Çocuk & Ebeveyn Bebek ürünleri kullanan yetişkinler buraya! Senin favori bebek ürünün hangisi? (Sayfa 4) Johnson's Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1816 Bebek ürünleri kullanan yetişkinler buraya! Senin favori bebek ürünün hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Sosagvu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bebek urunlerini kendimde kullaniyorum memnunum 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl içimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕 Yorumla
cheffim Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Gerçekten güzel kokusu ve cilde çok iyi 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Vaveyla34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şampuanlarını kullanıyorum mis gibi kokuyor 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Yanınızda olduğumuzu duymak bizi çok mutlu etti :) Yorumla
Erdemsever22 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl En önemli giysimiz cildimiz 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl ne kadar doğru bir yorum ... 💕 Yorumla
Çirkin1Hatunum Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bebek yağı saçada iyi geliyor 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
darkblueman2 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kullandığım bir marka tavsiye ederim. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕 Yorumla
Entero Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 323 cevap paylaştı. Çok iyide ondan kalıcı rahatlatıcı 1 0 Yorumla
Balerion34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bebek şampuanları çok iyi ve kullanışlı 1 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl ımmmm Yorumla
gr3yblack Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl cildimi yağlandırmadan nemlendiren bebek yağları. 2 0 Yorumla
Depresifiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Erkeklerin de D yi seçmesi düşündürdüüi 1 0 Yorumla
Cagkes Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Hiçbiri değil cici bebe büskivisi 💕 1 3 Yorumla Tekinyigit +1 yıl Hahah seçmek istediğim ama olmayan şık. Give me five 🖐️ Yorumla dobra_kadin +1 yıl Ona bende bayiliyorum her zaman evimde bulunur tarçinlada ve sütle mükemmel Yorumla Tekinyigit +1 yıl @dobra_kadin gece gece istettiniz sağolun 😐 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 332 cevap paylaştı. Kullanıyorum bebek yağı güzel nemlendiriyor 1 0 Yorumla
Aybala51 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl ne fark eder ki herşey kimyasal zaten 😂😂 1 0 Yorumla
Meseleşuki Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Bebek ürünleri büyüklere uygun değildir. Nokta 1 1 Yorumla Gonnnca +1 yıl Neden? Yorumla
lifelikecaramell Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Bebek yağı ve kremi kullanıyorum 0 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl yağında koku var mı Yorumla
cigdemyurt92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Yumuşaklık tabiki bebek gibi yapıyor :) 0 0 Yorumla
gerçeklernerede Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Doğal be güzel kokulu olmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
BiKırmızıı Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl makyaj fırçalarım ve ben şampuandan çok memnunuz 0 0 Yorumla
7_nmtnh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Cildimi yumuşacık yaptığı için bebek yağı. 0 0 Yorumla
LacivertBaykuş Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Kolonyası çok güzel çok severek kullanıyorum 💕 0 0 Yorumla
Purplepure Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Tabi ki bebek kolonyası aşırı güzel kokuyor 0 0 Yorumla
Papatyapapatyaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Bebek kolonyası her zaman tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Bebek urunlerini kendimde kullaniyorum memnunum
içimizdeki tüm iyilikle her zaman yanınızdayız 💕
Gerçekten güzel kokusu ve cilde çok iyi
💕💕💕
Şampuanlarını kullanıyorum mis gibi kokuyor
Yanınızda olduğumuzu duymak bizi çok mutlu etti :)
En önemli giysimiz cildimiz
ne kadar doğru bir yorum ... 💕
bebek yağı saçada iyi geliyor
💕💕💕
Teşekkürler, güzel yazılar için💙
Bebek kolonyası kokusu çok güzel
kullandığım bir marka tavsiye ederim.
💕💕
Çok iyide ondan kalıcı rahatlatıcı
Bebek ürünleri oldukça iyi
Bence herkes kunlansın çok iyi
Kolanya ve ıslak mendili kullanırım.
Bebek ürünleri harika ya mis gibi
Bebek şampuanları çok iyi ve kullanışlı
ımmmm
cildimi yağlandırmadan nemlendiren bebek yağları.
Daha güzel ve yumuşak tutuyo
hepsiii iyidir kullanan bilir:)
Bebek losyonlarıı harika kokuyor
Bebek kolanyasi kullaniyorum
Bebek ürünleri harika ya mis gibi
Erkeklerin de D yi seçmesi düşündürdüüi
Hiçbiri değil cici bebe büskivisi 💕
Hahah seçmek istediğim ama olmayan şık. Give me five 🖐️
Ona bende bayiliyorum her zaman evimde bulunur tarçinlada ve sütle mükemmel
@dobra_kadin gece gece istettiniz sağolun 😐
Bebek losyonunu seviyorum :)
hic birini kullanmiyorum 😇😇😇
Kullanıyorum bebek yağı güzel nemlendiriyor
ne fark eder ki herşey kimyasal zaten 😂😂
Sarı şampuanlar vazgeçilmezim 🐣🐥
Bebek kolonyalarini cok severim😊😊😊
Kolonyası hoş kokuyor diğerlerini bilmiyorum
cok güzel ve rahatlatıcıı
Sakalları yıkayınca biraz yumuşuyor
Tabiki ıslak mndil vazgeçilmzim :)
Saç dökülmesini önlüyor harika
Benim tercihim bebek şampuanları
Bebek yağını kullanıyorum
Katkısız şampuan o yüzden
Bebek urunleri cok guzel👍
Bebek ürünleri büyüklere uygun değildir. Nokta
Neden?
Bebek kolonyaları çok güzel kokuyor
Tabiki bebek yağı veya llosyonu
Bebek yağı iri göğüslerime sürüyorum
Bebek yağı ve kremi kullanıyorum
yağında koku var mı
Bazen ıslak mendili kullanıyorum
Hiçbiri bebe yağı tek geçerim 😁
Yumuşaklık tabiki bebek gibi yapıyor :)
Doğal be güzel kokulu olmayı tercih ederim
yanlız a şıkkındaki hatun güzelmiş :)
Bebek yağı kullanıyorum.. ☺
cunku daha hos geliyor :)
Bebek ürünleri kullanmıyorum.
makyaj fırçalarım ve ben şampuandan çok memnunuz
Şampuan ve ıslak mendil💛
Cildimi yumuşacık yaptığı için bebek yağı.
Kolonyası çok güzel çok severek kullanıyorum 💕
Makyaj çıkarıcı bebek ıslak havluları
Bebek Losyonu #Johnson’s Bebek Yağları
bebek pudrası en sevdiğim
Tabi ki bebek kolonyası aşırı güzel kokuyor
Bebek kolonyası her zaman tercihim
Doktor tavsiyesi gozlerim icin.