Çocuk & Ebeveyn Çocuklarıyla birlikte eğlenen ebeveynler buraya! Hangisi çocukların okul sonrası banyosunu eğlenceye çevirir? (Sayfa 4) Johnson's Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1018 Çocuklarıyla birlikte eğlenen ebeveynler buraya! Hangisi çocukların okul sonrası banyosunu eğlenceye çevirir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
MY10EZ Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bebeklerin gözlerini yakmayan şampuan ile geçirdikleri zan bence en güzel zamandır gadası 0 0 Yorumla
Ülküsfy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 0 0 Yorumla
Lanetlivarlık34 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çocuk bakmak kolay değil bazen o kadar zor oluyor ki 0 0 Yorumla
Aselcan12 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hemen heves edip kosuyorlar bunu sizde deneyin yıkanmayı artık kendileri isticek 0 0 Yorumla
gayemre_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Gerçekten goz yakmayan cok guzel bir sampuan. Dogdugundan beri kullaniyorum. 0 0 Yorumla
Lalalajdjsks Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 0 0 Yorumla
Hoyah Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet 0 0 Yorumla
Esmeryakışıklı27 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kirlenmek güzeldir çünkü işin ucunda sıcak su ve mutluluk var 0 0 Yorumla
Herkesiseverrr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Köpüklerle oynamaya ben bile bayılıyorum. Çocuklar tabii ki çok severler. O yüzden A şıkkı. 0 0 Yorumla
elf87 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl 13 yaşındaki kızımın olmazsa olmaz Johnson s Bebek şampuanı☺️☺️☺️ 0 1 Yorumla Ömerr38engineerr +1 yıl Maşallah hayata erken başlamışsın Yorumla
KingInTheNorthh Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Çocuğum yok ama bir tane evcil kurdum var. Bahçe hortumu ile yıkamayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Gorduah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çocuğum yok ama tercihim köpüklü kuvvete banyo yapmak olurdu 0 0 Yorumla
Hudeyalho Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Farklı masallar oyalıyor onları banyoyu zevkli hâle getirir 0 0 Yorumla
Sosagvu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Köpüklü banyoda oyuncaklar la oynayarak banyo yapmak eğlenceli olmalı 0 0 Yorumla
irfan5555 Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl güzel kaliteli... gayet ideal şatlarda hijjen için harika 0 0 Yorumla
gulserenkiz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl çok güzel kokuyor bu ürün 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Beğenmenize çok sevindik :)
Gözde_Hande Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Köpüklü banyoya bayılırım. 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
Gulduruu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ay bayıldım Gerçekten çok güzel çok 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl çok teşekkür ederiz :) Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Çocuklar oyuncak dolu bir banyoyu tercih ederler. 1 0 Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl oyuncaklar ve göz yakmayan şampuan 1 1 Yorumla MACERACI28 +1 yıl En güzeli hacı şakır her işe yarıyor Yorumla
Xx__HuysuzHatun__xX Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Okul sonrası banyo şart tabiki mikroplar gitdin 1 0 Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Bebeğim yok bekarım, sevgilim bile yok. 0 0 Yorumla
neverbutokay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Keşke çocuğum ols- tövbe asla istemem 0 1 Yorumla İbrahim_gürcan +1 yıl Neden ki Yorumla
İbrahim_gürcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Ya abi köpük işte çok eğlenceli duruyor yaaa 0 0 Yorumla
Catatoy94 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Ben küçükken vazgecilmezimdi dalın sampuan 0 0 Yorumla
Yadeller01 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 32% +1 yıl Temizlik imandan gelir. Banyo gibisi yok. 0 0 Yorumla
Motofizikletçi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Xper kadmaya geldim colukla cocukla isim yok 😂 0 0 Yorumla
NefessNefesee Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Banyonun her türlüsü eğlence çocuklar için 0 0 Yorumla
müzikkutusuaşığı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yuşumuşak ve göz yakmayan şampuan.. 0 0 Yorumla
pisagorun_pisi Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 34% +1 yıl Köpüklü bir küvet herxaman ilgisini çekmiştir 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 352 cevap paylaştı. banyoda oyuncalalrı ile eşlit etmek bence :D 0 0 Yorumla
hayatzor12 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Umarım annelik duygusunu tadar bunları uygularim🙏 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Bebeklerin gözlerini yakmayan şampuan ile geçirdikleri zan bence en güzel zamandır gadası
Heyecanla banyoya koşmalarını sağlayan köpük dolu bir küvet
Çocuk bakmak kolay değil bazen o kadar zor oluyor ki
Hemen heves edip kosuyorlar bunu sizde deneyin yıkanmayı artık kendileri isticek
Gerçekten goz yakmayan cok guzel bir sampuan. Dogdugundan beri kullaniyorum.
Kirlenmek güzeldir çünkü işin ucunda sıcak su ve mutluluk var
Köpüklerle oynamaya ben bile bayılıyorum. Çocuklar tabii ki çok severler. O yüzden A şıkkı.
13 yaşındaki kızımın olmazsa olmaz Johnson s Bebek şampuanı☺️☺️☺️
Maşallah hayata erken başlamışsın
Çocuğum yok ama bir tane evcil kurdum var. Bahçe hortumu ile yıkamayı tercih ediyorum.
Çocuğum yok ama tercihim köpüklü kuvvete banyo yapmak olurdu
Farklı masallar oyalıyor onları banyoyu zevkli hâle getirir
Köpüklü banyoda oyuncaklar la oynayarak banyo yapmak eğlenceli olmalı
güzel kaliteli... gayet ideal şatlarda hijjen için harika
çok güzel kokuyor bu ürün
Beğenmenize çok sevindik :)
Köpüklü banyoya bayılırım.
💕💕💕
Köpüklü banyo Kesinlikle 👍🛀
yumu yumu yumuşacıık köpük partisi
Ay bayıldım Gerçekten çok güzel çok
çok teşekkür ederiz :)
Çocuklar oyuncak dolu bir banyoyu tercih ederler.
oyuncaklar ve göz yakmayan şampuan
En güzeli hacı şakır her işe yarıyor
Leğende yıkanmayı özledim aneeyy
Bayılıyorum köpüğe ben şahsen
Daha çok keyif veriyor bence
Baba olduğumda artik ☺️🤭
oyuncak ördekler felan çok eglendiriyor
Köpük önemli en güzel etken bu
Fark etmiyor çocukla vakit geçirmen yeter
Köpüklü banyo kesinlikle 💖💖💖🌹🌹
Okul sonrası banyo şart tabiki mikroplar gitdin
Son fotoğraf çok tatlı :)
Bol köpüklü bir banyo olabir 😇
Bütün seçenekler güzel (:
Bebeğim yok bekarım, sevgilim bile yok.
Keşke çocuğum ols- tövbe asla istemem
Neden ki
Köpük içinde kaybolmak olabilir 😊
Ya abi köpük işte çok eğlenceli duruyor yaaa
Ben küçükken vazgecilmezimdi dalın sampuan
Temizlik imandan gelir. Banyo gibisi yok.
Xper kadmaya geldim colukla cocukla isim yok 😂
Banyonun her türlüsü eğlence çocuklar için
küçükken reklamlarına bayılırdım
Yuşumuşak ve göz yakmayan şampuan..
Harika beğendim iyi olmuş
Suyun içinden hiç çıkmamak
bizim kız hâlâ şampuancı.
Köpüklü bir küvet herxaman ilgisini çekmiştir
Her ebeveynin ders alması gerek
Çok eğlenceli olacağını düşündüm bir an
Küvet bulduk da köpürtmesi dert kaldı🤣🤣
Her çocuk köpük sever tabiki