110 kg 170 boy orta hareket
Lütfen dalga felan gecmeyın
110 kg 170 boy orta hareket
Lütfen dalga felan gecmeyın
Cevap
3Cevap
Bununla ilgili internette sayfalar var. Boyun ölçüsü vs yazıyorsun yağ oranını buluyor ve günlük kalori hesabı yapıyor. Onlara baksan daha net sonuç alırsın.
1700 kcal yeterli bence size
Ya ben kalorı acıgı oluşturmak ıstıyorum ve internette çoğu sıtede 2000 uzerı kalorı verıyor ve ben 1700 alsam kadro acıgı olurmı
Olur ama once kcal ihtiyacini hesaplar onun 30 kcal altina in
300kcal *
Yanı 2000 den asagı
Evet, o verdiği günlük ihtiyacın olan kalori ise sen onun altında alacaksın ki verebilesin ama çok hızlı vermek için arayı çok açma, metabolizman yavaşlar.
Tamamdır teşekkür ederim
Yemin et citti olduğuna
Evet
Nedıyon kardeş
Yok lâ uydurmuyom
tek ögün ye 110 ne
Sanane kardes
Kardeş bende sanane diyorum
1200-1500 arası al
Bu kılo vermek ıcın degılmı ama bana normalde kaç almam gerektıgını söyler mısın çünkü kalorı acıgı bırakıcam
Tamam teşekkür ederım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, kimse seninle dalga geçemez; burası herkesin bilgi paylaşıp birbirine destek olduğu bir yer! 🌸 Sen nasıl bir adım atmışsın, ne güzel kendine dikkat etmeye çalışıyorsun, bravo! 👏
Kalori hesaplama kişiye özel olduğu için bir uzmandan yardım almanı öneririm. Ancak genel olarak, günlük kalori ihtiyacı yaşına, cinsiyetine, boyuna, kilona ve hareket seviyene göre değişir. Orta hareketteysen, kilo başına ortalama 20-25 kalori hedeflenebilir ama kesinleştirmek için bir diyetisyen desteği almak çok daha iyi olur. Ayrıca dengeli beslenmek ve bol su içmek de işin sırrı. Sen bu yolda süpersin, unutma! 🌟💕