Çocuk & Ebeveyn Bebek ürünleri kullanan yetişkinler buraya! Senin favori bebek ürünün hangisi? (Sayfa 3) Johnson's Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1816 Bebek ürünleri kullanan yetişkinler buraya! Senin favori bebek ürünün hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
LordRedPanda Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl En sağlıklısı ıslak mendil gibi geldi, temizler de. 1 0 Yorumla
Dream1809 Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl bebek ürünlerinde minumum kimyasal kullanıldığını , en doğal ürünler olduğunu düşünüp makyaj temizleme mendili yerine bebek ıslak mendili almayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Joker416 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Benim Favorim bu çok yumuşak tutuyo cildi kuru tutuyo. 1 0 Yorumla
dengesizponcikk6 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hassas oldugum icin bebek urunleri kullanmak zorundayim 0 0 Yorumla
Taylıkız Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 1 0 Yorumla
Oinımıs Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 0 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💜💜💜 Yorumla
_руслан_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Şampuan ve losyon en ideali. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Bebek losyonu binbir derdin çözümü 😁 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Ateş_Dağlı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Şampuanlari harika tavsiye ederim 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Çok teşekkür ediyoruz :) Yorumla
Trl3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bende bayılırım cennet kokar 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl :) :) Yorumla
estetiklendiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Cansız baby'nin ürünleri çok güzel severek kulanıyorum 1 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl sağlıklımı Yorumla
NNarin94 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bebek pudrası gerçekten zor anlarımın süper kahramanı 🌺 1 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl ne konuda :) Yorumla
immortal007 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Bu markanın bütün ürünleri çok güzel ve çok kaliteli 0 0 Yorumla
Gülzam Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sadece Bebek şampuanı bile yetiyor cildi okadar yumuşatıyor ki genelde kullanıyorum hassas dokusu ve kokusu beni benden almaya yetiyor 1 0 Yorumla
leyla6114l Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Talk. Bebek pudrası çok iyi..)))))) 2 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
_Səкsibəyəfəndi_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bebek şampuanı tabii ki. Doğal, kaliteli. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl çok teşekkürler💕💕💕 Yorumla
spedy6934 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Baby Cologne hastasiyim fresh ve ocean 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕 💕 Yorumla
Sentinus34 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Bebek yağları çok başarılı bence. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl çok teşekkürler :) Yorumla
skyturk55 Takip Et Yoda Yaş: 56 +1 yıl Hepsi kullanılabilir, tabikii zararlı madde içermiyorsa. 0 0 Yorumla
_Lightning_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Kokuları çok güzel. Kullanmıyorum ama tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Edaarı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sabah uyanınca ona sarılıyorum ve banyo ya gidip yüzümü missler gibi yıkıyorum bol bol ferahlık bol bol mutluluk. 😇😉 0 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl :)))) bende yazıyı okuyunca mutlu oldum :D Yorumla
Hatturdu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bu ürünleri hep kullanırım 2 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Yanınızda olduğumuzu bilmek bizi gerçekten çok mutlu etti. 💕💕💕 Yorumla
Dybalaa0016 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Duş ürünleri gayet kaliteli ve başarılı 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Emhartt Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel kokuyor tavsiye ederim 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
Bububobo Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Cildimi bebek gibi yapıyor o yüzden çok seviyorum 1 2 Yorumla çayseverrrr +1 yıl bebis :D Yorumla Bububobo +1 yıl @çayseverrrr yine mı sen😂 Yorumla
zSelin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Makyaj temizlemek için bebek mendili çok işe yarıyor 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. A şıkkı. Kolonyası harika. 1 0 Yorumla
MoqueradoN Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Bizzat kendim kullanıyorum çok guzel bir sabun 1 0 Yorumla
sevgievli Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bebe şampuanları içerisinden en iyisi johnson’s Bebek şampuanı 1 0 Yorumla
thalassophile Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Tabii ki bir görüşüm var öyle olduğu için seçtim zaten şıkkı 1 0 Yorumla
İtalos Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 0 0 Yorumla
Morgenrood Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Bebek sampuani ama saçım icin😄 çok güzel kokuyo☺️ 1 0 Yorumla
Erosil Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 0 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl nasıl yani :) Yorumla
YUSUF-KARACURA33 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çok güzel kokuyorlar bende kullanıyorum neden olmasın 0 0 Yorumla
Öpsünseniamcan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl 2 günde bir yağlanan saçım için bebek pudrasııı :) 1 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Islak mendil gün içinde en çok kullandığım ürün. 1 0 Yorumla
Bervn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bebeksi kokuyor daha saglılklı 2 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕 Yorumla
LeydiLannister Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Her zaman favori ürün bebek şampuanı 2 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕🛁 Yorumla
karisikmeyvenektari Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bebek yağı çok güzel kokuyor ve kayganlaştırıcı yerine de kullanılabilir tavsiye ederim 0 0 Yorumla
tamkıvamında Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bebe büskivisi nerde yaaa. ılık sütle yücen şimdi ohh missss. 0 0 Yorumla
pembeaşık Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Çünkü, benim tek sorunum çabuk yağlanan saçlarım.:))) 0 2 Yorumla Mamadikli +1 yıl Her gün yıka ne olacak ki Yorumla pembeaşık +1 yıl @Mamadikli kolay değil abi. Saçım dizime kadar.😂 Yorumla
Ballıekmek1111 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Bebek kolanyasının cok hafif ama hiç gitmeyen hoş bir kokusu var 0 0 Yorumla
34Behlül35 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Herşeyi vermeden okuyup iyi markaları kullanmanızı ve cin malı mümkünse kullanmayiniz 0 0 Yorumla
Selorin Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası 0 0 Yorumla
Burak Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben de bebek kolonyası kullanıyorum, kokusu normal kolonyalardan çok daha güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
En sağlıklısı ıslak mendil gibi geldi, temizler de.
bebek ürünlerinde minumum kimyasal kullanıldığını , en doğal ürünler olduğunu düşünüp makyaj temizleme mendili yerine bebek ıslak mendili almayı tercih ediyorum
Benim Favorim bu çok yumuşak tutuyo cildi kuru tutuyo.
Hassas oldugum icin bebek urunleri kullanmak zorundayim
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası
Mutlu hatıraları hatırlatarak günümü güzelleştirme görevini üstlenen bebek kolonyası
💜💜💜
Şampuan ve losyon en ideali.
💕💕💕
Bebek losyonu binbir derdin çözümü 😁
💕💕💕
Şampuanlari harika tavsiye ederim
Çok teşekkür ediyoruz :)
Bende bayılırım cennet kokar
:) :)
Cansız baby'nin ürünleri çok güzel severek kulanıyorum
sağlıklımı
Bebek pudrası gerçekten zor anlarımın süper kahramanı 🌺
ne konuda :)
Bu markanın bütün ürünleri çok güzel ve çok kaliteli
Sadece Bebek şampuanı bile yetiyor cildi okadar yumuşatıyor ki genelde kullanıyorum hassas dokusu ve kokusu beni benden almaya yetiyor
Talk. Bebek pudrası çok iyi..))))))
💕💕💕
Bebek şampuanı tabii ki. Doğal, kaliteli.
çok teşekkürler💕💕💕
Baby Cologne hastasiyim fresh ve ocean
💕 💕
Bebek yağları çok başarılı bence.
çok teşekkürler :)
Bebek losyonu tercihimdir.
Hepsi kullanılabilir, tabikii zararlı madde içermiyorsa.
Kokuları çok güzel. Kullanmıyorum ama tercih ediyorum
Sabah uyanınca ona sarılıyorum ve banyo ya gidip yüzümü missler gibi yıkıyorum bol bol ferahlık bol bol mutluluk. 😇😉
:)))) bende yazıyı okuyunca mutlu oldum :D
Bu ürünleri hep kullanırım
Yanınızda olduğumuzu bilmek bizi gerçekten çok mutlu etti. 💕💕💕
Duş ürünleri gayet kaliteli ve başarılı
💕💕💕
Çok güzel kokuyor tavsiye ederim
teşekkürler :)
Çünkü çok güzel kokulu ve biktirmiyor
Cildimi bebek gibi yapıyor o yüzden çok seviyorum
bebis :D
@çayseverrrr yine mı sen😂
Bana bebekliğini hatırlatıyor
Makyaj temizlemek için bebek mendili çok işe yarıyor
Bebek ıslak mendil kokusu mükemmel
A şıkkı. Kolonyası harika.
Bizzat kendim kullanıyorum çok guzel bir sabun
Bebe şampuanları içerisinden en iyisi johnson’s Bebek şampuanı
Bebek şampuanları güzel kokanlar
Tabii ki bir görüşüm var öyle olduğu için seçtim zaten şıkkı
Bebek sampuani ama saçım icin😄 çok güzel kokuyo☺️
Bebek sampuani kullaniyordum bir ara
nasıl yani :)
Bebek kolonyaları güzel kokuyor
Kolonyaları çok hoş kokuyor
Çok güzel kokuyorlar bende kullanıyorum neden olmasın
2 günde bir yağlanan saçım için bebek pudrasııı :)
Islak mendil gün içinde en çok kullandığım ürün.
Bebeksi kokuyor daha saglılklı
İçimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕
Her zaman favori ürün bebek şampuanı
💕🛁
Bebek yağı losyonu şampuanı
Ne zaman bitse hassas cildine ben alırım
Tabi ki bebek ıslak mendili
Çünkü mükemmel kokuyor falan filan
bir ara şampuanını kullanmıştım 😂
Emeğinize sağlık paylaşım için 😊
Bebek yağı çok güzel kokuyor ve kayganlaştırıcı yerine de kullanılabilir tavsiye ederim
bebe büskivisi nerde yaaa. ılık sütle yücen şimdi ohh missss.
Çünkü, benim tek sorunum çabuk yağlanan saçlarım.:)))
Her gün yıka ne olacak ki
@Mamadikli kolay değil abi. Saçım dizime kadar.😂
Bebek kolanyasının cok hafif ama hiç gitmeyen hoş bir kokusu var
Herşeyi vermeden okuyup iyi markaları kullanmanızı ve cin malı mümkünse kullanmayiniz
Ben de bebek kolonyası kullanıyorum, kokusu normal kolonyalardan çok daha güzel.
Çocukara ozel cok hijyenik