Birazdan alışveriş yapmaya çıkacağım ve son aldığım tuvalet kağıdını pişman olarak bitirdim.
Aman diyeyim parfüm kokulu tuvalet kağıdı almayın... Pişmanlıktır... :D Kaliteli, en iyi tuvalet kağıdı hangi marka?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birazdan alışveriş yapmaya çıkacağım ve son aldığım tuvalet kağıdını pişman olarak bitirdim.
Aman diyeyim parfüm kokulu tuvalet kağıdı almayın... Pişmanlıktır... :D Kaliteli, en iyi tuvalet kağıdı hangi marka?

En iyi ve yumuşak tuvalet kağıdı markasını seçerken göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör vardır. En önemli faktörler emicilik, yumuşaklık ve dayanıklılıktır. En iyi, en kaliteli tuvalet kağıdı markaları ise şu şekildedir:

Kalite tuvalet kağıdı denilince akla ilk gelen markalardan biri Solo'dur açıkçası. Ciddi söylüyorum tuvalet kağıdı işinde en iyi marka net olarak Solo. Hem hesaplı oluyor hem de kaliteli. Tuvalet kağıdı fiyatları artsa da kalite benim için önemli, bence performansı en yüksek ürün. Kokusu da mis gibi. :)
En önemlisi ise solo tuvalet kağıdı hipoalerjeniktir ve parfüm ve boya içermez, bu da onu hassas ciltli insanlar için ideal kılar. Bu nedenle, cildinize nazik ve yumuşak davranan ve çevre dostu bir dayanaklı tuvalet kağıdı arıyorsanız, solo tuvalet kağıdı tam size göre!

Selpak kaliteli ürünleri ve bu kaliteye göre fiyatları da uygun bana kalırsa. Gönül rahatlığıyla en iyi tuvalet kağıdı derim. Selpak tuvalet kağıdı markası %100 geri dönüştürülmüş kağıttan üretildiği gibi hipoalerjeniktir eğer cildiniz hassassa bunu da listenize ekleyebilirsiniz.

Papia da son dönemlerde çıkış yapan kaliteli markalardan açıkçası. Kağıtları yıpranmıyor, rahatlıkla kullanabiliyorsun. Ayrıca Papia tuvalet kağıdı %100 geri dönüştürülmüş kağıttan üretilmiştir ve klor içermez. Fiyat olarak da ekonomik bir marka.

Familia markası için rahatlıkla en yumuşak tuvalet kağıdı diyebilirim. Çocuklar için de önerilen bir marka açıkçası. Çocukların cildi daha hassas olduğu tuvalet kağıdının yapısı çocuklara gayet uygun. Familia yumuşaklığı ve emiciliği ile bilinir. Ayrıca hipoalerjeniktir ve parfüm ve boya içermez.

Özellikle çok uygun fiyatlı olmasıyla biliniyor. Yalan yok bir Solo markası kadar iyi değil ama kesinlikle kötü de değil. Bence kullanılabilir gayette.

Komili, yüksek kalitesi ve özgün tasarımı ile tanınan bir tuvalet kağıdı markası. Kağıt %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiş ve klor içermiyor. Ayrıca hipoalerjenik ve biyolojik olarak parçalanabilir. Şirket, Komili Ultra Soft, Komili Plus, Komili Eco gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Her ürün farklı tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış.
Örneğin Komili Ultra Soft, hassas cilde sahip olanlar için tasarlanmış. Komili Plus, biraz daha emicilik isteyenler için tasarlanmış. Komili Eco, çevre dostu bir seçenek arayanlar için tasarlanmış.

Bütçe dostu markalardan biri de Silen. 2 katlı yapısı ve ekonomik fiyatıyla en çok satan tuvalet kağıdı markası arasında. Kullanmadığım için emiciliği hakkında pek bir şey söylemeyeceğim ancak kullanan birçok kişi memnun kaldığını söylemiş.

Lily tuvalet kağıdı %100 geri dönüştürülmüş kağıttan üretilmiş, böylece çevreye zarar vermeden kullanabilirsiniz. 2 katlı ve kabartmalı bir dokuya sahip, kullanıcılardan olumlu yorumlar almış.

Teno %100 Selülozdan üretilmiş ve 2 katlı. Teno tuvalet kağıdı ayrıca boya ve koku içermez, bu nedenle hassas ciltler rahatlıkla kullanabilir. Aynı zamanda ıslandığında parçalanmıyor bu da kullanımı kolaylaştırıyor.

Flodex markası da %100 Selülozdan üretilmiş. Diğer markalara göre biraz ince yapıya sahip olsa da emiciliği ve yumuşaklığı oldukça güzel.
Fly tuvalet kağıdı çiçek kokulu ve 2 katlı. Bu tuvalet kağıdı markası, onu ultra yumuşak ve emici yapan benzersiz bir geri dönüştürülmüş kağıt ve bambu karışımından yapılmış. Suya değdiği andan itibaren çok çabuk eriyor.
Maylo tuvalet kağıdı kalitesi ve dayanıklılığı ile bilinen bir marka. 3 katlı ve dokusu oldukça yumuşak. Çocuklarda da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda cilt yapısına uygun olarak üretilmiş eğer cildiniz hassas bir yapıya sahipse rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Seçeceğiniz tuvalet kağıdının sağlam ve dayanıklı olmasına dikkat edin. Tuvalet kağıdıyla silmek üzereyken, ıslak elle dokunduğunuz anda parçalanıyorsa, bu kaçınmanız gereken bir şeydir. Doğru tuvalet kağıdını kullandığınızdan emin olmak için kağıdı sağlam olan bir marka arayın. Güçlü oldukları ve kırılma olasılığı oldukça düşük olduğu için iki katlı kağıt satın alın. Kullandığınız tuvalet kağıdı sadece sağlam olmamalı, aynı zamanda cildinize zarar vermemelidir.
1. Tuvalet kağıdının kalınlığı: Kullanmaya başladığınız anda dağılacak bir rulo istemezsiniz. Tekrarlanan kullanıma dayanacak kalın, sağlam bir rulo arayın.
2. Rulonun boyutu: Küçük bir banyonuz varsa, piyasadaki en büyük ruloyu tercih etmek istemeyebilirsiniz. Tersine, büyük bir aileniz varsa ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterli tuvalet kağıdına sahip olduğunuzdan emin olmalısınız.
3. Fiyat: Bir tuvalet kağıdının daha pahalı olması, mutlaka daha kaliteli olduğu anlamına gelmez. Paranızın karşılığını en iyi şekilde almak için araştırmanızı yapın ve yorumları okuyun.
4. Ambalaj: Bazı tuvalet kağıtları tek tek rulolar halinde gelirken, diğerleri çoklu paketler halinde gelir. Bir ayda ne kadar tuvalet kağıdı tükettiğinizi düşünün ve sizin için en uygun olan ambalajı seçin.
5. Marka: Piyasada birçok farklı tuvalet kağıdı markası var, bu yüzden güvendiğiniz birini bulmak önemlidir. İhtiyaçlarınız için en iyi ürünü aldığınızdan emin olmak için para iade memnuniyet garantisi sunan bir marka arayın.
Tuvalet kağıdı için alışveriş yaparken bu faktörleri aklınızda bulundurun ve eviniz için mükemmel ruloyu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
Hangi tuvalet kağıdının daha sağlıklı olduğunu seçerken göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör vardır. Dikkate alınması gereken ilk faktör, tuvalet kağıdının yapıldığı malzemedir. Bazı tuvalet kağıtları geri dönüştürülmüş kağıttan yapılırken, diğer tuvalet kağıtları saf kağıttan yapılır. Geri dönüştürülmüş kağıt, daha az kimyasal içerdiği ve zararlı bakteri içerme olasılığı daha düşük olduğu için genellikle daha sağlıklıdır.
Dikkate alınması gereken bir sonraki faktör, tuvalet kağıdının emiciliğidir. Bazı tuvalet kağıtları diğerlerinden daha emicidir, bu da cildinize bulaşan bakteri miktarını azaltmaya yardımcı olabileceği anlamına gelir. En emici tuvalet kağıdı genellikle saf kağıttan yapılır.
Dikkate alınması gereken üçüncü faktör, kullanılan kağıt miktarıdır. Bazı tuvalet kağıtları birden çok kat kağıttan yapılırken, bazı tuvalet kağıtları tek kat kağıttan yapılır. Birden çok kağıt katmanı daha sağlıklı olabilir çünkü cildinize aktarılan bakteri miktarını azaltmaya yardımcı olurlar. Ayrıca en sağlıklı tuvalet markaları için bu soruya göz atabilirsiniz.
En yumuşak tuvalet kağıdı markası bana göre solo. Papia Tuvalet Kağıdı, Selpak Tuvalet Kağıdı, Familia Tuvalet Kağıdı, Solo Tuvalet Kağıdı, Sofia Tuvalet Kağıdı, Maylo Tuvalet Kağıdı
Bu markalarda oldukça yumuşak. Daha fazla yumuşak tuvalet kağıdı markası için soruya da göz atabilirsiniz.
Bugünlerde piyasada pek çok farklı türde tuvalet kağıdı var. Bazıları 1 katlı, bazıları 2 katlı ve bazıları 3 katlıdır. Bazı insanlar daha yumuşak bir tuvalet kağıdını tercih ederken, diğerleri daha güçlü olanı tercih eder. Bir de daha ince tuvalet kağıdını tercih edenler varken, daha kalın olanı tercih edenler var..
Tuvalet kağıdındaki kat sayısı, birlikte kaç yaprağın katlandığını gösterir. Ne kadar çok kat olursa, tuvalet kağıdı o kadar kalın olur. En iyi olarak pazarlanan birkaç tuvalet kağıdı markası vardır. Bu markalar genellikle ortalama tuvalet kağıdından daha fazla kata sahiptir. Yani tuvalet kağıdında ne kadar çok kat olursa, tuvalet kağıdı o kadar güçlü olur.
Solo veya papia. Ama ucuz olsun kaliteli olsun diyorsan mistral al a101den onlar soloyla ayni fabrikadan cikiyor.
Yok ya ucuza yönelmem, benim kaba etim kıymetli :D
Solo o zaman kuş 😇
Sanırım öyle olacak, eninde sonunda Solo'ya yöneliyorum denemelerin sonunda :D
Kokulu var ya adı neydi Familia 😄
Açıklamada yazdım kanka... :D Kokulu peçeteler pişmanlıktır, aldım bir defa ambalaj bitene kadar anam ağladı. Hiç memnun kalmadım :D
Sana zaten süs, püs, pembe, koku olsun yeter ki... :D
Tabisi :D
Parfüm kokulu alma genelde ağır kokuyor zamanla azalıyor gerçi açılınca ama yinede çok. Hatta beyaz savun kokulu hiç alma iğrenç. Papia 3 katlı en iyi selpak 3 katlı da aynı kalitede viva ve solo sonra gelir.
Aynen oyle abi zaten pisman olmustum simdi solo aldim 😀
Yumy de fena değil çok eskiden alırdık. Her yerde bulunmaz.
Yumy artık eski popülerliğini yitirdi abi evet :)
papia iyidirde aman yav kokulu filan olmaz. bigün dısarda mentollü pecete vardı mecbur kullandım tuvalette aman allahım yandım :D :D :D
Cevap
15Cevap
kokulu güzel ya :D neden beğenmedin anlamadım. Familia güzeldir :)
Ben ekseri haftanın 6 günü spor yapıyorum.
İnsanlık hali sabahları spor yapmaya çıkmaden evvel ihtiyaç giderdikten sonra tuvalet kağıdı kokuluysa ve eğer koşmaya gidiyorsan şayet tahriş ediyor, not düşeyimde ben yandım başkaları yanmasın :D
Kesinlikle öyle, baştan aşağı tuhaflık abideleri :D
https://i.hizliresim.com/1GvW4A.gif
tuvalet kağıdı yerine paranı kullan ajdhajdha 😂😂
şaka Papia al 😊
Milyoner olsaydım kullanırdım :D :D :D
şüphem yok 😃
Ben şeyi seviyorum Penguenler falan var poşetinde ooo işte isimini bilmiyorum :D
Usta gö. üne süreceksin alt tarafı ama, değerli diyorsan al gitsin😂
kadin eli degen tuvalet zaten parfum gibi kokar😈😈
Yokluktandır o :D
Ayrılık degilde sebep sunulmadan terk edilmek bitiriyor asıl insanı
Ne önemi var ya şoktan al bitane işte :D
Olur mu öyle deme? Kalitesiz olanlar çabuk eriyor :D
Ne kıymetli toton varmış
Puahahahahah, kesinliklee :D
Solo kaliteyi dusurdu! Kalitesini koruyan tek Papia kaldi
Kokulu daha iyi diilmi ijdjd
Degil tahris yapti 😁
Ben para kullanıyorum tavsiye ederim💸
Zenginliğin gözü kör olsun :D
2-3 parça yeterse uzatayımmm
Yok, benim alan geniş :D :D :D D
O kadar yersen😏
Yemekten değil ben iri insanım 1.70 lik erkek değilim :D
Allah allah ldldllfpaldşcömşdidlfkdl bence öyle birşey yok
Boyla alakalı değil bende 1.50’yim ama kilo alınca alt bölgemden alıyorum senin vücut tipin o😃
Niye vücudumu gördün mü :D
Ya küçük demiyorum zaten😃sadece boyla ilgili değil ondan bahsediyorum
Immmm pekala :D
Pekala😃
Yok yok almam dostum sağol tavsiye için :D
Aman aman :D :D
Ahahah ben de biraz aldım bu ara kilo 🥹 evde durmak külliyen zarar 🥹
Solo selpak aynı şirket ama ikisinide kullandım. Selpak daha kalın solodan beş cm alırsın selpaktan 3 cm misal. Ama selpakta pahalı tabi
Herkes başladım diyor ama sonuç yazmıyor neden? Ali hocaya işlem yaptırınlar sonuçları bizede yazdın bizde ona göre hareket edelim ona göre para verelim lütfen yardımcı olur musunuz?
Papia kokulu olanı efsane
solo tabiiki daha kaliteli.
solo güzel ya
Evet sonu öyle olacak gibi :D
yumuşak ve hesaplı :D
Hesaplısında değilim hiç gerçekten yeter ki tahriş etmesin :D :D
etmez etmez :D
Papia ya da solo
Solo tuvalet kağıda da güzell
Biminki gayet kaliteli
Papia veya blume
Bimmm