Ya arkadaşlar kızın kocamın agzındaki sigarayı alıp kendi agzına koyması normal mi?

Arkadaşlar ben daha onceden sordum. Dayımın kızıyla eşim arasında bir şey oldugundan supheleniyorum diye. Kız benim dayımın kızı eşimin de amcasının kızı oluyor.

eşim sigara ve tutun alıp satıyor. Ve sigara içiyordu balkonda. Sigara hakkında konusuyorlardı. Eşim dediki bu içtiğim sigara guzel dedi. Kız da onun içtiği sigarayı elinden aldı kendi agzına koydu içti. Normal mi bu ya. Ben balkona bakan camdan gordum tum gun yemeden içmeden kesildim yemin ederim. Surekli peşlerindeyim korkuyorum çok

Güncellemeler
+1 yıl
Ya biriniz duzgun bir şey soylesin nolur ya napayım ben
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar sosyal medyadan takipleşiyorlar ya eşim sosyal medyadan beni bile eklemedi ne mana gidip kızı ekliyorki
Güncellemeler
+1 yıl
kocam beni dayımın kızıyla aldatıyor Kavgalarımızın sebebi bile o kızmış Kız yurt dışından geldi bizim evde kaldı O sırada ben kocamla kavga etmiştim ve ayrı odalarda yatıyorduk bunun sebebi bile o kızmış Kız kocamdan bunu istemiş karından uzak dur diye. 1 buçuk ay kocam bana dokunmadı sürekli bana düşmanıymışım gibi baktı hatta ben şaşırıyordum kocam bir buçuk ay benden nasıl ayrı kalabildi diye ilişkiye girmeden uyumazdı asla meğer zaten onun beraber olduğu başka biri var da haberim yokmuş
Güncellemeler
+1 yıl
Kız da bizim evdeyken hep bizim kavga edişlerimizi ayrı odalarda kalışımızı izleyip keyifleniyordu kocam da kızın gözüne girdi diye musmutlu. Allah bilir benim evde olmadığım zamanlarda o evde neler yapıyorlardı. Kaç defa da dükkan çalışanından kocamın kızla birlikte dükkandaki oturma odasında çay içtiklerini söyledi neyse üzülmüyorum ben
Ya arkadaşlar kızın kocamın agzındaki sigarayı alıp kendi agzına koyması normal mi?