Eşimin cebinde altın küpe gördüm bana aldığını düşündüm de birkaç gün bana vermeyince yine aradım ama bu sefer bulamadım?

Arkadaşlar bilmiyorum sorduğum 100 soruden birine denk geldiniz mi ama ben dayımın kızıyla eşim arasında bir şey öldüğünde şüpheleniyorum. Dayımın kızı aynı zamanda eşimin amcasının kızı oluyor. Detayları bilmek isteyen ya da bana yardım etmek isteyen akıl vermek isteyen olursa lütfen yazsin çünkü birine akıl danışma a çok ihtiyacım var.

Olay şöyle esimle 2 aydir aramız limoni çok. Zaten bu süreçte kavgalar ettik. Ben aldattığından şüphelendim. Neye birkaç gün önce cebini aradım. Üstünde hayırlı olsun yazan kırmızı bir kutu gördüm. Açtığımda içinden kuyumcudan aldığı küpe çıktı. Kesin bana aldı falan dedim. Bekledim ki versin kaç gün geçti aradan ve bana vermedi. Tekrar onun kıyafetlerini dolabını çekmecesini arabasını evin altını üstüne getirdim bulamadım. Görümcem de bekar ve kimsesi yok diye bizimle yaşıyor. Onun da odasını o evde yokken aradım belki ona vermiştir diye. orada da bulamadım. Gerçekten korkmaya başladım. Acaba dayımın kızına mi aldı o küpeyi diye ya. Birine almış o belli zaten bana vermediğine göre. Acaba aldığı kuyumcuya gitsem sonuç alır mıyım belki o kız küpeyi seçmiştir ya da ne bileyim ya. Bana Bi akıl verin

Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar büyük korkum şu ki ben eşimi çok iyi tanıyorum. Biz de 4 sene nişanlı kaldık aile içi sıkıntılar yüzünden evlenememistik. Bana da böyle hediyeler alıyordu sabırlı olayım diye. Bir şey demiyim diye. Nisanimizin son 1 senesi de ben ailesiyle kavgaliydim diye evlenmek istemedim ayirlacakrm neredeyse o son sene bana dünyanın hediyeleri geldi. Hepsi de altındi. Ya korkuyorum bana geçmişte yaptıklarının aynısını dayımın kızına yapıyor olmasından.
Güncellemeler
+1 yıl
Görümceme almıştır dedim ama ona almış olsaydı görümcem sabah akşam takardi o küpeyi nispet yapardı bana
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten aldatıyor. Hatta aşırı ileri gitmişler her gün yatakta sevişiyorlarmış ben biliyorum. Hatta komşumuz bir kere balkonda görmüş yan yana oturmuşler kızın eli kocamın yüzünde ama ben onlara ne yapacağımı biliyorum sorun yok evi terkettim
Eşimin cebinde altın küpe gördüm bana aldığını düşündüm de birkaç gün bana vermeyince yine aradım ama bu sefer bulamadım?