Bana en sağlıklı tuvalet kağıdı markası önerir misiniz? Sizce en sağlıklı ve en dayanıklı tuvalet kağıdı markası hangisi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana en sağlıklı tuvalet kağıdı markası önerir misiniz? Sizce en sağlıklı ve en dayanıklı tuvalet kağıdı markası hangisi?

Parfümlü tuvalet kağıtları sağlık açısından iyi değil. Bu biraz da alacak kişinin durumuna bağlı. 2 katlı tuvalet kağıdı da var 3 katlı olanı da. İyi olan 3 katlı olması.
Hem marka olarak hem de kullanışlı olarak iyi olan tuvalet kağıtları;
Solo
Familia
PapiaMaylo
Tuvalet kağıtları cildimize temas ettiği için sağlık açısından dikkatle seçilmelidir. Seçilmemesi durumunda bir çok anal hastalığa neden olabilir. Alerji yapmayan, tahriş etmeyen ve yumuşak dokulu olması sağlık açısından önemlidir. Bu yüzden sağlık açısından tehlike arz etmeyen tuvalet kağıtları listesi şu şekildedir.

Eczacıbaşı tarafından üretilen tuvalet kağıdı Solo, alerji riski düşük olup bitkisel kaynaklıdır bu yüzden sağlığa zararlı madde içermez ayrıca doğada çözünebilir.

Flodex tuvalet kağıtları, suda çözünen selüloz yapıdan oluşan tuvalet kağıdıdır bitkisel kaynaklı olmasından dolayı sağlığa zararı azdır.

Viking Kağıt tarafından üretilen Lily tuvalet kağıtları, bitkisel kaynaklı üretimi tercih eder ve enerji tasarrufu sağlamayı amaçlar. Selüloz maddeden üretilen Lily tuvalet kağıtlarının sağlığı zararı engellemeyi amaçlar.

Viva tuvalet kağıdı, Eczacıbaşı tarafından üretilir. Sağlığa zararlı madde içeriği düşüktür.

Parfümlü tuvalet kağıtlarıyla ön plana çıkan Selpak, ruloya parfüm koyarak riski azaltmayı amaçlıyor.

Cilt Ph'ına uyumlu olmayı amaçlayan Papia tuvalet kağıdının cilt bütünlüğünü koruduğunu söyleyebiliriz. İçerik açısından net bir bilgi olmasa da ph uyumluluğu ile sağlığa zararlı olup olmadığını konuşmak mümkün değil ne yazık ki.

İçeriğinde kanserojen madde bulunmadığını iddia eden Fly tuvalet kağıtları içeriğinde bulunmayan kanserojen maddeler ile sağlığa zararlı değildir.

Bir çok kişinin içinde tozutma olduğunu iddia ettiği Teno tuvalet kağıtları net olarak içeriğini açıklamamışlar bu yüzden net olarak sağlığa zararlı olup olmadığı söyleyemiyoruz fakat içinde birden çok yabancı madde bulunduğunu da belirtmek gerek.

İz Grup adlı şirkete ait olan Familia tuvalet kağıdı, günümüzde Solo markasından sonra en çok tercih edilen markalardan birisi. Sağlık açısından alerjen bulundurmuyor oluşu ile birlikte tam olarak içeriğinin internet sayfalarında bulunmadığını belirtmek isterim.

Maylo tuvalet kağıdı, saf selülozdan üretildiği için bitkisel kaynaklıdır. Bu yüzden sağlığa zararlı olmadığını belirtebiliriz.

Komili, doğal içerikler üretmesiyle bilinen bir firmadır. Dermatolojik olarak test edilmiş saf selüloz ürünleri sunar.
Tuvalet kağıdı seçilirken sağlığa zararlı olmaması en önemli dikkat edilmesi gerekendir. Diğer faktörler de şu şekildedir.
Genel olarak doktorlar
tuvalet kağıtları kullanımını öneriyor bunların bir arada bulunduğu markalar mevcut örneğin Solo tuvalet kağıtları. Solo tuvalet kağıtları bir çok özel ve kamu hastanelerinde tercih ediliyor.
Bu konuda solonun gerçekten hem hesaplı tuvalet kağıdı hem de dayanıklı sloganıyla gerçekten çok iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Gerçekten dayanıklı solonun ruloları.
Şans vermek lazım diye düşünüyorum.
Cevap
17Cevap
Solo ve papia.
Tuvalet kağıdının sağlıklısı olmaz.
Ancak kalitelisi olur.
Familia
Papia
Selpak
Sola
Gayet kaliteli.
Ama bunlar pahalı sen yine de BİM'deki tuvalet kağıtlarından al.
Sağlıklidan kastın nedir hepsi aynı üretim de ve isimleri farklı sadece bazıları 3 4 kat iken bazıları 2 katlı oluyor ama tabiki 3 4 kat olanlar daha iyi upuzun biraz daha pahalısini alsam yeterli abartmaya gerek yok altı üstü silip çıkıyorsn
Daha iyi oluyor yazdım farklı çıkmış.
En pahalısı selpak en kullanışlısı solo ucuz olanları çöp zaten.
Bimden ya da a101 den alıyorum markaları blueme ve mistral o kadar para bayılamam mendile.
Solo ve papia.
su ıle yıkadıktan sonra kurulamak ıcın kagıt fark etmez marka olarak ama lutfen normal kullanmayın cıdden leke yapıyor arkadanızda :(
Bütün tuvalet kağıdı reklamları aklımdan geçti 😄
Su ile tertemiz yıkamakkkkkk
oh mis
Ağaç dibine yapmadıysanız bilemezsiniz😀😀
Kokulu olsun ve güzel temizlesin tamamdır 😂
Ucuz 3 katli olsun da
Bana fark etmiyor hepsinin sonu popo olacak zaten
Sağlıksız olanı mı var?
En pahalısı hangisi ise odur
Haldır şaldır
Papia iyi kokulu falan
Bimden alıyorum. Ekonomik 😂