En yumuşak, en iyi tuvalet kağıdı markası hangisi? Yumuşak olması çok önemli :)

En yumuşak, en iyi tuvalet kağıdı markası hangisi? Yumuşak olması çok önemli :)

Herkese merhaba ekonominin verdiği yetkiyle tuvalet kağıtlarında detaylı bir araştırma yapmam gerekti ve araştırmanın sonucuna göre tuvalet kağıdı alırken her 10 kişiden 8i yumuşak olup olmamasına baktıklarını en önemli kriterlerinin bu olduğunu ve bu yüzden de en çok tuvalet kağıdı alırken buna dikkat ettiklerini söylediler işte yaptığım araştırmalara göre yumuşaklıklarına göre en iyi tuvalet kağıtları:

Solo tuvalet kağıtları hem benim hem de çevremdekilerin en çok kullandığı tuvalet kağıdı kendisinin 8'li 16'lı ve 32'li olarak bir sürü paketi bulunuyor. Yumuşaklığı konusunda namı önden giden Solo'nun çevremde tüketcisi oldukça fazla. Ayrıca yumuşaklığının yanı sıra kalın dokuya sahip ve 2 katlı bu yüzden de çabucak parçalanmıyor. Çeşitli sayılarla satılıyor olması da öğrenci dostu ayrıca.

Adını tuvalet kağıdına gelen yüksek zamlardan sonra duyduğum bu marka çevrem tarafından ilgi görüyormuş yumuşak ve kalın yapılı olduğu için kullananları çok. 32'li'ye kadar paketlemeleri mevcut.

Kendisini özellikle temizleyiciler ile tanısam da yumuşak dokulu bir tuvalet kağıdı üreticisi. 2 katlı olmasına rağmen ne yazık ki tek kat gibi hissettirdi yumuşak mıydı evet ama ince yapılıydı yine de öneririm yumuşacık çünkü.

Orta kalınlıkta olup yumuşak olmayı başaran 2 katlı tuvalet kağıdıdır kendisi. Yumuşak ama 2 katlı olduğunu hep gösteriyor.

Kendisini satın aldığımda karşılaştığım ilk şey diğer tuvalet kağıtlarımdan çok ince olmasıydı. Dokusu ince olan bu tuvalet kağıdıdır kendisi. Yumuşak olmasına lafım yok ama ince yapısından dolayı tek kat gibi davranıp daha fazla tuvalet kağıdı kullanmama daha normalden çok hızlı tuvalet kağıdımın bitmesine neden oldu.

Kendisi yumuşaklığından çok inceliği ile meşhur olan tuvalet kağıdıdır. Yumuşaktır ama inceciktir çabuk parçalanır bu yüzden de deneyimlerimden sonra daha fazla kullanmadım.

3 katlı olanının 2 katlıdan bile daha inceye denk geldiğim yumuşaklığını sevdiğim ama çabuk parçalanan yapısını sevmediğim tuvalet kağıdıdır kendisi. 32liye kadar paketi var ama yine de araştırmamdan beri kullanmıyorum.

Kendisi ıslak mendil, zeytin yağı gibi sektörlere erişen biricik firmadır. Tuvalet kağıdı orta kalitededir ama yumuşaktır tercih edilebilir. 32liye kadar paketlenmiş halleri mevcut.

Konfordan önce ekonomi gelen, işim görülsün diyenlerin tercihi. Yumuşak ama çok bir beklenti gerekmeyen bir tuvalet kağıdıdır. 32liye kadar paketi var fiyatı piyasaya göre uygun.

Tuvalet kağıdı dünyasında en çok bilinen ve ünlü olsun benim olsun diyenlerin kullandığı tuvalet kağıdı. Yumuşak olmasına rağmen bana aşırı kokulu gelmişti sevenleri var tabi ki. Yumuşacık ve dayanıklı bu yüzden bir kaç defa daha kullandığım marka oldu.
Türkiyede en çok tercih edilen kokulu tuvalet kağıdı Solodur. Solonun kokusu tam kararında ve boğmuyor. Parfümlü olanlarda alerji riski daha fazla ama Solo'da öyle bir sorun yaşamadım. Türkiye de en çok satan kokulu tuvalet kağıdı Solo Büyülü Düşler.
Ben koku konusundan en çok Solodan memnun kaldım Papia beni boğdu, ve rahatsız etti ne yazık ki. Çevremde de en çok Solo'nun güzel koktuğunu bu yüzden onu tercih ettiklerini söyleyen sayısı azımsanmayacaktı.
Cevap
9Cevap
Papia markası
en yumuşağı havlu hassaslaşmışsa havlu kullanıcaksınız bir müddet
Papia.
Familia alıyorum kaliteli
Papia. En pahalısı da o tabi
Yumuşaklıktan ziyade elde erimesin Yeter.
dağda bayırda kalasında taşla silesin :D
Solo solo soloooo
Papia ve familia
Selpak
Selpak solo
Solo Solo, Soloooo.
Solo
Yumuşakgiller ltd
Carsaffffff😁😁😁
Bimdeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?