Çocuk & Ebeveyn Bebek ürünleri kullanan yetişkinler buraya! Senin favori bebek ürünün hangisi? (Sayfa 2) Johnson's Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1816 Bebek ürünleri kullanan yetişkinler buraya! Senin favori bebek ürünün hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Gökyüzü05 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Mor renkli duş jeli var onu çok severek kullanıyorum Johnson's baby nin 1 0 Yorumla
Milk_chocolate Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Johnson's baby bebek yağı, pudrası, ve şampuanını severek kullanırım 0 0 Yorumla
hayalimatmazel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Bal ve yeşil çay özü içeren krwmler çok sağlıklı bunları kuklanmak vücuda faydalı 0 0 Yorumla
na-noow2 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl minyon kızların çocuk reyonunu kullandığını duyduktan sonra :D bana hiç bir şey tuhaf gelmiyor 0 0 Yorumla
Ahmetoral30 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Makyaj yapmadığım için veya saçlarım uzun değil ve evli değilim bebekte yok 0 0 Yorumla
Kelebeginyasamii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Kesinlikle bebe losyonu çok yararlı. Tavsiye ederim 0 0 Yorumla
boheminsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Gece atıştırmalarının bir numarası bebe bisküvisi. :D 0 0 Yorumla
dobra_kadin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Bebek ıslak mendiliyle vucut losyonu kullanirim extradan bebek mamalarini da cok seviyorum :D 0 0 Yorumla
CakmaSindirellaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl A diyorum ben çok guzel bir anket olmuş ellerine emeğine sağlık 0 0 Yorumla
myaubelly Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Bebek olmadığım halde bunu kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
Hakan3386 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Hayır kullanmıyorum. bebekler için saf doğal olsun yeterli. 0 0 Yorumla
icbbintuva Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 50% +1 yıl Cildimin bebeksi yumuşaklığını borçlu olduğum bebek losyonu 0 0 Yorumla
papatya1112 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Bebek kolonyası ama şampuanı daha deneme fırsatım olmadı Onuda denicem 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Aklımdaki tek soru "Bunu bebekler için yapabiliyorlarsa yetişkin ürünlerinde niye yapamıyorlar?" 0 0 Yorumla
FırtınaMelek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl jhonsons baby bebek yağı kullanıyorum ağda sonrası iyi geliyor 0 0 Yorumla
Alabegüm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Bebek ıslak mendili hem daha uygun hem kokusu muhteşemmm🙏🏻😊 0 0 Yorumla
Pınar-Günce Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Kızımın papatya özlü, mis kokulu bebek yağını kullanıyorum. Bu harika bir nemlendirici.😊 0 0 Yorumla
Astronotkız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Kesinlikle cildimi yumuşacık yapması adına bebek yağları 0 0 Yorumla
xblackpeoplesx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bebek ıslak mendilini kullanabilirim belki, teşekkürler 👍 0 0 Yorumla
Kngmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Hoş kokusu var ve cildi cok sakinleştirip yumusak yapıyor. 0 0 Yorumla
MASALİZM Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Pudra haricinde hepsini kullanıyorum ve gerçekten harikalar😄❤ 0 0 Yorumla
kirpiklipanda Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Bebek yağları, şampuan, pudra hepsi çok iyi ve güzel 0 0 Yorumla
ahsuzalimhayat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Bebek kolonyası ve losyon kullanıyorum ikisi de cidden harikalar 0 1 Yorumla ahsuzalimhayat +1 yıl @Diaper_emre nasıl yani? Bebeklere de etki ediyordur o zaman nasıl bu kadar zararlı olup bilinmez hangi inceleme sonucu bu sonuca varıldı? Yorumla
merdam123 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Hepsinden var bende hepsinin kullanıyorum ayrım yapamicagm 0 0 Yorumla
narsistnar Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Maskarayı çıkarmak için bebek şampuanıyla yıkıyorum yüzümü 0 0 Yorumla
BuzHanım Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Bebek kolonyası hayatımı güzelleştirmeye yeten mükemmel bir detay. 0 0 Yorumla
nüktelidilber Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl Bebek pudrası saça aynı zamanda hacim de katıyor. Bu yüzden sıklıkla kullanırım. 0 0 Yorumla
zeus25 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 1 0 Yorumla
trunk Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Hepsi ayrı bir güzel ama bebek kolonyası ayrı bir güzel. 1 0 Yorumla
-Tılsım-000 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Bebe urunlerini seviyorum kokularida guzel. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕 Yorumla
burcukaynar Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl bebek urunlerinin hepsinden de memnunum 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕 Yorumla
Floryaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sivilceler için bebek pudrası kullanmıştim bir ara 1 0 Yorumla
Aslanim48 Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 55% +1 yıl Kokusu hafif ve iç açıcı. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl çok teşekkürler :) Yorumla
invictus16 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Tabiki de bebek şampuanı aşırı güzel memmunum diğerleri kadar kimyasal içermiyor 0 0 Yorumla
moaanna Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cildimin bebeksi yumuşaklığını borçlu olduğum bebek losyonu 0 0 Yorumla
bal10cu Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl Şampuanları mis gibi kokuyor 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 443 cevap paylaştı. bebek ürünlerini kullanmıyorum bir ara saçlar için bebe şampuanı kullan falan dediler ama denemedim 0 0 Yorumla
cananevkusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Islak mendil her an kullanma ihtiyacım oluyor hem temizliyor hemde çok güzel kokuyor. 0 0 Yorumla
redwmnn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Hepsini kullanıyorum tam bir bebekmişim meğer. 😂😂 0 2 Yorumla redwmnn +1 yıl Ummm bilemicem. Bu söylemin neye dayanıyor? Yorumla Diaper_emre +1 yıl Arastirip bakabilirsin Yorumla
mert09aydın Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Bebek yağı kullanıyirum herkesede tavsiye ederim yağlarin icinde en iyisi masörüm masajda en etkilisi diye bikirim bayanlarinda hoşuna gidiyor 0 0 Yorumla
Salemcat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İyiki bebek şampuanları var 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Yanınızda olduğumuzu bilmek çok güzel :) Yorumla
çürüklimon Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bebek şampuanı çok seviyorum 😍 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Her zaman yanınızdayız💕💕💕 Yorumla
brahmanic Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Sağlıklı ve cilt dostu olarak bakıyorum olaya 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕 Yorumla
Helşom Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 1 0 Yorumla
Aşk_Ağlatır Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Cildim şekil önümden çekil 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl :) :) Yorumla
Zilantas Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben sütlü bebek sabununu kullanıyorum. Cildim yağlanmaya müsait alerjik bir cilt. Ama sabun o kadar iyi geldi ki cildim pamuk gibi oluyor. Tertemiz, mis gibi. Sabunlar kurutuyo diye korkmayın çünkü kurutmuyor. 0 0 Yorumla
efebozkurt Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bebek ürünleri içinde kimyasal bulundurmuyor bu yüzden çok doğal ve faydalı diye biliyorum 0 0 Yorumla
nilay_97 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl bebek şampuanıyla yıkanmıştım saçlarım kazık gibi oldu. Sadece bebek islak mendili güzel oluyor 0 0 Yorumla
Tekinyigit Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Tabiki bebe bisküvisi :) çok leziz değil mi sizcede 0 0 Yorumla
sinemaltun Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Makyaj çıkarmak için en kolay rahat ıslak mendil kurtarıcımız 😍😍❤😀 0 0 Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl ıslak mendilleri favorim. makyaj temizlemesi vb. sorunlar için birebir 0 0 Yorumla
kumsalkrause Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Cildimi nemlendirmek açısından kullandığım bebek yağı, arada banyodan önce saça sürdüğümde oluyor çok memnunum 😊⭐ 0 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Saç bakımına önem veriyorum. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl her zaman yanınızdayız :) Yorumla
Badımcan Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bir çok parfümden daha güzel kokuyor traş sonrası kullanırım ben 1 0 Yorumla
Erkankrts Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl mutluluk iyidirrr canommmmmmmmmmmmhpchlcphfphfpufphfupfpufupffu 1 0 Yorumla
olgunerkek48 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Cildimin bebeksi yumuşaklığını borçlu olduğum şey :) 1 0 Yorumla
Burak5862 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Tabii ki kurı cildimi yağlandırmadan nemlendiren bebek yağları. 1 0 Yorumla
Melomus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Mor renkli duş jeli var onu çok severek kullanıyorum Johnson's baby nin
Johnson's baby bebek yağı, pudrası, ve şampuanını severek kullanırım
Bal ve yeşil çay özü içeren krwmler çok sağlıklı bunları kuklanmak vücuda faydalı
minyon kızların çocuk reyonunu kullandığını duyduktan sonra :D bana hiç bir şey tuhaf gelmiyor
Makyaj yapmadığım için veya saçlarım uzun değil ve evli değilim bebekte yok
Kesinlikle bebe losyonu çok yararlı. Tavsiye ederim
Gece atıştırmalarının bir numarası bebe bisküvisi. :D
Bebek ıslak mendiliyle vucut losyonu kullanirim extradan bebek mamalarini da cok seviyorum :D
A diyorum ben çok guzel bir anket olmuş ellerine emeğine sağlık
Bebek olmadığım halde bunu kullanıyorum ve çok memnunum
Hayır kullanmıyorum. bebekler için saf doğal olsun yeterli.
Cildimin bebeksi yumuşaklığını borçlu olduğum bebek losyonu
Bebek kolonyası ama şampuanı daha deneme fırsatım olmadı Onuda denicem
Aklımdaki tek soru "Bunu bebekler için yapabiliyorlarsa yetişkin ürünlerinde niye yapamıyorlar?"
jhonsons baby bebek yağı kullanıyorum ağda sonrası iyi geliyor
Bebek ıslak mendili hem daha uygun hem kokusu muhteşemmm🙏🏻😊
Kızımın papatya özlü, mis kokulu bebek yağını kullanıyorum. Bu harika bir nemlendirici.😊
Kesinlikle cildimi yumuşacık yapması adına bebek yağları
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası
Bebek ıslak mendilini kullanabilirim belki, teşekkürler 👍
Hoş kokusu var ve cildi cok sakinleştirip yumusak yapıyor.
Pudra haricinde hepsini kullanıyorum ve gerçekten harikalar😄❤
Bebek yağları, şampuan, pudra hepsi çok iyi ve güzel
Bebek kolonyası ve losyon kullanıyorum ikisi de cidden harikalar
@Diaper_emre nasıl yani? Bebeklere de etki ediyordur o zaman nasıl bu kadar zararlı olup bilinmez hangi inceleme sonucu bu sonuca varıldı?
Hepsinden var bende hepsinin kullanıyorum ayrım yapamicagm
Maskarayı çıkarmak için bebek şampuanıyla yıkıyorum yüzümü
Bebek kolonyası hayatımı güzelleştirmeye yeten mükemmel bir detay.
Bebek pudrası saça aynı zamanda hacim de katıyor. Bu yüzden sıklıkla kullanırım.
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası
Hepsi ayrı bir güzel ama bebek kolonyası ayrı bir güzel.
Bebe urunlerini seviyorum kokularida guzel.
İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕
bebek urunlerinin hepsinden de memnunum
Sivilceler için bebek pudrası kullanmıştim bir ara
Kokusu hafif ve iç açıcı.
çok teşekkürler :)
Tabiki de bebek şampuanı aşırı güzel memmunum diğerleri kadar kimyasal içermiyor
Cildimin bebeksi yumuşaklığını borçlu olduğum bebek losyonu
Şampuanları mis gibi kokuyor
teşekkürler :)
bebek ürünlerini kullanmıyorum bir ara saçlar için bebe şampuanı kullan falan dediler ama denemedim
Islak mendil her an kullanma ihtiyacım oluyor hem temizliyor hemde çok güzel kokuyor.
Hepsini kullanıyorum tam bir bebekmişim meğer. 😂😂
Ummm bilemicem. Bu söylemin neye dayanıyor?
Arastirip bakabilirsin
Bebek yağı kullanıyirum herkesede tavsiye ederim yağlarin icinde en iyisi masörüm masajda en etkilisi diye bikirim bayanlarinda hoşuna gidiyor
İyiki bebek şampuanları var
Yanınızda olduğumuzu bilmek çok güzel :)
Bebek şampuanı çok seviyorum 😍
Her zaman yanınızdayız💕💕💕
Sağlıklı ve cilt dostu olarak bakıyorum olaya
Cildim şekil önümden çekil
:) :)
Ben sütlü bebek sabununu kullanıyorum. Cildim yağlanmaya müsait alerjik bir cilt. Ama sabun o kadar iyi geldi ki cildim pamuk gibi oluyor. Tertemiz, mis gibi. Sabunlar kurutuyo diye korkmayın çünkü kurutmuyor.
Bebek ürünleri içinde kimyasal bulundurmuyor bu yüzden çok doğal ve faydalı diye biliyorum
bebek şampuanıyla yıkanmıştım saçlarım kazık gibi oldu. Sadece bebek islak mendili güzel oluyor
Tabiki bebe bisküvisi :) çok leziz değil mi sizcede
Makyaj çıkarmak için en kolay rahat ıslak mendil kurtarıcımız 😍😍❤😀
ıslak mendilleri favorim. makyaj temizlemesi vb. sorunlar için birebir
Bebek ürünü olarak Bunu kullanıyom 😁
Cildimi nemlendirmek açısından kullandığım bebek yağı, arada banyodan önce saça sürdüğümde oluyor çok memnunum 😊⭐
Saç bakımına önem veriyorum.
her zaman yanınızdayız :)
Bir çok parfümden daha güzel kokuyor traş sonrası kullanırım ben
mutluluk iyidirrr canommmmmmmmmmmmhpchlcphfphfpufphfupfpufupffu
Cildimin bebeksi yumuşaklığını borçlu olduğum şey :)
Tabii ki kurı cildimi yağlandırmadan nemlendiren bebek yağları.