En iyi kağıt havlu markası hangisi? Hangi marka kağıt havlu peçete kullanıyorsunuz?
Solo
Temiz
Familia
Selpak
Belirtiniz( Teno ,Focus ,Premia, Papia,Familia, Papia, Lily )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyi kağıt havlu markası hangisi? Hangi marka kağıt havlu peçete kullanıyorsunuz?
En iyi kağıt havlu markaları, size en güçlü ve en emici kağıt havluları sağlayabilen markalardır. En iyi kağıt havlu markaları, yüksek kaliteli malzeme ve yapı kullananlardır. Ayrıca kağıt havlunun yüzeylere tutunmasına yardımcı olan kapitone veya dalgalı bir tasarım kullanırlar.
Emiciliğe gelince, en iyi kağıt havlu markaları, havlularını daha emici hale getirmek için çeşitli teknikler kullanır. Bazı markalar, sıvıyı emmeye yardımcı olan bir mikrofiber tabakası ekler. Diğerleri, daha fazla sıvı tutabilen küçük cepler oluşturan "kabartma" adı verilen bir işlem kullanır. En iyi kağıt havlu markaları ise şu şekildedir:

Solo Kağıt Havlular ortalama bir kağıt havludan çok daha dayanıklı olarak bilinir. Ağır kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır, böylece parçalanmadan defalarca kullanabilirsiniz. Çift kat emiş gücü ile tek kat ile dökülen sıvıyı temizleyebiliyorsunuz. Türkiye'de ilk kez kullanılan Güçlendirilmiş Doku Teknolojisi ile üretilmiş. Solo kağıt havlu çeşitleri 3'lü, 4'lü, 6'lı, 8'li ve 12'li rulo seçenekleri ile satıştadır. Hem bütçe dostu hem de yüksek emici gücü ile Solo kağıt havluyu tercih edebilirsiniz.

Özel kanat sistemi ve 3 katlı yapısı ile hem dayanıklı hem de çok emici bir havlu kağıttır. Süper güçlü ve emici Papia kağıt havluları, kirli tezgahları ve rafları etkili bir şekilde temizler. Ayrıca, tüy bırakmazlar ve tüm gıda ortamlarında güvenilir kullanım sağlarlar. Kağıt selülozdan yapılmıştır ve tüm pislikleri yüzeyleri çizmeden temizlemesini sağlayan yüksek doğal pamuk içeriği içerir.

Familia Mutfak Kağıt Havluları eviniz için idealdir. Mikropların %99,99'unu öldüren Maxi Hygiene Antibakteriyel Aktif Teknoloji kullanılarak üretilmiştir. Dökülenleri, yemek atıklarını ve daha fazlasını tamamen temizlemek için kullanılabilirler. Bu havlular ayrıca rahat kullanım için yiyeceklerden yağı emmeye yardımcı olur. Ayrıca ciltte güvenli kullanım için hipoalerjeniktirler.

Selpak'ın kağıt havluları, doğada daha güçlü ve daha emici olmalarını sağlayan 3 katlı bir tasarıma sahiptir. Bu, mutfağınızdaki bir döküntüyü temizlerken zamandan tasarruf etmenizi sağlar ve ayrıca 3 katlı tasarımı sayesinde daha fazla emebilen peçetenin verimli kullanılmasını sağlar. Rulolar saf selülozdan yapılmıştır. Selülozun ana avantajı, biyolojik olarak parçalanabilmeleri ve mükemmel biyouyumluluğa sahip olmalarıdır.

Berrak havlu Kağıt, en son teknolojilerle üretilen ve kurulduğu günden bu yana ekonomik segmentin lider ve yenilikçi markası olmayı hedeflemektedir. 2 katlı olmasına rağmen yüksek bir emici gücüne sahiptir, bütün yüzeylerde kullanabilirsiniz.

2 katlı olan kağıt havlu yüzeydeki büyün kirleri güçlü bir şekilde temizler. 85 yaprağa sahip olan Sens'i uzun süre kullanabilirsiniz. Suya karşı da oldukça dayanıklı olan kağıt havluyu istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

%100 saf selülozdan üretilmiştir. Sofia, mutfak, banyo ve oturma odalarına yönelik farklı ürün seçenekleri ile hayatı kolaylaştırıyor.4 katlı yapısı ile, sıvıyı emen sıvı kilit teknolojisi ile gelen dokusuyla kağıt havlu pazarına yeni bir soluk getiriyor.. Su ile temas ettiğinde de hemen parçalanmıyor oldukça dayanıklı.
Kağıt havlular çeşitli emiciliklere sahiptir, bu nedenle ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçmek önemlidir. Bunları dökülmeler için kullanıyorsanız, daha emici bir kağıt havlu isteyeceksiniz. Genel temizlik veya toz alma için daha az emici bir kağıt havlu işinizi görecektir. İşte akılda tutulması gereken birkaç şey:
1. Kağıt havlunun türü. İki ana kağıt havlu türü vardır: geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış olanlar ve saf kağıttan yapılmış olanlar. Geri dönüştürülmüş kağıt havlular genellikle daha ucuzdur, ancak işlenmemiş kağıt havlular kadar emici olmayabilirler.
2. Kağıt havlunun boyutu. Kağıt havlular çeşitli boyutlarda gelir. Bazıları küçüktür ve tek kullanımlıktır, diğerleri ise büyüktür ve birden çok kez kullanılabilir. Kullanım başına kaç sayfaya ihtiyacınız olacağını düşünün ve buna göre satın alın.
3. Kağıt havlu markası. Piyasada her biri kendi güçlü ve zayıf yönleri olan düzinelerce kağıt havlu markası bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza en uygun markayı bulmak için biraz araştırma yapın.
4. Kağıt havlu fiyatları. Kağıt havlular nispeten ucuzdur, ancak fiyatı markaya ve boyutuna göre değişebilir.
5. Kağıt havluların çevresel etkisi. Kağıt havlular yenilenebilir bir kaynak olan ağaçlardan yapılır. Bununla birlikte, üretim sürecinin çevre üzerinde bir etkisi vardır.
Bunları göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun kağıt havluyu seçtiğinizden emin olabilirsiniz.
En iyi kağıt havlu alabileceğiniz marketler ise şu şekildedir:
Ben Solo Kağıt Havlu kullanıyorum ve çok memnunum. Sloganda da dedikleri gibi hem dayanıklı hem hesaplı.
Hem mutfakta hem banyoda hem odamda yatağımın ucundan eksik olmuyor. Emiciliği çok iyi, oldukça dayanıklı; evin her köşesinde kullanıyorum. Grip olduğumda bile burnumu sildiğim tek kağıt havlu. Arabama da bir tane koydum çünkü ne zaman lazım olacağı belli olmuyor.
Cevap
9Cevap
Papia, solo,selpak, familia hepsinden de kullandık.
:) anladım teşekir ederim
linktekilerin hepside bulundu evimizde :D belli markamız yok ama geneldde familia
Soloya bekliyoruz seni :)
tamam:)
:)
valla peceteyle naptımız malum onun ıcın carrefour marka alıyorum :)
:) olsun bizim için müşteri memnununiyeti
.)
Hepsini kullandık. Şu an hangisi olduğuna dair bir fikrim yok.
ben herşeyde selpak kullanıyorum.selpaktan daha iyisi olduğunu düşünmüyorum
En ucuz hangisiyse onu kullanıyorum :D
Kanka Azıcık Kaliteli Takılya :)
yok kanka ya para yok nabalım :D lan sen askeriyede çalışmıyomuydun ne ara soloya geçtin safasf
Hala Askeriye çalışıyorum şırnaktayım soloya ortağız biz ben bildim bileli :) peçeteler kağıt havlular yıl dönümünde eve geliyor :)
voov :D bizede yolla azcıkın ondan sonra hep solo kullanırık :D sen zenginmişsinde demekki :D safklsa
Solo ve selpak aklimda kalmis
Solo TErcih ederseniz seviniriim :)
Bimden alıyorum markasına dikkt etmiyorum :D
BİmPet dir herhalde :) bimin herşeyi var ya :)
papia bunun amacını anlamadım
reklamlarınamı kandın yoksa :)
Solo solo..
Soloooooooo
bizim anne var evde o bakıyor o işlere
Selpak
Filli çünkü...
selpak ve solo...
selpak peçete
Selpak tabki
kardelen kanka
Familia