Hemen şıklardan “benim favorim bu” dediğin ürünü seç; sana özel önerimizi kap!
Bebek Ürünleri Kullanan Yetişkinler Derneği için ilk adımları görüş ve yorumlarda atıyoruz, bize katılmayı unutma. 🙃
Bebek ürünlerinin tamamı benim favorim :) Johnson's Baby şampuan ile makyajımı rahatça çıkarıyorum, fırçalarımı temizliyorum, kolonyasıyla ferahlıyorum yani akla gelebilecek her şekilde kullanıyorum :)
Bunu duymak bizi çok sevindirdi. ❤️😊
Saçlarım ve cildime iyi geldiği için bebek yağı ve şampuanı kullanırım.
Johnsons kolonyası kokusu ve içeriği bakımından çok güzel. Her zaman olduğu gibi bu ankette de A seçeneği birinci olur muhtemelen :)
Bebek kolonyaları çok güzel oluyor :)
Cevap
175Cevap
Tras sonrası yüzüme kolonyasıni surerim gadası 👍
Servet harcadığım makyaj fırçalarımı en hassas şekilde temizleyerek ömürlerini uzatan bebek şampuanı 😊❤
💕💕
Oğlum için aldığım bebek ürünlerinin genelini kendim de kullanıyorum. Makyaj temizlemek için su bazlı ıslak mendilleri, saçlarım için şşampuanlarını, cildim için bebek losyonları vazgeçilmezim❤
Her zaman sizin ve oğlunuzun yanındayız💕🛁
Kendimi bildim bileli sabah kalkınca, fün içinde makyajı sildikten sonra hep yüzümü bebe şampuanı ile yıkıyorum. Gözlerim hiç yanmıyor. Cildimi de sabun gibi tahriş etmiyor. Bebe yağını da kuruyan cildimi duş sonrası nemlendirmek için ve ayrıca siyah pantolon ya da badi vs. gibi siyah giysilerin rengi solduğunda pamuk yardımıyla giysiye sürünce rengi yeni alınmış gibi oluyor. Solan siyah giysilerin rengini canlandırmak için kullanıyorum. Yeni gibi oluyorlar ve mis gibi de kokması ayrı bir güzellik tabi😁
Annemin 1. kemoterapi aldığı bu dönemde doktorumuz mumkun oldugunca kimyasallardan uzak durmamızı, vücudun bağışıklık sisteminin zayıflaması nedeniyle mikroplardan uzak kalmamızı, temizliğimize once annemin ve yakinindaki bizlerin cok dikkat etmrmiz gerektiginj tenbihledi.
Ben de araştirdım ve boya, sülfat ve paraben yok diye Johanson's ıslak havlulardan aldım. Bebekleri koruyan annemi de korur diye düşündüm. Bal ve yeşil çay özü içeren Johnson’s Saf Koruma Islak Havlu ile cildimizi, kalıntı bırakmadan nazikçe temizlemenin huzurunu yaşadım.
İyiki varsın Johnsons... ❤💚
Tabii ki kurı cildimi yağlandırmadan nemlendiren bebek yağları.
Küçüklüğümden beri kullanıp da vazgeçemediğim şeylerden biri 💟💟💟
Islak cilde uygulandığında kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre, cilde 10 kata kadar nemi hapseden Johnson's Bebek Yağı'yla ipeksi yumuşaklıkta ışıldayan bir cilde kavuşmak mümkün. 💙
Bebek yağları özelliklede yaz aylarında cildi yumuşacık yapıyor ve bacaklarınızın çok güzel görünmesini sağlıyor 🤗
Her zaman yanınızdayız💕💕💕
Saç spreylerini çok seviyorum ben hem yumuşacık hem mis gibi
💕💕💕
En önceliğim bebek yağı ama bebek kolonyaları da favorim :)
💕💕💕
kokusu çok güzelll hoşama gittiği için kullanıyorum
yanınızda olduğumuzu bilmek çok güzel :)
Gerçekten de Johnson's Baby ürünlerini seviyorum. Bebekler kullanıyorsa biz neden kullanmayalım? :)
💕🛁
Bebek kolonyası kullanıyorum traşlarımdan sonra gayet rahat ve güzel.
:) :)
Sampuanindan cok mennunum
Çok teşekkürler :)
Makyaj temizlemenin en nazik ve pratik yolunu sunan bebek ıslak mendili
A kolonya dedim ama bebe yağı spreyliyi kullanmıştım denizde çok fena yanınca o da iyi ama listede yok zaten spreyli yok galiba artık bir ara bulamadım.
Bebek losyonu genelde aşıır yumuşatıyor o yüzden ondan kullanıyorum
her zaman yanınızdayız💕💕💕
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası
💕💕💕
Çoğu tanıdığım kullanıyor, bana hiç nasip olmadı henüz. 😂
denedikten sonra fikirlerinizi duymayı çok isteriz
bebek ürünlerini aşırı severek kullanan biriyim kullanılmayı bekleuen bir sürü losyon, yağlar ve pudralarım var
Her duştan sonra Johnson Bebek yağını vücuduma güzelce yediriyorum. Yumuşacık cildimin vazgeçilmezi bebek yağının kokusu da ayrı mükemmel. 🥰
Cilt kuruluğu ile başa çıkman için her zaman yanınındayız! 😊💙
Özellikte duştan sonra keçeye benzeyen saçı düzeltmek için bazı bebek ürünleri güzel oluyor
Mis gibi bebek kokusu beni çocukluğuma götürür
Bkbkbkbk
Hepsi aslında ama ben yinede bebek losyonu dedim. Tabii ki bunun yerine bebek şampuanı olacaktı. :)
Şu bebek yağını kız kardeşim zorla sürdürmüştü bana bacaklarım pul pul döküldüğü için cidden iyi geldi.
Bebek kolonyalarını sık sık tercih ediyorum. Ciddi anlamda kokuları çok hoş oluyor. :)
Bebek cildinin hassasiyetine göre yapıldığı için rahatsızlık duymadan yüzüme sürebiliyorum
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası
💕💕💕
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası :*
En iyi şampuandır bebek şampuanları ve bebek losyonları
İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕
Aslına bakarsan bebek kolonyası denk gelirse sürerim yoksa pek kullanmam
Ay en sevdigim gelmis. Tam bebek kokusu harika bir marka jhonsons baby. Kolonyalarina bayiliyorum en cok
😊💙
Köse olduğum için yani babyface deniliyor galiba hani pek ihtiyacım olmuyor bebeksi suratım ve vucudum var zaten 😂😂😂
:) :)
Ya ben mendili bebek yağı bebe şampuanı hepsini kullanıyorum daha zararsız olduğunu düşünüyorum fiyat performans açısından da daha iyi olduklarını düşünüyorum
Bebek losyonu ve bebek pudrasını ben de kullanıyorum. Özellikle bebek losyonu kokusuna bayılıyorum. Bazen parfüm yerine kullandığım bile oluyor. Pudrayı da saçlarımda kullanıyorum.
Bebek pudrası o kadar fonksiyonlu ki her zaman kullanırım. Özellikle duş alacak zamanım yoksa yağlanan saç diplerime döküyorum tarıyorum mis gibi oluyor.
Ben genelde bebek şampuanlarını severdim, hatta kullandığım dönemlerde olmuştur gözleri yakmıyor.
Saçlarım gerçekten 1 gün yıkamasam yağlanıyor bende böyle bir yönteme başvuruyorum
Ben şampuanı direkt kendi saçım için kullanmayı tercih ediyorum
Boya,sabun ve SLS/SLES içermeyen, göz yakmayan formülümüzle büyükten küçüğe herkesin favorisiyiz. 😉💙
Bebek pudrası bebek yağı ve bepanthol gibi bir baby kremi var adini hatirlayamadim tam ama cilde cok iyi geliyor
Çocuk Pudrası..
Özellikle traş sonrası balsam kullansam da ciltteki yağı emmesi için pudra vaz geçilmezimdir
Anketteki bütün ürünleri kullanıyorum. Indirimdeyken her birinden en az 2 adet stok yaptım :D Bebek ürünleri olmadan asla!
Servet harcadığım makyaj fırçalarımı en hassas şekilde temizleyerek ömürlerini uzatan bebek şampuanı En güzelde Eti cici bebe 😂
Bebek şampuanı tabiki. Çok seviyorum bebek şampuanı kullanmayı :)
Bebek ürünleri kullanmayı severim kolonyaları çok güzel kokar şampuanı cilt temizliği için de çok iyidir saçım içinde kullanırım
Hiçbiri valla bebekken böyle küçük hem suluk hem bardak gibi bir şeyim vardı onu buldum geçen hafta ne içiyosam yine onda içiyorum :D
Bebek ürünlerini çok seviyorum :) Hepsini kullandığım ayrı yerler var, bu sebepten ötürü hepsini işaretlemek isterdim ama bebek kolonyası dedim :D
Henüz anne değilim ama bebe pudrasının kokusu beni benden alıyor <3
Bebek ıslak mendilinden ve şampuandan çok memnunum.
Kesinlikle bebek şampuanı 😍 ama ben makyajımı temizlemek için kullanıyorum ve sonuç Harika ✌🏻
Çok uzun süredir hatta ilk okuldan beri asla çantamdan ayırmadım bebek kolonyası :)
Ben bebek losyonunu çok seviyorum, cildimi çok güzel nemli tutuyor ve kokusu da harika.
Süper hızlı yağlanan saçlarımı kolayca hayata döndüren bebek pudrası
bebek şampuanı ve bebek pudrasını kullanıyorum hala
Şampuanini kullanmak nasip olmadi ama kolanyasi iyi
Bebek şampuanını kullanmıştım ne güzel hiç göz yakmıyor 😄
Ben johsons baby ürünlerinin kalitesini , doğallığını çok seviyorum. kısaca hepsi Harika ama illa ki birini tercih edecek olsam bebe kolonyasını favori ürün seçebilirim
Yorumunuz bizi çok mutlu etti, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz 😊 💖
Kesinlikle losyonu bir harika
Çok teşekkürler :)
En İyi Cevaplar