Bir annenin bebeğiyle birlikte banyo yapması onu korkutmadan banyoyu sevdirmesi suyu köpüğü sevdirmesi lazım. Temizlik ve hijyen çocuğa küçük yaşda öğretilmelidir.
Suyu seven çocuk candır banyo da gözünü rahatca açan çocuk banyonun keyfini cikarir, biz doğduğundan beri johnsons baby şampuan ve yağlarını kullanıyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Çocukluk çağım bu şampuanla geçti anlatmaya gerek yok kullananlar bilir (arada bir kullandığım da doğrudur)
Sls oranı düşük olduğu için hem kendim hem yiğenlerim için olmassa olmazımızdır. Kuaför salonumda da tercihimdir. Hep
Küvet içindeki plastik oyuncaklar diyorum. Gerçekten çocukluğumun vazgeçilmez eğlencelerinden birisiydi.
Küçukken biz leende yikanirdik arap sabunuyla kaynar suyla tabure üzerinde nerede dalin miş guzel kokulu jellermiş 😂😂
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet :)))
Bildigi ve her zaman dinledigi bir masal anlatma sozu olabilir
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet
Bebeğim olsun düşünürüz (30 yıl sonra evde 15 kediyle yaşıyor, bekar, ebedi bekar) 😂
Ne zaman isterseniz yanınızdayız ☺️💕
Teşekkür ederim ☺️🌺
Çocuğum yok ama bunların hepsini evlenince yapacağım 🙆🏻♀️
Benim kizceyi ben çok yıkadım bemnolmadimi banyoya girmek istemezdi onun jedenide oynayarak baloncuklar yaparak eğlenerek banyo yaptırırdim cadimi
Çocukların banyo alışkanlığını kazanması için banyoyu eğlenceli hale getirmek gerekir. Öneriler çok iyi
herkes küçükken kuvette şöyle böyle yazmışta kücukken leğen de yıkandığınızı bilmiyoz sanki
Oyuncaklarla süslemek daha dikkatlerini çekiyor ve böylece banyo etmeyi daha çok seviyorlar
Her pazar uyumadan önce sobalı evde yaşadığımız için annem banyo yaptırırdı gün içinde yaptığımız yaramazlıkların cezasını orda keserdi 😀😀
:) :)
Sobanın yanındaki leğende banyo yapmayan da ne bilim..
Anne baba olmak eminim mükemmel bir hisdir olsakda eğlensek 😄
Göz yakmayan şampuan, iyi bir koz
#AteşiBileSöndürürüm
Çünkü beraber sosyalleşip beraber hareket etmek çocukların doğasında var
Her şeyi çocukların eğleneceği şekilde yapmayın. O zaman sadece zevk verirse yapacaklar herşeyi.
Ben çocukken en sevdiğim köpükler içinde kaybolmaktı😃
Pilastik uyananlar ile banyo yapmalarını sağlamak daha mantıklı geliyor bana.
Bunları okuduktan sonra evlenip çocuk sahibi olasım geldi.
Bebekler için birebir hatta ikiye bir. Bende kullanıyorum bazen ☺️
Gözleri yakmayan bir şampuan. Keyifli dakikalarını acıyla devam ettirmek istemeyiz.
Anketteki tüm şıkları harmanlayabiliriz bence. Ben öyle yapıyorum ❤❤
Biz çok mutlu oluyoruz bu şampuandan memnun ve köpüklerle oynamak harika
Ama kimyasal
Banyo boyunca onlara eşlik edecek sevimli oyuncaklar şart😍
Çocukla iletişim ve ona sevgi dolu bir güven vermek en iyisi...
Şampuanın göz yakmaması ve boya sabun sülfat içermemesi beni bile kendine çekiyorm
Insallah bir gun evelenecegim ve minnak bir bebegim olacak
Kahkaha atan bir çocuktan daha sevindirici birşey olabilir mi?
Oyuncak en iyisidir bence ördekler felan benim teknem vardı yüzdürürdüm
Çocuğumla eğleneyim diyom ama bizde küvet yok :/
Duş teknesi için yok mu şöyle köpüklü möpüklü ürünleriniz
Çocukla iletişim kurmak ve ona güven vermek en iyisi :)
Banyoya gitmenin eğlencesimi olur heleki kışın tir tir titreyecen
Minik tüylü evladıma kullanabileceğim gözünü yakmayacak bri şampuan olarak kullanabilirim🤭
Çocuğum yok ama olunca o ve ben şarkılarımızla banyoyu inleteceğiz 🥰
Bir annenin bebeğiyle birlikte banyo yapması onu korkutmadan banyoyu sevdirmesi suyu köpüğü sevdirmesi lazım. Temizlik ve hijyen çocuğa küçük yaşda öğretilmelidir.
cocuklar candir onlari bu tarz seylerle eglendirmek lazim
Oyuncaklar her çocuğun sevdiği vazgeçilmez şeylerden biridir bu yüzden ilgi odakları olduğu için dah açık heyecen ve istkle gireceğeinden eminm
E çünkü gözleri acımazsa banyo yapmaktan korkmuyacaktır ve o arada yine eğenceli zamanlar geçirebilirsiniz
Ben kızıma bu şampuanı kullanıyorum. Cok memnunum.
Çok sevindik :) Minik prensese öpücüklerimizi gönderiyoruz💕💕💕
Tabiki A şıkkı hem eğleniyorlar hem temizleniyorlar. Bebeklerin , çocukların duş yapma alışkanlığını ve isteğini artırır. Hem yararlı hem eğlenceli :)
Bıcı bıcı yaparim dalinle hey mis gibi kokarımm :))
Daha evli değilim çocuğum yok küçük kardeşim var en sevdiği şey köpük çıkartmak ☺️
Çocuklar harika ayrıntılar ve onları mutlu eden herşey çok değerli.
Çocuklarıma her zaman için jansons alırım çok seviyorlar
Benim abimi küçükken çok yıkamislar legende abim 33 yaşında halen leğende yıkanıyor
annnemle banyo etmeyi çok severdim o geldi aklıma
💕💕💕
Kaliteli vede güvenilir bir ürün
:) :)
🥀⚘🌷🙏
Vallahi köpük dolu bir küvete ben bile hayır demem
💕🛁
Köpüklü ve oyuncak dolu bir banyo 🍼👍
💕🛁
Köpük dolu bir küvetin içinde rengarenk oyuncaklar
💕🛁
Ben bile kullanıyorum ve çok seviyorum
💕💕💕
Küçük çocuklar genelde sabunun, şampuanın gözü yakmasından dolayı yıkamaktan korkuyor. Gözü yakmayan şampuanlar bu sebepten tercih edilebilir.
Her cocuklar banyoyu çok sever hemde köpüklü kuvvetli harika bende çocukken seviyroudum şimdide seviyorum 😍
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet
Suyu seven çocuk candır banyo da gözünü rahatca açan çocuk banyonun keyfini cikarir, biz doğduğundan beri johnsons baby şampuan ve yağlarını kullanıyoruz.
Ama kimyasal sonuçta
Harika 😈 ozaman banyoya 💃
💕💕💕
Köpükler ve oyuncaklar 👻
💕🛁