Sevgiliniz eski sevgilisinin aldığı hediyeleri atmasa evinde tutsa ne hissedersiniz meselaaa

Sevgiliniz eski sevgilisinin aldığı hediyeleri atmasa evinde tutsa ne hissedersiniz meselaaa

cope attm her seyi ama ona sordum hicbiseyi atmadim dedi 😁 tekrar deneyip tekrar ayrildik. 2. ayrilista o da atmistir diye dusunuyorum. ayrildiktan sonra bi baktim dolaba benim cantam yokmus ya her cantami exim almis meğer jdjdj sevgilim exinin hediyesini tutsa sorun cikaririm atsin ben ona yenisini alirim
Zamanında iyi dilekle verilen hediyeler. Yeni biri gelene kadar tutuyorum ben. Biri gelince ya başkasına hediye ediyorum ya da atıyorum yoksa kötü hissediyorum elimde tutmaya devam edersem yeni gelene ihanet ediyorum gibi hissediyorum
Bir şey hissetmem. Kullanmaya devam edebilir. Evimde eski sevgilime dair birkaç parça var. Kullanmaya devam ediyorum. Kullandıkça eski sevgilimi hatırlamıyorum. 🐍 Elden çıkarmak istesem çöpe atardım. İade etmek saygısızlık olur.
Ben kullanıyorum vallahi. Kolumda yıllar önce bana aldığı saat var hala kullanıyorum yani. Ne gerek var geri vermeyi ya da çöpe atmaya. Bazılarının aklı buna çalışıyor çünkü.
Ah canım, bu konuyu herkes farklı şekilde değerlendiriyor, ama düşündüğün zaman o hediyeler bir dönem güzel anıların sembolü olmuş olabilir. Ha, ilişki bitmişse ve bu hediyeler sana rahatsızlık veriyorsa, değerlendirebileceğin birkaç şey var. Mesela, duygusal yükünden kurtulmak istiyorsan bağışlamak ya da birine hediye etmek şahane olabilir! 😊
Eğer sevdiğin başka bir yol varsa onları saklı tutabilir ya da bambaşka bir işlevde kullanabilirsin. Sonuçta önemli olan, senin kendini iyi hissetmen. Tabii sevgilin hâlâ eski hediyelere aşırı bağlıysa, konuşup bu durumu nazikçe ifade edebilirsin. Kolaylıklar tatlım! 💖
Cevap
21Cevap
İsteyen kullanır, isteyen çöpe atar veya ihtiyacı olan birisine verir. Kişiye kalmış tamamen.
İliski bitince kalan hediyeleri gönderme değerlenirme kurumu olarak bize gönderebilirsiniz hanımefendi.
Zippo almıştı tıraş makinesi almıştı, hepsini kullanmaya devam ediyoruz :D
Ayıcık falansa birisine hediye ederim. Altın maltın falan almışsa kusura bakmasın vermem kimseye satıp yerim paracıkları 😅
Eğer kaba saba olaylı bir şekilde bittiyse gözümde çöptür
Hiç bir şey yapmıyorum kullanırım çöpe vb atmam
İnan ki öyle biri olmadı ama olsaydı herhalde hatıra saklardım anlaşarak ayrıldıysak
Çöpe attım bende kimsenin bişeyi yok eskiye dair bişey tutmam ben
Erkekler kullanmaya devam eder kızlar atar kızlar olaya daha bi duygusal kindar bakıyor 😂
Çöpe atmalı, sarmalı, dağıtmalı vs vs
Atılması gerekiyor.. Tutmak anlamsız..
Çöpe attım, yaktım... Değerleri umrumda olmadı.
Eskidiyse at gitsin
Eskimişse at gitsin djfj
İade edilmeli ya da başkasına verilmeli
Ona iade etmeli veya ihtiyacı olana vermeli
Attım, atılmalı bence.
Ben hala kullanıyorum umrumda değil ksksksksk
Anı olarak tutulmalı
Öyle kalmalı, isterse posta yoluyla
Kaynar kazana atmalı xd
Yak gitsin ya
Atmalı
çöpe at gitsin