Siz verdiğiniz hediyeleri geri vermesini bekler misiniz?
Kullanmaya devam mı edilmeli, geri mi verilmeli?

Vermem, geri almam, kullanmam, ha vermiyosun kulanmıyosun peki napacağımı merak eden veya çöpe atar diye tahmin eden varsa yanılıyo depoya koyarım haa isteyip yüzsüzlük yaparsa düşünmeden veririm manevi değeri çok olduğu için kulanırsam canım acıyacağını biliyorum en iyisi kulanılmayan eşyaların olduğu yere koymak neden çöp değilde depo diyosanızda maneviyata saygım var hayla o yüzden kalır öyle ne kimse kulanır ne de ben çürür gider... ya da hiç olmadı kullanılması münkün bişeyse yani elbise vs gibi bişeyse ihtiyacı olan birine gider...😉😉😉
Mantıklı.
Şu görsel insanın ne kadar ucuzlasabildiginin göstergesi. Yazık
Aynen öyle.
Döner sermaye olayını abartan bir kardeşimiz ve onun eski sevgilisi Anıl. .
Yahu ne insanlarsınız yaaa eşyalara değer veriyorsunuz duygularin hislerin ustunde tutuyorsunuz..
Zaten ne güzel demiş üstad. .
Eşyalar kullanılmak insanlar sevilmek için yaratılmış iken. insanlarin kullanıldığı eşyaların ds sevildiği bir dünya da yaşamak zulumden beter.
Aman özledim diye mesaj atarsın kot pantolonunu istiyo bak. .
Sevginin bir kez daha dibe çöküşünü görmüş olmanin aczliyinde herkese
insana rast gelme ümidimi iletiyorum
Sihirli bardakmış. Ama ben bir sihir göremedim.
Sıcak içecek konunca resimlerimiz beliriyordu üzerinde. Direk atacaktım da sadece ortası kırılıyor mu diye deneyeyim dedim. Kırılıyormuş :D Ama çekici düz bir şekilde tepeden vurunca kırmak çok zormuş. Yüzüme gözüme sıçradı hep.
He bu arada ona hediye ettiğim hiç bişeyi istemedim. Ona harcadığımın ettiğimin haddi hesabı yok
https://youtu.be/I6IJVmiSTiw
ilgili video. Koymayı unuttum ya
Niye kırdın ya? Yazık günah değil mi? :)
Benim deliliğimi kimse sorgulayamaz. :D Buraların delisi benim. :D
Cevap
87Cevap
Geri vermek gerek gadasi
Hediye ettiğim bişeyi asla geri almam veya istemem. Değeri ne olursa olsun hediye edileni geri istemek terbiyesizliktir. Bana edilenide asla geri vermem ancak hırs yaparsam o kiza kırar çöpe atarım en fazla
Bu arada anil'da kurban filan kessin, sadaka versin Ucuz kurtulmuş o kızdan. Bu ne ya kiz resmen muhasebesini tutmuş aldığı hediyelerin. Ruhsuz rspuu!
Anıl bunları taksitle öder artık. :D
😁😁 öderse oscar'a aday dangalak
İsterse veririm tabi ki ama şükür denk gelmedi öyle terbiyesiz biri bir arkadasım ona aldığım takı setini geri verdi ayrılırken onda kalabileceğini söyledim ısrar etti bende yan masada ki kız çocuklarına vermiştim ufak hesaplarla ufak adamlar uğraşır benim işim olmaz
Cok. Guldum yaaa.. Hayir tabii ki kimseye aldigim seyi geri istemem ki kullanmis oldugu seyi verse ne olcak gelen hediyeleri de saklamam kullanilacak durumda ise baskalarina veriririm degilse cope atarim
Güldürebildiysek ne güzel. :)
Teşekkür ederim. :)
Aldigim birseyi geri istemem. Kendim ise o geri istemeyincede geri veririm pahali birseyse (yüzük falan) .. o konuşma sana mı ait?
Alinan hediye geri istenmemelidir.. ancak karsi taraf kendisi veriyorsa uygun olabilir.
Hayır bana ait değil tabii ki de. :)
Sevdiğim bir şeydir kullanıyorsam. Dolayısıyla atmam. Ayrıca kimseden de istemem aldığım şeyi. Bunu yapabilecek kadar basit bir insanı da muhitime yaklaştırmam. Yaşı kaç olursa olsun böyle basit insanlar olabiliyor tabii.
Ha ha ha anıl yandın oğlum😂 henüz hediye almadım. Alırsam da ayrılmam. O da yandı😂
Anıl artık takside falan bağlayıp halleder. :D
Hediye veren olmadi 😄 nedense hep oyle denk geldi bana.
Bu seni ne ilgilendirir pardon?
Benim kimseyi kızdırmak gibi niyetim yok ama havalar sıcak kızan buz sürsün iyi gelir 😀😀 @Stucknela
@nalle Susar mısınız?
Geri verilmesi veya geri verilmesinin beklenmesi saçmalık bence çünkü o hediyeler iyi günlerde alınmış birşey..
😂😂 o kadar da ne ben yüzsüz oldum nede sevgili dediklerim.. duruyor hepsi.. ayicikla yüzük disinda onlara ne oldu, bilmiyorum🙄
aralarinda kitapda var daha okuyamadim😂
Anılar önemlidir. Onunla yaşanan anlar güzeldi giderken üzse de kırsal da o güzel anlardan arta kalan anıları saklarım bence atılmamalı bir ömür sağlanmalıdır.
Hediyeyi geri istemem ayıp denen birsey var benleyken iyi de benden ayrılınca menfaatim bitince aldıgım hediyeyi geri istemek de ne! Aldıklarımı tepe tepe kullansın. O kadar düsmedik sükür.
Neden alıyım ki geri? Benden ona güzel bir hatıra olsun anım olsun. Alsamda napayım ben o hediyeleri 😂 yüzsüzlğk olur hem
Yaşamadığım için ne söyleyeceğimi bilemedim
Ama sanırım hediyeyi geri istemek insanlığa sığmaz ve karaktersizlik olur
Manyakmısınız ya 😂😂 verilen verilmiştir giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir o kadar 😂
O hediyeler i gördükçe kendimi kötü hissediyorsam atarim, ayrıca benim ona verdiklerimide vermesin istemiyosa çöpe atsın ama geri vermesin
Bu ne ya ilkokul aşıkları gibi "al mektuplarını ver mektuplarımi" muhabbeti. Sana alınmış şey senindir. Dursun yerinde işte..
Hediye çok önemlidir.
Ve sonsuza kadar saklanmalıdır görüşündeyim.
Manevi değeri paha biçilemez dir benim için.
Verdiğim şeyleri geri istemem istemedim.
Aldığım şeyleri de eğer tamamen bittiğine inanıyorsam ve kötü bitirdiysem o öfkeyle atardım herhalde. :)
ben almam. o istersede senin gibi bir öküze bu kadar ucuza katlanmışım istersen bende bir fatura çıkarayım aradaki farkı gönderirsin derim...
Ben ise yarar biseyse kullanmaya devam ederim anıysa atarım verdiklerimi de geri isteme vizyonsuz musunuz ya koyluleri
Geri verirdim. Çöpe atamam ne kadar anlaşamasakta çöpe atmak yazık olur. Geri almaz ise. Bir çöp kenarına koyardım, birisi alır illaki.
İsterse verirdim ama ben asla böyle bir şey isteyemezdim. İster kullanır ister atar onun bileceği şey ama ben istemem geri.
Geri istemedim. Sonuçta güzel duygularla aldığım hediyelerdi. Severken, sevilirken aldıklarım için hakkıdır. Helal-i Hoş olsun.
Attıklarımda oldu parçaladığımda hala duranlarda var
Unutmak istiyorsaniz atın ama size ruhen sıkıntı çıkartmıyorsa birer anı olarak saklayin
Olmadı öyle anılarım ama o hediyeleri parcalardım zevkle
Hediye olarak almış olduğum kol saatini otobüs durağının oturma yerinde bırakmıştım:)
Geri veririm ben bana hiçbişekilde onu hatırlatmaması için. Ondanda aynısını beklerim
Çöpe atarım ya da ihtiyaç sahiplerine veririm umurumda bile olmaz :)
Hediye kabul etmiyorum kendi paramla şahsıma özel herşeyi alıyorum sadece ailemden hediye kabul ederim
Geri istemek bana görgüsüzluk gibi geliyor hediye adı üzerinde yani saçma bence bırak hediye olarak kalsin
Ne var ne yok çöpe attım gözünün önünde attıklarımda oldu
Kullanmaya devam ediyorum. Onlar benim ve adı üstünde hediye!
En son ayrıldığım kıza aldığım hediyeleri çöpe attırdım. Bana aldıklarını da sokakta dağıttım.
Basima gelmisti. Gonderdim geri hepsini zaten cope atacaktim.
Hahahaha o mesaj ne ya bu nasıl yüzsüzlük msşxndşxmrifm
Atılsın gidilsin
İyiki ayrılmış. Hediye ne demek bilmeyen öküzle dolaşıyor muş , erkek.
Kardeşimin başına da gelmişti kargoyla göndermişti hepsini... 🤷🏼♀️
Verdiğim hediyeler onundur geri istemem. O bendekileri geri isterse düşünmeden veririm.
Aynen
Ben hiç bir zaman istemedim istemezdimde.. ama o geri isterse aldığı ozenle sakladığım herşeyi ona geri verirdim..
Kullanmayı tercih etmem. Aldıklarım onun olsun. Hiç bir görüştüğüm kadında paraya kıymadım bişeyde istemedim. O kadar seviyem düşük değil.
Kız arkadaşım erkek arkadaşını ceket ini poşet leyim düğüm leyip kokusu kaçmasın diye sakliyo
Manyakmış herhalde azıcık.
Paşa paşa kullanıyorum, lazım değil işime yaramıyorsa atıyorum 😄
E yuh adı üstünde hediye o. Ayrıldıktan sonra almak gibi bir iğrençlik yapılmaz
atmam ama geri veririm ayrıldıysak hediyelerinde bir önemi kalmaz benim için.
Böyle insanları nereden buluyorsunuz gerçekten şaka gibi
Tamamen o kişinin sende bıraktığı hislere göre değişir. Önemsiz biriyse hediyeyi iki güne kaybedersin bile. Ama ayrıldıktan sonra bile senin için önemini yitirmeyen birinin hediyesini dolabının en gizli yetinde tutarsın.
Mesaj süpermiş ya 😂 ben istemem sadakam olsun Yani
Kullanirim nie v3reyim nie atayim sonucta onlar bana alinmis :) kullanirkende hic aklima gelmez o derece :)
Kullanmıyorum, geri vermek ayıp olur başkasına veririm herhalde
Ahaha komik olmus bu mesajlsma :D
Oyle biran yasamadim cok sukur.
Ne yapacaz verilen verilmiştir geri isteyecek halimiz yok yaa
Geri istenmez, ben eski sevgilimin hediyelerini saklıyorum hala, keşke geri alsaydı her gördüğümde canım yanıyor, atamıyorum da
Ben geri istesem zengin olurum herhalde..
Kalsın tepe tepe kullansın napıyım? 😒
Hep hediyeyi ben aldığım için şu an ayrıldım die bilmiyorum ne yapiyor
bence gerek yok öyle şeylere ya sonuçta iyi vakit geçirdiğin birisinden hediye
Vergiden düşücek miyiz?
Düşeriz. :)
Değeri yoksa benim için iade eder veya başkasına veririm.
Niye geri vericemki bana alınmış neticede eğer ben aldıysam hediyemi geri isterim 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar