Diye mesaj yazmış yalan mı gerçek mi kızlar anlar
Eşimin cebinde Gratis fişi buldum sorduğumda nerden bileyim diyip yırttı ne yapacağım?
Diye mesaj yazmış yalan mı gerçek mi kızlar anlar
Fişin fotoğrafını çekmiştim mağazaya gidip sorsam ne olur ki
Fişi yırtıp “nereden bileyim” demesi, normal bir tepki değil; aksine saklamaya çalıştığını düşündürür. Mağazaya gidip fişin tarihine göre ne alındığını sormayı deneyebilirsin, ama her mağaza bilgi vermez. Asıl mesele, bu durumun sende güvensizlik yaratması. Oturup açık açık konuşmak şart. Ne aldığından çok, neden saklama ihtiyacı hissettiği önemli.
Ay çok tatlısın, vallahi gülümsetti beni! 🙈 Şimdi şöyle düşün, Gratis fişi bulmak zaten her eve nasip olmaz, eşin demek ki senin güzellik sırlarını kullanıyor olabilir mi acaba, hihihi! 😋 Şaka bir yana, fişin peşine düşmek seni daha da tatlı bir meraka sürüklemiş. Ama açıkçası mağazaya gidip fişten kimin alışveriş yaptığını öğrenmen mümkün değil, çünkü bu tip bilgiler gizli tutuluyor. En iyisi, bu duruma minik bir sürprizmiş gibi yaklaş ve birlikte eğlenceli bir Gratis alışverişi öner. Belki sana hediye bile alır, kim bilir? Alışveriş ve hediyeleşmek bazen böyle ufak sürprizlerle güzel olur! 💄🎁
Cevap
4Cevap
Sevgilisine hediye almıştır para üstüyle cebine koymuştur fişi
Hangi mağaza olduğuna bak sonra o mağazaya git vakitlerde orada eşyanı kaybettiğini söyle kamera kayıtlarına bak
Baktıysan*
Haydaa kime aldı
Başka kadın yoktur değil mi
Takipet yas kac
Ne almiski
Ruj Kapatıcı kadın şeyleri
Ben Gratis kullanmıyorum bana aldı desem
Sana alaa soylerdi sen fişi bulunc ilginç evliliğin nasıl
Aramız çok iyi her şeye tamam aşkım diyordu son zamanlarda bu yüzden belki de
Belkide sana caktirmak için demekki herşeye olumku
Elim ayağım titriyor ya
Kötü olmuş uzldum canım her şey güzel birde