamasına dikkat ederim
Sonuçta bebek oldukları için gözleri çok hassas oluyor bu hassalığa zarar vermediği için johnson's baby'i tercih ediyorum
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!💜
Tabi ki de zarar vermeyen katkısız bir şampuan herzman için ilk secimim olr
Hassas cildi için zararlı olan boya, paraben, sülfat gibi kimyasal maddeleri içermemesine
Doğal içeriğe sahip olması çok önemli benim için. Çocuk cildi çok hassas oluyor.
B şıkkı diyorum , bebeklerin vücudu çok hassas oluyor
Bebeğim için ne kadar zararsız ürün varsa onu kullanmak istiyorum
Derisi çok önemli küçük yaşta asla tahriş ve deforme olmamalı.
Gerçek göz yakmayan formüle sahip ve boya, paraben, sülfat içermemesi
İkinci şık olurdu eğer çocuğum olsaydı. şu an için kendime ve yiğenlerime alıyorum içeriğinde sülfat, boya, paraben, sles içermemesi zaten benim için yeterli bir sebep teşekkürler✂️
#iyiliğiseç
Aslinda pek çok şeye bakılmalı, özellikle paraben sls sys içermeyen doğal bebek şampuanları kullanılmalı.
Paraben boya zararlı maddelerin olup olmamasına dikkat ederim.
Doğal kaynaklı içerikleri ile ince telli saçlarını ve narin saç derisini nazikçe temizlemesine, ve Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına
Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına
❤️❤️❤️❤️❤️
Paraben alkol boya sls ürünleri olmamasına dikkat ederim
💖💖💖
Bebeği yıkadığın zaman yeni deri atmış yılan derisi gibi ışıl ışıl olacak parıldayacak göz alacak tabi cildide tahriş olmayacak 😁
Doğal olmasına
Güzel kokmasına
Temizlemesine
Ph dengesini bozmamasına
Yumuşacık yapmasına
Göze zarar vermemesine
Hepsi cidden birbirinden önemli ama bence en önemlisi banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olması
Güzel içerik paylaşmışsın yiğenim var 2 bucuk aylık
Aslında hepsi de gayet önemli ama baktığım zaman birini seçecek olsam bebeğimin cildine zarar verecek kimyasallar barındırmaması daha mühim bence.
Kimyasal madde içermesin ve göz yakmasın mümkünse kıyamam çünkü ben de ağlarım yeminle onunla birlikte agsjsj
Göz yakmaması benim için en önemli özellik tabi ki.
Her şeyden önce sağlık önemli olduğu için şampuanın kokusu köpüğü çok önemli değil, zararlı kimyasal maddeler içermesin benim için yeterli.
Ya bir kızım olsun çok istiyorum. Allah hayırlısını versin de bence şampuanın bebeğin gözüne kaçmaması lazım. Çok önemli
İnşallah bir gün çok tatlı bir kız babası olmak nasip olur bana :)