Ben küçükken annem saçlarım karışmasın diye tarardı ve karmaşık saçlarım hep canımı acıtırdı. Hiçbir bebeğin saçı taranırken acımasın diye kolay taranan yumuşak saçlar!
Cunku bevekler ana rahminde suda buyudukkeri icin suda oynamaya bayilirlar hal bole oluncada keyifli saatler gecirmek icin goz yakmayan urunu tercih ederim ki keyfi ikiye katlansin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Cunku zararli maddeler ve cocuklardan uzak tutulmasi gerek
Hassas cildi için zararlı olan boya, paraben, sülfat gibi kimyasal maddeleri içermemesine ve gözlerini yakmamasına dikkat ederim
En önemlisi sağlık. Bebişlerimizin sağlığı her şeyden önemli olunca, insan bu konuda daha da hassas ve titiz oluyor.
Bebekleri geçtim bende kullanıyorum makyaj temizleme ve cilt temizliğim de baya etkili tertemiz yapıyor a
Kimyasal olmaması ve tamamen saf olması hatta bildiğin hacı Şakir sabunu kullanırdım bebek bu sonuçta❤️
Göz yakmaması çok önemli tabiki
Ben küçükken annem saçlarım karışmasın diye tarardı ve karmaşık saçlarım hep canımı acıtırdı. Hiçbir bebeğin saçı taranırken acımasın diye kolay taranan yumuşak saçlar!
B :) Yavrum için daha iyisi Ve Favori Ürünüm Johnson's Baby Gold Şampuan :)
Hassas cildi olan bebek için katkı maddesi olmaması önemli
bilindik marka olsun, göz yakmasın ve derisini tahriş etmesin
Cunku bevekler ana rahminde suda buyudukkeri icin suda oynamaya bayilirlar hal bole oluncada keyifli saatler gecirmek icin goz yakmayan urunu tercih ederim ki keyfi ikiye katlansin
Bebe sampuani en iysii hem goz yakmaz hem zarar vermez bebegin tenine
2 tane yegenim var önceliğim icinde sulfat olmamasi
sadece anneler diye soru sorulması abes olmuş annesiz çğcuk büyüten babalar da var sekil a gibi :)
Bilmiyorum, ilerde çocuğum olsa açıkcası bu kimyasalları kullanmakta pek mantıklı gelmiyor. Doğal yollara bakardım şampuan kullanmaktansa.
Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına
Hepsi, hepsi! Hepsi de Johnson's Baby de mevcut💞💞
Bebeklerde sağlık cok onemli hemde büyüme cagindayken
Ben de johnsons kullanıyorum epeydir gayet memnunum çok ağır kokmuyor göz yakmıyor
Çocuğumu bütün kötülüklerden ve mikroplardan korumak için tabikide
Önemli olan çocuğumun rahatı ve kullandığım şeyin doğal olması
Hepsini seçesim geliyor bir çocuğum yok ama en iyisini isterdim sanırım olsaydı
abidi kubidi gifler cok tatlı ama ya... 1. cisine oy verdim
Kimyasal olup olmamasına dikkat ederim ayrıca kendim de bebek şampuanı kullanıyorum
😂😂
@Dexor :D
@Dexor valla kepek önleyici saç uzatıcı falan hikaye bebek şampuanı adamdır doğal göz yakmıyor e daha ne olsun dknsfjfdkfdskdk
Alemsin ya 😂 bebiş kaç aylık
Bebeklerin gözleri hassas göz takmaması bebege yıkanmayı sevdiricektir
Miniğim yok ama olursa zaten bütün bunları kesin kez düşünürüm.
Bebeğim icin herşey ama en önemli cildi icin zararli maddeler icermemesi
Doğal ve sağlıklı olsun kanserojen ve bebeğe zarar veren maddeler olmaması. Önemli olan sağlığı
E seçeneği diyorum ben kolayca şekil alan yumuşak parlak saçlara kavuşmak
kesinlikle bir anne bebeğinin sağlına öncelik verir dikkat eder kimyasal içermemesi oldukça önemli
Valla anam bizi hacı Şakir’le yıkardı hiç bilmezdik böyle şeyler 😂
Ürüne ilk ilk baktigimda paraben icerip icermedigine dikkat ederim
Cildin tahtiş olmaması ve saçlarının yipranmaması için
Alkol sülfat ve göz yakıcı maddeler bulundurmaması tabi
Hepsine bakardım ama evli değilim ve çocuğum yok 🙃
Önce göz yakmayacak, sonra boya olmayacak ve sonra da fiyat.
Artık normal şampuan kullanıyor yeter 4 sene bebe şampuanı kullandı
Göz yakmaması gerekiyor, cilde de zarar vermemeli tabi
Hassas cildi için tercihim bu olurdu
💕💕💕
Her şeye önem veriririm. Bunu anne olunca düşünürüm yav.
Gözünü yakmayacak cilde dost olacak boya içermeyecek yani doğal olacak en kısası bu
Hicbir katki maddesi olmayacak zararli bence dogal bir şampuan olmasi gerekli bence
Göz yakmaması kolay durulanması ve kolay şekil almasına dikkat ederim
Ben kullanıyorum ve gayette memnunumm
💜💜💜
Hepsi çok önemli tabi ama paraben olmaması da ayrı bir önemli
çocuklarımız için en iyisi 🤗
💖💖💖
Bebeğim yok fakat olsaydı sampuanda göz yakmama ve zararlı kimyasal bulunmasın isterdim
Bebek şampuanlarını doğal olanlardan kullanırım. Bir bebeğim yok ama evlenince ve çocuğum olunca doğal olanları tercih ederim 😎
Bence A olabilirBanyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına
Bebekler çok hassas hiçbir anne bebeğinevduş aldırırken gözünün yanmasını istemez
Hasas cildi ve göz yakmamaaına dikkat ediyorum bebeğim benim için önenkş
Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasınave cildine zarar vermemesi
Bence en önemli konulardan biri çok dikkatli olmamız lazım
hızlıca köpürüp kolay durulanan şampuanların daha verimli bir şekilde kullanılabilir
gözünün yanmaması benim için daha önemli canımı yansın yazıkkk
Benimde sls ye alerjim olduğu için çocuğumada bu tür içerikli sampuan kullanmak istemem
Sampuan bebegin gozunu yakmamayip cocuk vildine uygun hassaz olmali
Doğal, sağlıklı, pratik olması ve Johnson’s Bebek Şampuanı bu beklentilerimi karşılıyor 😊
Boya paraben sülfat gibi zararlı maddelerin içermemesi
İleride bir bebeğim olursa tek gözleri değil bir tek saç teline bile kıyamam