Çocuklar için tempolu bir dönem daha başladı! Peki, okulun yorgunluğunu unutturan banyo saatlerini nasıl daha keyifli hale getiriyorsun?
Hemen “tam bize göre” dediğin şıkkı seç; çocuğunun banyoda geçirdiği zamanı mükemmelleştirecek önerimizi kap!
Kendi eğlenceli taktiklerini, görüş ve yorumlarda tüm ebeveynlerle paylaşmayı unutma! 💛
Hemen “tam bize göre” dediğin şıkkı seç; çocuğunun banyoda geçirdiği zamanı mükemmelleştirecek önerimizi kap!
Kendi eğlenceli taktiklerini, görüş ve yorumlarda tüm ebeveynlerle paylaşmayı unutma! 💛
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Çocukken küvetin içini doldurup saatlerce bebeklerimi yüzdürür oynardım, çok güzel zamanlardı :) Johnson's Baby şampuan göz yakmadığı için şimdiki çocuklar da aynı mutluluğu yaşayabilir :)
💕🛁
Göz yakmayan Johnson's baby şampuan hem acı vermez hem de kolay köpürür. Bu sayede banyoya oyuncaklarıyla beraber kosa kosa giderler.
tatlı yorumunuz için çok teşekkürler 💕🛁
Rica ederim :)
Bebeklerin gözlerini yakmayan şampuan ile geçirdikleri zan bence en güzel zamandır gadası
Banyoda köpük partisine bayılıyor benim kızlarım köpükler ile oyun oynayarak banyo yaptırabiliyorum ancak bu konuda yardımcım Johnson's Baby şampuan gözleri yakmadığı için ve kolay köpürür kolay durulanır olduğundan onlar köpükleri ile eğleniyor bende rahatça yıkıyorum
yanınızda olduğumuzu bilmek harika 💕🛁
💞💞💞
Severim kopuk banyolarini bende of diyorum
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet ve tabi ki gözlerini yakmadan saçlarını yumuşacık yapan bebek şampuanı bebeklerin en sevdiği banyo eğlencesi Johnson's Baby bebek şampuanı ile her banyo başka bir macera teşekkürler Johnson's Baby iyi ki varsın✌😍❤
Bu harika yorumunuz için esas biz teşekkür ederiz . 💕🛁
Henüz oğlum okula gitmiyor. Ama en büyük eğlencemiz köpüklü bir küvet ve banyo oyuncakları.. Ve Johnson's baby şampuanla saçlarını yıkarken yaptığım masaja bayılıyor. Üstelik gözleri yanmıyor hem banyoda hemde sonrasında keyifli ve huzurlu saatler geçiriyoruz. Ayrıca misss gibi kokması da cabası..🌸
Bunu duymak bizi o kadar mutlu etti ki. Çok teşekkür ediyor, miniğe sevgilerimizi gönderiyoruz 💕
Banyo bir anne ve bebeği arasında gerçekleşen en kutsal seramonilerden biri bence. Şıklarda bahsedilen her kısmı da eğlencenin vazgeçilmez parçalarından.
Oğlum artık büyümesine ve kendi başına banyo yapabilmesine rağmen bu rutinden asla değişmeyen tek bağımız hala devam ediyor. Bildiniz Johnsons Baby Şampuan :) Artık şarkılarını kendi söylüyor, masallarını kendi okuyor, bunları banyo dışında paylaşıyoruz ama şampuanımız yıllardır asla değişmeden hala bizimle, banyomuzun baş köşesinde duruyor.
Bizi çok mutlu etti yorumunuz :)
<3 <3 <3
Çünkü zararsiz
Küçükken köpüklere bayılırdım.
Hatta halâ bayılıyorum. O yüzden A şıkkı 😊
#İyiliğiseç
💕🛁 💕
💕💕💕
Çünkü rahatsız etmiyor
Bir anne için en önemli şeylerden bir tanesidir çocuğunun temiz ve hijyenli olması. En büyük kaygılarından bir tanesi de bunu yaparken çocuğunun kimyasal bir etkiye maruz kalıp kalmayacağı. Hijyen sağlayan bir çok bebek ürünü annelerin korkulu rüyası oluyor adeta.
Johnsons Baby Şampuan gayet sağlıklı bence birçok okuma ve araştırma yaptım bu konuda kesinliklikle öneriyorum. çocuğunuzun hijyeni için en sağlıklı ürünlerden ve göz yakmıyor olması çocuğunuzun banyoda mutlu olmasını ve banyoyu sevmesini sağlıyor banyo oyuncaklarıyla uzun süre banyoda kalmak isteyebiliyor.
Böylece anneler için problem olan banyo sorun olmaktan çıkıyor. :)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Bizi kadar araştırdıktan sonra içinize sinerek tercih etmeniz gerçekten çok mutlu etti💕💕💕
Tabii ki de bebek şampuanı. Ben bile okuldan gelince kullanıyordum, çocuklar nasıl kullanmasın? :D
💕🛁
kardeşim gözlerine su deydirmeye bile korkuyor. iyiki varınn cansıııınn :) <3
Çok teşekkür ediyoruz, her zaman yanınızdayız :)
göz yakmayan çocuklara zararı olmayan şampuanlar gayet güzel
💕🛁
Yeğenim köpük dolu küvete bayılıyor. İçerisine ördeklerini falan atıyor, banyo daha keyifli hale dönüşüyor. Bir de göz yakmayan şampuanımız varsa mis gibi.
her zaman yanınızdayız, yeğeninize sevgiler 💕🛁
1-2 kere şampuanını kullandım çok güzel. Hem kokusu, hem göz yakmayışı 😄
Çok teşekkür ediyoruz, her zaman yanınızdayız 💕🛁
Elbette; heyecan ile banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet.
💕🛁
Ben, baba değilim evlendim ayrıldım 4 yıl oldu, çocuk sahibi hiçbir zaman olmak istemedim ve de öyle de oldu, ama benim iki dünya tatlısı yeğenlerim var ben, hem dayıyım hem de amcayım, dayı amca baba yarısı derler bu durumda ben de bir baba sayılırım diye düşündüm, bu sebeple oluşturan benceyi okudum, emeğine sağlık.
şampuanı bebek yağıyla yumuşacık olmayı vucut şampuanlarıyla yıkanmayı kolanyasını kullanmayı çok seviyorum çok güzel kokuyo ve hasass ciltler için mükkemeler bebeğimi uyku arkadaşıyla uyutmayı seviyorum uyku arkadaşımız bile var 💕🍭
Gözleri yanarsa bir daha o banyoya sokamazsın ki hep ağlar. şampuan güzel kokuyor, sakinlestiriyor, cilt bakımını da yapıyor bebeğimin. büyük bir eziyetten kurtarıyor bebek şampuanları bizleri. önemliler. teşekkürler.😘
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet
💕🛁
Bebek şampuanı ile küveti köpürüp oyun oynamak zevkli yeğenlerim ile...
💕🛁
💕🛁
Bilgiler için teşekkürler, güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık
💕:)
Arkadaş gibi güler yüzle yaklaştığın zaman duş almak çocukların vaz geçilmezi oluyor ☺️
💕🛁
😊😇
Pazar günleri akşam banyosundan sonra sobalı odada şahane pazarı izlemekti en keyif veren
💕🛁
gözler yanmadan küvette yapılan duşlardan hoşlanırlar.
💕🛁
ne küveti lan bildiğin leğen ile plastik kap yani. . birde maşraba plastik su kabı. . birde hacı şakir sabun
olmazsa olmaz yediğimiz dayaklarda var ıslak ıslak sabunlu gözümüz yanarken..
neyse ne
şu an sıcak soğuk ayarlamaya çalışırken TRT radyo çalmaya başlıyor bir türlü o ayarı bulamadım cok sıcakla ıslanıp cok sogukla kurulaniyorum
Banyo bir anne ve bebeği arasında gerçekleşen en kutsal seramonilerden biri bence.
Hep mululuk ve keyifle geçşin miniklerin banyoları :)
köpüklü küvet banyosu çocuklar için vazgeçilmez bir eğlence :)
💕🛁
💕🛁
Kız kardeşimi banyo yaptırmak kadar zevkli bir şey yok 😂 en ufak harekette kıkır kıkır ya ❤
💕🛁
Kahkahalarla birleşince daha da eğlenceli hale gelen çocuk şarkıları
💕🛁
Çocukları çok severim, onlarla oynamayıda... Banyo denince akla sabun ve oyuncaklar gelir, çocuklar için...
Biz de banyo keyfini arttırmak için her zaman yanınızdayız :)
Johnson’s Bebek Şampuanı kraldır :)
çoook teşekkürler 💕💕
rica ederim
Ben hepsi hepsi hepsi diye bağırıyorum. :D
💕🛁
Çocuklar masal dinlemeye bayılırlar. Banyoyu sevdirme açısından oldukça önemli.
😊😊
en kıymetlimin canı yansın istemem kızımın saçlarını yıkarken gözlerini de yakmak istememm
💕 💕💕
Banyoyu seven çocuk yok gibi eğlence li hale getirmek lazım
eğlenceli banyolar için anne ve bebeklerin her zaman yanındayız :)
çocuklar için her şey değer en önemli varlıklarımız onlar
Benimde cocugumla cocuk olabilecegim en guzel bir an oldugu icin
Yiğenim için kullanıyoruz çok güzel ürün. Teşekkürler
bebekler için ülkede daha iyi bir şampuan çıkmadı galiba.
Gözlerini yakmadan saçlarını yumuşacık yapan bebek şampuanı
Çocukken gözüm hep yanardı ve banyo işkence gibiydi, kacardim. O yüzden bu seçenek daha iyi 😂😂😂
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet favori şıkkım
gözler yanmadan küvette yapılan duşlardan hoşlanırlar
💕🛁
Çocuklar için tempolu bir dönem daha başladı! Peki, okulun yorgunluğunu unutturan banyo saatlerini nasıl daha keyifli hale getiriyorsun?
Kendime bile kullandım. bir bebeğim yok ama kesinlikle göz yakmadığına ve vücut yağ ve losyonlarının gerçekten pamuk gibi yaptığına eminim. Denendi onaylandı kendim tarafından :)
Zaman bayağı değişmiş bunları yapanlar varsa helal olsun. Biz kafamıza tası yiye yiye kaynar suda ve leğen içinde yıkanan çocuklardık kıskandım şimdi :D
Oğlum var benimde diğer markalara guvenemedigimden ötürü Johnson bebek sampunanini kullanıyorum çok çok memnunum ve kendimde bu şampuanı kullaniyorum Johnson her zaman bizimle.♥️♥️
Neden dalin değil
@Ömerr38engineerr çünkü Dalin vücudunda kızarıklıklar bıraktı egzamaya çevirdi bu yüzden kullanamiyorum
Hmm anladım demekki bizim zamanımıza göre kaliteyi düşürmüş
@Ömerr38engineerr bence kaliteyle alakalı değil oğlum hassas çoğu gıdaya alerjisi var bu yüzden hafif bı şey bile tetikleyebiliyor
Kaç yaşında ki
@Ömerr38engineerr 8 aylık
Maşallah ismi ne
@Ömerr38engineerr hamza
Hamza ismi genelde babayiğit olur
@Ömerr38engineerr aynen öyle heybetli babayiğit derler bakalım heybetliyix ama inşallah babayiğit de oluruz
Hadi bakalım inşallah
@Ömerr38engineerr teşekkür ederim 😊
Çocugun evliliğe etkisi nasıl oluyo peki
@Ömerr38engineerr evliliği ayakta tutmakta olağanüstü bir etkisi var mesela artık kavgalaromiz durgunlasiyor ya da huy değişimi sorumluluk almak gibi bazı iyi değişimler oluyor yani
Hmm kaç yaşında evlendiniz
@Ömerr38engineerr 18
Çok erken evlenmişsin doğuda yaşıyorsun sanırım
@Ömerr38engineerr yok Doğu'da değilim öyle gerektiği için böyle oldu
Hmm hayırlısı bakalım peki evliliğin iyi ve kötü yanları neler
@Ömerr38engineerr birine bağlanmak mükemmel bı şey ama bekledigin değeri görmemek insanı cikmaza zorluyor ilgi evliliklerde genellikle azalıyor yani yüzde 85i böyle görüyorum ben ama genel anlamda evlilik güzel bı çocuğun olması çok çok muhteşem bı şey ona zarar gelse kendi canın acır lafını çok duyardim ama bu kadar çok etkisinin olabileceğini hiç düşünmezdim evlat çok farklı bı şey hatta evliliklerde en güzel şey denilebilir
Hmm yanlış anlamazsan sana mesaj atacağım
ne yanardı gözlerimiz bide bir ton dayak yerdik vay be şimdi bebek şampuanları var rahat. tabiki eğlenceli beraber banyo yapardım onla
💕🛁
Masal anlatan yaratıcı bir ebeveyn hayatı daha çok sevdirir ve gösterdiği ilgi ilerde huzurevi olarak dönmez karşılık beklemek değil burdaki kasıt bireyi zihnen geliştirmek
Bnde cocuklarimin oyincaklariyla banyo yapmasin yardimci oluyorum
miniklere sevgilerimizi gönderiyoruz :)
Annem beni küçükken tası kafama vura vura yıkardı bir yandan gözüm yanıyor diye bir yandan dayak yiyorum diye ağlardım. Bu soruyu görünce o anları hatırladım.
Küçüklüğümü aklıma getirdim ve köpük dolu bir küveti seçtim☺️
Oyjncaklarini suda yüzdürmeyi nedense çok seviyor çocuklar.
Ayy çocugum olsa da ben de böyle bıcı bıcı yaptırsam 😍👩👧👦
Beni bıcı bıcıla
Hiç unutmam bir keresinde okukdayken başımda bit vardı kaşınıyodu koşa koşa okuldan eve geldiğimde annem beni direkt banyoya atmıştı bir de bit şampuanı aldırtmıştı ne günlerdi
Bence 🌺 Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet, çocukların ok sonrası banyosunu eğlenceye çevirir 👣💖
Biraz "Haribo" mottosu gibi olacak ama, çocuk ya da büyük ol köpük dolu bir küvet herkese mutluluk verir.
Köpüklüüüüü bol köpüklü birer banyo keyfi 🛁 oh değmeyin keyfime! 💖